Charlottesville: de Antifa heeft zijn eerste martelaar

 

(Door: “Manna”)

De Antifa heeft zijn eerste martelaar. Tijdens een antidemonstratie in het plaatsje Charlotteville is een auto ingereden op een groep “antifascisten”, waarbij 1 dode en tientallen gewonden te betreuren waren. Voorafgaande aan deze aanslag waren er al vechtpartijen uitgebroken tussen rechtse en linkse demonstranten. Onder de rechtse demonstranten bevonden zich ongure extremisten die met vlaggen met hakenkruisen en andere nazisymbolen uitgerust waren. 

Maar het hele verhaal wordt niet verteld. Zelfs over de dood van 2 politieagenten door een helikoptercrash wordt nauwelijks gerapporteerd. En natuurlijk wordt op dit moment de Blame-Game gespeeld, en iedereen moet zich uitspreken tegen de onmenselijke monsters van extreemrechts. De verzoenende woorden van president Trump alsook zijn eega worden zelfs door verschillende Republikeinen naar de prullenbak verwezen en er wordt geëist (extreem) rechts te veroordelen. Maar zo simpel ligt het niet als je tenminste niet vanuit vooroordelen oordeelt. 

Voorgeschiedenis

Charlotteville, Virginia, ligt in RedNeck-territorium. Het gemeentebestuur van Charlotteville had in april besloten het standbeeld van generaal Robert E. Lee te verwijderen (3 tegen 2). Lee was het symbool van de onafhankelijkheidsoorlog van de Zuidelijke Staten en wordt onder een groot deel van de bevolking nog op handen gedragen. Er was dan ook veel verzet tegen de verwijdering. Een rechter heeft deze dan ook met (minimaal) 6 maanden vertraagd, wat voorstanders van behoud in de gelegenheid stelde om het verzet voor te zetten, waaronder door demonstraties.

Het recht op demonstratie wordt ondersteund door Amendement 1 van de Amerikaanse constitutie: vrije meningsuiting, persvrijheid, vrijheid van godsdienst. Waar linkse gewelddadige groeperingen zoals de Antifa en Black Lives Matter geen enkel probleem hebben dit Amendement te mogen gebruiken, moet aan de rechterzijde van dit spectrum altijd tot de hoogste federale rechter gevochten worden. Zo ook in dit geval. Maar dit is slechts stap 1.

Na de afgifte van de vergunning door de rechter stonden natuurlijk duizenden Antifa en BLM- aanhangers klaar om geweld te plegen. Al voor de demonstratie plaatsvond, werden oorlogsveteranen door hen bekogeld met stenen en de intenties waren helder.

Oorzaken

Ik wil de aanslag niet marginaliseren, maar een ieder met gezond verstand wist na de vele clashes dat het niet een vraag was óf het zou gebeuren, maar wanneer het zou gebeuren. Voor de onderliggende oorzaken kan het beste een verschil gemaakt worden tussen de situationeel (ter plaatse) en de de facto (onderliggende) oorzaak:

Situationeel

Op het moment dat de federale rechter een ‘blanke’ demonstratie toestaat, WEET de overheid dat rellen zullen ontstaan. Het maakt niet uit in welke vorm het is, zolang het wit is, is het fout. En zullen er ZONDER UITZONDERING GEWELDDADIGE tegendemonstraties plaatsvinden. Men kan het wijten aan incompetentie van de overheid, maar er zijn teveel van dergelijke protesten geweest dat dit niet meer als argument gebruikt kan en mag worden. Aan het feit dat de twee groepen in elkaars fysieke aanwezigheid kunnen zijn, ligt een onderliggend plan ten grondslag. Voor nu houd ik het op een tot in de puntjes georganiseerde antidemonstratie waarbij substantieel meer (gewelddadige) deelnemers geactiveerd waren.

De facto

De nieuwe globalistische, multiculturele cultuur wordt verstikkend opgedrongen aan een natie waarvan de helft nog gelooft in de nationale cultuur van God and Country. Met diverse middelen wordt deze cultuur dwangmatig geïntroduceerd via de media, de politiek, (islamitische) immigratie, de deepstate (in al zijn vormen) en de elite. Het gaat niet meer om Democraat en Republikein, maar om patriot of globalist. De waarden en normen van de VS staan op het spel. In de acht jaar regering-Obama hebben de globalisten zich stevig verankerd in het constitutionele apparaat: politiek, rechtspraak, media en overheid.

Maar de VS zijn Europa niet. De individualisering, ontkerkelijking en naïviteit ten opzichte van de moslimimmigratie kent (nog) niet de desastreuze vormen als hier het geval is. En daarmee zijn de VS de spil en het strijdfront waar de westerse beschaving haar hakken in de grond zet.

