Malta: Voorzitter Europese Raad lokt met opnamepremie van € 60.000,- per “vluchteling”

Screenshot_52

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Tot nu toe zijn alle herverdelingsacties richting oostelijke EU-landen mislukt, o.a. omdat de “vluchtelingen” daar niet bleven, maar veel liever naar het noorden van Europa wilden, vooral naar Duitsland. Nu moet een nieuw zakenmodel, een soort kop-premie, vooral de oostelijke EU-landen tot een andere manier van denken aanzetten. Er wordt gedacht aan € 60.000,- per “vluchteling” over een periode van vijf jaar. Wie echter maar weinig “vluchtelingen” opneemt, moet per “vluchteling” als een soort straf een boete van € 60.000,- betalen. Als de Oost-Europeanen slim zijn, en dat zijn ze, gaan ze niet in op zo´n deal, zelfs niet wanneer de toegewezen “vluchtelingen” uit zichzelf hun staatsgebied weer zullen verlaten.

politikstube

[…] Malta, de voorzitter van de Europese Raad, wil de ruzie tussen de lidstaten over de verdeling van “vluchtelingen” blijkbaar met compensatiebetalingen bijleggen. In een Maltees document wordt gezegd dat landen, die meer mensen opnemen dan voorzien, gedurende een periode van vijf jaar in totaal € 60.000,- per persoon krijgen. Landen die minder mensen in hun land zouden willen binnenlaten, zouden daarentegen € 60.000,- per persoon moeten betalen. De Europese Commissie had verleden jaar een gelijksoortig programma voorgesteld – en het bedrag van € 250.000,- in gesprek gebracht.

Vooral de Oost-Europese landen zoals Polen, Tsjechië en Hongarije verzetten zich tegen de bindende opname van “vluchtelingen”. Om hen te motiveren, stelt Malta een stapsgewijze invoering gedurende een periode van drie jaar voor. Het verdeelsysteem moet daarna automatisch functioneren als er bijzonder veel “migranten” aankomen. Per jaar dienen op deze manier maximaal 200.000 mensen verdeeld te worden, afhankelijk van de grootte en de welvaart van het desbetreffende land van opname. […]
Bron: “Zeit Online”.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Malta: Voorzitter Europese Raad lokt met opnamepremie van € 60.000,- per “vluchteling”

 1. Golden Girl zegt:

  die 60.000 is weer opgebracht door de belasting betaler, u en ik
  en dan nog de kosten van verblijf en eten enz,
  een ander die in de bijstand zit moet van dat bedrag bijna 6 jaar leven/ overleven

  Geliked door 2 people

  • Golden Girl, dat weten wij toch allemaal. Duitsland en Nederland betalen het meesten. Denk hier maar eens over na, stond vanmorgen in de krant. “GIGAGAT EU_PENSIOENFONDS VOOR BELASTINGBETALER”.

   Geliked door 1 persoon

   • john zegt:

    @ Marian; Vlaanderen ietsjes meer dan nederland en onderhouden daarbij nog 4miljoen walen en brusselaars (lees broesselaars) kostprijs 12 miljard/jaar + zandbakvluchtelingen + 63 mininister en nog een paar duizenden lonen om U tegen te zeggen + verleden weekend een graaiverhaal. Wil u dat ook eens vertellen aan de nederlanders

    Geliked door 1 persoon

   • Thom zegt:

    @john De Belgen hebben wel de Nederlands sprekende Guy Vehofstadt als premier gekozen. daar is geen woord Frans bij. Ik zou zeggen: Eigen schuld, dikke bult voor die lui die Verhofstadt steunden en nog steeds niet op het Vlaams Belang stemmen.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Uitstekend samengevat Thom.
    Als je echte wegkijkers wilt leren kennen moet je naar Vlaanderen komen.
    De Vlamingen vertellen je dat ze zo ontzettend “beschroomd”zijn.
    Ander woord voor gewoon ordinair laf.
    Vandaar dat ze en masse op het NVA stemmen.
    Dat geeft ze het gevoel dat ze “er tòch iets aan gedaan hebben…”
    Hahahahahaha!

    Stumperds.

    Like

 2. Beschouwer zegt:

  Geen wonder dat rijkeren de EU massaal verlaten. Die hebben geen zin om neocommunistisch kaalgeplukt te worden. Ook de komende klimaatmaatregelen zullen velen sterk doen verarmen. En dat past allemaal in de agenda van de elite om alle rijkdom naar een zeer kleine elite toe te trekken en de middenklasse en de eigenaren van midden en kleinbedrijven kapot te maken en deze rijkdom naar de ultrarijke elite te sluizen. Hun knechten zijn de regeringen die middels steeds beknellender wetgeving de middenklasse kapot maken, het midden en kleinbedrijf kapot maken en de onderklasse sterker en sterker doen verarmen. Het is echt een satanisch vrijmetselaarsoffer aan de vrijmetselaarsgod Moloch. Moloch heeft nooit genoeg. Vroeger werden er zelfs kinderen aan Moloch geofferd. Het kwaad manifesteert zich steeds openlijker en de satanisten hebben een verbond gesloten met de extremistische islam.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Beschouwer: 13.37. uur. Juist! En het is dat rode cabral van de EUSSR, met het rode cabral van Malta; die ONS deze ellende van massa-immigratie en islamisering ‘door de strot”, duwen. Maar ja, onze suffe bevolking vindt dat schijnbaar jofel, gezien de uitslag van de verkiezingen op 15 Maart. Judas Rutte(VVD) kan verder met het vernielen van Nederland, in opdracht van Murkul, Junckoer, en Verhofstaadt!

   Like

  • ieznogoedh zegt:

   Vroeger werden er zelfs kinderen aan Moloch geofferd.
   Vroeger? Dat mag zo zijn, men “wist niet beter”.
   Maar nu gebeurt het ook. Dagelijks worden mislims Europa binnengesleurd en daaraan zijn inmiddels al heel wat kinderen geofferd.
   Meisjes en jongetjes die de verrijking die die mislims brengen aan den lijve hebben moeten ondervinden. Kinderen die voor de rest van hun leven beschadigd zijn, terwijl de daders vaak nog niet eens gestraft worden omdat “ze niet konden begrijpen” dat het kind al die verrijking niet wenste, of omdat de dader “wegens zijn culturele achtergrond” niet kon begrijpen dat zijn verrijking niet gewenst/onmenselijk was.
   Helaas blijven diegenen die al die offeraars binnenhalen vrijwel altijd buiten schot. Zij, noch hun kinderen horen bij de offers (behalve dat ene meisje in Duitsland en zelfs die ouders hebben het nog steeds niet begrepen).

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ieznogoedh: 04.36. uur. Zo loopt het inderdaad, net zoals U het zegt. De gewone ” Jan en Mien doorsnee”, krijgen met de gevolgen te maken, van deze criminele politiek. Maar geloof maar niet dat het politieke schorem daar last van krijgt, daar zorgen ze wel voor!

    Like

 3. H J zegt:

  Haha, ze krijgen het benauwd. Eerst dreigen en nu subsidies geven. Eerst maar eens kijken of de Oost landen daar intrappen. En dan dat dreigement van 60.000 per niet opgenomen asielzoeker. Hoe willen ze dat trouwens controleren. Hieruit blijkt wederom dat de globalistische fascisten slechte leiders/planners zijn. Ze moeten keer op keer de planning aanpassen en maken keer op keer dezelfde plannen waarmee ze in eigen voet schieten. Daar moeten we beslist gebruik van maken.

  Like

 4. Malta en natuurlijk héél Europa moet en zou door de ongekozen EU-elite zo snel mogelijk geislamiseerd worden, ze doen alle registers open te trekken om de umvolkung te verwezenlijken.

  Geliked door 1 persoon

  • Edjan zegt:

   Adriaan.

   Ik weet niet waar we “staan” qua islamisering. Betrouwbare cijfers zijn er niet. Het CBS telt al jaren geen allochtonen meer (zou discriminatie zijn)
   Citaat Elsevier:
   “Sinds januari 2014 registreert de overheid niet langer de tweede nationaliteit van iemand die ook de Nederlandse nationaliteit heeft. In 2015 werden bestaande registraties aangepast: alle nationaliteiten behalve de Nederlandse werden onzichtbaar gemaakt in de Basisregistratie Personen. En dat in een periode dat het aantal dubbele nationaliteiten enorm toenam: van 600.000 in 1998 naar 1,3 miljoen in 2014. Verder gelden derdegeneratie-migranten in de statistieken niet als ‘allochtoon’, maar als autochtoon: burgers met een Nederlandse achtergrond.” Dus derde generatie en verder wordt niet meegeteld. En dat zijn misschien wel de meesten.
   http://www.elsevier.nl/opinie/opinie/2017/04/het-bedreigde-feit-88090w/

   Dus hoeveel mohammedanen hebben we nu in Nederland? Tot nu toe gokte ik op 1,3 miljoen maar het kunnen er inmiddels ook wel 2 miljoen zijn. Of meer.

   Verder gaat de islamisering nu heel sluipend. Het aantal opvangplaatsen voor asielzoekers gaat omlaag van 48.700 naar 31.000 omdat het aantal asielzoekers in Nederland fors is afgenomen, meldt het COA.
   http://www.telegraaf.nl/binnenland/28058327/__Minder_opvang_asielzoekers__.html

   Ja, denk ik dan: dus nu hebben de meeste asielzoekers van 2015, 2016 een huis en komt de familie na (4 per oorspronkelijke asielzoeker) en dat komt niet in de kranten en ook niet in de gemanipuleerde statistieken. Die komen per vliegtuig, stappen op Schiphol in de bus of de taxi en rijden naar hun gereedstaande huis. Geen haan die er naar kraait en zeker het CBS niet.

   Hoeveel mohammedanen hebben we nu in Nederland?

   Geliked door 3 people

  • john zegt:

   De enige goede reactie: een verplicht bindend referendum . Niet alleen in Cyprus. Eens zien of ze alle uitslagen nog eens durven naast zich neerleggen

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @John: 16.55. uur. En U gelooft dat ze ons dat geven? Forget it, de politieke marionetten dansen naar de pijpen van de EUSSR, en de Führer Juncker. Heel dat zooitje in de Tweede Kamer, minus de PVV.

    Like

 5. Mary zegt:

  De voormalige Oostbloklanden kunnen natuurlijk ook gewoon uit de EU treden, einde discussie, Finland stuurt ook aan op een Fixit dus dat zou dan de goede kant op gaan!!!!.

  Like

 6. ieznogoedh zegt:

  Landen die minder mensen in hun land zouden willen binnenlaten, zouden daarentegen € 60.000,- per persoon moeten betalen.
  Daar trappen die landen niet in natuurlijk.
  Overigens, elke mislim die binnenkomt (en zijn nakomelingen) kosten een veelvoud van die 60.000 Euro, dus wat dat betreft zou het beter zijn om te betalen. Dat kost niet alleen minder geld, maar ook je veiligheid en cultuur blijft behouden.
  Elke mislim die uit het zand omhoog kruipt of uit de boom valt voegt niets dan ellende toe.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s