HET EUROPESE DNA HEET ‘OVERGAVE’

Screenshot_79

(Door: Joost Niemöller)

Vandaag vroeg een vriend van me zich af wanneer de Europese volkeren nu eindelijk eens wakker zullen worden over de islam, nu weer na Manchester. Wat was er na al die aanslagen nog meer voor nodig? Het antwoord is dat het inderdaad verbijsterend is. De massale woede blijft uit. Er zijn geen wraakgevoelens. Na iedere aanslag gaat Europa massaal in de rouw, en blijft de woede uit.

Het zijn moslims die de aanslagen plegen, dus een natuurlijke reactie op een aanslag zou zijn dat zichtbare moslims op straat werden aangepakt.  Niets van dat alles.

Let wel (voor ik weer opzettelijk verkeerd begrepen wordt), ik moedig niet aan dat willekeurige moslims van de straat geplukt werden en afgerost, of erger. Ik verbaas me er alleen maar over dat dit totaal niet gebeurt. Zelfs niet als er, zoals in Manchester, met opzet, kinderen  tot doelwit werden gekozen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "religieuze dialoog", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, Europa, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op HET EUROPESE DNA HEET ‘OVERGAVE’

 1. T.Troubadour zegt:

  Zo gek is dat niet als de gemiddelde Nederlander of andere West Europese inwoner dag in dag uit de leugenachtige politiek correcte media over zich uitgestort krijgt,die de Islam voorstelt als een religie van vrede en de extremisten uit deze religie eerder uitzonderingen dan veel voorkomende potentiele daders noemt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Edjan zegt:

  Verzaligd wachten we onze dood af.
  Het toppunt van decadentie.
  Juichend heffen we onszelf op.
  Misschien dat ze ooit het virus of de schimmel isoleren die ons getroffen heeft.

  Geliked door 1 persoon

  • Edjan zegt:

   Die griet op die foto hierboven, vindt het lekker. Daar hoef je echt geen seconde medelijden mee te hebben. Op de laatste foto is ze net klaar gekomen. Nou een sigaretje opsteken met haar vrienden.

   Geliked door 1 persoon

  • Edjan zegt:

   Kwallen hebben dat. Toen dat er te veel werden, gingen ze die vangen en vernietigen: aan stukken hakken. Maar toen ontdekten ze dat kwallen “klaar komen” als ze dood gaan. Dus door ze te vernietigen, werden het er nog veel meer.
   Misschien hebben wij een kwallen-gen opgenomen. Wij vinden het lekker om vernietigd te worden. Alleen vermeerderen wij ons er niet bij.

   Geliked door 1 persoon

   • Steven zegt:

    Ik mag hopen dat ze er een stuk of 50 heeft ingehad…dat zal die HEKS leren…die stemt de volgende keer ook PVV

    Geliked door 2 people

 3. Bob Fleumer zegt:

  Het zou beter zijn als Mark Rutte eens fysiek zou merken wat hij het Nederlandse volk aandoet ook ik moedig niet aan dat ie op straat wordt afgerost maar ik zou de dader ook niet tegenhouden, wat vind ik die man een flapdrol.

  Geliked door 2 people

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ja, het is een verbijsterend patroon. En niet alleen dát:
  Diegenen, die de gezonde woede en agressie wèl voelen brengen het toch evenmin op om in beweging te komen.
  We verwijten het mekáár, maar staan verder als verlámd, zodat er óftewel niets van de grond komt, óftewel op de verkeerde manier, zodat het onvoldoende aanslaat.
  Wát zou nu eens de góede manier zijn? Tóch nog meer aanslagen?
  (Dan kan Nederland het, zoals het er nu naar uitziet, wel schudden, want tot nu toe blijft het hier, om welke reden dan ook, ijzingwekkend stil.

  Geliked door 2 people

 5. Witte raaf zegt:

  Het plaatje hierboven ziet er echt gezellig uit maar ik laat het toch liever aan de sneeuwvlokjes over,ik bedank!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Harry zegt:

  Ik wijt de lafheid , de laksheid en angst aan de langdurige hersenspoeling , die al sinds Joop den Uyl aan de gang is .
  Was dat een vooruitziende blik of meer een algemeen idee , dat men de burgers kort moest houden ?
  Ik ben zelf nogal agressief naar dat islamitische tuig toe , maar als je wat onderneemt sta je gewoon alleen !
  Zelfs in een winkel waar zo’n lorrenkop achter de kassa zit , als je daar wat van zegt springen er zelfs Nederlandse wijven die achter je in de rij staan op je nek , bij wijze van spreken .
  Dat wijt ik dan maar aan een grenzeloze naïviteit .

