Werkstraffen geëist voor zware mishandeling


(Door: Saskia Belleman)

Kopschoppers Arnhem kunnen opgelucht ademhalen

ARNHEM – De schok kon bijna niet groter zijn. Als de twee jongens die vorig jaar tijdens Koningsdag in Arnhem zwaar werden mishandeld door een groep van negen “jongemannen” al hadden gehoopt op een vorm van genoegdoening, dan kwamen ze dinsdag in de rechtbank van Arnhem bedrogen uit.

„Een tweede klap voor de jongens en hun familie”, noemde een familievriend de milde eisen van de officier van justitie. Tegen twee meerderjarigen eiste ze 180 uur werkstraf en twee weken voorwaardelijke gevangenisstraf wegens openlijk geweld. Twee andere – jongere – verdachten hoorden volgens het jeugdstrafrecht respectievelijk zestig en tachtig uur werkstraf eisen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Werkstraffen geëist voor zware mishandeling

  1. koddebeier zegt:

    Fijn he, al die linkse gutmensch rechters, daar heb je plezier van (als misdadiger) !!

    Geliked door 1 persoon

  2. Visje zegt:

    Wat ’n onrecht.

    Geliked door 1 persoon

  3. ReaGluurder zegt:

    Doet mij denken aan die arme vader wiens halve familie was doodgereden en de dader een flutstrafje kreeg. Die Hele Rechterlijke Zooi haalt je het bloed onder de nagels vandaan. Geen wonder dat die arme vader een stoel richting zo’n rechtertje gooide. Die lui roepen moordneigingen op!! Walgelijk!!

    Geliked door 2 people

  4. ruben zegt:

    Twee jonge jongens bijna doodgeslagen. Depressief en een jonge leven al verwoest. En nu dit weer? Voor tweede keer gestraft. En dan voor de daders paar uur schoffelen. Het verbaast mij niets. Een groot deel van de rechtelijke macht, OM en justitie is al vele jaren volledig gecorrumpeerd. Trieste werkelijkheid. Wens deze jongens al sterkte en beterschap toe.

    Geliked door 2 people

  5. Pietersen zegt:

    Ziedend word ik hiervan. Dit is geen rechtspraak, dit is kontlikkerij voor de verdachten.

    Geliked door 2 people

  6. Perfide Albion zegt:

    De heren en dames rechters begrijpen niet helemaal dat wij – het Nederlandse volk- hebben afgezien van eigenrichting in ruil voor straffen. Dit zijn geen straffen. Als ik slachtoffer was dan wist ik het wel. Je hebt de personalia van de daders dus moeilijk is het allemaal niet.

    Geliked door 1 persoon

  7. T.Troubadour zegt:

    Waren zeker lichtgetind,nevertheless de rechtspraak op een diepte punt in een vrije val

    Geliked door 2 people

  8. Bezorgde burger zegt:

    Het spijt me om het te zeggen maar wat ik ben ik blij dat ik niet meer in NL woon!

    Geliked door 2 people

  9. Republikein zegt:

    Werkstraf is uitgevonden door PvdA, van de goedkope werknemer.
    Melkert banen.

    Like

  10. Feniks zegt:

    De rechtsspraak geeft hiermee een signaal af richting criminelen/potentiele geweldplegers.
    “Ga uw gang, trap in elkaar, beschadig, vermoordt, het mag, uw straf zal licht zijn, dus laat u dat er niet van weerhouden onschuldigen te molesteren en voor het leven te tekenen.”.
    Wij, de rechterlijke macht, zullen u geen strobreed in de weg leggen.

    Like

  11. kampersrene zegt:

    Prachtig vonnis , nu kunnen wij 2 getaande broeders ook halfdoodslagen want wij kunnen rekenen op een flutstrafje

    Like

  12. leefbarbaar zegt:

    De enige straf die er toe doet; het land uit! En, minderjarig? Het land uit met hun ouders.
    We hebben 2 vijanden; de moslims en de NSB bij de overheid. En Rutte III zal ons meer moslims brengen en meer NSB-ers. Ik wil mijn land terug.

    Like

Plaats een reactie