Grote leegloop politieagenten uit criminele multiculturele probleemwijk Overvecht in Utrecht

Screenshot_70

(Door: Marc van Molenbeek)

Jongerenwerkers en politie maken zich ‘ernstige zorgen’

Zo’n veertien politieagenten zullen de komende tijd vertrekken uit hun werkgebied, de criminele multiculturele wijk Overvecht in Utrecht (lol @ subjectieve propaganda op het ‘objectieve’ Wikipedia), terwijl vervanging van deze agenten de komende tijd niet aan de orde is. Hierdoor blijft de politie in Utrecht Overvecht met een te kleine hoeveelheid personeel achter, waar de politie en ook jongerenwerkers zich zorgen over maken. Dit meldt het AD op basis van diverse, anonieme, bronnen.

Het zijn zowel politiemedewerkers op hoger niveau als wijkagenten die Overvecht achter zich laten. De wijkagenten hebben de afgelopen jaren echter veel tijd besteed aan het opbouwen van netwerken die nu verloren dreigen te gaan.

De reden dat veel agenten vertrekken is het tekort aan mogelijkheden voor carrièregroei. Ook de te hoge werkdruk en toegenomen onveiligheid, zoals de toename van het aantal schietpartijen in Overvecht, is een reden voor agenten om te vertrekken.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Grote leegloop politieagenten uit criminele multiculturele probleemwijk Overvecht in Utrecht

  1. Harry zegt:

    En zo zit álles tegen wat maar tegen kan zitten .
    En het islamgezwel groeit maar door , dag na dag !

    Maar geen paniek , Rutte ,
    WE ZIJN MET MÉÉR .
    Je vraagt je alleen af : hoelang nog ?

    Verdomde landverraders !

    Geliked door 3 people

    • paulzwueste zegt:

      Nou ja, het is beter direct gewoon het leger in te zetten.
      Al die hobby’s van hogerhand om te pronken tegen het buitenland zo van, kijk es, wij hebben óók politie hoor…
      Die mannen hoeven niet te “praten” met dat tuig, zoals de “buurtvaders” maar die schieten gewoon.

      Geliked door 1 persoon

  2. ReaGluurder zegt:

    In Amsterdam is het een féééééeéstje voor Oom Agent! Wel betaald van ONZE centjes!! Ya’Allah!

    Like

  3. Thomasson zegt:

    Burgers vinden het vanzelfsprekend op de politie te vitten. Echter, niemand denkt over de onmogelijke omstandigheden waarin politieagenten moeten werken. Vooral in buurten zoals Overvecht in Utrecht werken ze met hun handen vastgebonden. Politiek, justitie en beleidsmakers staan niet aan hun kant, maar eerder aan de kant van de stakkers uit de Derde generatie die oh! Zo zielig zijn. Op gegeven moment, kiezen politieagenten voor zichzelf. Waarom zouden ze in Overvecht of de Haagse Schilderswijk werken, als zij een prachtig rustig leven kunnen leiden in een locatie zoals Barneveld, Staphorst of Volendam . In gemeenten die zich in Nederland bevinden en niet in Allochtonië

    Geliked door 1 persoon

    • wim zegt:

      Er valt ook veel te vitten op de politie. Vaak zien we een houding van ‘oom agent’ (vergelijkbaar met die tijdens ’40 – ’45) die laat zien dat men overijverig zich inzet om laakbare opdrachten uit te voeren, van de echte geweldplegers veel door de vingers ziet en de gewone man aanraadt om van aangifte af te zien zodra er allochtonen bij betrokken zijn…(Hoorn!)

      Like

  4. Pietersen zegt:

    Conclusie na het zien van filmpje : Niets heeft geholpen in al die jaren en al zeker niet met geld smijten. Nu komt er anno 2017 een slimme wethouder van D66 aan het woord die gooit het voornamelijk op onderwijs en helemaal achteraan in zijn betoog ‘veiligheid’ verbeteren.
    De oen is blijkbaar nog niet op de hoogte dat de klabakken de benen nemen. Overvecht wordt aldus een no-go zone net zoals er in Zweden veel zijn.

    Misschien zou het helpen criminele asociale moslim-families uit elkaar te plaatsen naar andere wijken en een overdosis aan politiepatrouilles te laten surveilleren, al vrees ik dat het nu te laat is.
    Geldverslindende projecten van pappen en nathouden hebben natuurlijk compleet gefaald zoals velen hadden kunnen voorspellen, en nu zit de autochtone bevolking met lege handen, gigantisch in de steek gelaten door de overheid en politiek.

