Macron zegt dat Franse cultuur niet bestaat en wil meer moskeeën laten bouwen

Screenshot_179

Macron wil de islamisering van Frankrijk in een nog hogere versnelling zetten, wat hem de spottende bijnaam ‘Djamel Macron’ opleverde.

(Door: “Xander”)

Macron sluisde mogelijk miljoenen weg naar belastingparadijzen – Waarom kozen de Fransen in 1e ronde voor een kandidaat die het verwoestende beleid van Hollande wil voortzetten en versnellen? – Frankrijk stevent af op islamitische instorting en nieuwe revolutie

Emmanuel Macron, de kandidaat van de gevestigde orde in Parijs en Brussel, heeft beloofd dat hij de massale immigratie van moslims en de bouw van moskeeën in Frankrijk wil vereenvoudigen. Volgens globalist Macron, die inmiddels aanbevelingen van bondskanselier Angela Merkel en oud-president Barack Obama heeft gekregen, ‘bestaat de Franse cultuur niet’ en heeft hij ‘nog nooit naar Franse kunst’ gekeken. De kans is daarom levensgroot dat Macron de Franse bevolking al snel nog dieper zal teleurstellen dan de socialist François Hollande, de meest impopulaire president van het land ooit.

Lees verder>>>
(h/t Steven)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Frankrijk, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Macron zegt dat Franse cultuur niet bestaat en wil meer moskeeën laten bouwen

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…Macron, die inmiddels aanbevelingen van bondskanselier Angela Merkel en oud-president Barack Obama heeft gekregen…”

  Alleen al het feit van die aanbevelingen (en van wie) wijst in de richting van een complot.
  Soros? NWO? Wie het weet mag het zeggen, maar “there is something rotten in the state of Denmark.” Het begint aardig te stinken.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 2. ReaGluurder zegt:

  Hollande II, is geen redden meer aan! Al die achterbuurten die rustiggehouden moeten worden, werkloosheid, armoede, oprukkend Pislam etc etc. ‘La Douce France’, adieu!

  Geliked door 1 persoon

 3. Tom Hendrix zegt:

  Macron is een landverrader, van hetzelfde signatuur als bij ONS: Rutte (VVD) Pechthold (D66) Buma (CDA), Asscher (PvdA) om er eens wat te noemen.

  Geliked door 1 persoon

 4. H J zegt:

  Daar heb je het weer. Er wordt een totaal onbekend iemand van achter de coulissen gesleurd die de volgende president moet worden. A la Obama dus.
  Geindoctrineerd tot op het bot en opgeleid als een GI op politiek gebied. Hetzelfde als in Amerika en hetzelfde wat nog gaat volgen in andere landen. Denk niet dat Hongarije nog lang van de huidige leider plezier zal hebben. Ook deze man wordt gewisseld en de stem van het volk wordt wederom met valse propaganda teniet gedaan.
  De Christenen (= niet katholieken/Paus) moeten er het eerst aan geloven. Daarom Zweden, Duitsland, Engeland, waar veel niet katholieken wonen. Frankrijk heeft wel al veel ellende gehad terwijl het een katholiek land is, maar vergeet niet dat als de elite Frankrijk en Duitsland hebben, dat ze de buit in Europa zo goed als binnen hebben.
  Als er geen massale volksoproer komt, dan kunnen we het wel schudden. Volksopstand/burgeroorlog is het enige dat nog doordringt bij de elite. Als het Nederlandse kabinet het te heet krijgt onder de voeten dan en slechts dan gebeurt er wat.
  Die safe zones waar die kak woont moeten snel super onveilig worden. Dat moet te doen zijn.

  Geliked door 1 persoon

 5. Golden Girl zegt:

  bonjour Frankrijk, het zal me niet verbazen als ze deze duivelse man massaal kiezen, ze lopen als tamme gekken de verkeerde achterna, zag net op internet in de Zweedse metro ging eentje tegen vrouwen tekeer dat ze geen make up op mochten. Ik ben een songfestival fan (vraag me niet waarom) en in 1992 zong voor Italie Toto Cutugno het nummer insieme= samen, en o.a samen een verenigd Europa, per voi, voor jullie, onder dezelfde zon, nou als Toto inmiddels 73 jaar had geweten hoe het er in 2017 uitziet kan hij zijn grijze haren wel uit zijn hoofd trekken.Zal tzt als de moslims nog grotere bekken opzetten ook wel niet meer mogen het songfestival dus, want muziek en plezier maken mag niet.
  ik hoop dat een handige mede E.J.Bron fan dit nummer kan plaatsen, ik heb al meer geschreven dat ik daar niet goed mee bekend ben

  Geliked door 1 persoon

 6. Steven zegt:

  ..En let maar op dat ze allemaal gewoon weer op die LINKSE RAT gaan stemmen.

