Zweden: 97% van de “migranten” wil niets leren!

Screenshot_140

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Wanhoop in Zweden! Vrij naar het motto: “Ik wil dokter zijn – waar is het ziekenhuis!” peinst 97% van alle in de afgelopen twee jaar aangekomen “migranten”  er absoluut niet over dat je daarvoor van te voren iets moet leren.

journalistenwatch

De regering heeft vastgesteld dat slechts ongeveer 3 tot 4% van alle “migranten” met een geringe tot zelfs geen schoolopleiding überhaupt bereid is om naar school te gaan en iets te leren – een voorwaarde om werk te vinden.

“Ze zijn zich er helemaal niet van bewust dat een goede schoolopleiding nodig is om een baan in Zweden te krijgen”, aldus Annie Rubensson tegenover “Sveriges Radio”. “Maar wij verhogen onze inspanningen om hen te motiveren en erover te informeren wat vereist is om succesvol te zijn op de arbeidsmarkt. We kunnen en we zullen beter worden”, verklaart de integratiemanager optimistisch en niet onder de indruk van de catastrofale cijfers.

Veel “migranten” peinzen er niet over in gebruik te maken van het royale aanbod van de Zweden en naar school te gaan om zichzelf op een bepaald moment te kunnen onderhouden.

“Ze begrijpen gewoon niet dat ze een zekere ontwikkeling nodig hebben. Ze denken dat ze baantjes krijgen als dienstbodes of hulparbeiders en dat ze daarvoor niets zouden hoeven leren. Het is onderdeel van de training om hen van het tegendeel te overtuigen”, verklaart professor Olof Åslund van het IFAU vol begrip.

De Zweedse autoriteiten houden er voor komend jaar rekening mee dat ruim 60% van alle “migranten” in Zweden werkloos zal zijn.

In juni verleden jaar verkondigde de Zweedse staatszender SVT dat van de 163.000 “nieuwe burgers” nog altijd een trotse 494 een baan gevonden hebben.

Duitsland heeft – verrassing! – dezelfde problemen. Zodoende zou het toch ook voor de laatste goedgelovige duidelijk moeten zijn dat de door de economie hoogdravend aangekondigde “opbloei door massa-immigratie” niet zal plaatsvinden.

En als er dan eentje echt een baan gevonden heeft, hoeft dat geen signaal van gelukte integratie zijn, zoals je kunt zien aan het voorbeeld van de Syrische kapper. Die kreeg ruzie met zijn goede bedoelende 64-jarige cheffin en stak haar resoluut een mes in de hals.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Derde Wereld, establishment, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

30 reacties op Zweden: 97% van de “migranten” wil niets leren!

 1. Cathja zegt:

  Wat zijn ze toch verschrikkelijk naïef in Zweden (in Duitsland lijkt het niet veel anders te zijn). Kunnen die immigranten eigenlijk wel lezen en schrijven, of is 100% analfabeet?
  Dat er nog mensen in Zweden bestaan die optimistisch zijn met betrekking tot de kans van slagen op de arbeidsmarkt voor de vele immigranten, grenst wat mij betreft aan het onbenullige! Die immigranten laten toch overduidelijk blijken dat ze er niet over peinzen om ergens hun best voor te doen? Wat moet een land dan beginnen met zulk stom volk?

  Ik begin nu ook sterk te twijfelen aan het intellect van de Zweden zelf.
  Hoe bestaat het dat ze nog positief kunnen denken?

  Like

  • Golden Girl zegt:

   ze willen NIET , dat is al tijden duidelijk
   het enige wat ze kunnen is schijten op de landen die ze geld en eten geven, en schijten letterlijk midden op een station of andere openbare ruimte, en de blanke mag die shit opruimen, ze zijn knettergek in europa om ze alles te geven
   pas in Italie gingen er stel op straat liggen omdat de heren smart phones en wiffi wilden

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wat betreft dat intellect van de Zweden-zelf: Och, kijk naar de populatie van een partij als D66 of GL:
   Dat heten intellectuelen te zijn en die redeneren precies zó.

   Like

 2. Ivanhoe zegt:

  Bij dit soort primaten hoeft dat ook niet.

  Komt een islamiet bij de imam…
  “imam, imam, ik ben gefrusteerd want ik mag van mijn geloof niets wat leuk is”

  ‘Neuk een kameel, of een geit, steel van de infidels, lieg, bedrieg en vernietig alles wat mooi is, in de naam van onze woestijnduivel allah’

  “Mag dat imam?”

  ‘Jij wel hoor jongen, je bent een moslim, dus voor jou geen grenzen.’

