Hattingen: blokkering van het budget wegens te hoge “vluchtelingen”kosten

Screenshot_12

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Komt na de welkomstroes nu het boze ontwaken? Als eerste stad in het Roergebied legt Hattingen een blokkering van het budget op wegens te hoge “vluchtelingen”kosten. Volgens de gemeentekas zou er in de “begroting sociale zaken” sprake zijn van een duidelijke verslechtering tegenover het begrotingsplan. De onderbrenging en verzorging van “vluchtelingen” zouden kunnen zorgen voor een tekort van tot € 4 miljoen.

politikstube

Burgemeester Dirk Glaser: “We worden zeer hard getroffen door het dreigende financiële gat in de sociale begroting. In principe is hier een geringere kostenvergoeding door de deelstaat de oorzaak van.”

Hattingen zal geen geval op zich blijven en andere steden zullen vast en zeker volgen, die de “vluchtelingen”kosten niet meer de baas worden. Bij blokkering van het budget mogen in de begroting voorziene uitgaven niet meer gedaan worden. Hoe zou de oplossing eruit kunnen zien? Heffingen en belastingen stijgen, evenals de kosten voor de crèches, zwembaden bibliotheken, en vele andere instellingen van de stad worden gesloten?

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, establishment, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Hattingen: blokkering van het budget wegens te hoge “vluchtelingen”kosten

 1. Steven zegt:

  Dat krijg je er van als je hordes moslims naar je land haalt en deze dan allemaal de ‘ongelovigen belasting’ moet betalen in de vorm van uitkeringen en toeslagen..en als toetje uw dochter erbij neemt….

  Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Juist.
   De plaatselijke overheid laat, natuurlijk als eerste, haar ware gezicht zien en excuseert zich voor de werkelijke ontstane situatie.
   Moffelt deze niet meer weg onder leugens, drogredenen, bijzaken, valsheden in geschriften en andere mesthopen waaruit een giftige mist opstijgt.
   Het volk krijgt het rauw voor de bek: “We hebben geen geld meer voor jullie want de vluchtelingen gaan voor…”

   Een excuus dat ze later nog bitter zullen berouwen… want het volk pikt de werkelijkheid niet.
   Wèl leugens en uitvluchten maar de ware werkelijkheid zal nimmer geaccepteerd worden.
   De overheid is valser en heeft meer geld dus, dat zal nog tot aan de vooravond van de revolutie duren voordat zij hun broek zullen laten zakken…

   Geliked door 5 people

 2. Jean zegt:

  Laat enkel “echte vluchtelingen” toe dan spreken we over max 5% van de huidige massa de overige 95% Return To Sender daarbij denkende aan de prachtige jaren van Elvis Presley toen het woord islamiet/moslim totaal onbestaande was.

  Geliked door 2 people

  • ReaGluurder zegt:

   Combi van een flinke economiese dip, ‘Gratis Geld’ op en oprukkend Pislam, zijn vlgs mij dé ingrediënten voor een flinke instabiele periode in Europa/Eurabia! Met alle gevolgen! Resultaat van decennia onverschilligheid, naïviteit, wegkijken etc. (ik laat gelukkig geen ‘levende have’ achter)

   Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Bedenk dat dit volgend jaar en het jaar daarop en daarop en daarop ook zo zal zijn. Ze zijn niet gekomen om te werken. Dat konden ze in hun landen ook ware het niet dat daar de islam heerst en keer op keer roet in het eten gooit. De koran beveelt immers dat iedere niet moslim en ook de moslim met het niet goede keurmerk aangevallen moeten worden. Tja in zo’n samenleving is het eenmaal lastig een basis te leggen waarop welvaart kan groeien. Weldra zal in Europa het Midden Oosten de dienst uitmaken. Weg welvaart, welkom geweld.

  Geliked door 1 persoon

 4. Sabeltant zegt:

  Duitsland heeft in 2016 1,5 miljoen parasieten binnengehaald.
  Er zijn er zeggen en schrijven 58 aan het werk gekomen in gesubsidieerde baantjes.

