Haram agricultuur

Screenshot_19

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Eerder al beschreef ik de invloed van het miljoenen jaren oude varkens DNA in de Europese grond. De uitleg van de islamitisch wettelijke geschriften (sharia) maakt het echter nog dubieuzer wat moslims hier op het Europese continent te zoeken hebben. Met deze kennis onderricht ik hen dan ook graag met een heldere uiteenzetting voor wat betreft de eeuwenoude Europese landbouwcultuur in directe vergelijking met enkele (hieronder) door henzelf beschreven en onderrichtte onderdelen uit de sharia wetgeving. Daarin staat overigens overduidelijk omschreven dat “het verdraaien en/of het ontkennen van feiten” (en daar zijn ze uitzonderlijk actief in) die leiden tot Haram gedrag, Haram zijn.**

“Alles wat naar Haram leidt, is zelf ook Haram’’. Een van de islamitisch principes is dat als iets verboden is, alles dat ertoe leidt ook verboden is. Hiermee heeft de islam als doelstelling om alle wegen die naar het Haram leiden, te blokkeren. En daarmee wordt onderstaande alinea voor ‘Europese’ moslims bijzonder moeilijk uit te leggen c.q. verdedigbaar.

Geen noodzaak tot overleven, dus Haram

“Het wordt de moslim toegestaan om in geval van nood (!) verboden voedsel te eten in die hoeveelheden die voldoende zijn om hem te doen overleven en hem van de dood te redden’’, zo staat beschreven in de Koran. De Europese landbouw echter maakt al eeuwenlang gebruik van, met name, de uitwerpselen van varkens om de vegetatie te bemesten ter bevordering van de groei van de groenten en gewassen. Vroeger werd dat d.m.v. besproeiing van de landbouwgrond vóór de beplanting gedaan. Tegenwoordig wordt dat echter direct op/over de beplanting gedaan waarmee de plant de meststoffen sneller en effectieven opneemt en de plant sneller groeit. Een evident gegeven. De varkensmest wordt door deze nieuwe methode direct door zowel het blad als de wortels van de beplanting opgenomen en zit dus in het systeem (DNA) van de planten, groenten, vruchten en o.a. ook het grasland. Van met namen dit gras grazen de koeien, lammeren en schapen en vele andere dieren om zichzelf van voedsel te voorzien en dit voedsel wordt op zijn beurt opgenomen in hun dierlijke systeem.

Daarnaast komen de meststoffen met het regen- en (be)sproeiwater automatisch ook in het grondwater terecht. Kort uitgelegd maakt het dus niet uit wat u eet of drinkt; aardappelen, groenten, vruchten, vlees, vis, kip, water, melk, bier of wijn, het is allemaal in aanraking geweest met varkensmest en dat gaat nooit meer uit de grond. Voor ons ‘ongelovigen’ c.q. ‘heidenen’ maakt dat helemaal niets uit, maar voor een moslim is dit uiterst schadelijk voor zijn ‘opname in het paradijs’. Hij/zij wordt daar na de dood namelijk be- en veroordeeld op wat hij/zij voordien gedaan heeft. Ze kunnen dus nooit zeggen dat ze het niet wisten. Dit wetende kan het niet zijn dat moslims onder valse voorwendselen in Europa blijven en het eten van de voedselproductie decennialang als ‘geval van nood’ of ‘overleven’ zien. Het eten van alles wat van het varken komt, of daarmee in aanraking is geweest, is en blijft namelijk Haram!* Laat staan zijn uitwerpselen.

In de islam hebben ‘goede doelen’ of ‘goede bedoelingen’ overigens geen enkel resultaat in het verminderen van de zondigheid van zaken die Haram zijn. Hij (Allah) heeft onzuiver voedsel verboden, en daarvoor in de plaats voor ander gezond voedsel gezorgd. Maar dat is hier in Europa eenvoudigweg niet te verkrijgen. Zelfs qua import niet. Ik pleit ervoor bovenstaande maximaal te kopiëren en naar alle moslim groeperingen, partijen en moskeeën te sturen. Ziet u dit als een barmhartige daad waarbij u de onwetende moslim van voor hem belangrijke kennis voorziet. “De daden worden naar intentie beoordeeld en iedereen wordt naar intentie beloond.”

