Meer nareizigers dan asielzoekers in eerste kwartaal

Screenshot_30

In het eerste kwartaal van 2017 werden 4 duizend asielzoekers en 5,3 duizend nareizende gezinsleden geregistreerd. Net als in het laatste kwartaal van 2016 overtreft het aantal nareizigers het aantal asielzoekers. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers van de IND.

Het aantal asielzoekers in het eerste kwartaal van 2017 was 1,6 duizend lager dan in het eerste kwartaal van 2016, het aantal nareizigers was 3,4 duizend hoger dan een jaar eerder. Vooral Syrische gezinsleden voegden zich bij een familielid dat eerder asiel aanvroeg in Nederland. Dat geldt ook voor statelozen, onder wie veel Palestijnen uit Syrië, en Eritreërs.

Het aantal asielverzoeken van Algerijnen en Marokkanen was in het eerste kwartaal van 2017 weer wat lager dan in de afgelopen kwartalen, maar deze nationaliteiten behoorden nog tot de vijf grootste groepen asielzoekers.

Lees verder>>>
(h/t Steven)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Meer nareizigers dan asielzoekers in eerste kwartaal

  1. Cathja zegt:

    Het gaat ‘lekker’!

    Wanneer begint de overheid nu eindelijk eens met het uitzetten van de inmiddels idioot veel asielzoekers die hier geen recht op verblijf hebben? Waarom horen we trouwens helemaal niets van uitzettingen?
    Heeft de belasting betalende burger hier geen recht op?

    Nog even paar een opmerkingen tot slot:

    ik wens NIET mee te betalen aan de kosten van het verblijf en de hoger beroepsprocedures die asielparasieten hier aanspannen. Heb je geen recht om hier te zijn, dan heb je zelfs geen recht op BBB, en al helemaal niet op een zak met geld. Onze sociale voorzieningen-pot wordt finaal leeggeroofd door steeds maar weer nieuwe asielzoekers toe te laten, plus de nareizigers.
    Dit alles gaat ten koste van de eigen bevolking in Nederland, die nu al in veel gevallen het nakijken heeft.

    Geliked door 2 people

  2. Ach, we weten toch dat we besodemieterd worden.

    Geliked door 1 persoon

  3. koddebeier zegt:

    Tja, de plucheparasieten (die zichzelf regering noemen) houden nou éénmaal asielparasieten, soort zoekt soort !

    Like

  4. ReaGluurder zegt:

    Helaas, alleen op ej bron oid maken ze zich druk over de verkloting van NL, de rest over GTST!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie