Partijcongres AfD: Gewelddadige protesten van linkse terroristen uit heel Europa – met de uitdrukkelijke zegen van de Keulse kardinaal Woelki

Screenshot_20

Is kardinaal Woelki van Keulen de antichrist? 

AfD-partijcongres 2017: Links-extremistische terreur heeft de zegen van de gevestigde partijen en de kerken. Onder Merkel is Duitsland verworden tot een linkse dictatuur. Alle gevestigde partijen zijn in het kamp van de linkse meningsfascisten beland. Samen met zowel de kerken en de vakbonden als met de sociale bonden vormen ze een slagorde tegen het volk. Dat wordt in zijn strijd om te overleven tegenwoordig alleen nog effectief door de AfD vertegenwoordigd.

(Michael Mannheimer)

Michael Mannheimer Blog

AfD-partijcongres: Links-extremisten vallen AfD-leden en politie aan

Reeds vóór de middag waren er twee politiemensen gewond. Eén werd verwond door een vermomde persoon, toen hij zich beschermend opstelde voor een AfD-gedelegeerde, die door de links-extremist met een stuk hout werd aangevallen,

Verslaggevers van die Junge Freiheit beschrijven de stemming in Keulen als agressief en gespannen.

De AfD-gedelegeerden worden door de politie in kleine groepen het Maritiem-Hotel binnengeleid, waar het partijcongres zal plaatsvinden. Plastic bekers en andere voorwerpen waarmee gegooid kan worden, vliegen in het rond. Steeds weer moet de politie ingrijpen en individuele ordeverstoorders klem zetten.

Ook andere hotels in de stad worden door linkse tegendemonstranten belegerd, daar zij vermoeden dat zich daarin deelnemers aan de partijdag bevinden en dezen willen beletten om weg te gaan.

Ook journalisten in burgerlijke outfit worden door de demonstranten belaagd, daar ze hen voor AfD-leden houden. Zo werd bijvoorbeeld een verslaggever van de FAZ bij het betreden van het Maritiem-Hotel door linkse uitgescholden uitgescholden en grof bejegend.

Alle gevestigde partijen en beide staatskerken hebben opgeroepen tot anti-AfD-protesten.

Van CDU via SPD, Groenen, Linksen tot FDP hebben alle partijen opgeroepen tot de protesten. Ook vakbonden, sociale verenigingen en kerken ondersteunen de demonstraties. Behalve de burgemeester van Keulen, Henriëtte Reker (“armlengte afstand”), heeft ook de chef van de Groenen, Cem Özdemir, zijn komst aangekondigd. Zondag zal echter wederom de vredesgroet in het middelpunt staan, aldus kardinaal Woelki.

Bronnen:
https://michael-mannheimer.net
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, burgermoed, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, establishment, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

24 reacties op Partijcongres AfD: Gewelddadige protesten van linkse terroristen uit heel Europa – met de uitdrukkelijke zegen van de Keulse kardinaal Woelki

 1. delamontagne zegt:

  Hij moet dan de “Tweede Anti Christ” zijn.
  De eerste zit in Rome met zijn aanpapperij met moslims………
  ///////////////
  Na de aankondiging dat de twee ronde voor de Presidents-Verkiezingen tussen Macron en Marine le Pen zullen gaan, braken er LINKSE rellen uit in Parijs.

  Opgeroepen door de Linkse Beweging: “Generatie “Niet-te-regeren”. /onregeerbaar

  Geliked door 2 people

 2. lucky9 zegt:

  Dit verwondert me niet. Religioten (religieus geïnspireerde idioten) hebben ze niet alle vijf op een rij. Dat is sinds de godsdienstoorlogen nog steeds niet veranderd. Ze zijn gefixeerd op een enkele perceptie maar beseffen niet dat binnen de islam takiyya over een goddelijk mandaat beschikt. Ten nadele van alle niet-mohammedanen: christenen, Joden, polytheïsten, atheïsten, Zoroastriërs in Perzië, Jaïnisten en boeddhisten in India, animisten in Afrika. Kortom iedereen behalve de volgelingen van Mohammed. Frans 1° lijkt de suïcidale dans in Rome zelfs te leiden. 270 miljoen (270.000.000) doden onder niet-mohammedanen. Stel U voor! En sommige religiote kardinalen waaronder die van Köln en Mechelen hebben het nog steeds niet in de gaten!

  Geliked door 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Lucky9: 00.48. uur. Dat hele zooitje; van gevestigde kerken, de politieke elite van liberalen en christendemocraten, geheel de socialistische bende, en de vakbonden; zijn gekocht door de rode plutocraat Soros. En Soros voert weer uit de opdrachten van de New World Order. Alles is gewoon gepland! Het is een luguber samenspel!

   Geliked door 3 people

 3. ReaGluurder zegt:

  Laat die Germoneyanen lekker in hun eigen drek verzuipen. De realiteit wordt met de dag erger. Werkloosheid en armoe alom. Als “Gratis Geld’ daar ook opraakt, breekt de pislampleures uit! Mij zien ze daar niet meer. Geen trek om tegen al dat loslopend hangschorem aan te kijken! Gruss Gott!

