Jihadbruid verdient geen begrip en hulp

Screenshot_20

(Door: Nausicaa Marbe)

Nu het kalifaat ineenstort, duiken jihadbruiden op met smeekbedes om terug ’naar huis’ te mogen. Thuis betekent nu het gehate Westen dat ze roekeloos inruilden voor het grote avontuur bij hun geliefde koppensnellers, toen ze gretig te stapel liepen voor de heroïek van het islamistische geweld. Nu ze hebben verloren, eisen ze genade. ’Iedereen verdient een tweede kans’, jammerde een jihadbruid deze week in een verhelderende Volkskrant-reportage over IS-vrouwen in vluchtelingenkampen in Syrië. Een echte oneliner die onze weke agogen nóg meer doet smelten. Alsof het verheerlijken van oorlogsmisdadigers maar een ijdele flirt was, een begrijpelijk misstapje dat iedereen kan zetten. Alleen al dit gebrek aan besef over de ernst van hun keuzes – of de schaamteloze ontkenning ervan – bewijst dat ze ongeschikt zijn om in Nederland te leven.

Hoe nu verder? In Syrië zitten ze vast, vaak onder omstandigheden die hen niet bevallen. Viezigheid en armoe, in vergelijking met de riante gestolen huizen die ze als vrouw van een IS-kopstuk bezaten. Wat een gotspe: déze (op zijn minst medeschuldige) vrouwen klagen over gebrek aan comfort. Als Nederland om uitlevering vraagt, mogen ze terugkeren. Als ze zich zelf bij de Nederlandse ambassade melden, worden ze gearresteerd. Nederland voert geen actief terughaalbeleid. Maar de nieuwe regering bereidt wel wetgeving tegen genocide voor waardoor IS-strijders levenslang kunnen krijgen.

Zullen de jihadbruiden hier veroordeeld worden? De kans is klein dat de oorlogsmisdrijven die ze gepleegd hebben, bewezen kunnen worden. Uit de eerder genoemde reportage blijkt dat veel vrouwen alles ontkennen, verdoezelen, erover liegen of er juist niets over loslaten, vaak op advies van een advocaat. De kans is groot dat de rechtbank geen bewijs zal vinden, zoals dat onlangs gebeurde bij de Limburgse jihadbruid Aisha. Tegen de teruggekeerde Laura Hansen, verdacht van deelname aan een terroristische organisatie en voorbereiding van aanslagen, heeft het OM net vijfendertig maanden gevangenisstraf geëist waarvan vierentwintig voorwaardelijk. Na aftrek van haar voorarrest hoeft ze dus van het OM niet meer de cel in. Ook was er sprake van dat ze ingezet zou worden als rolmodel tegen radicalisering.

Verbijsterend, die naïviteit. Het geloof dat je slechtaards snel kunt omvormen tot berouwvolle engelen die van nut zullen zijn voor de samenleving, blijkt immens. Zo groot dat het morele bederf waar hun levenskeuzes van getuigen vergeten en vergeven wordt. Het duurt niet lang of een gladgebekte ex-jihadbruid die in Syrië mogelijk meehielp bij het ontvoeren en drillen van kindsoldaten, zal zich in een Nederlandse talkshow voordoen als heiliger dan moeder Theresa. Want als rolmodel doet zíj tenminste wat voor de multiculturele samenleving… in tegenstelling tot haar criticasters: ’boze witte mannen’ die met hun ’islamofobie’ pas een écht gevaar vormen. Zó. Applaus gegarandeerd bij Bnn-Vara. Waarna een progressieve krant dit frisse geluid een column aanbiedt en de platenbaas van die andere, recente instantheilige – tuigvlogger Ilgun – zich aanmeldt met een lucratief contractje. Zo worden multiculturele sprookjes hier te lande geforceerd.

Die milde blik, die blije vergeving, die zucht naar positiviteit en een stroperig succesverhaal, daar rekenen zulke jihadbruiden op. Luister naar hun jeremiades over hun kwetsbaarheid, slachtofferschap, het psychische leed dat ánderen hun aangedaan hebben. En dan ook nog kermen dat hun kinderen het er zo moeilijk mee hebben, terwijl zij deze ellende zelf over hun bloedjes hebben afgeroepen. Alsof ze niet voor hun lot gekozen hebben, alsof er bij de illegale reis via Turkije een ’niet goed, geld terug’-garantie inbegrepen was, mocht het all-in pakket van het kalifaat tegenvallen.