En vergist u zich niet: dit is pas de voorronde. De globalisten geven niets om een leven, ook niet om miljoenen of zelfs miljarden. 1984 komt steeds dichterbij…

Door:
“Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in VS. Bookmark de permalink .

65 reacties op Charlottesville: de Antifa heeft zijn eerste martelaar

 1. Golden Girl zegt:

  1984 komt steeds dichterbij, wat wordt daarmee bedoelt ?

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  Er zijn aanwijzingen op Twitter dat eea in scene is gezet en betaald is door oa Soros. Dit is allemaal onderdeel van het delegitimiseren vd President. Bijna alle zgn extreem-rechtse lieden zijn (betaalde) acteurs en geinstrueerd om te rellen. Net zoals het tuig dat Trump-rallies verstoorde. Trouwens, een goed boek om te lezen is The Big Lie v Dinesh D’Souza: Alinsky-taktieken zijn typisch links; ze zijn net als de Bruinhemden v Hitler en de Zwarthemden v Mussolini.

  Like

 3. Henk der Niederlànder zegt:

  Ja inderdaad de voorronden met een martelaar.
  Dus nog een paar 100.000 martelaren te gaan zal het meer op een burgeroorlog gaan lijken.
  Waarvan uiteraard Trump en in zijn kielzog Wilders de schuld van zijn.
  Niet dat Wilders veel invloed heeft in de USA maar toch.

  Like

 4. Manna zegt:

  Interessante video van Bill Still. inzake infiltratie van extreem-rechts, de financiering hiervan en het feit dat deze in feite allemaal uit andere Staten kwamen (zoals de vermeende dader die uit Ohio kwam).:

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Amerika is niet Hamburg waar ze zich vrijwillig van linkse antifa ratten voor hun
  smoel laten slaan ! De hele verotte linke pers laat geen toon erover uit, dat het
  linkse rattentuig met geweldadige provokatie het escaleren liet !
  En hier in Europa zal het ook niet meer zo lang duren, dat ze de eerste antifa
  klootzakken terug op hun smoelwerk timmeren !
  Laat de spelen beginnen !

  Like

 6. Manna zegt:

  Oja, 12 augustus is de verjaardag van ene George Soros. Hij heeft zijn cadeautje ontvangen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Dan Bongino verdedigt Trump – verdedigt hen die er op uit zijn in het land verdeeldheid te zaaien

  Like

 8. Jan zegt:

  video/1

  Like

 9. Beschouwer zegt:

  De provocerende linkse ondermijners van de cultuur daar in red neck country hebben van een idioot een stomme tegenreactie gekregen en nu wordt net gedaan alsof alle nationalistische Amerikanen racisten zijn (je bent overigens al racist wanneer je trots bent op je eigen cultuur en ras).

  In de door meestal linkse globalisten bestuurde media wordt dit stomme “uit de klauw gelopen” incident door een stommeling breed uitgemeten alsof het een aanslag is zoals in Manchester, Brussel, Parijs of elders.

  Die generaal Lee is een belangrijk persoon daar in de geschiedenis net bijvoorbeeld Van Heutz of
  Van Riebeeck of De Ruiter voor Nederland. Het is schijnheilig en kinderachtig om als moralistische huichelaars zo’n standbeeld te verwijderen. Het hoort blijkbaar bij de geschiedenis van de Zuidelijke USA.

  Laat er daar in zo’n staat maar een referendum over komen. Misschien is dat beter.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Overal in U.S. vind je standbeelden, monumenten van de burgeroorlog in de 19e eeuw.
   Tot in de kleinste plaatsjes toe.
   Ik bedoel dan de oorspronkelijke staten van vlak na de onafhankelijkheid.
   Goede vergelijking van U.
   In NL, b.v in Hoorn Jan Pieterzoon Coen.

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    In de zuidelijke Staten zie je ook nog al eens de vlag van de vroegere Confederatie naast de gewone U.S. vlag.
    Dat moet dan blijkbaar ook verboden worden.
    Zoiets als de Friese Vlag in NL.

    Geliked door 1 persoon

 10. Drs.P. zegt:

  @Jan,
  Foutje gemaakt in vertaling??
  Condemns means: vervolgen/vervloeken/veroordelen.

  Like

 11. Drs.P. zegt:

  Trouwens, wel jammer, maar waarom geen vrachtwagen gebruikt, of waren die ff niet beschikbaar???

  Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   Hey boerenlul lees ik goed wat je daar pent…
   Ga er verder geen commentaar aan verspillen om één E.J;. zou deze reactie niet dulden en twee u heeft GEEN MAAR DAN OOK GEEN enkel benul hoe volkomen debiel uw commentaar is.
   Debiel in alle opzichten maar u bent te dom om te begrijpen waarom.
   Met lieden als u is het gezegde ‘met zo vrienden heb ik geen vijanden nodig’ een wetmatigheid.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik heb drie maal van boven naar onder ge-scrolled, Trucker, maar daarmee is het me nog altijd niet duidelijk, tegen wíe je zo hartig zit uit te vallen.
    Intrigerend, zoiets.
    Zou het misschien mogelijk zijn, dat het betreffende comment intussen tóch is verwijderd, met als inspiratiebron jouw ongezouten verontwaardiging?
    Dat is dan een compliment aan jouw adres vanwege je directe welsprekendheid! (LOL!)

    Like

   • Trucker zegt:

    @ Theresa Geissler zegt: 14 augustus 2017 om 10:36

    “…Ik heb drie maal van boven naar onder ge-scrolled, Trucker, maar daarmee is het me nog altijd niet duidelijk, tegen wíe je zo hartig zit uit te vallen….”

    Soms laait het wel eens bij mij Theresa en dan is het eruit voor ik heel duidelijk ben, dus bij deze, want dit is iets dat van een stupiditeit getuigd waar geen maat op staat (en waarschijnlijk vind deze poster zichzelf een hele stoere bink met zijn proza).:

    Drs.P. zegt:
    13 augustus 2017 om 20:41

    Trouwens, wel jammer, maar waarom geen vrachtwagen gebruikt, of waren die ff niet beschikbaar???

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Trucker: Hahahahaha! Dat begrijp ik, omdat jij Drs. P. natuurlijk nooit persoonlijk hebt ontmoet.
    Maar ik wel, bij de “Patriotten” van M.A.L. Sion en wees gerust, hij is allesbehalve het type van een “stoere bink” of een onbehouwen lul, hoor!
    Deze uitlating is er waarschijnlijk weer eens één van pure machteloosheid geweest, zoals je hier op de site zo vaak tegenkomt.
    ’t Is niet altijd, wat het lijkt, joh!

    Like

  • Asgard zegt:

   Trouwens wel toepasselijk die Dodge Challenger die het publiek in reed,…..De General.E.Lee, dat was ook de naam van de Dodge Challenger van Bo en Luke Duke van”The Dukes of Hazzard”, toeval dat het om het standbeeld ging van General.E.Lee, en dan ook nog met de Dodge Challenger het publiek in. 🙂 🙂

   Like

  • Asgard zegt:

   Dan wel deze,…Drs.P

   Like

 12. Drs.P. zegt:

  Dit is wat er werkelijk gebeurde, usa is compleet geschift geworden met alle slinkse debielen:

  Like

  • Beschouwer zegt:

   De zogezegd gewonde veteraanmeneer draagt helaas een een sjaaltje van de Palestijnen

   In Israel zijn er ook heel en heel veel veteranen van allerlei oorlogen die in gang zijn gezet om Israel kapot te maken (1948, 1967. 1973 en daarna) Poeh vele oorlogen om te pogen Israel kapot te maken

   Het halve land Israel zit vol met oorlogsveteranen, oud en jong

   Like

 13. De Facebook-site ‘Nationalisme en traditionalisme’ schrijft:

  In Amsterdam rijdt er een auto op mensen in:

  1. De media proberen dit nieuws zo klein mogelijk te maken en zo snel mogelijk weer te laten overschaduwen door ander nieuws.

  2. We mogen niets weten over de religie en de politieke overtuigingen van de bestuurder.

  3. Er wordt geen naam vrijgegeven van de bestuurder. Geen etniciteit en geen foto.

  4. Er wordt vrijwel direct gesuggereerd dat de automobilist geen opzet had en dat hij ‘onwel’ was geworden, door waarschijnlijk een te lage ‘suikerspiegel’.

  In Amerika tijd er een auto op mensen in:

  1. De media proberen dit nieuws zo groot mogelijk te maken en al het andere nieuws te laten overschaduwen.

  2. We mogen alles weten over de religie en de politieke overtuigingen van de bestuurder. Waarom? Omdat hij waarschijnlijk rechtse overtuigingen had.

  3. Er wordt direct een naam van de bestuurder vrijgegeven met etniciteit en zelfs een foto. Waarom? Omdat het een heteroseksuele blanke man betreft.

  4. Er wordt vrijwel direct gesuggereerd dat de automobilist uit opzet handelde en dat hij absoluut niet ‘onwel’ was of last van een te lage suikerspiegel of iets dergelijks had.