  Like

 7. oeps48 zegt:

  Wat een stomme zetrten van die Macron. Hij is een schoft, een cultuurbarbaar een duivel. Fransen zijn van nature chauvinistisch en nationalistisch. Laten we hopen, dat zondag het gezonde verstand van de Fransen zegeviert en dat Frankrijk de komende 5 jaar geregeerd gaat worden door een echte vrouw met ruggegraat, Marine le Pen en niet stiekem door dat andere wijf, die achterbakse moffin Merkel, naar wiens pijpen Macron zal moeten dansen. Mocht die duivelse Macron onverhoopt toch winnen, dan voorzie ik, dat de Fransen op korte termijn weer eens de barricaden opgaan. En dat zou deze keer zo maar op heel Europa kunnen overslaan. Het zou wel eens een hele hete zomer kunnen worden. Marine zet ‘m op !!!

  Geliked door 2 people

  • H J zegt:

   Klopt wat je zegt met die barricades, maar dat was in een tijd dat de studenten nog radicaal/gewoon anti waren. Met de nieuwe generatie studenten hebben we alleen nog maar Antifa.
   De kinderen zijn al in een ander pak genaaid. Kill the morons.

   Geliked door 1 persoon

 8. C Bruin zegt:

  Deze man is geestelijk niet in orde die moeten ze opsluiten en de sleutel weg gooien. Hij doet precies wat die Islamieten willen de hele wereld in hun macht hebben. Gaat er voor hun dan goed op lijken, Nederland wordt ook verkocht daar zal die Rutte wel voor gaan zorgen ook zo’n slapjanus.

  Geliked door 1 persoon

 9. H J zegt:

  Als je wat mensenkennis, levenservaring en wat simpele technieken in huis hebt, dan kun je Macron/Moron redelijk goed definieren.
  Kijk eerst naar de ogen. De ogen zijn de ziel van de mens. Deze ogen stralen gewetenloosheid uit. Deze man is ‘beduveld’, een product van mind control; een robot van de elite; een obama voor de Fransen.
  Verder hoef je alleen maar af te gaan op zijn idiote uitlatingen en dan weet je dat er weer 4 jaren van islamisering eraan komt. Maar, niet getreurd, er is al veel weerstand en opstand en dit laten wij ons als burgers van individuele staten niet aannaaien.
  Het verzet komt er hoe dan ook en dat zal Brussel lelijk opbreken.

  Geliked door 1 persoon

 10. Drs.P. zegt:

  Who The Fuck is die Macron nu eigenlijk??
  Nooit van gehoord tot voor heel kort, heeft geen eigen partij, heeft geen programma en komt zomaar uit het volslagen niets als een presidents kandidaat tevoorschijn? Riekt wel heel errug naar de NWO-rattenclub net als Omaba waar geen geboortebewijs van te vinden was, terwijl hij duidelijk een booslim Nigeriaan was.
  Hopelijk zijn de Fransen komend weekend beter wakker dan de NL-zombie-sufkutten van zo’n twee maanden geleden!!!

  Geliked door 1 persoon

 11. Pietersen zegt:

  Wakker worden Fransen, Frankrijk bestaat niet meer vanaf zondag als u geen LePen stemt.
  Weg Franse kaasjes, wel meer Moskeeen, meer islam.
  Wie het nu nog niet door heeft zal het ook nooit begrijpen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Harry zegt:

  Wij hadden ook zo’n achterlijke zuignap die ons kwam vertellen dat “de Nederlandse” cultuur niet bestond .
  Gek , want ik zie het dagelijks om me heen . Heel veel goede gewoontes .
  Maar sommigen zijn blind . En doof . En stom .
  Die linkse smeerlappen zijn wel héél erg hardleers ! Die zijn doofstom én blind tegelijk .

  Onze vorm van democratie deugt niet , er dient een soort democratie te komen waar je dergelijke idioten , die hun “eigen” cultuur ontkennen meteen het land uit moet kunnen donderen .
  Wellicht kan het populisme hier uitkomst bieden ?

  Ga maar alvast je koffers pakken , Maxima .
  En neem die dombo ook alsjeblieft mee !
  Wat hebben we aan die oliebol die christelijk en pro-islam is , tegelijkertijd ?
  Niet veel minder erg dan zijn moeder .
  In ieder geval : TOTAAL OVERTOLLIG !

  Like

 13. tippelaar zegt:

  Ik verwacht elke moment dat de fransen naar de wapens grijpen en weer de Bastille bestormen. Helaas is het valse hoop. De fransen zijn net zo stom als de duitsers en net zo laf als de Nederlanders. Ik verwacht eigenlijk meer verzet van het franse leger. Als er maar genoeg soldaten sneuvelen in binnenlandse terreurdaden gaan ze vanzelf tot actie over.

  Geliked door 1 persoon

 14. Mary zegt:

  Als de Franse cultuur, dus Frankrijk en de Fransen niet bestaan, en hij ziet liever moskeeën ziet op dat “stuk Europa” zou ik hem een enkeltje zandbak geven als ik de Fransen was, doen ze dat niet moeten ze ook niet zeiken als ze straks inderdaad door die moskee gasten uit Frankrijk verdreven worden.