**Alle zaken die door een moslim worden gedaan als een daad van aanbidding van Allah, verdienen in het hiernamaals een beloning.
*In het geval van het Haram is het anders: het blijft Haram, hoe ‘goed’ men het ook ‘bedoeld’ heeft, hoe loffelijk het streven of hoe ‘eerbaar’ het doel ook is/was. Zo staat beschreven in de Koran. “De islam stemt er nooit mee in om een Haram middel voor een hoffelijk doel te gebruiken”
**Iets wat Haram is anders noemen of in zijn vorm veranderen terwijl de essentie hetzelfde blijft, is een verderfelijke tactiek, want het veranderen van een naam of een vorm heeft geen gevolg zolang het ding zelf of de essentie hetzelfde blijft. Dus als een aantal mensen nieuwe termen bedenkt om met rente te kunnen omgaan of om bijvoorbeeld alcohol te nuttigen of aanslagen te plegen, blijft ‘de zonde’ van het omgaan bestaan.

Kromme redeneringen

“Datgene wat meewerkt aan het Haram is zelf Haram. Kromme redeneringen om zich met het Haram in te laten is Haram”. En dat zegt veel over de (ook aankomende) plegers van de lafhartige, gewelddadige aanslagen op de ‘ongelovigen’ en christenen. Eerst alles doen wat Allah verboden heeft en daarna zogenaamd het licht zien en uit zijn naam met een zogenaamde ‘heldendaad’ velen onschuldige slachtoffers maken, is en blijft dus ook in het hiernamaals Haram. Geen paradijs dus voor deze leugenachtige ‘ware gelovigen’.

Stelen is even Haram voor moslims als voor niet-moslims.
De straf ervoor is hetzelfde, ongeacht de familie en de afkomst van de dief, zegt de Koran. Aangezien het programma ‘Opsporing verzocht’ rijkelijk gevuld is met daders van islamitische komaf stel ik persoonlijk grote vraagtekens bij de ‘vroomheid’, maar vooral bij de kennis van hun eigen geloof en wetgeving. Tevens kan het uitbuiten en parasiteren van- en op- de westerse samenleving eveneens als diefstal worden aangeduid.

Beperkte Sharia?

De opgelegde straffen in de ruim 1400 jaar oude Sharia-wetgeving zijn vele malen zwaarder en inhumaner dan die in het moderne westerse rechtsbestel. Misschien moet er uitsluitend en speciaal voor moslimcriminelen en -delinquenten dan maar een sharia-terechtstelling in het leven geroepen worden om hen die zich niets van de slappe westerse wetgeving aantrekken, naar hun eigen normen en waarden te straffen…?

Miljarden boete

Overigens nog iets wat wel gerelateerd is, maar toch van geheel andere strekking: Het uitkeren van de miljarden opgelegde dwangsom/boete door Nederland te betalen t.a.v. Srebrenica vanwege de deportatie en etnische genocide op 6000 moslimmannen zou mijn inziens tot op het hoogste niveau moeten worden aangevochten.

– Ten eerste moet dat geld niet bij ons gehaald worden, maar bij de uitvoerende macht van de massamoord (Servië) of op z’n minst bij de VN en/of bij Frankrijk onder welk gezag Nederland toentertijd viel en die geen enkele gehoor of steun hebben gegeven aan de noodoproep van de Nederlandse troepen. Ofwel, in vergelijking geconcretiseerd; als ú getuigen bent van een moord, maar, omdat u zelf fysiek met een vuurwapen bedreigd wordt, niets kunt doen om het te verhelpen, moet ú uiteindelijk de gevangenis in èn nog een boetesom betalen ook! Dat kan alleen de typerende ‘logica’ zijn van mensen op ‘hoger niveau’… Een grove schande is het!