  Geliked door 3 people

 14. Perfide Albion zegt:

  Wij moeten niet meegaan in de linkse leugens. Nazi’s zijn wat ze zijn: Nationaal-Socialisten en daarmee behorend tot de linkerkant van het politieke spectrum.

  Links doet er alles aan om de geschiedenis uit te wissen net als hun vriendjes van de islam. Gelukkig is er nu eentje minder in de VS. Dat er nog maar veel linkse ratten mogen sterven..

  Like

  • fleckie zegt:

   ….’.DE GEEST IS UIT DE FLES’, van Bart Schut,……Nieuw Isr. WEEKBLAD 18.8.2017….
   De extreem-rechtse demonstraties in Charlottesville van afgelopen weekeinde leidden tot een stortvloed aan geschokte reacties. Maar misschien nog wel opvallender was de lange stilte van Donald Trump en…..Benjamin Netanyahu. ……………’Dagen moest een geschokte wereld wachten op een ondubbelzinnige reactie v.d.Amerikaanse president op het machtsvertoon en geweld van extreem-rechtse demonstranten in Charlottescille..Toen deze uiteindelijk, kwam,werd binnen 24 uur alweer ontkracht door een andere verklaring van Trump,waarin hij antifascistische tegendemonstranten medeverantwoordelijk stelde coor de chaos in de Virginaanse stad. Daarmee keerde de
   Resident terug naar de lijn van van zijn eerste reactie,direct na de ongeregeldheden in Charlottescille. ……….Waar Trump maandag nog stelde dat ‘racisme het kwaad is’ en afstand nam van zijn eerdere Erklarung dat beide zijden,dus zowel extreem-rechts als de tegendemonstranten,schuldig waren aan het geweld,deelde de president een dag later zijn verbouwereerde gehoor mee dat aan beide kanten’slechte en zeer,zeer goede mensen’ te vinden waren. Zeer goede mensen onder neo-nazi’s…KU..KLUX..KLAN-leden en andere blanke nationalisten ,het was niet bepaald de boodschap waarop de Democratische oppositie in het Congres en zelfs grote delen van Trumps eigen Republikeinse partij zaten te wachten. Het geweld in Charlottesville Ou mede te wijten zijn aan’zeer,zeer gewelddadige demonstranten van wat de president omschreef als de ‘Alt-Left’ een spiegelbeeld van en verwijzing naar de Alt-RIGHT beweging ,die Trump steunde tijdens zijn verkiezingscampagne. ……….Tijdens de demonstraties in Charlottescille waren antisemitische uitingen niet van de lucht.,zoals mocht worden verwacht wanneer de deelnemers onder de lope worden genomen. Naast de racistische Ku..KLUX..KLAN ,ex.usief blanke motorbendes,zwaarbewaakte milities en skinheadgroepen, was ook ‘Vanguard America’. vertegenwoordigd. De neofascistische beweging herbergt alle extreem-rechtse stromingen in zich en hanteert het principe van…BLOOD and SOIL, een. vertaling van het nazistische ‘BLUT und BODEN’………..
   Vanguard America bekladde eerder dit jaar een HOLOCAUST GEDENKTEKEN zet de slogan…Heebs will not divide us( ‘Jidden zullen ons niet verdelen’) en verspreidde posters op verschillende Amerikaanse universiteiten met de tekst’Pas op voor de internationale Jood’………………….SEINFELD………………….James Fiels, de 20- jarige man die zaterdag een vrouw vermoordde door met zijn auto op een groep tegendemonstranten in te rijden,is lid van Vanguard America. Tijdens de demonstraties in Charlottescille werden hakenkruisvlaggen meegevoerd. T-shirts met citaten van Adolf Hitler gedragen en ‘Sieg Heil’ gescandeerd.. Ook–en pijnlijk voor de Amerikaanse president — was de variant’Heil Trump’ te horen. Alex-Jones,een extreem-rechtse maar
   Opulaire complotdenker liet weten dat de demonstranten in Charlottesville slachtoffer van een valse vlag-operatie waren:” Veel van de KU. KLUX..KLAN-jongens lijken als zij hun puntmutsen afzetten op auteurs uit …SEINFELD. Het zijn letterlijk gewoon Joodse acteurs.Niets tegen Joden in het algemeen,maar dit gaat om linkse Joden die problemen willen veroorzaken en zich daarom verkleden als nazi’s”. ……….De te verwachten storm van woede en verontwaardiging vanuit Joods -Amerikaanse organisaties bleef niet uit,maar opvallender was de lange stilte vanuit Jerusalem.Veel Israëli’s begonnen zich af te vragen of premier Netanyahu uberhaupt wel met een reactie zou komen. Dinsdag pas schreef de premier op zijn Twitter -account:’Wodend over uitlatingen van antisemitisme,neonazisme en racisme,.Iedereen moet zich tegen deze haat verzetten” .Maar BIBI liet het na president Trump te bekritiseren of zelfs maar Charlottesville bij naam te noemen. ……….Israelische oppositieleden waren een stuk duidelijker in hun veroordeling.Tzipi Livnivan de Zionis Union en Yair Lapid van Yesh Atid kwamen met bijna letterlijk dezelfde reactie : er zijn geen twee zijden in dit conflict ,antisemitisme is antisemitisme,kwaad is kwaad. Maar Netanyahu ’s zoon Yair liet op Facebook weten meer aan de zijde van Trump te staan:Neonazi-tuig behoort tot het verleden, het sterft uit.Maar de schurken van de Antifa en BLACK Lives Matter(…) worden sterker en sterker en zijn superdominant op Amerikaanse universiteiten en in de publieke ruimte..<<<<<<<<<<<<<<<