  En de ellende is , dat ” als je niet van de bijstand leeft ” , er wat te halen is en zowel de geitenneukers als het verraderlijke OM , meteen op de bres staan om je alles te ontnemen .

  Het zal nog heel veel erger moeten worden voor er een volkswoede ontstaat !
  En misschien gebeurt dat helemaal niet !
  We gaan als makke schapen naar de slachtbank .
  De christelijke slogan , dat als iemand je slaat , dat je hem dan ook de andere wang toe moet keren , maakt ook die groep waardeloos in de strijd .

  Maar áls de pleuris echt uitbreekt en mijn laatste uurtje is geslagen , zal ik mijn uiterste best doen om er een paar “mee te nemen” .
  Die donder ik dan onderweg wel uit het vehikel , onderweg naar de hel .

  Geliked door 2 people

  • Drs.P. zegt:

   @Harry,
   Het “andere wang toekeren” is een foute vertaling.van de grondtekst, maar wordt alom gebezigd in preken. De goede vertaling is: “het hoofd wegdraaien” zodat je niet nog een klap krijgt. Zoiets mafs werkt door de hele gristenheid heen, en een ieder legt zijn kop al op het hakblok. Bij ons in de supermarkt zit er ook wel eens een kopvod en die heeft dan heel weinig te doen terwijl er dan bij de andere kasse (niet kopvod) een gigantische rij staat hahahahahahaha, dus ik/wij zijn niet de enigen die er niets van moeten hebben.

   Geliked door 1 persoon

  • tjonge zegt:

   misschien gaan wij, de nederlanders/europeanen wel de geschiedenis in als de ¨nieuwe joden¨ die zich vreedzaam naar de islamitische vernietigingskampen lieten voeren….

   Like

 7. Tistochwat zegt:

  @ Harry 31 mei 2017 om 21:56

  maar als je wat onderneemt sta je gewoon alleen !
  Zelfs in een winkel waar zo’n lorrenkop achter de kassa zit , als je daar wat van zegt springen er zelfs Nederlandse wijven die achter je in de rij staan op je nek

  Die ervaring heb ik ook! Als je wat van die mohammedanen/’vluchtelingen’ zegt, krijg je van NIEMAND bijval. In het gunstigste geval staan je ‘landgenoten’ je als een wezenloos schaap zwijgend aan te staren.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik heb al een andere manier gevonden: Ik heb constant een DDL-button op zak en zodra ik een kopvod ontwaar, al is het maar in de bus, spel ik hem pontificaal op!
   Achter de kassa zie je ze hier bijna nog steeds niet, maar ingeval dàt ga ik daar dan toch niet afrekenen.
   Het is niet veel, maar je dóet toch wat.

   Like

 8. Benesha zegt:

  Breekt er een burgeroorlog uit (door massale verkrachtingen of andere misdaden of de ineenstorting van onze sociale zekerheid omdat die migranten direct alle steun krijgen zonder er ooit een fluit voor hoeven te doen) of niet, ik zie veel mensen en onze kinderen wegtrekken uit Europa. Daar staan die EU politici dan met hun nieuwe gekleurde Kalergi Europeanen. Kunnen ze die mooi een politiestaat opdringen. Vraag is alleen: wie zal dan voor hun uitkeringen werken? wie zal dat het EU monster financieren?

  Geliked door 1 persoon

 9. ISLAAAM, domme, kameelfigure, blaas, jezelf, lekker, iN, de, woestijN , op, sukkels!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 10. komEN NOOIT IN de bak, zijN oNTPLOFT!!!!!!! wij hoeveN, Niets, te, doeN, ze verdwijNeN, vaNzelf!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 11. triest, volk, helaas NIemaND, kaN daar, lezeN…….. rutte, heeft wel, typediploma……. kaN dat, ook zwemmEN? gooi, het, iN de, HOF-vijver…… = reuze, goedkoop e het, komt, egNiemeer, terug!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 12. rutte, gaa, iń, buitenlandliegeN!!!!!!!!! dus VERDWIJN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 13. PROFFESSOR, LIEGER, VERDWIJN!!!!!!!!!!!!!!!!( MARK_ RUT_ FF,_ OP!!!!

