Wie zich inzet voor het behoud van de Duitse cultuur en natie wordt door Links gecriminaliseerd

 Screenshot_126

Vluchtelingen hebben het koud! Winter, je bent een NAZI! 


(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Hierboven: Als Links de winter als “nazi” zou kunnen neerzetten zonder zichzelf belachelijk te maken, zou ze het allang gedaan hebben. Opmerking: Het wegzetten als racist, nazi of vreemdelingenhater is een politieke strijdkreet zonder enige inhoudelijke betekenis. Ze heeft alleen ten doel de politieke tegenstander monddood te maken.

Hoe Links het begrip “Duits” en “het Duitse volk” criminaliseert

Wie zich inzet voor het Duitse volk wordt door Links aangemerkt als nationalistisch of racistisch. Voor deze geniepige uitleg van het begrip door de generatie van ’68 en de socialisten en communisten heeft Franz-Josef Strauss al in 1982 gewaarschuwd. En daarin had hij gelijk. Maar deze generatie is de mars door de instituties succesvol begonnen en zit intussen aan het roer: In de politiek, in de media en bij de overheid.

(Michael Mannheimer)

Bang zijn en bang maken, mag alleen Links

Beangstigend: Wie zich uitspreekt voor het behoud van de eigen cultuur en natie – in de zin van vergaand behoud van de homogene etnische samenstelling als handhaving van de huidige status quo – wie dus de verdere immigratie uit niet-Europese, vooral islamitische, culturen wil inperken omdat hij voor zijn achterkleinkinderen nog een vreedzaam leven in een christelijk verlichte meerderheidscultuur mogelijk wil maken, die wordt tegenwoordig door sociaaldemocraten, Groenen en linksen weggezet als “nationalistisch” resp. “racistisch.” Daarnaast hebben de vaders en moeder der grondwet precies dít bedoeld met het begrip “Duitse volk.” Wie aldus niet meer achter het begrip der grondwet “Het Duitse Volk” in zijn oorspronkelijke intentie staat en in plaats daarvan – zoals in de deelstaat Nordrhein-Westfalen – spreekt van een verantwoordelijkheid voor de bestuurseenheid van “de deelstaat NRW”  is toch degene die de grondwet wijzigt en en de oorspronkelijke opzet en intentie afwijst.

Deze uitleg van de begrippen is gevaarlijk

Want dan wordt men opeens een crimineel, alleen omdat men vasthoudt aan de oorspronkelijke betekenis. Voor deze geniepige begrippen van de generatie ’68 en de socialisten en communisten heeft Franz-Josef Strauss al in 1982 gewaarschuwd. En hij had gelijk. Maar deze generatie is de mars door de instituties succesvol begonnen en zit intussen overal aan het roer: In de politiek, in de media en bij de overheid.

Met de opkomst van de nieuwe conservatieve bewegingen vrezen zij nu voor hun geestelijke erfenis en derhalve worden heel normale conservatieve en gemiddelde liberale burgers aangemerkt als “ophitsers”, omdat ze wijzen op de gevaren van te grote buitenlandse invloed, de parallelle samenlevingen. Ze worden door links de “angstzaaiers” genoemd en worden gebrandmerkt als “populisten.” Maar in de jaren ’80 en ’90 waren het juist de linksen die angst zaaiden voor een atoomoorlog en voor de atoomkracht en die paniek zaaiden onder de mensen. Dezelfde mensen die toen de angst instrumentaliseerden voor zichzelf, propageren thans wederom angst, echter niet voor de radicale islamieten en links-extremisten, maar ze propageren angst voor “Rechts.”

Opmerking: Alleen Links mag angst zaaien; als conservatieven bang zijn en dienovereenkomstig ageren, is dat slecht.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
(Door: Michael Mannheimer

Bron oorspronkelijk artikel:
https://99thesen.com
Auteur: Freddy Kühne

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, establishment, Eurabië, Genocide, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Racisme, Rotzakken, socialisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Wie zich inzet voor het behoud van de Duitse cultuur en natie wordt door Links gecriminaliseerd

 1. Japio zegt:

  Het linkse gedachtengoed moet verboden worden en strafbaar gesteld worden ter bescherming van de autochtone bevolking op straffe van de doodstraf.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Wat dacht je van het angstzaaien voor een niet bestaande klimaatcatastrofe door de geheel onschuldige CO2 uitstoot. De klimaat hoax is door links en groen geheel gepolitiseerd en heeft met echte millieu problematiek niets meer te doen. Het angstzaaien door klimaatreligie is door toedoen van het links/groene krapuul zelfs doorgedrongen tot in de schoolboeken van basisschool en middelbare school. De indoctrinatie en bangmakerij door links kent nauwelijks vergelijkingen in de wereldgeschiedenis. Triest te zien dat waar we echt bang voor moeten zijn, de tastbare en zichtbare islamisering door links wordt gebagatelliseerd. Hoe vreemd kan het lopen.

  Like

 3. scheermes zegt:

  Niet de islam en de koran zijn volgens de linkse kerk een gevaar voor de samenleving ,maar degene die het gevaar benoemen zoals wilders trump en le pen !! Hieraan kun je zien wat voor een dwazen het zijn van de linkse kerk !!

  Like

 4. Jan zegt:

  Het geschifte Duitsland: Duitsland financiert verlichting van moskeeën in Marokko

  Bundesentwicklungsministerium: In Marokko werden landesweit islamische Gebetshäuser energetisch modernisiert – zum Einsatz kommen LEDs zur Beleuchtung, Photovoltaiksysteme und Solarthermie-Anlagen für die Warmwassererzeugung. So wird aus einer Moschee eine „Grüne Moschee“.

  In das Projekt investiert die Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) 5 Mio. Euro und kooperiert dabei mit dem Religionsministerium in Marokko, der nationalen Energieinvestitionsgesellschaft sowie der Erneuerbare-Energieagentur des Landes. Ziel dieser besonderen Entwicklungshilfe ist die „Beschäftigungsförderung durch Energieeffizienz und erneuerbare Energien in Moscheen“.
  ….
  http://www.mmnews.de/index.php/wirtschaft/105999-regierung-finanziert-beleuchtung-von-moscheen-in-marokko

  Like

 5. jroam zegt:

  Wat is dat, nazisme?
  Nee nee, ik ben niet zo dom.
  Ik begrijp echt wel wat nazisme is en ik, ik discrimineer niet!
  Een blanke führer of een donkere führer, het is het zelfde.
  De achterlijkheid lijkt te heersen, als er een idioot opstaat met führer neigingen en het heeft geen blanke huid, dat vindt men het niets ernstigs!
  Wat je ook van kuszus mag vinden, het heeft niks goeds in de zin.
  In de media verschijnen er alleen maar negatieve berichten over de PVV en nu ook over het FvD.
  Qua niveau wint Hiddema het van iedereen!
  De reacties van kuszus en zijn vriendje stalen uit dat ze er moeite mee hebben en proberen dit te verdoezelen met bijdehante opmerkingen.
  Wat is dat, nazisme voor deze mensen?
  Blank!
  Dat nazisme ontstaat door laffe, geniepige ratjes als zijzelf.
  Door loosers die zich niet staande kunnen houden in hun land,
  die te laf zijn om het voor hun bevolking op te nemen en maar op de vlucht slaan.
  En dan, als ze overal van geprofiteerd hebben, het regime waarvoor ze ooit gevlucht zijn helpen om het uit te breiden.
  Om te voorkomen dat andere kunnen vluchten.
  Deze ratjes worden geholpen door westerse verraders, westerse verraders als Bert Koenders die nu een onwijze beloning vangt terwijl Nederlandse bevolkingsgroepen in Nederland problemen houden om zich staande te houden.
  Zwarte piet, hulpje van de goedheilig man daar heeft men anno 2017 de grootst mogelijke problemen mee.
  De kuszusjes wat hulpjes van dictator Erdogan zijn, die krijgen een plek in de tweede kamer!
  Ze klachten meteen over hun plaats achter in de tweede kamer!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s