   Like

   • Asgard zegt:

    Fleckie,….Neonazi tuig behoort ook tot het verleden,…de Antifa zijn nog meer Neo-nazi/Antisemiet, als de rechtsextremisten die een hakenkruisvlag met zich meedragen,…de situatie in Amerika begrijpt alleen maar een Amerikaan die in de South is geboren, de South heeft totaal niets met Washington en Wall Street, en de South kennen de eigenaren die het land besturen en bezitten, voor mij nog een raadsel waarom daar nog geen totale revolutie is uitgebroken,…de blanken in de South voelen zich uitgekotst, door Washington en Wallstreet, daarom ook de zwaar bewapende blanke milities, de blanken zien dat er in de Amerikaanse maatschappij een verruwing is ontstaan t.o.v de blanken in geheel Amerika,…wanneer een blanke een zwarte dood is de wereld te klein en word het groot uitgemeten in de media,..echter wanneer een zwarte een blanke dood dan mag het want de zwarte is het slachtoffer, armoede, slechte opleiding, huidskleur, alles word uit de kast getoverd om de dood van de blanke te rechtvaardigen, de blanke man is de vijand van alle kleuren op de aardbol, misschien met uitzondering van de Aziaten,…Zwarten, Licht getinten uit het M-O en ook Joden( zij het misschien wat minder) hebben intense haat tegen de blanke man, dat de blanke man zich gaat organiseren is dan ook in hun ogen een vorm van racisme, want alles mag zich organiseren en dat is dan goed, behalve de blanke man want dan is het rasicme en fasicme en noem maar op,..de blanken in Amerika voelen goed aan wat gaande is net zoals de Europeanen goed aan voelen wat gaande is in Europa, dat het soms heftige beelden schept, dat is het gevolg van de oorzaak van hedendaags bestuur van oligarchen,..en geloof mij, WE AINT SEE NOTHING YET,…Dit is pas het begin!

    Like

 15. Wachteres zegt:

  CNN is ook weer bezig:

  https://nos.nl/artikel/2187947-burgemeester-charlottesville-trump-medeschuldig-aan-geweld.html

  Burgemeester Charlottesville: Trump medeschuldig aan geweld
  Vandaag, 22:04
  Buitenland
  EPA

  De burgemeester van Charlottesville, de stad waar gisteren een dode en tientallen gewonden vielen bij gewelddadigheden rond een mars van blanke racisten, noemt president Trump medeschuldig aan de escalatie. Tegen de nieuwszender CNN zei de Democraat Michael Signer dat Trump extreem-rechts nadrukkelijk “het hof heeft gemaakt” tijdens zijn verkiezingscampagne.

  Ook heeft Trump steeds nagelaten om ultra-nationalisten en racisten af te vallen, te veroordelen of het zwijgen op te leggen, aldus Signer in een vraaggesprek met CNN. Bij NBC zei hij nog dat dat de president daarmee een klimaat heeft geschapen waarin groepen die tot dusver in de schaduw moesten blijven, “een reden kregen om in het daglicht te treden”.

  Like

 16. Jan zegt:

  Goolag censureert weer, filmpje is van het net gehaald

  Like

 17. Taljaard zegt:

  Dat er tot nu toe nog geen doden waren gevallen bij zulke botsingen tussen linkse en rechtse extremisten in de VS was eigenlijk al opzienbarend, gezien de nogal liberale wetten op het bezit van vuurwapens in de meeste staten.
  Voor lui die met hakenkruisvlaggen lopen te zwaaien heb ik geen enkele sympathie, maar dat geldt ook voor die weerzinwekkende extreem linkse SJW’s. Je moet als burgemeester een gaatje in je hoofd hebben wanneer je dergelijke demonstraties in je stad toestaat, want dat er ellende van zou komen stond bij voorbaat al vast. Het lijkt er daarom inderdaad op dat sommige linkse autoriteiten deze botsing bewust hebben georkestreerd om de boel te laten escaleren, met het oogmerk om de toch al explosieve politieke situatie in de VS nog verder te destabiliseren.

