‘Aanrandingen en bedreigingen’: Lees hier de hele brief van het personeel van het Zuiderpark zwembad

Screenshot_60

DEN HAAG – Personeelsleden die bedreigd worden, meisjes en vrouwen die worden aangerand en groepen moslimjongeren die ‘Allahu akbar’ (Allah is de grootste) roepen en het zwembad domineren. Dat zou aan de hand zijn in het Haagse Zuiderpark zwembad, blijkt uit een brief die door een voormalig personeelslid is gestuurd. Die zegt de brief te hebben gestuurd namens zichzelf en huidige personeelsleden, voor wie hij wil opkomen. De Haagse politieke partij groep De Mos heeft de brief ook gekregen en zegt dat 20 huidige personeelsleden van het bad het beeld uit de brief bevestigen. De gemeenteraad praat donderdag over de Haagse zwembaden en de gemeente Den Haag reageert daarna. Lees hieronder de hele brief:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres” en L. v.d. S.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op ‘Aanrandingen en bedreigingen’: Lees hier de hele brief van het personeel van het Zuiderpark zwembad

 1. ReaGluurder zegt:

  WALGELIJK!! Die Qudtlui van het binnenhof haat ik nog meer dan alle ISLAMABADSLOPERS op een bult!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ReaGluurder: 17.27. uur. Hartgrondig mee eens. De schuldigen zijn in mijn optiek; achtereenvolgens: PvdA,CDA,VVD en D66. En wel omdat zij, en zij met volle verstand, in 1975, hebben ingestemd met: ” De Resolutie van Straatsburg”. En hiermee de grenzen in Europa, en van Nederland, WAGENWIJD hebben opengezet. Ergo, deze partijen herbergen LANDVERRADERS van het zuiverste soort!

   Like

 2. ReaGluurder zegt:

  ‘Het “Ooievaarspas systeem” is in het leven geroepen door de Gemeente Den Haag destijds om de
  de minder bedeelden te voorzien om deel te nemen aan allerlei maatschappelijke activiteiten.
  Het complete “Ooievaarspas systeem” word al sinds jaar en dag misbruikt omdat veel allochtonen ook criminele inkomsten hebben en soms met hele dure auto’s komen voorrijden en
  zich kleden in de duurste merkkleding maar vervolgens bij de kassa afrekenen met een Ooievaarspas (lees extreme korting)’

  De wereldvreemde Roverheid laat zich al decennia verneuken door dit volk!! Heeft Jan L. de belastingbetaler al 100en miljarden gekost!! Waag het eens om je WOZ even ‘on-hold’ te zetten!! Kan niet, want dan komen er niet genoeg centjes binnen om het UitkeringsInfuus aan de praat te houden!! Bang als ze zijn voor nog meer plofkraken, overvallen etc etc.

  Like

  • elisah zegt:

   Dit is werkelijk hemeltergend, het geld wordt ze tot hun reet toe opgestoken.

   Like

   • elisah zegt:

    Ik zit net te bedenken, dat het misschien een probaat middels is om te laten weten dat er dagelijks een aantal druppels varkensbloed in het zwemwater worden gedaan….
    Of dat de pastoor wijwater toevoegt aan het zwemwater….hahaha….dat zou pas een bak zijn !!!

    Geliked door 1 persoon

   • elisah zegt:

    Middels=middel

    Like

 3. Mary zegt:

  Natuurlijk zijn het weer de Marokkanen/Turken met Islamitische achtergrond niemand had gedacht aan een stel jongens van Nederlandse afkomst, zou dat zo zijn geweest was er namelijk al lang hard ingegrepen. Politiek faalt?, de politiek heeft hier voor gezorgd met alle verdere overheidsinstanties/politie en rechters dat ze dit zonder enige risico kunnen doen al sinds jaren, alle klachten omtrent dit tuig worden al jaren verdoezeld, gebagatelliseerd en mocht er als iets door de pers naar buiten komen wordt dit tuig voorzien van een, ook door ons betaalde, advocaat die met de grootst mogelijke onzin bij de D66 rechters, dit tuig binnen een dag weer op de straat hebben..
  Dit gaat al vele jaren zo en zolang we met een eurofiele regering als Rutte en Co opgescheept zitten gaat er niets veranderen het gaat eerder erger worden straks mag u als het over Islamitisch tuig gaat de klacht niet eens meer benoemen van de EU en Rutte en Co want dan zou het wel eens zo kunnen zijn dat u direct wordt beticht een Islamofoob, nazi, haatzaaier of verwarde Nederlander te zijn. Uw en dat van velen gewenste minder minder minder zal alleen door Wilders gerealiseerd worden maar kennelijk moeten er nog een groep mensen ervaringen opdoen met dit Islamitische tuig voordat een overweldigende meerderheid hem in staat stelt dat te doen.