Ze mikken op medelijden in de publieke opinie. Op de gedachte dat vrouwen minder erg dan mannen zijn als het op oorlogsmisdaden aankomt. Op de seksistische aanname dat een jonge vrouw met een naar romantiek hunkerend, rein hart eigenlijk geen bewuste keuzes kan maken, maar makkelijk misleid kan worden, bijvoorbeeld door zo’n woest bebaarde krijger die landen en stammen verovert.

Vergezocht? Helaas niet. Ik ben zulke vergoelijkende duidingen over zielige jihadi’s vaker tegengekomen, in bezwerende taal. In proza dat koerst tussen weeïg hulpverlenersjargon en bouquetreeksmetaforiek. Zo ontstaat een mild schaamlapje voor mensen die mogelijk gruweldaden op hun geweten hebben. Want deze moeders die ons begrip eisen, hebben mannen gesteund die kinderen ontvoerd en mishandeld hebben, die zelfs peuters en kleuters met messen hebben leren doden, in indoctrinatiekampen, ver van hun ouders. Het zijn de jihadbruiden geweest die op zoek gingen naar piepjonge meisjes als seksslavinnen voor hun mannen. Dat zijn alleen nog maar hun misdrijven jegens jongeren in de door IS-bezette gebieden.

Uiteraard moet eerst een rechter het misdrijf en de mate van hun schuld vaststellen. Maar zelfs de jihadbruid die geen moordenaar werd, kan niet volhouden dat ze ondanks haar keuze voor het onmenselijke kalifaat een slachtoffer is dat geen blaam treft. Ook zonder veroordeling verdienen ze geen respect, begrip en behulpzame opvang. Ze kunnen ze beter in Syrië blijven en daar onder ogen zien wat ze anderen hebben aangedaan.

Bron:
www.telegraaf.nl
(abonnee-artikel)

h/t M.L.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

41 reacties op Jihadbruid verdient geen begrip en hulp

 1. Jan zegt:

  Linksvolk interesseert het niets dat de ander vanuit zijn ideologie moord, als het maar voor de goede zaak is, tegen ‘het kapitalisme’ en tegen hun oppositie. Dus heeft dat linksvolk ook medelijden met moslims die dolend waren, zoekenden in een westerse maatschappij die hen niet wilde accepteren en daarom worden de moordenaars en terroristen als verloren zonen en dochters met open armen ontvangen.

  Socialisten, veroorzakers van WOII, kwamen dan ook gewoon weer aan de macht, SS, SA, lid NSDAP, het maakte geen barst uit
  De gehele BND (Bundesnachrichtendienst/geheime dienst) werd geleid ex-nazi’s en onder Merkel werden ‘gewoon’ documenten vernietigd, probleem opgelost. Overigens haar DDR documenten zijn ook spoorloos, wat genoeg zegt.

  Neuanfang mit Alt-Nazis

  Ergebnis einer Studie über die NS-Vergangenheit von Abgeordneten, die nach 1945 im hessischen Landtag saßen: Mindestens 75 Ex-Abgeordnete waren NSDAP-Mitglieder, der frühere CDU-Vorsitzende Alfred Dregger ebenso wie ein ehemaliger grüner Abgeordneter.
  …..
  So seien die früheren hessischen CDU-Vorsitzenden Alfred Dregger und Wilhelm Fay Mitglieder der Nazi-Partei gewesen, sagte Klausch unter Berufung auf NS-Akten im Bundesarchiv. In den offiziellen Abgeordneten-Biographien, die auf Angaben der Politiker beruhten, werde diese Tatsache verschwiegen.
  http://www.fr.de/rhein-main/aufarbeitung-der-ns-vergangenheit-neuanfang-mit-alt-nazis-a-914595

  German intelligence files on ex-Nazis shredded
  Investigators have found that in 2007 the German Intelligence Service (BND) destroyed files of 250 BND employees who had been in the Nazi SS or Gestapo.