  Like

  • Beschouwer zegt:

   Ik denk ook dat links expres de boel wil doen escaleren door dat standbeeld van die generaal Lee weg te halen. Puur om de patriotten te provoceren. De neonazis’s met de hakenkruisvlaggen die meeliepen zijn dan de bruikbare idioten die prominent in beeld komen om patriotisch Amerika zwart te maken.

   Geliked door 2 people

 18. Beschouwer zegt:

  ik voorspel dat er ook dit soort provocaties gaan komen van links straks bij de aankomst van sinterklaas en zwarte piet. Als er dan zo’n beroepsprovocateur die met poepzakjes en traangas gaat spuiten sneuvelt of in elkaar geslagen wordt door mensen die zwarte piet wel waarderen en geprovoceerd worden door dat linkse geweld. wat gebeurt er dan ? D e hele linkse huichelmedia valt dan over dit incident heen en zal de Nederlandse autochtoon die zwarte piet wel leuk vindt als racist gaan bestempelen en zwart maken. De blanke Nederlander die op PVV stemt zal dan zwart gemaakt worden als racist door de linksfascisten.

  Hier komt die burgeroorlog ook. Let maar op er komen grote rellen met als aanleiding het drammerige gezeik over het afschaffen van zwarte piet.

  Iedereen zal dan een keuze MOETEN maken. Als je voor zwarte piet bent dan hoor je bij ons de patriotistische liefhebbers van de Nederlandse cultuur. Ben je tegen zwarte piet of een stomme draaikont dan hoor je bij de globalisten de neomarxisten die de Nederlandse cultuur kapot willen maken. Pas op voor die zogezegde verbindende “er over willen” praten mensen. Dat zijn gladde sluwe dwaallichten die de agenda dienen van de globalistische nieuwe orde neomarxisten.

  In de linkse psychopatische volkmenners is het gezegde “wat niet mag zijn is niet”. Daarmee bedoelt links dat alle hun niet welgevallige meningen en mensen moeten worden kapot gemaakt. We weten waar dat toe geleid heeft. Pol Pot (bewonderaar Paul Rosenmueller van groen links) , Stalin, Hitler (nationaal socialisme) de DDR, China van Mao, Noord Korea, Venezuela van Maduro, Cuba en noem allerlei ellendige linkse rotdictators maar op.

  Nu is het de linkse doctrine dat mensen die weten dat klimaatverandering door de zon komt worden zwart gemaakt en gedemoniseerd. Ook mensen die de waarheid weten dat de islam iedereen moslim wil maken worden zwart gemaakt.

  Links is gemeen satanisch vies en vals maar dat kan je van de pedofielen die bij linkse genootschappen zitten wel verwachten. Zie bijvoorbeeld Joe Biden. Wat een griezel is dat.
  Satansvereerders zijn het kwaad zelve en deze valse mensen vereren de duivelse demonen met offers en dat betekent het kapotmaken van alles wat mooi vrij fijn en leuk is om een psychopatische linkse rotdictatuur op te zetten waarbij de laars van de onderdrukker voor eeuwig in je gezicht stampt (1984) George Orwell). Wat zal het ultieme kwaad dan vals lachen net als zijn linkse satanische retelikkers (kun je letterlijk nemen want in linkse genootschappen houdt men zich nogal eens bezig met sexuele perversiteiten. Dat heeft men trouwens met de moslims deels gemeen want de profeet Mohammed trouwde met een meiske van 6 jaar. Daarom en om het dictatoriale is er een bondgenootschap tussen links en de politieke islam.

  Geliked door 1 persoon

 19. hslot4 zegt:

  Antifa en BLM overigens fuck BLM ik ga voor WLM veel belangrijker in mijn ogen 🙂 .
  Ze doen niets anders dan rel trappen en herrie schoppen en staan synoniem voor het vernietigen van je eigen volk / blanke ras land en tradities .
  Mischien wil trucker tussen dat gajes leven maar ik in iedergeval niet .
  Ik zou zeggen rij er nog maar tien keer overheen met een vrachtwagen ja oog om oog tand om tand jij ons leven naar de knoppen helpen krijg je gelijke munt terug plus rente .

  Like

  • Trucker zegt:

   @ hslot4 zegt: 14 augustus 2017 om 16:44

   “…Mischien wil trucker tussen dat gajes leven maar ik in iedergeval niet ….”