– Ten tweede heb ik een heel sterk vermoeden dat het betreffende ‘goedmaak-geld’ niet of nauwelijks voor de nabestaanden van de slachtoffers gebruikt zal worden, maar om er wapens en explosieven voor moslimstrijders van te kopen die via een omweg weer uitermate gewelddadig bij ons terug zullen keren. Maar de huidige politici en parlementariërs zijn daar eenvoudigweg te dom en te kortzichtig voor om dat ook maar enigszins te begrijpen, laat staan dat ze er ook maar een seconde over nagedacht zouden hebben.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, Islam, koran, Moslims, Rotzakken, Sharia. Bookmark de permalink .

14 reacties op Haram agricultuur

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Prima artikel meneer Schilder. Inderdaad: alle andere landen die bij Srebrenica betrokken waren zijn MUISSTIL. Ze denken allen: LAAT DIE ACHTERLIJKE NEDERLANDERS MAAR BETALEN DAN BEHOEVEN WIJ DAT NIET TE DOEN. Hoezo een solidair Europa?

  Geliked door 3 people

 2. “Ten eerste moet dat geld niet bij ons gehaald worden, maar bij de uitvoerende macht van de massamoord (Servië)”.
  Servie heeft alleen maar de smerige dader booslim ratten van enorme massamoorden op hele Servische dorpen afgeknald in Srebrenica. Die gasten verdienden niet anders dan naar hun allahballa geknald te worden. Daarnaast is er om luchtsteun gevraagd en de VN vond dat niet nodig, dus ook daar is NL een gigantische loer gedraaid omdat de politieke niksnutten van toen zowel als van nu zonodig “vredesmissies” moesten gaan uitvoeren.
  De vrouwen van deze moordenaarsbendes proberen nu NL te blackmailen en het lijkt hen ook nog te lukken ook. Stelletje blindgangers in den Haag willen het gewoon niet snappen. De Clintons zijn toch opgepleurd, dus vertel die booslims nu eens gewoon waar het op staat/stond met hun moordmachine van toendertijd !!!

  Geliked door 3 people

 3. Beschouwer zegt:

  Omdat de streng gelovige en soms gewelddadige moslims geen varkens willen eten worden ze soms zelf door wilde varkens opgegeten.

  https://www.usatoday.com/story/news/world/2017/04/25/wild-boars-overrun-islamic-state-position-kill-3-militants/100876844/

  Goed zo.

  Lang leve het varken.

  Like

 4. Petra DeBoer zegt:

  Voor wat betreft Srebrenica vind ik ook dat Amerika en Frankrijk, die luchtsteun zouden geven en niet deden, dan aansprakelijk zijn. Zij hebben Dutchbat er op een misselijkmakende manier in geluisd door hun niet te helpen wat wel afgesproken was.

  Van varkens word van alles gemaakt van hartkleppen tot kauwgum.
  http://www.overvarkens.nl/het-varken/187-producten-worden-gemaakt-van-een-varken

  Geliked door 2 people

  • Beschouwer zegt:

   Ja klopt helemaal waar. De VN heeft Nederland laten zitten. Nederland had deze Sebrenica misssie niet moeten doen. Vele andere landen hadden er geen zin in en Nederland moest blijkbaar haantje de voorste spelen en ging wel Naar de Sebrenica-enclave.

   Politiek is bah

   Geliked door 1 persoon

 5. Hans zegt:

  Mooi artikel. Allerlei maatregelen kunnen verzonnen worden om islam symptomen te bestrijden. Meest effectieve is remigratie tot er 0 overblijven. Wie daarvoor op de overheid wacht is een dwaas. Er wordt zoveel geredeneerd en gepraat, maar weinig actie ban de gewone mens. Ondertussen groeit de islam gewoon door.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Woont u in Wageningen?

  Like

 7. tippelaar zegt:

  Onze eigen regering heeft haar eigen soldaten erin geluisd. ps. Ik mag die Mladic wel, Hij nam de juiste beslissingen. Dat zouden meer mensen moeten doen.

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Zeldzame foto van moslima’s die hun naakte billen laten ziien

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s