  The BND confirmed the loss, calling it “regrettable and annoying”.

  http://www.bbc.com/news/world-europe-15968698
  http://www.jewishvirtuallibrary.org/the-cia-and-nazi-war-criminals

  Geliked door 1 persoon

 2. Thomasson zegt:

  Om de situatie goed te begrijpen, zouden wij ons even overstappen naar andere tijden. Stel je voor: Een jong geliefde pasgetrouwde NSB stelletje …De man meldt zich aan bij de Waffen SS. Hij wordt voor zijn ‘werk’ naar de Oostfront gestuurd. Samen met zijn collega’s vermoord hij hele groepen mannen, vrouwen en kinderen en vervolgens dumpt hij ze in een gezamenlijk graf. Hij blinkt in zijn ‘werk’ dus hij wordt gestuurd naar diverse werkkampen waar ook veel Nederlanders de dood vonden en eindigt als hoofdsectie gaskamer in de vernietigingskamp Belzec. Zijn vrouw begeleidde hem overal heen en genoot van een leven in luxe villa’s en appartementen; niet ver van het werk ‘van haar man’. Als hij van zijn vermoeide baan in de gaskamer van Belzec naar huis kwam, wachtte op hem een lekkere maaltijd en een zorgzame vrouw. Toen zij zwanger werd van hun tweede kind, kwamen de Russen. De ‘moordkerel’ is door de Sovjets geïncasseerd en verdween. Vrouwtje lief, als is zij van een Duitse afkomst, schrijft jankbrieven naar Nederland: ‘Laat mij niet bevallen in een Sovjet cel ..iedereen verdient een tweede kans!!!’.
  Alle echtgenotes van nazi-beulen hebben steevast gezegd : Wir haben es nicht gewußt. Er waren zeer weinig onder de nazi vrouwen, de Zwarte Weduwe Rost van Toningen achtergelaten, die uitkwamen voor hun nazi verleden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  De Syriërs kunnen weer naar Syrië want de oorlog is nagenoeg afgelopen. Wij kunnen dus weer binnenkort lange marsen verwachten richting zuiden of zouden zij parasieten blijven? (Graag linksvolk, inclusief Rutte en zijn bende meesturen)

  Geliked door 1 persoon

 4. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  ISIS vrouwen zijn veel gevaarlijker dan de nazi-vrouwen destijds. Na de oorlog hadden de nazi-vrouwen zich bliksemsnel aangepast aan de nieuwe realiteit.
  Hiltler was dood en met hem ook de Derde Rijk. Hun kinderen, net als de kinderen van de NSB’er, groeiden op als normatieve mensen. De meeste van hen schaamden zich voor het verleden van hun ouders. DAT IS NIET HET GEVAL BIJ DE ISIS WIJVEN. Adolf Hitler en het nazi-regime verdwenen uit het toneel in mei 1945, maar de GEVAARLIJKE BLOEDGOD ALLAH bestaat nog wel en hij zal waarschijnlijk voor de eeuwigheid bestaan. Niemand van de ISIS moordenaars en hun wijven zal spijt hebben voor alle misdaden die ze hadden begaan en nog zouden begaan. Zij deden het voor hun god. Dat wil zeggen dat iedere terugkerende jihadist, zijn vrouw en zijn kroost vormen voor ons allen gevaar, zodra ze met hun smerige islamitische poten Nederlands grondgebied zouden raken. De-radicaliseringsprogramma’s helpen net zo veel als therapie aan Michael Panhuis en zijn geschifte matties in de Den Dolder kliniek.
  De Staat der Nederlanden heeft de plicht haar bewoners te beschermen. De Jihadisten, hun vrouwen en kroost vormen direct gevaar voor de staat en haar bewoners. Laat ze maar terugkeren naar het islamitische land van hun ouders terug. Een land waar zij nog steeds onderdanen van zijn. Vrouwen zoals Laura Hansen moeten volgens de Wet op oorlogmisdaden worden berecht en 10 jaar de bak in draaien. Ze laten steriliseren en hun kinderen adopteren. Dat is de enige manier om te zorgen dat deze kinderen tot normatieve burgers zouden groeien en geen nieuwe lichting van islamitische moordenaar.

  Like

 5. Jan zegt:

  ISIS-bruid wil terug naar Mutti Merkel in Germanistan

  Geliked door 1 persoon

  • Cynicus zegt:

   De wandelende voddenbaal zal wel op een uitkering zitten te loeren zoals vele asielparasieten.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Jan Ik heb eens gelezen dat Afrikanen die aan oorlogsmisdaden deelnemen, kunnen geen spijtgevoelen hebben omdat hun IQ niveau is te laag. Zij begrijpen niet het verschil tussen goed en kwaad. Hun verstand is niet toereikend om de pijn van de ander te begrijpen. Ik denk dat, dat is ook het geval bij deze ISIS WIJVEN. Ze zijn naar Syrië en Irak vertrokken om daar met een leuke moordenaar cq. koppensneller te trouwen. Deze Allah beesten zijn hun helden. Hoe meer mensen een islamitische Alpha beest afslacht, hoe hoger in aanzien bij deze vrouwen. Zij droomden ervan om is ooit als veroveraars naar Europa terug te keren (With a Little Help of Soros and his Friends) gezamenlijk met hun mannelijke beest en hun kinderen. Ze zouden ook hier de boel lekker afslachten en in een villa wonen. Velen van hen hielpen bij het vinden van gepaste kindertjes om de pedofiele seksuele drift van hun echtgenoten wat te stillen. Iedereen die niet bij ISIS hoort was voor hen een slaaf of een kadaver. Nu dat ISIS verliest terrein en hun kerels worden gedood of met de noordezon verdwijnen, komen ze jankend en zij willen TERUG NAAR HUIS. Zij EISEN dat Angela Merkel of iedere andere Dhimmie leider ze en hun kleine monstertjes zal helpen… ‘Wij hebben het zo slecht, onze kinderen zijn ziek, ‘myn soan needs psychologyske help’ Ze vragen niet Wie zal dat allemaal betalen..Zeker de Dhimmie Lieve Gerretje uit Den Bosch ..En andere belastingbetalende burgers. Kennelijk hebben ook deze vrouwen een te laag IQ om te begrijpen dat de Dhimmies in het land waar ze goed leven hadden, ze niets schuldig zijn.
   IK HOOP DAT ANGELA MERKEL, MARK RUTTE enz. ZE LATEN VERREKKEN ..Samen met hun nest slangen die ze in Raqqa en elders hadden gekweekt.

   Like

  • Laat maar mooi zitten die islam broedkippen. Nichs helfen du Schlampe, sterbe lieber im Knast!

   Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Het is schandalig dat deze jihadbruid om hulp vraagt. Dan heb je verdomd weinig geweten en ben je zeer egocentrisch en dan ook nog misbruik maken van haar kinderen om haar doel te bereiken. Ik mag hopen dat alle jihadbruiden berecht worden in het land waar ze nu zitten en in Irak betekent dat de doodstraf.

   Like

 6. Tistochwat zegt:

  Één ding is zeker: wat er ook gebeurt met deze opportunistische kalifaathoeren, het zal ONS weer heel veel belastinggeld gaan kosten!

  Geliked door 1 persoon

 7. paulzwueste zegt:

  In normale omstandigheden hadden deze vrouwen onmiddellijk hun Nederlands paspoort moeten inleveren wegens handelingen in dienst van een vreemde krijgsmacht.
  Daarna zouden ze het land worden uitgezet.
  In de praktijk zou dit betekenen dat hun paspoort in Syrië al ongeldig was verklaard.
  Indien ze gevangen genomen waren hadden ze hier kunnen rekenen op forse gevangenisstraffen.
  Bovendien zou het al niet mogelijk kunnen zijn dat ze in het bezit waren geweest van twee paspoorten…

  Maar ja, we mogen niet van de EU en onze omgekochte overheid…
  De waanzin!!!

  Geliked door 2 people

 8. Marian zegt:

  Laat ze daar maar lekker blijven en gevang in gaan.

  Like

 9. christdus zegt:

  Zodra ze een poot op ons grondgebied zetten : oppakken , krijgsraad , de kogel wegens
  landveraad . SIMPEL
  Anders vraag eventueel Ratko Mladic om advies , deze BEVRIJDER weet hoe je dat regeld ..

  Like

 10. Hendrik zegt:

  Een nekschot is het enige wat ze verdienen.

  Like

 11. Statler & Waldorf zegt:

  https://www.thereligionofpeace.com

  A piece of you over here and a piece of you over there.

  Geliked door 1 persoon

 12. Peter zegt:

  NIET terug laten komen !!!
  De hersentjes van deze vrouwen zitten vol islamgeweld waar WE (= Nederlanders ) niet op zitten te wachten.
  Wij houden van de ware islam die niets dan vrede is : https://youtu.be/GVqIScvd0g0

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Laat het IS kreng met haar neten maar fijn in Syrië blijven !!!

