Palestijnen: Diploma voor terreur

Screenshot_58

(Door: Bassam Tawil)

Palestijnen die in de Israëlische gevangenissen worden vastgehouden, “staan model voor een gevoeligheid en vormen de nationale cultuur welke een pijler is voor de oprichting van een Palestijnse staat.” Deze verheerlijking van Palestijnse gevangenen, van wie velen achter de tralies zitten voor het vermoorden van Joden, werd vorige week weergegeven door Fayez Abu Aitah, een hooggeplaatste vertegenwoordiger van president Mahmoud Abbas in zijn Fatah-factie.

Abu Aitah’s woorden van waardering voor de moordenaars van Joden kwamen tijdens een bezoek dat hij bracht aan Hatem al-Maghari, een politieagent van de Palestijnse Autoriteit (PA), die vorige week vrijkwam na het uitzitten van 17 jaar gevangenisstraf voor zijn rol bij het lynchen van de twee Israëlische reservisten die per ongeluk Ramallah binnenreden. Bij aankomst in zijn huis in de stad Rafah in het zuiden van de Gazastrook werd Al-Maghari als een held ontvangen. Honderden Palestijnen zijn sindsdien naar zijn huis gekomen om hem te feliciteren met zijn vrijlating uit de gevangenis en hem te loven voor zijn “bijdrage” aan de Palestijnse zaak.

Lees verder>>>
(h/t J.B.)
Gatestone Institute

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

3 reacties op Palestijnen: Diploma voor terreur

 1. Ivan Chapka zegt:

  En dan zijn er fossielen zoals van Agt (de Jezuïet) die compleet achter deze moordenaars staan.
  Dit Judas figuur is onze MP geweest en nog steeds prominent lid van het CDA. Hoe kunnen christenen in godsnaam op zo’n partij stemmen. Dat zijn met recht Jezusverraders.
  Bleek ook weer door de verklaring van Hillen over de schuldvraag van het uiteenvallen van Rutte 1. Smerige huichelaars. Ben zelf katholiek gedoopt, kon ik het er maar vanaf spoelen.

  Like

 2. Joshua zegt:

  Misdaad loont bij islam en geestes gestoorde politici, vandaar dat dat tuig zo goed met elkaar om kan gaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s