FOTOSHOPPER

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR, Frans Timmermans, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op FOTOSHOPPER

  1. Sjaak zegt:

    1 Mei HC Strache in Linz (Oosterijk !
    FPÖ Vrijheids Partij Oosterijk !

    Geliked door 1 persoon

  2. Fred zegt:

    Raadsel.
    Wie van de twee is de grootste fascist?

    Geliked door 2 people

  3. Walter zegt:

    Napoleon droomde ook al van een verenigd Europa. In 1805 zeii hij tegen zijn minister van politie Joseph Fouché: “Ik moet alle volkeren van Europa tot één volk maken, en Parijs tot hoofdstad van de wereld. Een Europees rechtsbestel, een Europees Hof van Beroep, een gemeenschappelijke munt, dezelfde maten en gewichten, dezelfde wetten.”
    Herold, pagina 243, 245. Fouché

    Geliked door 1 persoon

  4. Jean zegt:

    Als die misdadiger op de bovenste foto nu ook dezelfde ‘laatste’ daad toepast op zichzelf zoals die op de onderste foto heeft gedaan, bvb in de mergelgrotten van Maastricht, dan is het plaatje ‘AF’.

    Geliked door 2 people

  5. Erik zegt:

    Ha wat denk je, net zo’n waanzinnig die met puber drammerigheid zijn zin willen doordrukken.
    Net zo als de gek diversiteit wil op alle uithoeken van wereld want goed voor de mensheid.
    Grootheidswaanzin met het verstand van een koe, door diversiteit zou met een mix van ons DNA de mens vernieuwen en sterker worden!?
    Hoe dom kan je zijn, wie een beetje verstand heeft van genetica snapt dat als je mensen indeelt van 1/10 dan is het gemiddelde 5!
    De mensen met een 10 bestaan dan niet meer er zullen geen genieën meer geboren worden en het enige voordeel is dat er geen mensen meer bestaan met een zeer laag IQ.
    In de genetica weten we dat een evolutie voortschrijd en wel zeer langzaam door nieuwe mutaties, dus door zeg maar foutjes die weer een uniek exemplaar opleverd, vaak niet gewenst en heeeeeel soms een echt vooruitgang.
    Het heeft voor de mens vreselijk lang geduurd voordat er exemplaren waren met een IQ van boven de 100, en tevens om een soort op te leveren de men nu wit of blank noemt.
    Deze gek wil dus geen diversiteit maar eenheids (hoe toepasselijk dit woord) worsten kweken.
    Diversiteit betekend dus witte genocide. Na de zogenaamde diverse maatschappij onder de NWO
    zullen we niet meer zelf mogen beslissen met wie we ons voortplanten dit wordt voor U alle geregeld (beetje net als bij de islam hoe frappant!!!) en zo ontstaat de eenheid en heeft de mens geen oplossing meer in de evolutie en zal er een zeer groot gevaar zijn dat we door een epidemie uitsterven. Nu zie je al in veel reclames het promoten van interraciale stelletjes en wat zijn die halfbloedjes mooi, ach ja misschien wel kwestie van smaak doch het voegt niks nieuws toe het is slechts vervlakking, variatie en verdwijning beider uniciteit.
    De evolutie heeft er zo lang over gedaan om door isolatie van volkeren de diversiteit te verkrijgen die we nu nog hebben, de gek TimmerFrans denk wil uniformiteit en dat hebben wij echt wel door.
    Deze gek is zeer gevaarlijk voor de toekomst op lange termijn, maar ach zal hem ze reet roesten die leeft dan niet meer, heeft wel een standbeeld, dacht ik ff niet TimmerFrans.
    De blanke soort (niet ras) is al rap aan het verdwijnen (+\_16-%) en rood haar is nu zeldzaam.
    Laat je niks wijs maken door deze mafketel, onderzoek zelf er is genoeg stof die staven wat ik hier zeg.

    Geliked door 1 persoon

  6. Tistochwat zegt:

    Franske zou eigenlijk in de tijd van Hitler geleefd moeten hebben.
    En dan had hij in een concentratiekamp opgesloten moeten worden.
    Ik zie Franske al liggen op een houten stapelbed-plankje in een gestreepte pyjama en dan met veel te weinig vreten in de kou naar buiten getrapt worden om keihard te werken.
    Net zolang tot hij een wandelend skelet zou zijn geworden en jammerlijk zou zijn gecrepeerd.

    Wat jammer nou toch dat dit niet is gebeurd. De arrogante praatjesmaker had zo’n lesje goed kunnen gebruiken.

    Geliked door 1 persoon

    • fleckie zegt:

      Dat gebeurde binnen 9 maanden, het uithongeringsproces, er kwam immers toch weer een ‘nieuwe lichting’met voldoende kracht om te ‘arbeiten’,(‘Arbeit macht frei’ was toch het Duits- nazi- PAROOL)

      Geliked door 1 persoon

    • Leo zegt:

      Als Franske in de tijd van ome Adolf had geleefd had hij ook zo n pet gedragen met een doodskoppie er op,…….. zeker weten !!

      Like

  7. Aegolius cs zegt:

    Merkel in haar nopjes met deze goed geschoolde diplomatieke trekpop.

    Geliked door 2 people

  8. Tom Hendrix zegt:

    Klopt helemaal. De EUSSR, is een uitvinding van de Nazi’s. Uiteindelijk, hebben ze het toch nog voor elkaar! En dat 72 jaar na het einde van Tweede Wereldoorlog. De Nazi’s zijn nooit weg geweest.

    Geliked door 3 people

Plaats een reactie