   Hey boerenlul heb je mijn postings van de afgelopen jàààren nog niet gelezen, de lijn die ik volg, het pad dat ik niet van afdwaal.
   Leer wat van krijgstactiek (zoek eens wat mensen op die in het veld werken/gewerkt hebben) dan kunnen we op gelijke hoogte praten dan weet je misschien wat ik bedoel met mijn uitval naar die drsP figuur.
   Mij heel goedkoop en overigs –>volkomen dom<– beschuldigen van iets dat niet juist is zegt veel zo niet alles over hoe u denkt over bepaalde aspecten.

   Like

 20. Jan zegt:

  Toevallige voorbijganger die werd geïnterviewd goot MSNBC, NY Times blijkt banden te hebben met de Soros-maffia en de bende die achter de schermen werkt om Trump ten val te brengen
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/08/random-man-protests-interviewed-msnbc-ny-times-deep-state-shill-linked-george-soros/

  Like

 21. Republikein zegt:

  Rustig en af![lijkt me’n rekening wel, af, af,af]
  Slechts een schijngevecht tussen extreem-rechts en antifa.

  Like

 22. toetssteen zegt:

  http://www.bertvanvondel.nl/in-dienst-van-het-kruis/

  Een merkwaardig artikel waar ik nog mee bezig ben, maar wil delen voor het s verdwenen.

  Like

 23. Republikein zegt:

  https://reclaimourrepublic.wordpress.com/2017/08/15/video-news-we-broke-charlottesville-police-called-off-when-violence-began-opposing-groups-pushed-toward-each-other/

  Hoort er ook bij want oorzaak en gevolg!
  “You can call it a failure,” Rice told CNN. “I accept that characterization of the efforts of the United States over the last two decades.” But she also said other administrations were not able to put a stop to it.
  https://reclaimourrepublic.wordpress.com/2017/08/15/video-susan-rice-just-admitted-her-boss-barack-obama-was-a-failure-because-of-this/

  Ook op Breitbart en Zero Hedge.

  Like

 24. Jan zegt:

  Tereeur in Amerika ook aangewakkerd door Hillary Clinton:
  Hillary Clinton Sent $800K from Campaign Funds to Her New ‘Resistance’ Group
  ….
  Clinton announced her intent to be “part of the resistance” in May with the formation of Onward Together, a political action group that will fund a number of established “resistance” groups that can quickly counter President Trump with direct action and protests.

  The group is dedicated to “encouraging people to organize, get involved, and run for office” and advancing “progressive values and work to build a brighter future for generations to come,” according to its mission statement.

  http://freebeacon.com/issues/hillary-clinton-sent-800k-from-campaign-funds-to-her-new-resistance-group/

  Like

 25. Jan zegt:

  Links uitschot beschouwt zich als slachtoffer, noemen de conservatieven nazis.
  Opmerkelijk is dat zij, de beroepsantisemieten die samenwerken met iedere islamtische terreurorganisatie Joden in bescherming nemen, evenals vrouwen die echter ook door links gehaat worden als zij het schizobeeld van links niet accepteren  “Charlottesville is just the beginning. If the alt-right can get away with murder there, none of us will be safe. We have to stand up to white supremacists, we have to shut down and chase out these bigots every time they try to organize, or else they will kill more people,” reads one poster created by anarchist group CrimethInc, a self-described “international network of aspiring revolutionaries.”

  http://dailycaller.com/2017/08/14/left-wing-agitators-call-for-escalated-tactics-in-response-to-charlottesville/

  De gekken menen dat zij alle gelijk aan hun zijde hebben, zoals blijkt uit de woorden van een schizo BLM terroriste

  Ik vraag mij af, zouden die linkse gekken echt van mening zijn dat conservatieven fascisten zijn?
  Als ik kijk naar het schoolcurriculum in Amerika vrees ik van wel. Dat socialisme een totalitaire ideologie is en dus fascistisch is vrees ik een stap te ver, ook voor het socialistische klotenvolk in Europa

  Like

 26. Jan zegt:

  De locoburgemeester van Charlotteville, verbonden met de Black Panthers en blankenhater

  The Alt-Right went to an assembly that was peaceful and legal. Wes Bellamy, the Vice-Mayor of Charlottesville, illegally revoked the permit to host the event. He is affiliated with the Black Panther Party and a Black supremacist. The permit was revoked and then reinstated with the help of the ACLU.

