Identitairen herdachten de verdediging van Wenen

Screenshot_165

(Vertaling: E.J. Bron)

Op 9 september herdachten aanhangers van de Identitaire Beweging onder het motto “Bevrijding van Wenen – Verdediging van Europa” de Slag om Wenen (1683). Op 12 september 1683 kon een ontzettingsleger de belegerde stad Wenen van de Ottomanen bevrijden – een beslissende dag voor heel Europa.

Direkt

“Dit is geen protestdemonstratie, maar een herdenkingstocht”, stond er op een briefje met informatie te lezen, dat in het begin van de tocht aan de deelnemers werd uitgedeeld. Tegen 19.00 uur trokken ongeveer 200 deelnemers stil en gedisciplineerd in het kader van een fakkeloptocht van de Kale Berg naar de Leopoldsberg om de slag van het Europese ontzettingsleger op 12 september 1683 te herdenken.

Tijdens de herdenkingstocht kwam het steeds weer tot korte stops, tijdens welke ontroerende brieven en toespraken uit het jaar 1683 werden voorgelezen. Onder andere een toespraak van de Poolse koning Jan III Sobieski en een brief van Ernst Rüdiger von Starhemberg. Tegelijkertijd wilden de organisatoren een “brug naar het heden” slaan.

“Het is nu aan ons om Wenen, Oostenrijk en zodoende Europa te verdedigen. De strijd tegen massa-immigratie, islamisering en een verraderlijke politiek is de strijd van onze generatie.”

De gevestigde media zitten ook deze keer niet om een leugen verlegen. Bij hen kun je lezen dat de herdenkingsoptocht op grond van een Antifa-tegendemonstratie “omgeleid” moest worden. Bij de autoriteiten had men namelijk een route van de Kahlenberg tot Cobenzl opgegeven. “Een afleidingsmanoeuvre”, aldus Philipp Heumer, organisator van de optocht:

“We wilden ongestoord en waardig de dappere verdedigers van Wenen en de heldhaftige strijders van het Europese ontzettingsleger herdenken. Dat is ons met behulp van deze afleidingsmanoeuvre gelukt, want de links-extreme tegendemonstratie liep daardoor op niets uit.”

Tijdens de manifestatie kwam het niet tot ongeregeldheden met de Antifa, die veel verder weg tegen de herinnering aan de verdediging van Wenen demonstreerde. Twee extremisten van de Antifa werden de nacht daarvoor op heterdaad betrapt, toen zij de gedenktekens met gekleurde verf uit spuitbussen schonden.

Bron:
http://info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Religie van de vrede", asielwaanzin, burgermoed, Eurabië, Europa, gezond realisme, Historie, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Oostenrijk, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

10 reacties op Identitairen herdachten de verdediging van Wenen

 1. Theresa Geissler zegt:

  Dus als men het goed begrijpt, wil die Antifa zelfs nog beweren, dat een herdenking van de verdediging van Wenen ze óók al een doorn in het oog is, met andere woorden: Ze hadden tegenwoordig liever onder het islamitische juk gezeten!
  Totaal doorgedraaid dat extremistisch-Links! Volkomen knots!
  De eerstvolgende keer moesten er eigenlijk waterkanonnen tegen ze ingezet worden, gevuld met het sterkste verdelgingsmiddel: Meer dan toepasselijk en beter verdienen ze niet!

  Geliked door 2 people

 2. http://www.agapebiblestudy.com/documents/Sept%2011%20and%20the%20Battle%20of%20Vienna.htm

  9_11 de wikipedia datum klopt niet dit is een gevoelige datum voor de muzzies .
  Welkom bij de wiki censuur

  Like

 3. Thoth zegt:

  In toespraak bezwoer Erdogan dat ‘wij vastbesloten zijn om van ons leger de meest afschrikkende macht in de regio en in de wereld te maken.’ Tevens beloofde hij er alles aan te zullen doen om de obstakels die er nog zijn om dit doel in 2023 te bereiken uit de weg te ruimen. Volgens islamitische profetieën zal het herstelde Turkse rijk in de laatste dagen van de eindtijd Israël veroveren en Europa aanvallen en verslaan’.(..)

  Zoals vroeger…

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Toerkije de vorst van Mesach en Tubal, dus de koning uit het noorden die ook wel Gog en Magog met zijn benden Gomar wordt genoemd wordt zal in de bergen van Israel aan zijn einde komen.

   Like

 4. tippelaar zegt:

  Israel zal turkije met alles erop en eraan met een atoombom vernietigen. Er zal dan geen Turkije en ook geen turken meer bestaan

  Like

 5. Martin el Rey zegt:

  Daarom gaan we weer de Oostenrijkse croissants eten. Het overwinnings broodje uit Oostenrijk en niet dat gekaapte Franse rotbroodje!

  Geliked door 1 persoon

 6. M. zegt:

  The purpose of the 3 days of darkness is to exterminate sinners and those who are the enemies of God.
  “Behold, the day of the Lord shall come, a crual day, and full of indignation, and wrath, and fury, to lay the land desolate, and to destroy (exterminate) the sinners thereof out of it! ”

  ( Isaiah 13:9)

  Like

 7. Cynicus zegt:

  Een goede en mooie herdenking. Uiteraard zijn er weer van die linkse valse ratten die de boel uiteraard gemaskerd zoals het kwaad zich verschuilt achter maskers met een verfspuit de boel verpesten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s