Geert Wilders gaat verder dan ooit: pleit voor remigratie en administratieve detentie

Screenshot_98

(Door: Paul van der Bas)

In een nieuwe video noemt de PVV-leider een aantal maatregelen in het kader van de-islamisering. Zo moeten hier woonachtige moslims worden aangemoedigd om uit Nederland te vertrekken en moeten terreurverdachten zonder aanklacht kunnen worden opgesloten.

Geert Wilders is in de formatie volledig buitenspel gezet door het cordon sanitaire van VVD en CDA, maar dat betekent niet dat hij zich de mond laat snoeren. Integendeel, de PVV-voorman is duidelijker dan ooit met zijn oproep om Nederland te de-islamiseren. Alleen door verstrekkende maatregelen kan Nederland het islamiseringsproces een halt toeroepen, meent Wilders. In een nieuwe video somt hij een viertal maatregelen op: de grenzen moeten dicht, criminelen met een dubbel paspoort moeten worden gedenaturaliseerd en uitgezet, Nederland moet inzetten op remigratie van moslims die hier wonen, en administratieve detentie moet worden ingevoerd.

(Bekijk de video onder de “Lees verder”)

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Geert Wilders, gezond realisme, Islam, Islamisering, Moslims, Nederland, Patriottisme, PVV, Verzet. Bookmark de permalink .

17 reacties op Geert Wilders gaat verder dan ooit: pleit voor remigratie en administratieve detentie

 1. Mirjam zegt:

  Heel goed van Geert. Hij komt met iets concreets en dat heeft Nederland nodig. Er komt een tijd dan zullen de politieke partijen in Nederland hem niet meer kunnen negeren. Daarvoor is dat waar hij voor staat, het redden van Nederland en onze identiteit, veel te belangrijk en uiteindelijk zullen ze dat allemaal inzien.

  Like

 2. D.DAY zegt:

  Helemaal mee eens. De impact van islamisering, met als gevolg een complete culturele en morele klimaatomslag, is vele malen erger dan de gevolgen van de meteorologische klimaatsverandering.

  Like

 3. tippelaar zegt:

  Dat zijn allemaal maatregelen die effectief zijn in de strijd tegen de islam en de moslims. Helaas durven de politici deze maatregelen niet te nemen omdat ze daarvoor te laf en te verdeeld voor zijn. Ze offeren liever de eigen bevolking op want ja, zo’n politicus die de voorstellen van Wilders steunt kan na zijn Kamerlidmaatschap een riante betrekking wel vergeten. Men houdt elkaar gevangen in de politieke correctheid en de geniepige achterkamertjescultuur. Mijn motto is, wat er ook van komt, Leve Geert Wilders en zijn PVV.

  Like

 4. Mary zegt:

  En weer komt hij met directe oplossingen om het probleem aan te pakken, Rutte en Co gruwelen nu al bij het idee, het druist zo tegen alles in waar de EU voor staat, oftewel de totale Islamisering van alle staten van die “unie” volgens plan. Punt is wel dat het merendeel van de bevolking die EU uit wenst te gaan, geen Islamisering wenst en de PVV zich niet buiten laat sluiten hoe dan ook dus Rutte en Co is beslist geen lang leven meer beschoren!!!!

  Like

  • tippelaar zegt:

   Als Rutte geen lang leven beschoren zal zijn, ben ik al dik tevreden. De man kan wel honderd worden, je moet er niet aan denken. Ik bid elke dag tot de god van de christenen om deze Rutte tot zich te nemen. Misschien helpt het.

   Like

 5. Marijke zegt:

  Lieve mensen, we worden monddood gemaakt. Ik heb op Facebook een link gezet over mishandeling van een jongen die de Koran er letterlijk ingeslagen krijgt, met de vraag wat men hier nou van vindt. En wat denken jullie? Ik ben er geblokkeerd! Daarna geprobeerd te vragen waarom, maar ook daar kom ik niet meer door. Grrrrr.

  Geliked door 1 persoon

 6. leefbarbaar zegt:

  En de linxe kerk maar roepen dat de PVV geen oplossingen heeft.
  Nou die oplossingen zijn er wel. En deels zelfs overheidsbeleid. Want de moslim, die op pleurt, wordt royaal beloond met Nederlands geld.Dan moet je natuurlijk wel een grens hebben, want anders komen er meer binnen, dan je ooit kunt betalen om weg te blijven.
  Een nexit is dus onvermijdelijk. Zeker als je wilt dan je kleinkinderen hier een toekomst kunnen hebben.

  Like

 7. kampersrene zegt:

  In Belgie is het niet beter . Het VB met philip Dewinter werd ook door de correcte partijen in een cordonneke geplaatst . Het is bijna gelijk aan een misdaad om je volk en hun levenswijze te verdedigen . Eigen Volk Eerst , die uitspraak is eerder een vloek geworden. Het is uitermate frustrerend dat wij niets kunnen doen . Wat wij wel mogen , zolang het nog toegelaten wordt , is ons ongenoegen uiten in reacties , die dank zij E.J.Bron door iedereen gelezen worden, met de hoop dat
  ze de ogen kunnen opentrekken van diegenen die overtuigd zijn hun medemensch te moeten helpen tot zij zelf slachtoffer worden van hun goedentierendheid en dat worden wij allemaal als er niet vlug iets gaat veranderen . Het zijn godverd…..allemaal goed doorvoede atletische negers en moslims met hier en daar een vrouw die ons komen zeggen , hoe het moet .Moesten onze voorvaderen daarvoor vechten en sneuvelen opdat wij in vrijheid zouden kunnen leven .Mijn generatie (ben geboren in ’44) heeft het mogen meemaken . De nieuwe generatie is slachtoffer van een leer die ons belet onszelf te verdedigen

  Like

 8. Marian zegt:

  Als wij maar zorgen dat wij achter hem blijven staan en hem aanmoedigen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s