Schrijf een brief aan terroristen! Kinderen wordt met behulp van nieuwe onderwijs-leermiddelen verteld om ‘moordenaars’ te respecteren

Screenshot_56

(Door: Jon Coates – Vertaling: “Wachteres”)

Nieuw onderwijs-leermiddel dat schoolkinderen op zevenjarige leeftijd al aanraadt ‘een brief aan een terrorist te schrijven’.

Express

Het boek ‘Talking About Terrorism’, dat weken voor de  Manchester Arena gruweldaad werd uitgegeven, beschrijft de willekeurige massamoord op onschuldige mensen uit het publiek als een ‘soort oorlog’. . .

Het vertelt basisschoolkinderen dat terroristen mensen doden, omdat ze geloven dat ze ‘oneerlijk en niet met respect’ worden behandeld.

Het geeft voorbeelden van ‘terroristen’ waarvan de ideeën later juist blijken te zijn: ‘De Suffragettes gebruikten geweld en werden terroristen genoemd…’, beweerde het. Vandaag denken veel mensen aan hen als dappere vrouwen en bewonderen hun strijd om het vrouwenkiesrecht.

In een opdracht, die wordt aanbevolen voor leerlingen van 7 tot 11 jaar, worden leraren aangespoord om kinderen uit te nodigen een brief aan een terrorist te schrijven. Als ze zes vragen aan terrorist zouden kunnen stellen, wat zouden dat voor vragen zijn?

Het boek, gepubliceerd door Brilliant Publications en met een voorwoord van Peter Wanless, de directeur van de NSPCC, is door critici, die zeggen dat het potentieel gevaarlijk is, scherp veroordeeld.

Chris McGovern, voorzitter van de Campaign for Real Education, zei dat de briefopdracht de leerlingen in verwarring zou brengen en hen mogelijk overstuur zou maken. Hij zei: “Dit is een bizar idee, gebaseerd op het misleidende begrip dat basisschoolkinderen moeten communiceren met en ‘respect’ tonen voor religieuze fanatici die hen willen doden.

Het maakt deel uit van de agenda van de “Britse Waarden”, die door Ofsted [de onderwijsinspectie] en de onderwijs-stichting aan de scholen wordt opgedrongen.

Als we proberen kinderen te helpen de motieven van terroristen te ‘begrijpen’, dan wekt het boek sympathie op voor de moordenaars, stellen critici.

“Het leslokaal van de basisschool is niet de plaats om het terrorisme te humaniseren door  ‘een denkbeeldige dialoog aan te gaan’.”

En door de Suffragettes en Nelson Mandela erbij te betrekken, brengt het kinderen tot de vraag of terrorisme kan worden gerechtvaardigd, zeggen ze.

Bron:
www.express.co.uk
Auteur: Jon Coates

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op Schrijf een brief aan terroristen! Kinderen wordt met behulp van nieuwe onderwijs-leermiddelen verteld om ‘moordenaars’ te respecteren

 1. Elisah zegt:

  Dit is toch gewoon stimuleren van terrorisme, want er wordt de kinderen geleerd dat aanslagen respect verdienen en een heldendaad zijn.
  Het is precies de verkeerde manier van denken die je kinderen aanleert, zo kweek je nog meer terroristen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Elisah: 07.31. uur. Klopt wat U zegt. En deze rotzooi komt natuurlijk weer van de kant der RODEN/Socialisten, en de links-liberalen. Het is te schofterig voor woorden, wat men deze kinderen aandoet. Hersenspoeling, dat tekent de RODEN, daar hebben ze ervaring mee.

   Geliked door 1 persoon

  • Marian zegt:

   Ja Elisah, dat was ook het eerste waar ik aandacht. Kinderen krijgen op zo’n manier niet de kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op eigen mening.

