Hongaarse premier Orbán komt in Europarlement aantonen dat hij niet ‘afdrijft van Europese waarden’

Screenshot_64

Wil universiteit in eigen land sluiten, want eigenaar is Soros

De Hongaarse premier Victor Orbán komt woensdag naar het Europees Parlement om zich te verweren tegen aantijgingen dat zijn land afdrijft van Europese waarden. Zowel in het parlement als bij de Europese Commissie leven ernstige zorgen over het Centraal-Europese land, onder meer over een wet die mogelijk tot sluiting van de gerespecteerde Central European University (CEU) in Boedapest leidt.

De nationalistische politicus vindt het ”essentieel dat de leden van het parlement feiten en precieze informatie krijgen over recente ontwikkelingen in Hongarije”, schrijft hij aan parlementsvoorzitter Antonio Tajani. Orbán´s Fidesz-partij maakt in het parlement deel uit van de fractie van de Europese Volkspartij (EVP). Het CDA, dat ook in deze grootste fractie zit, dreigde eerder deze maand de samenwerking met Fidesz te stoppen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, christendemocraten, demoniseren, Desinformatie, Elite, establishment, EU-critici, Europa, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Globalisering, hersenspoeling, Hongarije, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Europa, nieuw fascisme, onwetendheid, Oost-Europa, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hongaarse premier Orbán komt in Europarlement aantonen dat hij niet ‘afdrijft van Europese waarden’

  1. scheermes zegt:

    Het is meer dan triest en te gek voor woorden ,dat een premier die opkomt voor zijn eigen mensen , als een kleuter op het matje geroepen word in brussel om zich te verantwoorden !! Hebben de heren in brussel dan TOTAAL geen fatsoen ??

    Like

    • Nee, scheermes dat hebben ze duidelijk niet en zullen dat dan ook nooit krijgen. Deze monsters komen rechtstreeks uit de hel om Europa kapot te maken. En dat wordt instant gehouden door een hysterisch volk wat in hun geloofd.

      Like

      • scheermes zegt:

        Volkomen mee eens Marian !!

        Like

      • Tom Hendrix zegt:

        @Marian van Cranenboek: 14.14. uur. Helemaal gelijk! Het zijn rode demonen, van het rode demonenrovershol der Ellende Unie, de EUSSR. Schoften dat zijn het. Orban, laat ze barsten!

        Like

  2. Mary zegt:

    Nu dat kan Orban als geen ander, duidelijkheid scheppen en wel zo dat men er geen moer mee kan, moeten Soros en de EU weer iets anders verzinnen, blijven ze doen natuurlijk want HEEL Europa moet geïslamiseerd en dan zijn er nog drie voormalige Oostblok landen die geen krimp geven dus Orban staat zeker niet alleen. Uiteindelijk zullen die landen afscheid van die smerige EU club nemen, dan natuurlijk weer een soortgelijk spelletje als met de Oekraïne alleen deze landen hebben hun bevolking achter hen staan en als het moet Rusland en dus China.

    Like

  3. is de Orban uitgenodigd of komt die uit zich zelf…………….Als die uitgenodigd is, zou ik niet gaan………laten ze daar in Brussel gaarsmoren…………………ORBAN trap er niet in !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like

  4. koddebeier zegt:

    Vertel ze in Brussel dat ze dood kunnen vallen en stap uit de EU, dat is het beste voor Hongarijen en z’n bevolking !

    Like

  5. OphEUffen zegt:

    Wat een verschil met Rutte. Orban is een held omdat hij opkomt voor volk en kiezers. Rutte heeft 1 keer in zijn leven kordaat opgetreden. Toen het, om de verkieingen te winnen, goed uitkwam. En de niet al te nozele VVD stemmers tuinden er weer met open ogen in.

    Like

Plaats een reactie