  Geliked door 2 people

 4. Lee zegt:

  Beetje off topic maar uw site wordt vanaf heden geblokkeerd op het bedrijfsnetwerk. De waarheid mag blijkbaar niet verteld of gelezen worden. Erg spijtig.

  Geliked door 2 people

 5. Cathja zegt:

  Alle kerken en hun leiders die zich achter de protesten scharen zijn VALSE kerken, waar je beter niet kunt komen! Een ‘zegen’, uitgesproken door Judassen is een smet op het christendom!
  Door deze acties komt het christendom steeds verder onder druk te staan, en let maar op dat steeds meer geweld tegen christenen het gevolg zal zijn. Ook door links-extremisten, en niet alleen door moslims. Moslims spelen in het geweld tegen de AfD nu misschien zelfs een kleine rol.

  Ik vind het zeer ernstig wat er is gebeurd in Duitsland. Dat land is in mijn ogen verloren, net zoals Zweden. Het hólt achteruit in Europa, behalve in landen zoals Hongarije. Geen wonder dat inmiddels al 10-duizenden Duitsers hun land hebben ingeruild voor Hongarije, omdat ze in hun vaderland geen toekomst meer zien voor zichzelf en hun kinderen.

  Ja, die kardinaal uit Keulen is de antichrist! Van dit soort figuren zullen we nog wat meemaken!
  Zeer gevaarlijk!!

  Geliked door 4 people

  • Drs.P. zegt:

   Laten we deze geschifte “kardinaal” het voordeel van de twijfel geven.
   Misschien is het niets anders dan een enorm geindoctrineerde gigantisch omhooggevallen zwaar pedofiele lulmetvingers en heel errug dom.
   Trouwens, de “fijne” RK-kerk heeft door de eeuwen heen de protestantse waarheidlievende mensen altijd vervolgd met de dood tot gevolg, dus zal deze gigantische lamlul er zeker geen uitzondering op zijn.

   Geliked door 1 persoon

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Cathja: 07.14. uur. Zo is het maar net, Cathja!

  Like

 7. Ja Cathja, die roeien uit wat hun niet aanstaat.

  Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  Nie wieder toch? Niettemin is het fascisme springlevend en dit maal gaat men voor niet minder dan de totale vernietiging van volk en vaderland. En het mooie is dat al die deugtypes die zeggen zich zorgen maken over de groei van wat zij geleerd hebben als fascisme te zien geen benul hebben hoezeer ze in hun krampachtig deugstreven compleet aan de verkeerde kant zijn beland. Ja ja die linkse onderbuik toch. 😦

  Like

 9. Hoeveel subsidie krijgen die anarchisten? Want de reis- en verblijfkosten betalen ze natuurlijk niet uit eigen zak.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wim Vreeswijk: 10.22. uur. Subsidie is het smeermiddel voor de ” rode kerk”, en de anarchisten. Zouden ze dat niet krijgen, springt de “rode fascist”, Soros wel bij.

   Like

 10. Hoe die kardinalen ook in de gaten, want die hebben het vaak achter hun ellebogen met hun smoesjes.

  Like

  • fleckie zegt:

   Ze zijn hun ‘MACHT’ ‘ aan het verliezen, en hebben door de ‘ontkerking’ al veel verloren,
   ze waren immers helemaal niet gewend, dat hun machtswellust een ‘halt’ zou toegeroepen worden.( dan krijg je weer dat spreekwoord’Willst du nicht mein BRUDER sein,so schlag ich dir den Schädel ein’)………. ( men kan het bijna vergelijken met POGROMS, hoe ze de JODEN altijd behandeld hebben, met hun ophitserijen)

   Like

 11. Sjaak zegt:

  Kijk die geniepige smerige phedo-smoel aan, en je
  weet meteen wat voor een vlees je in de kuip hebt !

  Geliked door 1 persoon

 12. koddebeier zegt:

  Is kardinaal Woelki van Keulen de antichrist ?? Nee, een fascist !!

  Geliked door 1 persoon

 13. boorzalf zegt:

  Het is duidelijk dat deze Woelki een aanhanger is van de maangod. Hij had harde woorden voor Beatrix von Storch, de plaatsvervangend leider van de nieuwe anti-islamisering partij van Duitsland, Alternatief voor Duitsland (AfD), die terecht werd gezegd dat “De islam is op zichzelf al een politieke ideologie die niet compatibel is met de grondwet.” Woelki aangedrongen integendeel dat “de religie van de islam verenigbaar is met de Duitse grondwet net als het jodendom en het christendom.” Hij heeft ook gezegd dat “wie zegt ‘ja’ tegen kerktorens moet ook zeggen ‘ja’ tegen minaretten.” Een compleet gestoorde dus.

  Geliked door 1 persoon

 14. tippelaar zegt:

  Ook in duitsland is het politieke klimaat volledig verziekt door links. Met de demonstraties tegen de AFD laat de linkse club het ware gezicht. Gewelddadig, niet voor rede vatbaar, overtuigd van het eigen gelijk. Niet bereid tot enige vorm van dialoog en volledig bereid om andersdenkenden de kop in te slaan of daarmee te dreigen. Zo kan ik er nog wel een paar noemen. Maar ook daar komt er een tijd dat de wal het schip zal keren. Het ontstaan van Pegida en de AFD zijn daar hoopvolle voorbeelden van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s