   Like

 2. dit past in het bekende patroon van systematisch zwijgen over kosten en risico’s van irrationele immigratie

  Like

 3. Hendrik zegt:

  Het moet echt niet gekker worden.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  BBC Educational is ook goed in het uitleggen van de diverse “onderdelen”van de Islam
  ************

  Geliked door 1 persoon

 5. hslot4 zegt:

  Allemaal stuk voor stuk geweldig lesmateriaal openbare scholen zijn fantastisch voor je ontwikkeling zeker sinds de staat het lesmateriaal bepaalt .
  https://www.gayandschool.nl/kennisbank/mijn-twee-mamas/
  https://www.bol.com/nl/p/kraambezoekboek-voor-2-papa-s/9200000043483034/

  Klik om toegang te krijgen tot maatschappijleer1.pdf


  Ja ja het gaat goed in Nederigland met de socialistisch marxitische indoctrinatie .
  Korte Cursus voor iedere ouder ……. hoe je kind zn geest verziekt word .
  Wist je overigens dat dislexie niet bestaat gecreeerde geetelijk onvermogen door het nieuwe onderwijs systeem .
  komen de filmpjes :
  1 Are public schools harming our kids door Samuel R Blumenfeld

  The deliberate dumbing down of the world by Charlotte Iserbyte

  Charlotte Iserbyt – The Secret History of Western Education (Full Documentary)

  Ok genoeg voor nu maar dit is dus de reden waarom je kinderen geestelijk vergiftigd worden en dom worden gehouden en gemaakt .
  De staat bepaalt wat je gaat doen later dmv de Cito toets en jij denkt dat je vrije keus hebt ……… welterusten .

  Geliked door 1 persoon

 6. Thoth zegt:

  Dat past bij de mainstream media. De zgn. ‘journalisten’.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Geen woorden voor! Zowel levensgevaarlijke als doodgewoon wálgelijke dhimmitude, anders niets!

  Like

 8. Stef zegt:

  Ik kan me precies deze zieke persoon voor de geest halen. We zien ze dagelijks op het NOS journaal.

  Geliked door 1 persoon

  • Vederso zegt:

   Daarom is het volgens mij beter om geen NOS Journaal meer te bekijken. Je humeur wordt er een stuk beter van.

   Like

   • Edjan zegt:

    Klopt, Vederso! Dat kan ik beamen. De relatie met mijn buren is een heel stuk beter geworden nu ik niet meer elke avond luid zit te brullen en te schelden van 20:00 tot 20:20. (Zelfs het weerbericht was gelogen.)

    Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Op die manier jaag je alle mooie meiden die rond dat tijdstip aanbellen van de deur…

    Like

 9. Cathja zegt:

  Krankzinniger kun je het niet bedenken. Ik dacht dat alleen de Zweden tot zoiets in staat zouden zijn, maar de Britten kunnen er dus ook wat van!
  De wereld wordt met de dag zieker. Is het niet vanwege daadwerkelijke moord en doodslag, dan wel vanwege idiote tolerantie richting de meest gruwelijke moordenaars ooit.

  We bevinden ons op een hellend vlak. Het wordt steeds enger in de wereld van vandaag.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Kom, kom: Dat de Britten er eveneens wat van kunnen, is intussen toch wel gevoeglijk bekend: We hebben daar op deze site al legio voorbeelden van langs zien komen!
   Het verschil met de Zweden is voornamelijk, dat de Britten een páár -of wat mij betreft in ieder geval één- politici hebben, die er duidelijk tegen in gaan en daarnaast nog één of twee burgerbewegingen, die zich duidelijk laten horen.
   Maar zolang de policor-massa daar niet naar wenst te luisteren sorteren die n eenmaal niet het juiste effect.

   Like

 10. Mario Schettini zegt:

  @alphons mantel
  Dit is een aanzet tot het ophitsen van kinderen tegen de ouders, pro islam adepten maken en zodoende een voedingsbodem creëren voor de geestestoestanden zoals die door Orwell in de roman(?) 1984 geschetst wordt.