  De meesten hebben onvoldoende startkwalificaties, ze kunnen bv niet een met een computer werken, spreken de taal niet of zijn afgestudeerd in een vak wat hier niet eens bestaat.

  De realiteit… slechts 3% is hoog opgeleid. 14% heeft een soort MBO, 24% heeft niet meer dan lagere school afgemaakt en de rest is analfabeet of heeft slechts enkele jaren lagere school.

  Probleem met deze mensen is dat ze de indruk hebben dat ze door allah zijn uitverkoren en dat de wereld hen toekomt.
  Veel succes met het opvoeden van deze bak islamitische ellende.
  Er is genoeg voor gewaarschuwd maar de domme links/religieuze Duitsers willen niet luisteren.

  Jullie gemeenteraad zal nieuwe belastingen bedenken om de uitkeringen voor deze paria’s veilig te stellen.

  Vielen Dank für die gesunkene Lebensqualität, Frau Merkel!

  Geliked door 3 people

 5. Hendrik zegt:

  En dat alles voor een invasieve club met beesten, Lang leve de gutmenschen, kutvolk!

  Geliked door 1 persoon

 6. Antivenin zegt:

  Kwestie van tijd voor hier hetzelfde gebeurt…

  Geliked door 1 persoon

 7. Pietersen zegt:

  Men spreekt in de politiek door zichzelf correct achtende partijen met hun achterban, regelmatig over de moslim als ‘zondebok’. Wij hier op E.J.Bron en de meeste PVV-stemmers zouden in deze categorie vallen. Wij zouden de islam als zondebok gebruiken.
  Ik heb dit altijd vreemd gevonden. Zien wij de moslim als zondebok zoals Hitler de Joden als zondebok zag en waarmee men ons probeert monddood te maken en weg te zetten als fascisten/racisten/islamfoob/Hitleriaans etc. etc.
  Welnee, het is te kinderachtig voor woorden om ons weg te zetten als mensen die een zondebok nodig hebben. Wij hebben een mening en kritiek, heel normaal.

  Nu je naar dit bericht kijkt over Hattingen, is het juist de overheid die zijn burgers de kant van het ‘zondebok-denken’ op jaagt. Eindeloos geld uitgeven aan ‘vluchtelingen’ meestal van islamitische afkomst, de meesten hebben geen eens recht op asiel volgens het asielverdrag. Maar toch… de overheid blijft doordrammen.
  Zolang de economie behoorlijk draait blijven de oorspronkelijke bewoners wel koest, maar o wee als het geld op raakt en de economie stokt.
  Tenzij tegen die tijd alle autochtone bewoners al murw, monddood en apathisch zijn gemaakt zal er in de toekomst zeker een revolte komen en ik hoop dat die dan ver genoeg gaat om ons continent schoon te vegen van de islam en al zijn perverse uitwassen.

  Geliked door 3 people

 8. bigljohn zegt:

  Als er een persoon is met een gat in zijn hand, beland deze naar verloop van tijd in de schuldhulp-verlening, of word deze zelfs onder curatele gesteld. Maar wie zal de overheden onder curatele gaan stellen ? Je word er doodziek van, want je hebt dit alles maar te slikken, al die lasten verzwaringen ten gunste van parasieten uit Noord Afrika. En met je protest ben je een roepende in de woestijn. Zelfs de PVV kan ons niet helpen, want die blijft men continu bashen. Waar gaat dat heen, hoe zal dat gaan, waar komt die rotzooi toch vandaan, volgens een liedje van Barend Servet. Maar dat alles weten we zo onderhand wel !

  Geliked door 3 people

 9. Marian zegt:

  Ja, eens raakt de hoorn des overvloed op en dan??? Ben bang dat je het dan wel kan schudde, dan zal de pleuris wel uitbreken. Maar goed eentje zal het voorbeeld van de toekomst moeten wezen.

