Nieuwe demonstraties en opstoten in Hamburg: zwarte rookpluim boven stad

Screenshot_79

Zeker 111 agenten gewond bij rellen in Hamburg

In Hamburg wordt er vanochtend opnieuw gedemonstreerd, na een turbulente avond en nacht. Er zijn opnieuw duizenden mensen op straat gekomen. Relschoppers hebben ook auto’s in brand gestoken bij het Hamburg-Altona-station. De politie zet net als gisteren het waterkanon in.

Aan de passagiersterminal zetten meer dan duizend in het wit en lila geklede mensen zich in beweging. Volgens ooggetuigen trad de politie met de wapenstok tegen hen op. Aan de Berliner Tor liepen er meer dan tweehonderd demonstranten, het kwam er tot rellen met de politie. Aan het station Altona hebben vermoedelijke tegenstanders van de top politievoertuigen in brand gestoken. De politie treedt op tegen geweldenaars met brandbommen, de bevolking is opgeroepen de zone te mijden. Ook aan het station Veddel kwam de politie in actie.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DeMorgen.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Communisme, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, socialisme, Terrorisme, verloedering. Bookmark de permalink .

35 reacties op Nieuwe demonstraties en opstoten in Hamburg: zwarte rookpluim boven stad

 1. Wachteres zegt:

  Dedag ervoor [schrikbarende foto’s]:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4670214/Hamburg-braces-major-pre-G20-protest-leaders-land.html

  ‘Welcome to hell’: G20 protesters start fires after riot police hit them with water cannons and pepper sprays in clashes ahead of Hamburg summit

  Around 100,000 protesters from across Europe are pouring into Hamburg ahead of G20 summit tomorrow
  German police in armoured vans sprayed some of the hardcore anti-capitalists with water and pepper spray
  They feared as many as 8,000 were ready to commit violence at the protest dubbed ‘Welcome To Hell’
  Police are also investigating whether an overnight fire at a Porsche dealership was linked to the summit
  Host Chancellor Angela Merkel faces a tough task on navigating talks including trade and climate change

  Like

  • Harry zegt:

   De politie zal die linkse klootzakken toch onderhand ook wel kunnen schieten ?
   En waren ze nou maar eens zo resoluut , consistent en intelligent om te snappen dat hun vrienden bij Pegida zitten en niet bij die afa-bende om daarnaar te handelen …………

   Maar nee hoor , volgende keer proberen ze natuurlijk de Pegida demonstratie WEER te frustreren .

   Heb hier een agent mee geconfronteerd , die had ook de pest aan moslims , althans aan het tuig waar ze voortdurend mee te maken hebben ,
   MAARRRRR ,
   hij zei ; we zweren trouw aan de leiding en wie dat dan ook op een gegeven moment is , daar moeten we toch naar luisteren .
   Dus als dat een moslim is dan doe je wat die zegt ?
   Eh,,,,,,,,,, ja !
   Toen ik vroeg of het hem niet verstandiger leek om zelf eens goed na te denken over de problemen en dan meer een eigen verstandige koers te gaan varen , werd ie pissig ………………..

   Ambtenaren he !
   Of zijn ondernemers nou van die dwarse varkens ?

   Like

  • Astrid zegt:

   Valt mij in het filmpje meteen die gele vlag op, met daarop een groot, rood pentagram erin. Hèt symbool voor de bezitterige [en dus dwingerige en gewelddadige] mens. Kijk maar naar al die landen die het pentagram in hun nationale vlag dragen, allemaal gewelddadige dictaturen geleid door linkse en islamitische waanzinnigen. Dat u maar weet wie uw ergste vijanden zijn, zoals een EUssr en natuurlijke de allergrootste touwtjestrekker van al, de V.S. [lees: de selecte, oude heren achter de schermen in de schemerige achterkamertjes – Hi Soros en consorten!] Dit jaar gaan al hun ego’s nog duidelijker in beeld komen, in veel landen zal er dus chaos heersen en veel bloed vergoten worden. Alleen in NL en in enkele andere landen zal het relatief rustig blijven.

   Like

 2. Mary zegt:

  Wat een ongelooflijk dom volk “de incarnatie van de macht te breken” eh dat doe je zo in ieder geval niet en een protestmars is iets totaal anders dan vernielend, letsel toebrengend en slopend alles en iedereen te lijf gaan, echt weer socialisten ze hebben zoveel overeenkomsten met die Islamieten.

  Like

 3. Flo zegt:

  Ja, dit is burgeroorlog….