  Geliked door 1 persoon

 15. Jan zegt:

  Documenten laten zien dat de Franse presidentiële kandidaat Emmanuel Macron een overeenkomst heeft aangegaan voor een Limited Liability Company (LLC) op het Caribische eiland Nevis en dat het bedrijf een zakelijke relatie heeft gehad met een bank die eerder was betrokken bij gevallen van belastingontduiking op de Cayman-eilanden. Macron beweerde echter onlangs dat hij geen activa verborg of geheim offshore accounts had.

  Klik om toegang te krijgen tot onviuq.pdf

  Het eerste document is een overeenkomst van 4 mei 2012 om “La Providence LLC” te vormen en dat de naam en handtekening van Macron heeft.
  La Providence is de naam van de voormalige middelbare school van Macron in Amiens, waar hij zijn vrouw voor het eerst ontmoette.

  De beslissing om een bedrijf in Nevis te vormen is verdacht, aangezien de Nevis Confidential Relationship Act geheimhouding van affshore LLC’s (Limited Liability Company) garandeert. Informatie over bedrijfseigenaren wordt niet gepubliceerd, noch beschikbaar gemaakt voor het publiek. Nevis wordt door Bloomberg beschreven als een van een aantal populaire belastingparadijzen in het Caribisch gebied.

  Een tweede document is een brief gestuurd naar La Providence Ltd. van de First Caribbean International Bank, waarin een zakelijke relatie wordt beschreven met Macron’s LLC.

  Klik om toegang te krijgen tot bspenp.pdf

  Forbes meldde dat First Caribbean International Bank in 2013 betrokken was bij belastingontduiking en in 2015 bij de fraude van FIFA.


  In april ontkende Macron dat hij de offshore accounts had of erfenissen van de Franse autoriteiten verborg: “Ik heb altijd al mijn belasting in Frankrijk betaald en ik heb altijd alle accounts in Frankrijk gehad,” zei Macron in een interview met BFM TV.
  http://archive.is/MVeOm

  Documenten op:
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/05/breaking-macron-busted-lied-tax-evasion-4chan-pol-posts-images-macrons-off-shore-bank-account/

  https://twitter.com/hashtag/MacronGate?src=hash

  https://twitter.com/hashtag/MacronGate?src=hash

  Het grootste stuk drek van Amerika, Hussein Obama steunt leugenaar Macron (birds of a feather)

  en het ergste uitschot van Duitsland, Merkel

  Like

 16. Jan zegt:

  ISIS kondigt massaal aanslagen aan op de dag van de Franse verkiezingen en roept op lokale politici te vermoorden

  ISIS has called upon Muslims in France to “kill candidates” and “burn down polling stations” as the country prepares to vote in the second round of the presidential election this weekend.

  An article appearing in the French edition of the terror group’s monthly propaganda magazine “Rumiyah” addresses all Muslims in France stating: “Don’t forget your duty as a Muslim. Choose a candidate to kill & polling station to burn.”

  http://www.foreigndesknews.com/world/middle-east/isis-calls-muslims-france-launch-election-day-attacks/

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   In hun tijdschrift, het isis-terroristen vakblad Rumiyah, worden weer eens nieuwe tips gegeven hoe ze ongelovigen kunnen afslachten.
   Aanslagen op plekken waar veel mensen samen komen zoals campus, zwembad, bioscoop, winkelcentrum, disco etc dat was al bekend, net zoals met een voertuig op mensen inrijden.
   De aller nieuwste moord-tip is, om een huisbezichtiging te organiseren door een nep-advertentie voor bijv een huurappartement te plaatsen en dan de bezoekers ter plekke af te slachten. Een andere tip is, om online spullen te koop aan te bieden en dan de mensen die het artikel komen ophalen te vermoorden.
   Kwaadaardigheid kent geen grenzen in het geloof van de wrede…

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 06.55. uur. Zo kennen we “de religie van de vrede”, weer.

   Like

 17. Jan zegt:

  ISIS ‘Rumiyah’ Magazine In French: Anyone Who Participates In Elections Is An Infidel; Muslims In France Should Achieve Martyrdom By Killing Candidates And Burning Polling Stations


  https://www.memri.org/jttm/isis-rumiyah-magazine-french-anyone-who-participates-elections-infidel-muslims-france-should

  Like

 18. Zou morgen nog bestaan voor Frankrijk, wel als ze op Marine Le Pen stemmen. Dus maar hopen.

  Like

 19. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  Een Rodschild Bankier – Hier zit niemand op te wachten

  Like

 20. Republikein zegt:

  Ondertussen bij de buren.

  Like

 21. Jan zegt:

  #MacronLeaks

  Like

 22. Jan zegt:

  Parijs, een bruisende stad

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s