  The Alt-Right went to assemble in order to advocate for the rights of White people to exist and to protest the erasure of American culture, history and to uphold the first amendment.

  http://sheikyermami.com/2017/08/charlottesville-was-a-turning-point-for-white-people-in-america/

  The vice-mayor of Charlottesville, Virginia, Wes Bellamy, posted his support for a black supremacist website called “Melanoid Nation” which refers to the right-wing as “terrorists” and advocates for leftists to carry weapons to use against the Alt-Right and others.

  Wes Bellamy met Black Panther Party t-shirt

  Bellamy has previously stated that he “[doesn’t] like white people” and posted that “White women = Devil,” along with a host of additional racist and sexist comments

  http://www.resistancemedia.org/2017/08/wes-bellamy.html

  Like

 27. Pingback: 1984 . . . | E.J. Bron

 28. fleckie zegt:

  …..’LAND of The FREE’ …..commentaar v. Hoofdredacteur E.Voet, NW.Isr.Weekblad 18.8.2017.
  ‘Met steeds grotere verbijstering keek ik afgelopen week vrijwel onafgebroken naar de beelden die langstrokken op CNN.Van haat. Ervulde gezichten die in Charlotteville door de straten marcheerden met de slogan ‘JEWS WILL NOT REPLACE US’,Mannen in T-shirts met quotes van en prijzende woorden over Hitler. De donkerbruine drek van het antisemitisme kruipt niet meer door de barsten van het dunne laagje fineer van’de beschaving ‘, het gutst erdoorheen. ……………
  Dinsdagavond opnieuw een CNN-marathon,luisterend naar de onthutsende woorden van Donald Trump die in zijn eigen Tower in onsamenhangende zinnen probeerde het rechts-extremisme te vergoelijken en het links-extremisme uit te vergroten. -allebei een beetje schuld. Hoe gênant de volledig door de president geïmproviseerde vertoning was,werd nog het best tot uitdrukking gebracht door de lichaamshouding van de kersverse stafchef van het Witte Huis,John Kelly. De voormalig generaal staarde met zijn armen stijf over elkaar strak naar de grond. Je hoorde hem denken : wat doet-nou? ………..De angst slaat me de laatste tijd met regelmaat om het hart als ik naar Mr.President kijk,maar nog alarmerender zijn de berichten die ik vervolgens op Twitter zie langskomen van Nederlandse Trump – fans ,die uit adoratie voor de Grote Leider doodleuk ook de racistische plebejers in Charlotteville in bescherming nemen: het is allemaal niet zo erg,dat moet je relativeren ,het is alleen maar een reactie tegen de policor..(JOODSE) media en Alt-Links. Abject racisme weigeren te zien om die man in het Witte Huis maar te blijven verdedigen.Ja,dat doen ook Joodse twitteraars. ……………Diegenen die Trump voor de ber,inzingen. Nog het voordeel van de twijfel wilden geven,die hoopten dat de tycoon in ieder geval voldoende zelfkennis zou hebben om een stevig ,ervaren en wijs stel adviseurs om zich heen te verzamelen en zijn gebral zou inruilen voor een wat presidentielere houding,kunnen inmiddels niet anders dan van een koude kermis zijn thuisgekomen. En Joden die na deze week nog steeds hun heil denken te vinden in The Donald ,snappen er volgens mij geen jota van.zie ook,de enorme stijging in het aantal antisemitische incidenten in ..The Land of The FREE and The HOME of The BRAVE . De man inspireert,gewild of ongewild ,hele volksstammen tot het uiten van zeer abjecte denkbeelden,die ze nu aan de oppervlakte durven te laten komen. Dat is, hoe je ook wendt of keert,…VOOR ONS HEEL. SLECHT..NIEUWS.<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 29. fleckie zegt:

  ‘Als Jood,als Amerikaan en als mens zijn er geen woorden voor mijn walging en teleurstelling .Dit is niet mijn president’……….. Brian Schatz,senator voor Hawaï,over de uitlatingen van Donald Trump over Charlottesville. <<<<<

  Like

 30. Jan zegt:

  Hillary Clinton doneerde €800.000 aan antifa om haar campagne te bevorderen. “Onward Together” verstrengeld met ANTIFA

  EXPOSED: Hillary Clinton Moved 800K From Her Campaign To Help Fund ANTIFA

  Hillary, who long during the campaign trail condemned “dark-money” Super-PACs, has funneled over 800K from her Campaign over to one of these very same outfits. It has been revealed that the failed presidential candidate’s Super-PAC, “Onward Together”, is heavily backing “resistance” and Alt-Left extremist groups such as ANTIFA.
  ….
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/09/exposed-hillary-clinton-moved-800k-campaign-help-fund-antifa/

  Like

 31. Jan zegt:

  Patriottische Britten houden zwarte racistische haatgroep BLM tegen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s