  Like

 4. Harry zegt:

  Volgende keer accuzuur vermengen met het water in de spuitwagens .
  Dan lost hun kleding binnen een half uur op en kunnen ze in hun blote kont naar huis .

  Like

 5. Elena zegt:

  SSlinks van de SP op oorlogsmissie naar Hamburg met Sadet Karabulut.

  http://eservice-data.solidam.com.s3-website-us-east-1.amazonaws.com/publication/telegraaf_autofeed/native-app/issue/2017/07/07/0001/public/frame/79e349bb47174838cdf7f42858322dbc5e2a73a8.html

  Boodschap

  „Ze zeggen dat ze ongelijkheid en klimaatverandering aanpakken, maar ze doen het tegenovergestelde”, verwoordt SP-Kamerlid Sadet Karabulut haar boodschap aan de wereldleiders.

  Ze vindt het normaal dat ze haar Kamerlidmaatschap ook met straatprotesten invult. „Het volk vertegenwoordig ik niet alleen in de Kamer, maar ook op straat. Dat is toch de ultieme vorm van democratie?”

  Karabulut vindt dat westerse landen de aanslagen door gewelddadige jihadisten zelf hebben veroorzaakt. „Door de oorlog tegen het terrorisme is de wereld niet veiliger geworden. Er is chaos gecreëerd waar jihadisten op inspelen.” Door te demonstreren in Hamburg wil zij ’die doctrine doorbreken’.

  Volgens de SP is het ook de schuld van de wereldleiders van de G20 dat er 65 miljoen mensen op de vlucht zijn voor oorlog en onderdrukking

  Like

 6. Trucker zegt:

  Zo goed als zeker heeft politie opdracht gekregen om niet te ruw op te treden want anders valt de benadering van tuig met de water kannonnetjes niet te verklaren.
  Enige juiste tactiek is bij voorbaat opdracht geven excessief geweld te gebruiken, enige taal dat tuig verstaat en bang voor is (gaat evenredig op voor islam(ieten).
  Mijn aanpak, perimeters (met goed 50.000 politie-eenheden lukt dit) instellen waar tuig tussen komt traangas gebruiken en in die mate dat tuig jankend op de grond ligt, dan overgaan tot uiteen ranselen van tuig (is dan reeds weerloos en dan afvoeren naar stadions (*).
  Over het nut van stadions (voor overheid) heb ik het jaren geleden reeds gepend op deze blog, zij die te dom zijn om het verband te zien mogen een cursus breiwerk of kanteklossen volgen.
  Eerste regel bij optreden bij dit soort naar oproer aanleunende taferelen is simpel (als steeds is de beste oplossing de simpelste) zonder meedogen voor ieder.
  Voor ieder wie daar tussen klooit, “goed bedoeld” of tuig (want protesteren tegen “het kapitaal” of wat voor debiele onzin ze ook verkopen doet mijn nekhaar reeds omhoogkomen, neutraliseren en afvoeren daarna in het stadion worden ze geregistreerd.
  Feit blijft dit is Merkelland dat zegt reeds genoeg.
  Raus met het tuig

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   @Trucker

   En ik maar denken dat u uw jas aan de wilgen had gehangen op “E.J. Bron” . . .

   Webmaster

   Liked by 2 people

   • Republikein zegt:

    Best goed dat ie terug is.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Daar zeg ik ook niet van. Maar hij was destijds nogal stelling in zijn bewering niet meer terug te keren. That´s all!

    Webmaster

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik zag hem, geloof ik, gisteren of zo al langskomen.
    Ik meteen een oud topic opgezocht om de gravatars te vergelijken en já!
    Ik dacht nog: Zal ik meteen nog een teken van herkenning geven?
    Maar dat leek opeens ook weer wat overdreven.
    Toen besloot ik: Laat ook maar; als het geen eenmalige opwelling is, spreken we elkaar nog wel nader.
    @Trucker: Hè, Ruwe-bolster-die-in-de-grond-nog-niet-zo-beroerd-is? (LOL!)