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Mary
   Een jaar of 15 geleden werd een ”roedel” dorpspubers, waar ook 2 van mijn zoons bij zaten stevig aangepakt door de politie. En volkomen terecht!
   Had er geen enkele compassie mee, want ze al vaak genoeg gewaarschuwd, huisarrest gegeven, petsen om hun oren, etc..
   Maar ze luisterden natuurlijk niet.
   Deed ik op die leeftijd trouwens ook niet.
   Kereltjes moesten via HALT in de spoelkeuken van een verzorgingshuis vaat wassen.
   Hadden ze thuis al zwaar de schurft aan, dus lachte ze in hun gezicht uit.
   Het heeft wel geholpen en tegenwoordig zijn het oppassende en hardwerkende volwassen mannen.

   Maar het lijkt er dus sterk op dat de autoriteiten dit niet durven te doen met de islamitische prinsjes. Want die zijn natuurlijk zielig, sociaal-maatschappelijk gedepriveerd en achtergesteld vanwege het institutionele racisme en het witte privilege. En daarom kunnen ze er niks aan doen dat ze zo zijn..En we mogen niet discrimineren, stigmatiseren, generaliseren, en iedere zweem van islamofobie en racisme vermijden. Maar ze in plaats daarvan met fluwelen handschoentjes aanpakken en liters thee zetten, want dat helpt zo goed. Dat is al jaren lang een bewezen feit.
   Of niet soms?
   En intussen blijft die ellende maar door etteren.

   Like

 4. Ronald zegt:

  Zoals ik al eerder aangaf….moslims…het is en blijft tyfusvolk!!! Dit afval gewoon niet meer toelaten!!!

  Like

 5. Japio zegt:

  Het is werkelijk ongelofelijk wat daar gebeurt. Je zal er maar werken, dan ga je elke dag weer met lood in je schoenen naar je werk. Nederland is totaal verziekt door dat moslimtuig. Je leefgenot helpen ze totaal om zeep en we zijn er nog lang niet. Er moet nou echt is een keertje ingegrepen gaan worden door onze zgn beschermers genoemd de politie. De wet voorziet daarin dus wat let jullie stelletje laffe agentjes. Jullie gaan liever de autochtoon bekeuren die 1 km/pu te hart rijdt.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  http://regio.tpo.nl/2017/04/20/video-pvda-wethouder-rabin-baldewsingh-geen-bewijs-aanrandingen-allochtonen-haags-zwembad/

  Video – PvdA-wethouder Rabin Baldewsingh: Geen bewijs voor aanrandingen door allochtonen in Haags zwembad
  ‘Het is een fantastisch mooi zwembad’
  20-04-2017, 19:01 Tags: den haag, Rabin Baldewsingh, Zuiderparkbad

  Tijdens een Raadsvergadering heeft de Haagse PvdA-wethouder Rabin Baldewsingh gezegd geen bewijs te hebben voor beschuldigingen van aanrandingen door allochtonen in het Haagse zwembad Zuiderparkbad.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Ja, maar om dan maar de autochtone bezoeksters de raad te geven, zich niet ‘te uitdagend” te kleden en zich niet daar-en-daar op te houden is natuurlijk óók een verkeerde aanpak: Zo speel je in p de normen van dat tuig; dat is precies, wat ze willen!

  Like

  • boorzalf zegt:

   Met een man of dertig in dit zwempak gaan zwemmen, en dicht bij die moslims in de buurt blijven. Die zijn zo het zwembad uit.