  Geliked door 1 persoon

 3. Karen zegt:

  Echt niet te geloven hoe stom die Zweden zijn. Ze houden er rekening mee voor het komend jaar dat ruim 60% van de “migranten” werkloos zal zijn. En wie gelooft dat? Ik in ieder geval niet. Zou 95% niet dichter bij de werkelijkheid komen? Ook vind ik het eigenlijk wel logisch dat, op de hersenchirurgen en raketgeleerden na dan, de rest niets wil leren. Dat zit niet in hun systeem, ze komen zo achter hun geiten vandaan. En dan verwachten dat ze in Zweden de taal en een beroepsopleiding gaan volgen, droom maar lekker verder. Bovendien wat is de noodzaak voor ze, ze worden goed onderhouden waarom jezelf moe maken?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   “De Zweeds overheid houdt er rekening mee…”
   Betekend dit dat ze die allochtonen het land uit zullen schoppen…
   Of houden ze er rekening mee dat de belastingen voor de zoveelste maal nòg verder verhoogd zullen moeten worden om die 60% financieel te kunnen blijven onderhouden, omdat het tuig het verdomd om te leren om uberhaubt een baan te krijgen…?

   Ik denk het laatste…
   Want die schurken mogen natuurlijk niks te kort komen over de ruggen van het Zweeds volk.
   Onbegrijpelijk, die lankmoedigheid van de Zweden…!

   Like

 4. Flo zegt:

  En wanneer worden dat soort linkskutten en lullen als Ankie rubensson en “professor” Olof Åarslund eens voor de koppen geschoten, dit soort elitair stompzinnige tuig zijn ook oorzaak van dat dat migranten schuim hierheen komt……

  Like

  • Perfide Albion zegt:

   Ik zou er wel voor zijn. Een referendum met de vraag: bent u voor of tegen immigratie? Bij een ja gaat de ja-stemmer met die lieden samenwonen en ze onderhouden.

   Krijgen ze fijn de provincie Groningen en zoeken ze het verder maar uit met die nobele wilden van ze…

   Geliked door 1 persoon

 5. Steven zegt:

  Jaaa..van de gelukeisers moeten we het hebben….

  Like

 6. Heniusz zegt:

  Zo ver voor “hoog opgeleid” en “opbloei door massa immigratie”, net of dat wie dan ook (behalve de linkse goedmensjes in hun grenzeloze naïviteit) dat niet ongeveer van 2500km aan had zien komen… Dan ook nog vol trots vermelden dat wel 494 migranten (op een instroom van 163000 ) werk hebben gevonden: Een trotse 0.3%! De Zweedse overheid, maar ook de Duitse en onze eigen overheid kan er beter maar rekening mee houden dat bijna alle migranten nooit zullen werken en dat optimistische juichverhalen vooral misplaatst zijn.

  Like

 7. hendrikush zegt:

  De profeet hoefde ook niet te leren lezen en schrijven om succesvol te worden.
  Met roven en dreigen en moorden kun je een heel eind komen.

  Like

 8. Cognitieve-Dissonant zegt:

  Lastig hoor als je met een IQ van een aardappel ineens in een post-moderne “beschaving” aankomt zoals Zweden nu nog is. Dat post-moderne is vanwege het gegeven dat als men maar genoeg aardappelen binnenhaald men heel Zweden tot een groot Mogandishu maakt!!
  Somaliers die in NL voor 95% in de bijstand zitten en die vinden dat hun kinderen arts moeten worden terwijl ze met de grootste moeite een VMBO opleiding halen zijn net zo knetterdeknettergek. Hoe richten we de westerse beschaving te gronde?? Gewoon genoeg aardappels binnen halen.

  Like

  • koddebeier zegt:

   We hebben zelf meer dan genoeg aardappels in de politiek, zie Rutte l + ll en straks in lll ,
   de grootste aardappel noemt zich zelf minister-president.

   Like

 9. ReaGluurder zegt:

  Die Zweden moeten niet sören, willen graag vernökt worden! Wat is er nog over van het ooit zo trotse Zweedse volk? Ook ten onder gegaan aan de erfenis van hun eeuwenlang ploeterende voorouders! In amper 50 jaar verkloot!

  Like

 10. Elisah zegt:

  Men mist dan waarschijnlijk ook de intelligentie die nodig is om bepaalde studies te doen, anders zou men heel anders reageren en ook begrijpen dat je niet zomaar opeens een apotheker of ingenieur kan zijn.
  Het zou goed zijn om bij die mensen een IQ test af te nemen, zodat men een redelijke inschatting kan maken van de capaciteit of mogelijkheden die een persoon wel of niet heeft.
  Tegenwoordig is er gewoon heel weinig werk voor ongeschoolden, voor alles moet men minimaal een bepaalde basiskennis hebben en tevens de taal beheersen.

  Like

 11. Claudia M. zegt:

  Q; “Ze zijn zich er helemaal niet van bewust dat een goede schoolopleiding nodig is om een baan in Zweden te krijgen”

  Moeten ze zich daar bewust van zijn dan? Het sprookje gaat toch dat alles hier gratis is en dat is precies waarvoor ze komen.

