Duitsland: terreurstaat of strafkolonie?

Screenshot_24

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

Hoe noem je een staat die zijn burgers dagelijks blootstelt aan terreur op straat en die daarvoor rechtstreeks politiek verantwoordelijk is, omdat weliswaar iedere misdadiger van de wereld ongehinderd en zonder straf zonder paspoort Duitsland kan binnenkomen, maar er in feite geen strafrechtelijke vervolging plaatsvindt, er geen uitzetting op grond van ontbrekende reisdocumenten kan plaatsvinden, en waarin tegelijkertijd de eigen bevolking d.m.v. desbetreffende wetten wordt ontwapend en het verzet tegen de vluchtelingenpolitiek als fascistisch of islamofoob bestempeld en via beroepsverboden, Facebook-blokkeringen en strafprocessen gesanctioneerd wordt? Juist. Dat noem je een terreurstaat.

Dan zou je er toch beter een strafkolonie van kunnen maken? Vroeger waren zulke prettige landen zoals Frans-Guyana of Australië strafkolonies. Frans-Guyana is tegenwoordig voor Europa het venster naar de ruimte en dient als vertrekpunt van Ariane-raketten van de ESA. En Australië is een populair reisdoel aan de andere kant van de wereld. Goede kansen dus voor Duitsland.

Want als je al geen terroristen, moordenaars en “islamisten” kunt uitzetten, omdat ze geen paspoort hebben, waarom zou je ze dan niet aanwerven met een Green Card? Waarom niet actief bij landen van de wereld werven voor de opname van al diegenen die daar niet meer gewenst zijn? Waarom ze daarvoor niet gewoon betalen?

Niet al te lang geleden kon je zonder geldige reisdocumenten Duitsland niet binnenkomen. Nu is dat geen probleem meer, alleen de uitzetting is niet mogelijk. Dankzij de Duitse justitie. Het probleem is alleen dat dit businessmodel niet zonder risico´s is. Risico´s voor de bevolking. Maar het biedt ook kansen aan andere landen. Duitsland is vermoedelijk het enige land ter wereld waar andere landen hun dieven, verkrachters en moordenaars ongestraft kunnen dumpen om de kosten voor hun arrestatie, veroordeling en gevangenisverblijf te kunnen besparen. Die landen hoeven alleen maar te verklaren dan hun staatsburgers bij terugkeer de doodstraf dreigt en er zullen Duitse ondersteuners en welkomst-klappers te vinden zijn die bereidwillig de strijd tegen de staat oppakken om een uitzetting te voorkomen. Er zullen tienduizenden gretige advocaten te vinden zijn die hun cliënten tegen uitzetting zullen weten te beschermen, betaald door de rechtsbijstand van de… staat. Volgens actuele cijfers gaat het op dit moment om 250.000 van zulke procedures.

Dat kan niet, zegt u, wij zijn een rechtsstaat. Zijn we dat werkelijk nog? Een staat, die op aanwijzing van een op macht beluste bondskanselier de grenzen opent en de ellende van de wereld opneemt tegen recht en wet in, tegen de Akkoorden van Dublin en Schengen in, onder het negeren van het parlement, de Bondsraad, de deelstaatparlementen en districtsvergaderingen, is geen rechtsstaat meer.

De gebeurtenissen van Hamburg tonen echter in al hun brutaliteit aan waar de willekeur van de staat toe kan leiden, die uw en mijn veiligheid geen ruk interesseert en uiteindelijk van mening is dat u gewoon aan het werk zou moeten gaan, uw belastingen betalen om dit hele feest te financieren en verder het liefst gewoon uw bek te houden.

Ondertussen vertrekt de Bondskanselier met vakantie naar Oostenrijk. En terwijl u en ik in het vervolg in de rij bij de Edeka-kassa de andere klanten iets beter bekijken, wordt de bondskanselier ook in de vakantie persoonlijk bewaakt, kijkt ze vanachter gepantserd glas naar het Oostenrijkse landschap en blijft hardnekkig zwijgen over de vluchtelingenkwestie, omdat de discussie hierover alleen maar schadelijk voor haar kan zijn in de verkiezingscampagne. Wij zullen moeten beslissen waar het met dit land naartoe moet. Terreurstaat of strafkolonie. Dat is Merkel´s alternatief-loosheid.

Bron:
http://heckticker.blogspot.nl
Auteur: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Merkel, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Duitsland: terreurstaat of strafkolonie?

 1. Jean zegt:

  Terreurstaat is de juiste omschrijving en dat voor zolang gender merkel op die stoel mag blijven zitten, met die kapo schulz zal het echt ook niet verbeteren enkel AfD zal de koers doen wijzigen en zal de terreur gigantisch teruglopen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bob Fleumer zegt:

  Hoe is het mogelijk dat een land als Duitsland met toch heel veel capabele mensen zich laat “lijden”door een vrouw niet niet goed bij zinnen is?

  Geliked door 1 persoon

 3. Teun zegt:

  Merkel is een stasi hoer die de doodstraf verdiend.

  Like

 4. Beschouwer zegt:

  Hele duidelijke en scherpe analyse.

  De DDR-Merkel zit in het complot van de nieuwe wereldorde en daarom laat deze (heksen)mevrouw het mooie land Duitsland van binnenuit kapot maken.

  De Duitse geschoolde mensen die mooie banen hebben of hadden in de Duitse automobielindustrie hebben al heel veel last van Merkel En ook de Duitse machinebouwers hebben last van Merkel.

  Men poogt de Duitse machinebouwers op windmolens te doen zetten echter ook verbrandingsmotoren in auto’s, brommers, motoren, treinen en vrachtwagens is beter en goed

  HEEL GOED !

  Het klimaatsprookje is een leugen !

  Like

  • Beschouwer zegt:

   Daarom

   WEG MET HET KLIMAATVERDRAG !

   KLIMAATVERANDERING HEEFT NIKS MET JE AUTO TE MAKEN

   DE ZON HEEFT AL VAAK KLIMAATVERANDERINGEN GECREERD (ZIE DE IJSTIJDEN)

   DE MENS HEEFT GEEN INVLOED OP HET KLIMAAT

   Geliked door 1 persoon

   • Wim Vreeswijk zegt:

    KLimaatverandering is alleen maar een gevolg van steeds verder toenemende overbevolking. Verder niks !

    Like

 5. Wim Vreeswijk zegt:

  Een leider die dit tolerreert is nog erger dan AH

  Like

 6. Kees zegt:

  Voor de 3e keer komt het grote gevaar voor Europa vanuit Duitsland!

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Wim Vreeswijk zegt:
  30 juli 2017 om 21:37
  KLimaatverandering is alleen maar een gevolg van steeds verder toenemende overbevolking. Verder niks !

  Geloof je het zelf?

  Like

 8. BertG. zegt:

  Test.

  even kijken of het werkt

  Like

 9. Harry zegt:

  Weet niet of het aan de schrijver of aan de vertaler te danken is , maar dit is inderdaad een messcherpe analyse .

  Like

 10. Jan zegt:

  Mannheimer: Duitsland is een totalitaire staat, geleid door Stasileiders

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s