    Like

    • ReaGluurder zegt:

      500 M I L J A R D is er tegenaan gegooid (incl. uitkeringen, soebsidies etc) de afgelopen decennia om de boel koest te houden. En hoe ligt NL er nu bij?? Een land vol met Parasieten en Profiteurs en een Roverheid die de burgers spaarcentjes afjat om de zaak overeind te houden! Wijkvernieuwingen die miljarden kosten en alleen nog maar meer dichte gordijnen opleveren; wij willen behalve jullie centjes, verder niks met jullie te maken hebben! Hoe een ooit stabiel en goed leefbaar land naar de Kloten werd geholpen!!

      Like

  5. tjonge zegt:

    misschien agenten met kopvod accepteren, dan hebben ze die 14 ¨man¨ zo vervangen..

    Like

  6. Feniks zegt:

    Die agenten hebben gelijk.
    Zet er maar een hek om heen, die wijk is reddeloos verloren.
    Op naar de volgende.

    Like

  7. ongesgoolde zegt:

    Dat is gewoon een safe space voor het vredeskorps van de religie van de vrede, werkelijk onbegrijpelijk dat iemand daar problemen mee heeft.

    Like

  8. Gerrit Tienkamp zegt:

    Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

    Like

  9. hendrikush zegt:

    “Toegenomen onveiligheid” als een van de redenen?
    Dat is weglopen voor eigen verantwoordelijkheid; de politie is daar verantwoordelijk voor.
    Soldaten die weglopen voor de vijand komen voor het vuurpeloton.

    Like

  10. Sabeltant zegt:

    De grote steden hebben we verloren. Islamitische maffia bepaald de gang van zaken in de steden.
    Burgers worden enkel met rust gelaten omdat ze een dekmantel zijn.
    Noord Afrikanen die voor de fun overdag rondrijden in peperdure auto’s.
    En de politie? Druk met van alles…

    Like

  11. Steven zegt:

    Zal de eerste wijk wel worden die opgegeven dient te worden aan allochtonen TUIG waar de politie straks NIET meer durft te komen.
    Net als in véél andere steden in Europa…en dat allemaal om ONS CULTUUR te VERRIJKEN!

    Like

  12. Flo zegt:

    Top heeft veels te veel nodig, zelfde verhaal in de zorg, hoge ambtenaren zorgen goed voor zichzelf, media ,niks anders, haal daar de bezem eens goed door, iedereen heeft het over bezuinigen ,maar daar waar het meest te halen valt ,raken ze niet aan.

    Like

  13. koddebeier zegt:

    De politieagent geeft het op (begrijpelijk) maar laat goed willende ongewapende burgers in oorlogsgebied achter.
    Zeg, regering wat doen jullie daar aan ???? Jullie hebben de plicht de burgers te beschermen !!

    Like

    • ReaGluurder zegt:

      Nu heb je er niks aan en als de pleuris hier echt uitbreekt (een staatsgreep oid) dan vliegt dat hele zootje landverraders het land uit! Je moet wel een nitwit zijn om op die lui te vertrouwen!

      Like

  14. gelukkig heeft de politie steeds minder werk door de paspoortafgifte aan niet-Europese moslims; of toch niet?

    Like

  15. iemand zegt:

    Hoe verachtvoudig je de politiekracht?
    1) Stop met het verkwisten van de helft vande tijd van de politie met het gewapenderhand uitknijpen van burgers in de vorm van BOETES.
    2) Stop met het vervolgen van misdaden, waarbij GEEN slachtoffer te bekennen is. Als je vrijlaat wat mensen gebruiken en onderling verhandelen, heb je VEEL meer tijd voor misdaden, waarbij WEL een benadeelde partij is.
    3) Pak mensen die een misdaad plegen PER DEFINITIE het paspoort af, tenzij dat ze statenloos zou maken. Mensen met dubbele paspoorten plegen disproportioneel veel misdaden, schup je ze daarna buiten, dan scheelt dat al gauw the helft.

    Politiekracht x2 x2 x2= politiekracht *2^3=politiekracht KEER ACHT.

    AT YOUR SERVICE!

    Like

  16. Marian zegt:

    Zet bv eens het leger in, die hebben we ook nog. Of een stel goed getrainde mariniers.

    Like

  17. BertG. zegt:

    Vannacht gebeurt in Amsterdam, even een politie auto onbeheerd achterlaten.

    Like

  18. Ik vind dat deze achgente juist moeten blijven ander word het net als in de vs dat de burger zelf wapens gaat kopen dan zijn we nog niet klaar.ze moeten meer bevoegheid krijgen onze polietie en beter strafen op de rechtbank en niet met werk straf maar in de cel stopen wie niet horen wil moet het maar voelen

    Like

  19. Pingback: Grote leegloop politieagenten uit criminele multiculturele probleemwijk Overvecht in Utrecht | VL Nieuws

  20. Flo zegt:

    De banlieue van midden nederland,

    Like

Plaats een reactie