  Like

 14. ReneKampers zegt:

  Vermoedelijk hebben ze genoten in kermissfeer van openbare execusies Homo’s die te pletter werden gegooid , onthoofdingen , stenigingen en dergelijke IS fratsen .Zoiets kun je natuurlijk in Nederland niet zien , dus een buitenkansje .Nu willen ze terug ! naar mama en papa .Het zou onvoorstelbaar zijn maar niet uitgesloten ,dat Rutte met tranen in de ogen hun smeekbede aanhoorde en vermits hij de goedheid zelve is , dat hij ze laat overkomen .Tenslotte het zijn wat mislopen Nederlandse onderdanen .Wie weet , in het teken van gezinsherreniging word hare koppensneller ook nog toegelaten en krijgt hij een leefloon..Dit alles is absurt maar we leven in tijden dat het meest onwaaarschijnlijke realiteit wordt

  Like

 15. Waarom vrouwen de westerse beschaving vernietigen (en andere ongemakkelijke waarheden)

  Black Pigeon Speaks is het pseudoniem van een relatief nieuw internetfenomeen die met regelmaat video’s op Youtube plaatst. De reden voor het succes van de anonieme artiest valt te wijten aan de wijze waarop hij hedendaagse vraagstukken aan de kaak stelt. Zo behandelen zijn video’s onderwerpen waarmee de westerse wereld momenteel mee wordt geconfronteerd, zoals de vluchtelingencrisis, het doorgeslagen feminisme en de bizarre ontwikkelingen rondom het zogenaamde transgenderisme. Black Pigeon’s meest populaire video – Waarom vrouwen naties vernietigen en andere oncomfortabele waarheden – is ondertussen ruim een half miljoen keer bekeken. Volgens Black Pigeon bestaat er een direct verband tussen vrouwenemancipatie en het verval van de westerse samenleving. Bovendien beïnvloedt dit eveneens thema’s zoals de vluchtelingenproblematiek. In hoeverre zijn dergelijk zware aantijgingen waar? In dit artikel worden de belangrijkste bevindingen van Black Pigeon vertaald en behandeld.

  Westerse vrouwen

  Lees verder >>> http://curiales.nl/2016/04/30/vrouwen-feminisme-westen-beschaving/

  Video’s (Thanks Fubar)

  Like

  • Elisah zegt:

   Daar gaan we weer, jaja, die vervelende vrouwen hebben het gedaan hoor….hoezo generaliseren?

   Like

   • Marc zegt:

    @Elisah,

    Wanneer je een gemengd paar op straat tegen komt, hoeveel daarvan bestaat uit een gekleurde vrouw met een blanke man, en hoeveel daarvan bestaat uit een gekleurde man met een blanke vrouw? Als je goed oplet bestaat 99% van de gemengde paren uit gekleurde mannen met een blanke vrouw.

    Overigens zijn de media hieraan in hoge mate schuldig. Kijk eens naar een willekeurig reclamefilmpje dat, naast het onderhavige product, en passant ook nog eens ‘integratie’ (dat door moslims uit en te na wordt afgewezen!!) propageren. Of een zogenaamd ontspanningsprogramma waarin ‘een buitenlandse liefde’ gevierd wordt. Je zal altijd zien dat de man een allochtoon met een kleur is, de vrouw autochtoon en blank.

    Ik verzin dit niet. Ga zelf maar eens turven.

    Geliked door 1 persoon

   • Don’t shoot the messenger!

    Like

   • Elisah zegt:

    Niet in mijn omgeving, misschien in de randstad?

    Like

   • Elisah zegt:

    Toen dit stuk al eens eerder geplaatst werd, ben ik er toch maar op gaan letten, maar zag het tegenovergestelde.
    Toen we in Amsterdam waren heb ik ook daar eens rondgekeken en weer zag ik meer mannen met een gekleurde vrouw dan andersom. We hebben tevens geruime tijd bij de Ziggodome op onze dochter gewacht en weer zag ik daar, bij het drukke publiek dat oa winkelde of bij de restaurantjes zat, meer blanke mannen met een gekleurde vrouw dan andersom.
    Misschien was ik op de verkeerde dag in Amsterdam?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Elisah: Is zo. Helaas wordt dit soort conclusies steeds weer getrokken door een bepaald soort kerels, die ergens een zekere gróep vrouwen signaleren, die dit gedrag vertonen, waarna ze het gemakshalve maar op álle vrouwen betrekken.
    Ze doen daarmee in feite niets anders dan die halve gare feministen met betrekking tot de “Boze witte man”, maar een kniesoor, die daarop let.
    Op een andere manier je gelijk halen is zo’n vermóeiend proces, hè.

    Like

   • Elisah zegt:

    Ja Theresa, het ligt er misschien aan dat ze het wíllen zien.
    Er is misschien een bepaald soort vrouw, waarbij in de jeugd iets mis gegaan is, zoals bijv de afwezigheid van een stabiele vaderfiguur, die gevoelig kunnen zijn voor een bepaald soort mannen. Er zijn meisjes die misschien niet zo begaafd of zo weerbaar zijn, die daardoor gevoelig kunnen zijn voor foute mannen of loverboys.
    Dit wil niet zeggen dat alle vrouwen zo zijn, integendeel, het zijn slechts uitzonderingen.