  Like

 10. BertG. zegt:

  Legale roof is heel simpel.
  Je gaat voor de overheid werken want die kan elke plundering met een wet legaal maken …
  http://www.stopdebankiers.com/

  Like

 11. Oeps48 zegt:

  Al lah, wat is Krengela, de Merkelse heks, toch een gutmensch. Zo medevoelend, zo merdelevend, zo gul en zo gastvrij met de opgejaagde rapefugee. Wat een grootsheid !!! Wat een wijf !!! Zij weet als geen ander, niet alleen het Duitse volk, maar zelfs alle Europese volkeren, op te zwepen, om in te leveren en plaats te maken voor al die miljoenen vredelievende, zielige en gelovige moslimterroristen. Door haar geraffineerde indoctrinatie staan alle neuzen nu in de politiek correcte richting !!! Zoveel goedheid, als zij teweeg heeft gebracht !!! Daar krijg je toch tranen van in je ogen. Het is hoog tijd, dat ze beloond gaat worden, Deze illuminati heks verdient een ereplaats op de brandstapel voor de Keulse Dom.

  Geliked door 1 persoon

  • Japio zegt:

   Oeps48, dat mormel doet ook alleen maar wat haar wordt opgedragen door de paus franciscus. Die paus staat zo’n beetje aan het hoofd van de illuminatie en Drucilla Merkel is maar een volgzame handlangster dat maakt haar overigens niet minder medeplichtig aan volksverraat

   Like

 12. Jean zegt:

  Afrika is al jaaaaaaren een zware lastpost voor Europa en Afrika zal nu de doodsteek worden voor Europa en dat hebben we allemaal te danken aan die gigantische EU misdaadinstelling die ‘bevriend’ is met tuig a la soros & co.
  De redding ligt in onze handen, nu de grenzen potdicht afsluiten en niets maar dan ook niets gerelateerd aan & met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam nog doorlaten, nu starten met alles van dat zootje wat reeds hier ons leven en veiligheid verpest verwijderen, dubbele nationaliteit verbieden en stemrecht voor vreemdelingen schrappen.
  Als dat grondig is uitgevoerd is er nog een toekomst voor Europa uiteraard zonder die EU misdaadinstelling.

  Like

 13. kraftavilqa zegt:

  Goh! Wie had dat kunnen voorzien dat de kosten onverwijld iedere draagkracht zouden overstijgen. Wat een verrassing we hebben ons laten overspoelen door barbaren uit den vreemde en nu zijn we bankroet hoe heeft dat nu toch kunnen gebeuren, die barbaren kwamen toch allemaal met een grote zak goud zo was ons toch verteld door de hooggeplaatsten die er verstand van hebben; en ze kwamen toch met de armen reeds uit de mouwen om aan de slag te gaan als eigen-broek-ophoudende zelfvervullende trotse nieuwe Duitsers met hun aanzienlijke intellectuele bagage. Nou inderdaad hadden ze de armen al uit de mouwen maar helaas dat was alleen om de uitkering aan te pakken en om zich te vergrijpen aan Duitse vrouwen ie volgens de brochure van het reisbureau allemaal smachten naar een mohammedaanse dikke nikkerpik in iedere opening. En die intellectuele bagage viel nogal tegen deze zeer ten onrechte trotse nieuwe Duitsers blijken slechts uit te blinken in barbaars/crimineel gedrag. En U mag hier niets van zeggen of het verband met ’t mohammedanisme leggen want dat is discriminazi. Liever benoemt U evenmin dat deze ellende werd mogelijk gemaakt door policorisme/linksisme want dan komt de SA (heet thans zeer misleidend antifa) U uw gedachtenmisdrijf inpeperen. Kortom roll over, play dead ofwel Maul halten und zahlen du schweinische Volksdeutsche du Scheißweiße. Mann soll nie die großheilige Immigration im frage stellen, mann darf nur beugen zur ihre neue Herrscher. Verstehen Sie!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s