VIDEO Jan Roos: “Bijstandzoekers”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Rob Kern

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO Jan Roos: “Bijstandzoekers”

  1. leefbarbaar zegt:

    Meneer Roos kan beter werk gaan zoeken.Zijn honger naar pluche en macht heeft GeenPeil verpest en deze groep had juist heel veel kunnen bereiken tegen Rutte III.
    Jammer, over en uit.

    Geliked door 2 people

    • koddebeier zegt:

      Maar hij heb wel gelijk !!!!

      Geliked door 1 persoon

    • Dat ie gelijk heeft is niet zo moeilijk. Als je op het internet gluurt zie je iedereen als een gek tegen openstaande deuren trappen. Er wordt zoveel getrapt dat ze deuren tekort komen. Leuk dat Jan uit een Belgische ouwe doos van 10 jaar terug moet plukken met z’n bijstandzoekers. Hij had bootsjongen moeten blijven met dat mutsje van de Sailorman.

      Like

  2. N.E. Derlander zegt:

    Gerdi Verbeet (PvdA) had alle echte feiten met haar immer positieve roze brilletje wel op een rijtje? Hoe kan het dan dat we werkelijkheid nu dan zo anders uitpakt: zie de recente cijfers over de bijstand. En ook Dolf Jansen, verbonden met het vluchtelingenwerk, heeft vanuit een luxueuze positie een mening, waarin hij foei roept tegen de mensen, die de hen door riant verdienende politici en andere artiesten opgedrongen “weledelzeergeleerde vluchtelingen” niet met open armen welkom heten in hun weinig luxueuze en minder omheinde wijken.

    Like

  3. dutchdl zegt:

    Dit is op dutchdl herblogd.

    Like

  4. Harry zegt:

    Ben geen fan van Jan Roos .
    Hoewel hij niet achterlijk is en best gevat en weet wat er loos is , komt ie op mij niet prettig over .
    Als hooligan \ journalist in de tijd van GS ook al niet .
    En hoewel ie qua gedachtegoed niet ver van de PVV verwijderd is , heeft ie Wilders toch ook al best vaak op de korrel genomen .
    En daar win je bij velen geen punten mee ! Bij mij zeker niet .
    Waarom , vraag je je dan af .
    Het enige antwoord wat bij me opkomt is dan “eigen roem en glorie” .
    Daarom vind ik het helemaal niet erg dat zijn clubje het niet heeft gered bij de verkiezingen .
    Alles wat ten koste van Wilders gaat is jammer , toch ?
    Overlopers of weglopers moet je zeker niet belonen .
    Het enige pluspunt dat ik over hem kan verzinnen is , het referendum .
    Dat dat niet uitgevoerd wordt door onze opperleugenaar Rutte , daar kan Roos natuurlijk ook niks aan doen .
    Misschien moet ie maar iets nuttigs zoeken áchter de schermen .

    Geliked door 2 people

  5. Meneer Roos is al weer aan het werk. In mijn optiek heeft hij zijn best gedaan maar helaas voor hem en zijn partij waren er mensen met een aansprekender politiek verhaal die kennelijk meer politiek betrouwbaar over komen. Een blik op de verhalen van Mark Rutte, Lodewijk Asscher en Jesse Klaver leert dat dit maar subjectieve ideeën zijn.
    .
    Soms gaat dat zo dat er weinig beloning volgt als je je nek uitsteekt. Goed dat de man niet sneu thuis blijft maar heeft opgepakt wat hij in mijn optiek uitstekend deed. Via (video)columns de vinger op de zere plek leggen om maatschappelijk bewustzijn bij velen te vergroten die zich wat minder politiek en maaatschappelijk georiënteerd hebben. Ook in de bewustmaker hierboven brengt hij zaken beklijvend voor het voetlicht.
    .
    Gein Peil heeft precies aangetoond wat er van Mark Rutte te verwachten is. De wens van de kiezer kan hem gestolen worden als het hem even niet uitkomt. Het laat zich aanzien dat hij gaat voor uitlevering van Nederland aan de ongekozen Brusselse bedilzuchtigen die als dank voor de inlevering van Nederlandse soevereiniteit de democratie verder ondergraven en ook nog eens het vrij besteedbare inkomen afromen. Maak je geen zorgen, de Nederlandse pensioenen zullen bij ongewijzigd beleid ook nog voor Europese herverdeling in aanmerking komen.
    .
    Toch heeft Mark Rutte om een of andere reden meer vertrouwen opgewekt bij het gros van de kiezers dan Jan Roos. Zo gaat dat soms. Misschien waren Jan en zijn partij te vroeg opgekomen of hebben ze anderszins het momentum gemist. Er komt wel weer eens kans als eerst maar eens steviger gebouwd wordt aan een gedegen fundament van goed geïnformeerde burgers. Precies dat heeft Jan gewoon weer opgepakt.
    .
    Hulde

    Geliked door 1 persoon

  6. Sabeltant zegt:

    https://www.trouw.nl/home/muziekfestival-zweden-stopt-wegens-seksueel-misbruik~a0038fe6/

    De asielindustrie geeft niet alleen problemen met (geen) werk.

    Een linkse krant noemt geen man en baard natuurlijk.
    Iedereen weet natuurlijk de oorzaak van deze verkrachtingsepedemie

    Geliked door 1 persoon

  7. koddebeier zegt:

    Chapeau Jan, 100% gelijk !!
    Deze zingende imbeciele (meestal van linkse huizen) horen in een krankzinnige inrichting en niet in de maatschappij !! Opsluiten per direct !!

    Like

  8. BertG. zegt:

    Crimineel ook in steden vrijuit door onderbezette politie.
    Door personeelstekorten bij de politie blijven aangiften weken liggen en moet de politie criminelen laten lopen. Zelfs met agenten die overuren draaien, blijft het korps ook in de grote steden behoorlijk onderbezet.
    http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/07/519483-519483/

    http://nieuws.tpo.nl/2017/07/03/criminelen-krijgen-zomervakantie-carte-blanche-nederland-leeg-roven-want-politietekort/

    Like

  9. Sabeltant zegt:

    Doorsnee berichten in een Zweedse krant.

    https://nyheteridag.se/category/sverige/

    Rechtermuistoets “vertalen in het Nederlands”

    Like

  10. ildiko zegt:

    de Europeanen hebben een totaal andere manier van werken en visie dan deze immigranten of islamieten
    De liberale gekken vergelijken de peer met de appel, op alle vlakken van de werkvloer hadden we en hebben we CONSTANT MET DIT SOORT MENSEN PROBLEMEN.. Ze zijn moeilijk en niet in staat zelfs niet al ze hier afgestudeerd zijn om hun frustraties te verwerken en hun manieren te veranderen omdat van hun cultuur mag dat niet gebeuren, en dit bij de 2-e en 3-e generatie is veel meer aanwezig dan bij de eerste. Vanuit deze generatie komen de meest gefrustreerde mensen op onze werkvloer en dus ze zijn levens gevaarlijk.

    Like

  11. Democaat zegt:

    Beste Jan, fijn dat je weer op je plekje zit… je hebt groot gelijk.. wat een gelul in de politiek, geen door komen aan. Blijf maar lekker in de ” oppositie” . Want je raakt meteen weer de zenuw, zonder politiek correct te moeten zijn. Ik hou er van!! Sterkte

    Like

Plaats een reactie