    Like

 16. koddebeier zegt:

  En als we een normale regering hadden werden de paspoorten van deze jihadbruiden per direct ingetrokken !!

  Like

 17. Jean zegt:

  Gewoon toegang tot onze westerse landen weigeren ook al bezitten ze een NL of B papiertje.

  Like

 18. Thomasson zegt:

  Hulde aan de Telegraaf om dit artikel te publiceren. Nausica Marbee geeft een vuistslag in het gezicht van de politiek-correcte zwijm media. Eindelijk kunnen lezers ook in de regulier media stukken lezen die niet worden gepubliceerd onder een zware ‘Big Brother’ censuur. Dit artikel kan best zijn de zwaluw die de lente brengt.

  Like

 19. Johan zegt:

  Begrip slechts tot aan de Nederlandse grens.
  Daarna veroordeling tot de doodstraf.

  Geliked door 1 persoon

 20. Cathja zegt:

  Volledig mee eens. Laat die ‘bruiden’ maar mooi in Syrië blijven. Als ‘we’ ze hierheen halen kunnen we ook nog voor hun ‘bad, bed en brood’ opdraaien. Zij hebben ooit vrijwillig de keuze gemaakt om IS te steunen, dan zullen ze nu ook de gevolgen daarvan onder ogen moeten zien.

  En NEE, ze verdienen GEEN tweede kans! Ze zijn en blijven een groot gevaar voor onze samenleving. Is het niet nu, dan breekt er wellicht ooit een periode aan dat ze zich ‘verdienstelijk’ kunnen maken.

  Geliked door 1 persoon

 21. Cynicus zegt:

  Nee jihadbruiden verdienen geen hulp en steun en hadden beter in dat stomme ISIS-gebied kunnen blijven in de hoop dat de bij de bombardementen afgemaakt worden. .

  Like

  • fleckie zegt:

   En dat niet alleen, er zullen ook wel al ‘ nazaten’ ‘van hun ‘aanwezigheid ‘blijk willen geven, vandaar het bericht op 19.10.2017’ op ‘exclusief interview zoon van Hamas’ no.13, waarin men in Dld al bezorgdheid laat blijken over…de te verwachten ….’HANDELINGEN.’…v.d. ..’JIHADJEUGD’

   Like

 22. Pietersen zegt:

  Ga maar naar de Taliban, die kunnen nog wel een broedmachine gebruiken, bovendien kun jij jouw gewenste religie daar fijn continueren. In geen geval terug naar Nederland om op onze belastingcenten te parasiteren.

  Like

 23. Aegolius cs zegt:

  Schuld en in welke mate binnen geloofsvrijheid (internationaal…) beleefd en/of vervolgd?!

  De Inquisitie als bestuursgebied liet hierover geen onduidelijkheid.

  Like

 24. tippelaar zegt:

  Die jihadbruiden in het openbaar ophangen en haar kinderen ernaast.

  Like

 25. fleckie zegt:

  Terugkomend met hun ‘broedsels’, kunnen we daarvoor later..OOK NOG op onze hoede zijn. In …..Duitsland is men nogal bezorgd over als deze broedsels ,jihadistenkinderen ,over gedrag inzake geïndoctrineerde ‘ verhalen’, ‘kunnen..gaan handelen’.

  Like

 26. John van Antwerpen zegt:

  De columns in de telegraaf van L. de W. en N.M. op woensdag en vrijdag kan ik voor mezelf
  nu al beschouwen als zowel een elixer, pepmiddel en reddingsbril die ze mij toewerpen.
  Vroeger hadden we Spinoza, veel later Hannie Schaft, toen Pim en nu Leon, Nausica, Ebru
  en Afshan.
  Helden waren er en komen er.
  Nu de collaborateurs nog ompraten…? heeft geen zin, valt niet mee te praten.
  Vandaar dat ze zoveel knuffelgedrag vertonen met moslims beide niet voor rede vatbaar.

  Like

 27. Republikein zegt:

  Drugs toepassen, werkt ook in tijden van oorlog, van vrezen ontsmet.
  Werking heeft vaak twee kanten, maar bij hoge nood is veel toegestaan, nood breekt dan wet.
  De gifstoffen atropine en scopolamine werken als waarheidsserums doordat ze signaalstoffen blokkeren, wat de hersenen versluiert.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s