  Geliked door 1 persoon

 14. PATHETHISCH, BINNENHOF, VERDWIJNEN, ALLEMAAL……. (LEEGKOPPEN}………

  Geliked door 1 persoon

 15. DAT HEET, DAN/DUS, POLITITICI…. (LOL) (EGGIE)(HAHAHAHJAHAHAHAJHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA))

  Geliked door 1 persoon

 16. SLECHT, CABARET, DAT 2E, KAMERPLAKGEDOE!!!!

  Geliked door 1 persoon

 17. kampersrene zegt:

  Laten we hopen dat Nostradamus , een grote profeet die in 1503 geboren werd, gelijk krijgt. Hij voorspelde reeds de aanval op de Twin Towers maar beschreef ze als bergen met glas omdat indertijd er nog geen wolkenkrabbers bestonden . Hij voorspelde ook de grote confrontatie tussen Christenen en de Islam die uiteindelijk zou gewonnen worden door de Christenen…………………….
  Hij noemde ook duivelse schijnheilige politiekers die Europa aan de rand van de afgrond brachten bij naam zoals Rutte , Merkel , Junckers , maar ook die van helden die oprecht begaan waren met het welzijn van het volk zoals Wilders , Dewinter , Le Pen ……… (Aan dat laatste niet teveel geloof hechten het is ontsproten uit de geest van NostraRene )

  Like

  • Marian zegt:

   Ik hoop oprecht dat je gelijk krijgt kampersrene.

   Like

  • Harry zegt:

   Denk dat Nostradamus hier toch de plank een keer misslaat !
   Christenen zijn te onnozel en te laf om zich te verdedigen .
   Zij vertrouwen op een zelfverzonnen fenomeen dat uiteraard geen poot uitsteekt !
   En daarom zullen zij in hun eigen tekortkomingen verzuipen .
   Als domme schapen marcheren ze zelf naar de slachtbank .

   En ik heb inmiddels zo’n afkeer van die lui , dat ik ze ook niet ga helpen als de pleuris hier uitbreekt .
   Als ze hier op zondag voorbijmarcheren met hun middeleeuwse kledij , hun hoedjes op , hun veel te lange haar in een vlecht of staart , hun schijnheilige halleluja gezichtjes verbergend achter van die onnozele ronde brillenglaasjes , met die blik van : ” Hé , daar heb je die zondaar die op zondag gewoon werkt ” , met die blik van walging omdat je niet naar dezelfde kerk gaat , die , ook al wonen ze praktisch naast je op zondag amper hun smoel opendoen en dan nog met tegenzin : verrek maar !
   Ze hebben vaak nog liever met een moslim van doen dan een atheïst , ” want die geloven tenminste nog iéts ” !

   Like

 18. koddebeier zegt:

  Als een bevolking zo lauw reageert op een acute bedreiging, verdient het misschien wel om uitgeroeid te worden !!

  Like

 19. ron zegt:

  Ons volk is ook wel KLOOTJES volk , geen KLOTEN ! Als iemand je op je muil slaat loop je huilend weg. Als je huis is leeg geroofd door inbrekers dan zeg je , ahhh die mensen hadden misschien wel al 3 dagen niet gegeten. Gewoon alles pikken en kop in het zand steken voor de werkelijkheid. Ik kan je 1000% garanderen dat met die instelling het hele zorgsijsteem en fin. sijsteem gaat instorten als een kaartenhuis en je zelf als een scharrelaar over straat loopt te zoeken naar etensresten.

  Like

 20. Oeps48 zegt:

  Hoeveel idioter moet het nog worden ONS Lage Land. Als zelfs de Christelijke religieuze leiders gaan inschikken voor de islam, zijn we wel heel erg ver aan het afzakken. Dit is wel ONS LAND !!!

  https://pauwnieuws.nl/news/812/theologen-willen-tweede-pinksterdag-inwisselen-voor-suikerfeest

  Like

 21. Jean zegt:

  Wij zitten ‘helaas’ met een bende lafaards opgescheept.
  Vandaag stond de alcoholist uit Luxemburg in dat EU gedrocht weer te orakelen en de alcoholist ‘door niemand verkozen’ sprak ‘de democratisch gekozen president’ aan met de woorden ‘meneer Trump’!!! Die alcoholist heeft geen enkel normbesef en gigantische minachting voor democratie, hij droomt van dictatuur.
  Wordt het niet hoogtijd die alcoholist uit Luxemburg incl. die hele EU misdaadorganisatie die wereldberoemd is in het verknoeien én toe-eigenen van belastinggeld de straat op te flikkeren “zonder oprotpremie & zonder pensioenrechten”.
  De beker loopt over en de walging is gigantisch betreffende die smerige EU troep volksverraders en islamknuffelaars.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s