  Q; Veel “migranten” peinzen er niet over in gebruik te maken van het royale aanbod van de Zweden en naar school te gaan om zichzelf op een bepaald moment te kunnen onderhouden.

  Dit is vanuit islamitisch oogpunt een compleet legitiem iets, laat die onmensen, honden, varkens of apen maar voor ons werken. Daarnaast, ze kunnen wel niks willen, ze kunnen ook niets; mede daarom komt er in het continent Afrika ook geen ene reet van terecht!

  Waarom doen onze bestuurders ons dit aan? Hoelang denken onze bestuurders dat dit nog goed gaat? Deze is het knap zat! Ik wil best belasting betalen om de minder bedeelden en de onverhoopt werkeloos geworden mens te ondersteunen, ook voor onze ouderen betaal ik graag belasting en mensen die er niet om gevraagd hebben gehandicapt op de wereld te komen, maar niet voor dit stelletje parasieten!

  Like

 12. Wim zegt:

  De vraag is: Gaat het in ‘ons land’ dan zoveel beter?

  Like

 13. Marian zegt:

  Leuke ervan is dat ze juist ons wat willen leren.

  Like

 14. Pietersen zegt:

  Ze zijn verwend vanaf het moment dat zij in Zweden werden toegelaten. Een moslim vindt dat ook heel gewoon, zij zijn immers de beste omdat zij moslim zijn.
  Zie nu maar dat je die luie varkens aan het werk krijgt. Zweden heeft nog lang niet alles meegemaakt met de islamiet . Het worden moeilijke decennia voor het echte Zweedse volk.

  Like

 15. A.J. de Koning zegt:

  Wat een dom volk zijn die migranten toch, trouwens ook de Zweden zijn net zo dom. Hier komt werkelijk niets van terecht, alleen ellende.

  Like

 16. Thoth zegt:

  Het duurt zo lang tot er zich financiële problemen gaan ontwikkelen. De middenklasse is dan al uitgemolken en ja, wat doen dan met ze? Ik denk transporteren waar ze vandaan zijn gekomen oftewel het 1e paspoort…

  Like

 17. Wachteres zegt:

  En ze zijn bovendien een gevaar voor onze samenleving en in het bijzonder voor de vrouwen/meisjes:

  https://fenixx.org/2017/07/21/zaalhockeymeisjes-belaagd-door-moslimmannen-werden-gedwongen-te-vluchten-en-kregen-te-horen-voortaan-een-lange-broek-te-dragen/

  Zaalhockeymeisjes belaagd door moslimmannen – werden gedwongen te vluchten en kregen te horen voortaan een lange broek te dragen

  Like

 18. delamontagne zegt:

  Altijd gaat men er maar vanuit dat die z.g.n. Vluchtelingen als ECHTE immigranten zich aan willen passen aan een nieuw systeem in een nieuw land en er voor willen leren.
  Hoevelen van hen zouden met dat idee zijn gekomen.?
  De banen in Afrika die vergelijkbaar zijn met Europese/Westerse zijn erg schaars.
  Die mensen daarginder hebben
  allerlei “baantjes” die in Europa nauwelijks nog voorkomen.

  Maar dat zijn toch geen banen die aan Europese eisen voldoen en of zij in hetzelfde tempo als europeanen kunnen werken is ook maar de vraag.
  Aan steenbakkers die bouwstenen maken van leem en stro en in de Afrikaanse zon laten harden, is in Eu toch geen behoefte.
  Noch aan geitenhoeders, kamelenverzorgers, harembeheerders, waterdragers.
  In Afrika hebben ze niet allemaal telefoon.
  Dus een telefoon-business is zo gecreërd: mobieltje, tafeltje en krukje plus parasol tegen de Afrikaanse zon en je hebt een “telefoonwinkel”.
  Of in de amusement-industrie.
  Deze 2 in Italië hebben het “gemaakt”.
  Ze zingen/ dansen er op los.
  Ze zingen o.a :”Wij zijn geen arbeiders en wij willen geen vuile handen maken, want wij zijn al ZWART”…………….

  Geliked door 1 persoon

 19. Zweden: 97% van de “migranten” wil niets leren! Ja daar zijn ze té achterlijk voor.

  Like

 20. Thomasson zegt:

  Wat een gein zeg! Hoe achterlijk zijn deze Zweden toch? Natuurlijk willen ze niet leren. Waarom zouden ze? Zij zijn gewend om te leven als tekens en vlooien in de pels van een hond. Ook de tekens en de vlooien krijgen van de hond gratis bloed en ze zijn echt niet van plan de hond zelfs Dank je wel te zeggen…Hij is maar een hond!.

  Geliked door 1 persoon

 21. eva110 zegt:

  Zweden is het bewijs dat linksen vrijgesteld zijn van denken!

  Like

 22. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Zweden: 97% van de “migranten” wil niets leren!”

  En die andere 3% kán niets leren. Of zou het omgekeerd zijn?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s