Grof schandaal: Communistische SP financiert extreemlinkse terreur in Hamburg!

Screenshot_111

(Door: Guido Jansen)

In Hamburg heerst chaos. Duizenden linkse relschoppers en vandalen zijn naar de stad gekomen. 

Ondertussen blijven de grote mediakanalen maar spreken over ‘demonstranten’ en ‘activisten’. Dat lijkt me geen goede benaming meer. Demonstranten dekt de lading helemaal niet. Daarbij denk je aan een groep mensen die met spandoeken en bordjes op het Malieveld staat. Als het over activisten gaat hebben we daar al een iets ruiger beeld bij. Ik moet altijd denken aan die foto van Diederik Samsom als activist. Een activist is een wat actievere demonstrant dus. Zo eentje die zich aan een hek of treinspoor vast ketent. Dát zijn activisten. Een beetje activisme is ook helemaal niet verkeerd trouwens. Aan een land vol Jan Salie’s hebben we niets.

DDS

Maar wat het extreemlinkse tuig in Hamburg aan het doen is, kun je geen activisme meer noemen. Dat is terreur. Als je als activist het moedige besluit neemt om auto’s in brand te steken, agenten te verwonden en winkels te slopen en te plunderen ben je een terrorist.

En nu komt het!

Screenshot_112De SP betaalt er vrolijk aan mee. Wie voornemens was om een steentje (of molotovcocktailtje) bij te dragen aan de gewelddadige chaos in Hamburg werd door de SP over de streep getrokken. Daar maakte deze twitteraar ons op attent!

De SP betaalde de helft van de busreis! Wat een schande. Een politieke partij die het heeft over Internationale Solidariteit betaalt het werkschuwe schorem uit eigen gelederen om de boel af te breken in Duitsland. Dat communisme is nog lang niet dood en de SP gaat heel wat bruggen te ver met deze actie. Wie gaat hier Kamervragen over stellen?

Bron:
www.dagelijksestandaard.nl
(h/t “BertG.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Communisme, Hypocrisie, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, SP, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Grof schandaal: Communistische SP financiert extreemlinkse terreur in Hamburg!

 1. Marian zegt:

  DIT IS NU ECHT DE SP TEN VOETEN UIT. DANK JE WEL EMIEL ROEMER. NET ALS IK JE OP JE FACEBOOK PAGINA AL VERMELD HAD. DAT DIE KLOTE PARTIJ VAN JOU GOD ZIJ GELOOFD NIET ZAL MEE REGEREN.

  Like

 2. Elisah zegt:

  Gisteren heb ik op tv, met een half oog, van die links-pipo’s in een Nederlandse bus gezien, ze werden bij de grens aangehouden en mochten niet verder. Hahaha, dat is SP-geld verkwist en ze stonden heerlijk voor schut.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  EN de PVV maar uitsluiten en opzadelen met cordon sanitaire! ROYEER DAT OVERJARIGE MAOÏSTENBOLWERK LIEVER! EN IN Z’N GEHEEL GRAAG!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. E. Roemer zei voor de verkiezingen dat de islam geen probleem was; er zijn 300 miljoen niet- moslims vermoord door moslims, maar dat viel hem niet op, net zoals de wethouder of de minister

  Like

 5. Sjoe! zegt:

  Weer de hand van Moskou? Of hoe? Haar voet deze keer? 🙂

  Like

 6. Anton Haksteeg zegt:

  En Merkel is “held van de Soviet Unie” omdat ze Hamburg (als een voorbeeld) niet onder controle kon houden en de rest van Duitsland vercriminaliseert.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s