  Geliked door 1 persoon

 11. Beschouwer zegt:

  Een lage vieze satanische programmering die kinderen moet verwarren zodat ze “begrijpen” wat de motieven zijn van een moslimterrorist. De wereld op zijn kop en dat is een kenmerk van satanisme.

  Geliked door 2 people

 12. Gert Jan Reitsma zegt:

  Nog even en we gaan aan joodse kinderen vragen een brief aan Hitler te schrijven, hoe hij er toch toe kwam om 6 miljoen joden te doden.KAN HET NOG GEKKER?

  Like

 13. koddebeier zegt:

  De waanzin ten top !!!! Dat soort gekken als Peter Wanless moesten ze levenslang opsluiten !!

  Like

 14. Edjan zegt:

  Het politiek correcte denken is nog lang niet dood. Het is de perversie van het christelijke, humanistische en socialistische gedachtegoed. Het is een zak vol schijnheilig begrip en laffe andere wangen. Als een schimmelinfectie heeft het grote delen van een (al verzwakte) samenleving besmet. Het meeste ergerlijke is dat het de media in zijn greep heeft. Nu probeert het te overleven door de kinderen te besmetten.

  Geliked door 2 people

  • Republikein zegt:

   Te dom om te schijten dus zelf nadenken is een stapje te ver.
   Het kan m.i. ook gezegd worden van de aanhangers van de eeuwige vrede.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Natuurlijk helemaal niet verkeerd om steeds weer opnieuw samen te vatten wat er eigenlijk gebeurt en hoe het gebeurt met ‘wat’.
   Waar ik werkelijk van overtuigd ben is dat de voedingsbodem niet bestaat uit datgene wat er met ‘wat’ gebeurt maar waardoor dat ‘wat’ is gaan bestaan, begrijp je?
   Dàt lijkt mij veel interessanter dan te indexeren wat er allemaal door ‘wat’ gebeurt is.
   Klinkt ingewikkeld maar er is uit te komen als je maar in de juiste richting zoekt.

   De werkelijke oorzaak is die vervloekte neiging om alles weg te gooien als zijnde passé, onbruikbaar, versleten, uit de tijd, geen inhoud, niet belangrijk.
   Dat is de werkelijke oorzaak van het ‘wat’.
   Waardoor en waaruit die neiging is geboren is nu het meest interessante.
   Wat als ’n paal boven water staat is het feit dat in het verleden bij het beëindigen van een oorlog in Europa alle oude waarden tegen het licht werden gehouden en de meeste daarvan naast het oud vuil bij de achterdeur werden gezet.
   Dat was zo in 1918.
   Dat was zo in 1945.
   Ik ben er dan ook van overtuigd dat hier geen zelfvernietiging of schuldgevoel ’n rol speelt.
   Ook niet bij het Duitse volk.
   Maar een drang naar bevrijding van datgene wat tot die oorlog heeft geleid.

   Na het vaststellen van deze werkelijke oorzaak van het ‘wat’ van deze tijden, kunnen we er daardoor ook zeker van zijn dat die immigratie van volkeren die in gang is gezet door hogere machten, ook met geweld zal worden gestopt omdat die mechaniek niet door het volk werd gekozen als zijnde haar middel om de dingen te veranderen.

   Zo, denk dáár maar eens over na…

   Like

   • Edjan zegt:

    Geen flauw idee waar je het eigenlijk over hebt. Maar ik blijf gewoon op mijn eigen manier doorgaan.
    Ik ben geen PaulZwueste 2.0.
    Denk dáár maar eens over na.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Beste Edjan.
    Het is toch heel duidelijk wat ik bedoel.
    Het staat letterlijk in mijn reactie.
    De Europese volkeren hebben helemaal géén zelfvernietigingsdrang.
    Óók het Duitse volk niet.
    En ga me nou niet vertellen dat je dat al wist.
    Dat wat ik hier schreef is nu juist iets nieuws brengen i.p.v. weer ’n bevestiging op de hoop platgeschreven vaststellingen werpen dat alles verloren is doordat we allemaal schuldig zijn en daardoor zelfvernietigingsdrang hebben.
    En dat we over zovéél jaar zovéél moslims daar en daar en daar hebben.
    Ik ken ’n hele hoop Duitsers maar niet een heeft last van schuldgevoelens.
    Z’n grootvader heeft ze wellicht gehad… maar die is al ’n tijdje dood.
    En geen Duitser huilt tranen met tuiten bij het monument voor de vernietigde Joden dat er bijna 80 jaar na het sluiten van vrede zo nodig in het Berlijnse stadscentrum moest komen…
    Dit op last van ’n totaal linkse overheid die door de oprichting van dat monument dat schuldgevoel bij de Duitsers juist wilde aankweken.
    Ik geef maar ’n voorbeeld.
    En als de Duitsers geen last hebben van zelfvernietiging dan zeker geen enkel ander Europees volk…
    Nee, beste Edjan, het hoort allemaal bij het totaalplan van de oprichters van de EU.
    De identiteit van de Europese volkeren moet vernietigd worden en omdat we de afgelopen decennia geen krachtig revolutionair tegengeluid tegen de massa-immigratie hebben laten horen, hebben we allemaal plotsklaps een geweldige zelfvernietigingsdrang.
    Gaat er nu geen lampje branden…?

    Vandaar mijn aan IEDEREEN hier gerichte oproep om dáár maar eens over na te denken.

    Tussen haakjes.
    Kun je mij vertellen waar dat: “Speciaal voor Edjan Dussen” boven mijn bericht staat….?
    Waarom of waardoor voel jij je zo ineens zo aangesproken?

    Ik denk zèlf dat hier sprake is van een uiterst betreurenswaardig misverstand Edjan…

    Like

 15. Taljaard zegt:

  Dear mister islamic terrorist,

  My dad served in the Black Watch and fought you lot in Afghanistan.
  He told me and my brother what kind of people you are.
  And when I’m big I will join the Army to and fucking kill you!

  Regards;
  Ian McDougall (11)
  (Glasgow Scotland)

  Geliked door 2 people

 16. Japio zegt:

  Zo iets? Beste terroristen, jullie zijn nog laffer dan struisvogels en nog smeriger als ratten. Wanneer zeggen jullie die onzalige islam gedag en stoppen jullie met het geloven in leugens. Jullie haatprofeet mo, is de meest verachtelijk persoon ooit voortgebracht door menselijke conceptie. Het liegen en moorden wordt jullie met de paplepel ingegoten vanaf de wieg. Als jullie nou eens stoppen met het hebben van minderwaardigheidscomplexen en zelfmedelijden dan wordt het misschien nog wat. Ook wil ik graag een toekomst waarin vrede en rust de hoofdrol spelen, waarin we normaal kunnen leven zonder islamitische ongemakken. Graag verzoek ik jullie ook de hand te slaan aan jullie eigen vrouwen en die van ons met rust te laten. Als jullie je gewoon gedragen zal de criminaliteit met 90% dalen en daarmee de enorme kosten. Proberen jullie eens een keertje jullie eigen zandbaklanden op te bouwen en kijk naar Israël die weten hoe dat moet. Kortom, weg met de islam, maak wat van je leven en laat ons met rust.

  Like

 17. Aegolius cs zegt:

  Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst zal hier de “politieke” boodschap zijn. Uiterst beschamende vervlechting van feiten in samenhang met geloof (islam) waarvan het laatste een waarlijk ontkenning/ontvlechting is. Aldus propaganda van de hoogste rangorde!

  Geliked door 1 persoon

 18. Tom Hendrix zegt:

  Er valt mij iets in; ik wil best een brief schrijven naar een terrorist; maar dan wel een BOMBRIEF!

  Like

 19. Tistochwat zegt:

  Het onderwijs wordt steeds mee aangepast aan de richtlijnen van de mohammedaan.
  Ik zou die leerlingen veel liever een brief aan Sinterklaas of de Kerstman laten schrijven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s