   Geliked door 2 people

   • tinekevanschagen zegt:

    @ boorzalf
    “Die zijn zo het zwembad uit”
    Denk eerder dat je faliekant in elkaar geslagen wordt!
    Zij maken namelijk de dienst uit he…niet wij.

    Like

   • elisah zegt:

    Lekker smakelijk, zo’n mankini…

    Like

   • boorzalf zegt:

    Tineke zegt, “Denk eerder dat je faliekant in elkaar geslagen wordt!”
    Nou dat denk ik niet, wij zijn niet van islam lilliputters, maar kerels van 1.80 tot 2 meter.

    Like

   • boorzalf zegt:

    van die islam lilliputters.

    Like

 8. Republikein zegt:

  Behept met het gen van kennisvergaren,[ wat het me oplevert is te bezien], valt me regelmatig dingen op.
  Nou staat onze tv elke dag aan voor mijn partner omdat ze van het leven wil genieten.Dus dat wordt voor mij kudt met peenhaar.
  Dan krijg je GTST etc., geeft haar ontspanning zegt ze.
  Vanavond wel een leuk stukkie over excoten.
  De pislam zit er niet bij, wat een sneuneuzen.
  Goed, had ik ook iets, zij was naar lightdancing.
  Invasie van excotische soorten.
  https://www.dekennisvannu.nl/

  Like

 9. delamontagne zegt:

  De vrouwen/meisjes wordt aangeraden zich minder “uitdagend” te kleden.!
  Zou de zwemkleding ANNO 1907 geschikt zijn ?
  *********
  Annette Kellermann gearresteerd in 1907 inAustralie omdat ze een zwemsuit aan had dat “ONGEPAST” werd bevonden door de autoriteiten.

  Like

 10. Steven zegt:

  Het enige wat helpt is BOYCOTTEN..laat dat zwembad dan alleen maar die gasten met de “Ooievaarspassen” gaan entertainen. Kijken hoe lang het zwembad dan nog open blijft!

  Geliked door 1 persoon

 11. guusvelraeds zegt:

  Jammer hé Nederland, maar 15 maart 2017 is toch echt voorbij. We wisten het maar ja, die Wilders, daar ga je toch niet op stemmen. De opwarming van de aarde dat is pas echt gevaarlijk voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen.

  Like

 12. Zou het niet een idee zijn om Jesse Klaver uit te nodigen om daar eens lekker te gaan zwemmen. Kan hij het met eigen ogen zien, hoe die kanspareltje onze strot uitkomen.

  Like

 13. tippelaar zegt:

  Ik heb een simpele oplossing die helaas de laffe politici en beleidsmakers niet willen invoeren, die oplossing is om de Marokkaanse ellendelingen die de rotzooi schoppen, ter plekke verrot te slaan. Niet een jaar of langer wachten tot zo’n amokmaker voor de rechter staat en wegkomt met een lullig werkstrafje maar direct lik op stuk. Mocht er dan eens iemand overlijden aan een overdosis van geweld dan is dat jammer voor de nabestaanden. Dus discriminatie van ras of geloof direct invoeren. Weg dat stompzinnige antidiscriminatieartikel uit de grondwet want antidiscriminatie maakt meer kapot dan je lief is.

  Like

 14. Lee zegt:

  20,4 % van den haag heeft vvd gestemd, 14,2% d’66 en 11% gl. Dan vraag je er gewoon om. Succes ermee daar!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Lee: 14.43. uur. Inderdaad, “eigen schuld, dikke bult”. Alleen jammer voor die Hagenezen; die wel verstandig zijn geweest, en PVV c.q. FvD hebben gestemd. Die moeten er dus ook onder lijden. En landelijk is het hetzelfde liedje, het domme schapenvolk wat gestemd heeft op de VVD,CDA,D66,GL, afgezet tegen de realisten die gestemd hebben op de PVV. En daarbij ook nog de fraude met het tellen der stemmen. De “baal hooi”, Rutte (VVD) werd verdorie ’s middags al gefeliciteerd door STASIMADAM Merkel. We worden belogen en bedrogen 24/7 waar we bij staan!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s