“Asielzoekers” oefenen online met homo-vragenlijst IND

Screenshot_162

Juli, een van de bewoners van de speciale asielopvang voor homoseksuelen in Amsterdam.

(Door: Berend Sommer)

Vragenlijsten van de Immigratie- en Naturalisatiedienst, waarmee de dienst probeert uit te vinden of “asielzoekers” homoseksueel zijn, circuleren massaal op internet. Hiermee oefenen “asielzoekers” om hun voorgewende homoseksualiteit geloofwaardiger te maken.

Dat meldt de Telegraaf. Een groot aantal “asielzoekers” beweert homoseksueel te zijn, om meer kans te maken op een verblijfsvergunning in Nederland. Nadat ze bij de eerste asielprocedure worden afgewezen, proberen ze in de reprise hun kansen te vergroten door voor te wenden lhbt´er (lesbienne, homoseksueel, biseksueel, transgender) te zijn.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Algemeen, asielwaanzin, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, Nederland, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op “Asielzoekers” oefenen online met homo-vragenlijst IND

 1. ReaGluurder zegt:

  Dit VERNEUKEN gaat al decennia, hier en elders! Elders is het ook al decennia bekend dat je de christenen heel makkelijk verneuken kunt. Wereldvreemde leiders en naïeve belastingbetalers, een gevaarlijke combi. Van dichtbij meegemaakt hoe een vm. kindsoldaat de hele kluit belazerde. De ZielenpietenIndustrie trapte er met open ogen in. Ik ken ze, haha, zóóóóó naïef en dom!

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Alles wat hier straks heen komt is PLOTS HOMO….mark my words…..

  Geliked door 1 persoon

 3. dirkroelofs zegt:

  Even niet te vergeten dat onze grote leider, de plucheverliefde oranje volgeling Rutte verantwoordelijk is en deze nulfiguur kijkt de andere kant op om maar in dat torentje te blijven.

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Het was te verwachten dat dit zou gebeuren. Koste wat kost willen deze mensen krijgen wat ze denken dat Europa hen moet geven: geld en verzorging tot het einde der tijden. Dat ze daarvoor het liegen en bedriegen niet schuwen is voorspelbaar, want daar zien ze geen kwaad in. Het erdoorheen prikken en deze ‘scam’ doorzien is een vereiste, maar ook er adequaat naar handelen door daar absoluut niet op in te gaan en dit bedrog met alle macht aan te pakken is wat er dan ook dient te gebeuren. De overheid weet het, iedereen weet het, dus niet toestaan. De typische reactie van de PVDA, GL en de SP neigt zoals altijd naar verdwazing en stupiditeit. Als we rekening zouden moeten houden met elk greintje van gevoel van belediging of kwetsing die deze personen zouden kunnen hebben en voelen door terechte procedures – iets dat we al tot in den treure doen – dan komen we nooit een stap verder dan de achterlijke situaties waarin we nu al tijden in ‘hangen’, die van totale debiliteit en in welke ons de ‘vluchtelingen’ en immigranten ons terecht voor uitmaken: dat we gek en achterlijk zijn. In hun eigen landen worden ze niet als koningen behandeld, nog niet eens al bedelaars en dat weten ze, daar zijn ze vaak, in de ogen van hun eigen regeringen, overschot en misbaar. En omdat ze zo zijn ‘opgevoed’ kunnen ze ook niet dankbaar zijn voor dat wat ze hier gratis in de schoot geworpen krijgen: het pamperen. Ze kennen en herkennen het niet en maken er gewoon gebruik van. Dankbaarheid hebben ze niet geleerd.

  Een echte homo, lesbienne etc., en hier bedoel ik niets slechts mee, is voor iedereen die een beetje verstand, intuïtie en gevoel heeft, altijd wel te herkennen, ook zonder protocol, dus procedures zijn niet altijd alleen de graadmeter voor de waarheidsvinding. Iemand die ‘gay’ is kan zijn geaardheid niet verbergen, hoe zij of hij het ook probeert. Je bent wie je bent en dat straalt van je af.

  Like

 5. Alex Delarge zegt:

  Er staan ook oefenfilmpjes op Youtube dus die vragenlijsten slaan nergens op.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Ga maar lekker terug naar je land van herkomst, en wees gewoon jezelf. Wat hebben wij hier er mee te maken of je wel of geen homo bent? We kunnen niet alles wat niet lekker loopt in de wereld op onze schouders nemen.

  En ja, er wordt wat gelogen om een verblijfsvergunning te krijgen…!

  Like

 7. Marian zegt:

  Ze passen gewoon alles maar aan om hier maar te kunnen BINNEN TE DRINGEN.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  En zodra de ‘homo’s’ hier mogen blijven, beginnen ze met het verkrachten van meisjes en vrouwen.

  Like

 9. hendrikush zegt:

  Moslim en homo: naar het dak ermee.

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Iedereen kan om het even wat verklaren . De overheid moet bewijzen eisen , bijvoorbeeld een foto van betrokkene in zijne blote met een pluim in zijn kont of een test ondergaan van een echte homo in overheidsdienst . Ik denk niet dan er nog veel bruingetinte homo’s overschieten

  Like

 11. BertG. zegt:

  Geef ze eens ongelijk als je weet dat je hier gratis tieten kan krijgen van de minister.
  En daar doen ze het om, voor die flinke bos hout voor de deur.

  Like

 12. hslot4 zegt:

  Tjah op openbare scholen gaat het ook niet anders daar wordt je niet geleerd waarden en normen maar hoe je een andere kerel pijpt schijnt standaard lesmateriaal te zijn vandaag de dag.
  https://hslot4.wordpress.com/2017/06/20/christianity-teachings-forbidden-in-public-school-so-what-do-they-teach-your-kids-at-public-school-wanna-know/

  Like

 13. RonenMar zegt:

  En de echte nederlander maar belasting betalen en hard werken om vervolgens het hele sociale stelsel door leugenaars bedriegers en profiteurs te laten misbruiken. Spuugzat ben ik er van !

  Like

 14. Pietersen zegt:

  Ook dit was al voorzien toen de eerste homo’s uit Iran zich melden, maar men heeft nooit vooruitziend beleid hier op gemaakt, zodat we nu met een overschot aan nep-gays komen te zitten die mee gaan eten uit de staatsruif en in de toekomst homo’s in elkaar gaan slaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s