    Like

   • Trucker zegt:

    heer Bron, beschouw het wat als een haat liefde verhouding : ik en uw blog.
    Wat niet wegneemt dat ik de afgelopen tijd (jaar ? of zo) dat ik niet meer reageerde toch iedere dag de onderwerpen én comments lees(las).
    Het is al vaker gezegd goede wijn behoeft geen krans. 🙂
    Jaja meisje Theresa, ook niet geliefd bij sommigen op het blog (vraag me af waarom) we kunnen een beetje aanschurken tegen elkaar hé, jij (een klein) beetje uitgespuwd door bepaalde reageerders, ik door velen en laat het leukste zijn dat mij dat ijskoud laat, het is op elk forum waar ik kwam, ze horen mij niet graag bezig , één antwoord to hell with them
    We gaan zien hoe lang het nu gaat duren, ik weet dan wel dan E..J; Bron mijn paranoia een beetje begint te kennen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Trucker, 19.38u: Ach, het valt alles bij elkaar nog wel mee, hoor!
    Tussen mij en de normále naturen hier -ècht de normale naturen, weet je wel- is er niets mis. Nooit geweest ook.
    Mijn probleem is een beetje, dat, als er één tussen zit, die zich onhebbelijkheden denkt te kunnen veroorloven (ondanks dat hij weet, dat de hele club zit mee te genieten) ik dat nu eenmaal niet gemakkelijk over mijn kant laat gaan:
    Sommigen kunnen dat nog wel eens zwijgend negeren,of dat pareren met een geintje; dat is mij nu eenmaal minder gegeven.
    Gaat dan meestal over dingen, die ik zelf nóóit zo tegen anderen zou zeggen. Dus die pik ik omgekeerd óók niet.
    Maar nogmaals: Het zijn er ècht maar een paar. Best nog wel mee te leven, dus. (LOL!)

    Liked by 1 persoon

 7. Witte raaf zegt:

  Oorlogsgebied in Hamburg,
  De stand tot nu toe,159 gewonden en 43 arrestaties!!

  Like

 8. Bauernschmaus. zegt:

  Vredelievend links?

  Like

 9. GT zegt:

  Ik kan werkelijk niet begrijpen dat er niet keihard in gegrepen wordt, sla die matrak recht op hun smoel. Die smerige linkse fascisten, Merkel het laat zien wat voor land je hebt mijn advies Merkel onmiddellijk aftreden, je gaat af over geheel de wereld, de politie heeft het niet in de hand totaal niet. Het leger inzetten en hamburg totaal schoon vegen. Het is een grote schande wat een zooitje Antifa figuren aan de andere kant laat het zien wat er verworden is van Europa.
  MERKEL TREED AF ONMIDDELLIJK!

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Emmanuel 1e, nouveau Roi Soleil de la France,
  vertrekt uit Versailles en…………..
  https://tvs24.ru/cumulus/cc-content/uploads/h264/C8dnDqXlfZd0U9LPG7F5.mp4?_=1

  komt aan in Hamburg.

  Like

 11. Claudia M. zegt:

  Protesteren? Ik lees alleen maar geweld, vernielingen, intimidatie en veel gewonden. Dat heeft in mijn ogen niets met protest te maken, dit is willens en wetens de boel compleet verstieren!

  Prima als je het ergens niet mee eens bent, maar ik had toch gehoopt dat er minder gewelddadige manieren zouden mogen zijn om verschil van mening kenbaar te maken…

  Blijkbaar zijn er velen het stadium “caveman” nog lang niet zijn ontstegen en heel eerlijk ik vraag me af of de mensheid dat ooit zal kunnen? Niets natuurlijker dan je in woede te ontsteken, maar als we het met z’n allen moeten doen, ook echt onder eigen controle moeten zien te krijgen.

  Heel eerlijk, als het moedwillige vernielingen zijn, mogen ze wat mij betreft gericht schieten! Ik ben er klaar mee mede voor dit soort tuig de knip te moeten trekken. Ja, ook u en ik betalen mee aan deze kakzooi, is het niet middels belastingen, is het wel via de verzekeringen!

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Wat een reclame voor Europa en vooral voor Duitsland na de warme ontvangst voor Trump in Polen.

  Like

 13. Jean zegt:

  Pak dat krapuul met verborgen smoelen dadelijk op, sluit ze op en leg ze de rekening van de veroorzaakte kosten voor “te betalen zonder geleuter”.

  Like

 14. Ivan Chapka zegt:

  De zwarte linkse soldaten van het Soros NGO legioen.
  Dit zijn dezelfde gasten die bij ons door de linkse overheid worden beschermd d.m.v. toestaan demonstraties tegen o.a. Pegida.
  Dit is het kroost van de ” ik ben overal tegen ” hippiecultuur van eind jaren zestig.
  Ik zag een stelletje acteurs verkleed als zombies. Ze hoeven zich helemaal niet te verkleden want het zijn al zombies die zich door dezelfde deep state, waar ze tegen demonstreren laten misbruiken. En dat hebben ze zelf nog niet eens door die lullo’s.

  Like

 15. H J zegt:

  >De organisatoren van de protestmars beschuldigden de politie van buitenproportioneel optreden. <. GVD, wat doen ze dan zelf wel niet?
  Ik ben tegen die linkse manifestaties die alleen maar relschoppers in hun kielzog hebben. Zelfs een 'professor' in de US die tegenstanders met een grof fietsslot te lijf ging. Wat een utter utter agressievelingen zijn dat.
  Maar een ding moet ik er wel bij zeggen. 'Zij' zijn wel in staat om een massa demonstratie tegen het establishment te organiseren. Helaas demonstreren zij niet tegen de tsunami van asielzoekers.
  Maar…waarom zijn de zeg maar rechtse mensen niet te mobiliseren? Zijn wij te netjes; moeten we denken aan onze 9 – 5 job; zijn we te laf?
  Ja, we schreeuwen een hoop, maar zijn te netjes dat we op zo'n brutale manier in opstand komen.
  We zijn teveel bezig met ons zogenaamd rooskleurig leventje, waarbij we na gedane zaken liever achter welk scherm dan ook duiken of misschien wel de kroeg in duiken om daar gal te spuwen met gelijkgestemden en verder niks te ondernemen. En ja, we zijn misschien niet echt laf, maar we zijn ook geen vechtersbazen wat die linkse uitkeringtrekkers blijkbaar wel zijn. Van toeten of blazen weten ze en maar ageren tegen wat? Alles wat zij niet willen en zij denken dat ze de waarheid aan hun kant hebben. Dat is dus anarchie.
  De kruik en het water….het komt er wel een keer van.

  Nog even terzijde. Ik heb begrepen dat 'ze' ook ageren tegen de G20 die te weinig doet voor het klimaat. Wat??? Dat is een van de speerpunten van de globalisten en daarbij blijkt wel dat al die jongeren, want dat zijn het, gewoonweg zielig geinformeerd zijn.

  Like

 16. ildiko zegt:

  waar zijn deze monsters bij iedere terroristische aanslagen op onschuldige Eu burgers, of ze tellen niet, alleen de vluchtelingen. LINKSE VIEZE TUIG MET SP Kamerleden die ook daar zijn.

  Like

 17. carthago zegt:

  De pvdafbraak is met Gl snotneus lekker bezig.in hamburg.

  Like

 18. Theodoor zegt:

  Als je het verschil ziet hou burgemeesters omgaan mer Pigeda, vredelievend, en fout links, dan zakt mij de broek af.
  Europa mist een sterke leiding van het soort Putin.
  Wat een zooitje, nietwaar Rutte.

  Like

 19. Thom zegt:

  Politie-agenten worden getest voor ze aangenomen worden. Likken naar boven en trappen naar onder en vooral niet zelfstandig nadenken. De politie daar bestaat toch uit louter laplullen. Wie die in het bezit is van een vuurwapen en een uniform aan heeft laat zich door een linkse stinkerd het ziekenhuis in slaan? Ik in ieder geval niet, Als ik een uniform droeg en gooiden een molotov-cocktail naar mij. dan was de gooier toch meteen in de hemel denk ik.

  Like

 20. witte raaf zegt:

  http://nos.nl/artikel/2181954-demonstraties-tijdens-een-g-top-zijn-een-symbool-geworden.html

  ”enkele winkeliers” hadden hun winkel dichtgespijkerd en ”sommige inwoners zijn hun stad ontvlucht!!!!
  Het is er gvd compleet oorlog!!

  Like

 21. Doornroosje zegt:

  Hè, Frankrijk is toch geen Monarchie. 😉

  Like

 22. Trucker zegt:

  @Republikein zegt:
  7 juli 2017 om 16:21

  Best goed dat ie terug is.

  Republikein… alleen al de nickname maakt alles goed en dan de comment’s erbij kan niet stuk.

  Liked by 1 persoon

 23. Marlies zegt:

  Wat een afgang. “Wir schaffen das” zo te zien toch niet. Kun je nagaan wat er gebeurt als dit schorem samen met de moslims en de illegalen gaat “demonstreren”. Het leger is ernstig verzwakt, ook in Nederland, en de politie volgt de opdrachten van de dienstdoende Bilderberger.
  En de burger mag slechts onder zeer strenge voorwaarden een wapen bezitten.
  Het is de gekte voorbij…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s