Migratiecrisis: Merkel wil nog eens € 3 miljard aan Erdoğan betalen

Screenshot_22

(Vertaling: E.J. Bron)

Merkel´s vluchtelingenpolitiek komt Duitsland duur te staan

Of een migratiegolf naar Duitsland of geld betalen aan Erdoğan: Merkel heeft Duitsland in een val gemanoeuvreerd. Nu dient de Duitse regering opnieuw een bedrag tot € 3 miljard aan Ankara over te maken.

Die Freie Welt

Duitsland zit in de val. Dankzij Merkel. Nu heeft men de keuze. Of men opent alle grenzen en sluizen en laat de volgende migratiegolf het land binnen, of men betaalt aan het Turkse regime van Recep Tayyip Erdoğan.

Zoals o.a. de “Welt” en “t-online” melden, heeft Merkel aan het begin van de EU-top in Brussel verkondigd dat Duitsland nog eens € 3 miljard aan Turkije betaalt. Allemaal vanwege het “vluchtelingen”akkoord tussen Ankara en Berlijn.

Angela Merkel heeft zich daarbij ook nog een tweede dilemma op de hals gehaald. Want door haar politiek is Berlijn afhankelijk geworden van het “vluchtelingen”akkoord met Turkije. Zodoende kan Merkel geen druk op Erdoğan uitoefenen en hem vanwege zijn politiek de toetreding tot de EU te weigeren. Zo komt het opnieuw tot een dans op hete eieren zonder concrete toe- en afzeggingen – en tot meer kosten voor de Duitse belastingbetaler.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Merkel, Naïviteit, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Migratiecrisis: Merkel wil nog eens € 3 miljard aan Erdoğan betalen

  1. Statler & Waldorf zegt:

    ‘Merkel heeft Duitsland in een val gemanoeuvreerd.’
    Duitsland?
    Maak daar gerust geheel Europa van.
    Van deze en de komende invasie zal Europa nog honderden jaren ‘plezier’ hebben.
    Adolf Hitler zal erbij verbleken met zijn ‘malle fratsen’.

    Geliked door 2 people

  2. renato zegt:

    Maakt geen fuck uit. Het duurt nu iets langer voordat de stroom op gang komt en Flutte III betaalt namens de Nederlandse bevolking lekker mee. Uiteindelijk wordt het doel toch bereikt. Win-win voor Erdo. Ze lachen zich in Ankara een kriek over zoveel angst en zwakte. Ik ga vanavond aan het EFES bier. Het smaakt uitstekend. Goedendag.

    Geliked door 2 people

  3. Pieter zegt:

    deze duitse belastingbetaler heeft gisteren gehoord hoeveel hij over 2016 mag bijbetalen… het was een goed jaar… dus Merkel hoeft niet te gierig te zijn, geld zat joh.

    Like

  4. Marc zegt:

    Er is natuurlijk een alternatief: Turkije bezetten! Maar zolang politici dit inzicht ontbreekt is afkopen inderdaad de beste oplossing.

    Overigens is het tekenend voor de onbetrouwbaarheid van Merkel dat zij met de mond beleid dat Duitsland immigranten ‘nodig heeft’ (zou goed voor de economie zijn), terwijl ze in de praktijk de moslimimmigratie toch wenst te stoppen.

    Het wordt tijd dat de onvervalste nazi Erdowie, die Hitler zo vereerd, eens een lesje geleerd wordt.

    Like

  5. Tistochwat zegt:

    Als kind kon ik al niet begrijpen waarom het klootjesvolk zich zó laat knechten door een stel ‘zelfbenoemden’.

    Ik heb nog een leuk linkje voor degenen die zich lekker willen ergeren:
    https://www.telegraaf.nl/entertainment/876006/koninklijke-familie-vermaakt-zich-prima-in-argentinie

    Het is heel mooi in Patsergonië, ook wel de speeltuin van de miljonairs genoemd.

    Like

  6. koddebeier zegt:

    Zeker nooit gehoord van : De grenzen sluiten, stom wijf !!

    Like

  7. MF zegt:

    Een deal maken met landen als Turkije, is chantabel worden (Geert Wilders, de avond voor de verliezingen in maart 2017).

    Geliked door 1 persoon

  8. Perfide Albion zegt:

    3 miljard!? Daar koop je 30 joint strike fighters van. Beetje benzine en bommengeld en hoppa! Die laat je Ankara voor 30 miljard aan bommen en granaten overbrengen.

    Like

  9. Guardiacivil zegt:

    Zweden heeft de invasiestroom begroot op 27 MILJARD euro.
    Duitsland zal eroverheen gaan, maar met hoeveel durf ik niet in te schatten…..50 Miljard?
    Een miljard is tegenwoordig niets meer dus……..
    En Rutte lll zal ons blijven NAAIEN…….want hier zullen die 25.000 extra (zal wel een leugen zijn) die komen ook veel meer kosten.
    Ik hoop straks dat Sinterklaas iets leuks in zijn zak heeft………..

    Like

    • MF zegt:

      Een miljard is niets meer…. Maar wel bezuinigen op (ouderen-) zorg (gecamoufleerd voor totaal 2 miljard), en de zorgpolis kosten verhogen. Mogen we soms geld uitgeven aan onze eigen hulp behoevenden. Dat zou ik prioriteit geven.

      Like

  10. fleckie zegt:

    ZDF- teletekst 126, de.21.10.2017,…..MERKEL: ..FINANZHILFEN..fur ..TURKEI werden gekurzd. …..Die EUROPAISCHE..UNION..will die FINANZHILFEN zur..VORBEREITUNG eines…BEITRITTS..der TURKEI..kurzen. Darauf habe sich der..EU- GIPFEL beëindigt.,sagte Bundeskanzlerin MERKEL in BRUSSEL. ..Die CDU- Chefin will aber weiter mit ANKARA reden. Auch stellte sie sich eindeutig hinter den ..EU-FLUCHTLINGSPAKT, einschliessig der..ZAHLING weiterer MILIARDEN..zur VERSORGUNG…SCHUTZSUCHENDER…………………MERKEL hatte die TURKEIPOLITIK auf die AGENDA in BRUSSEL setzen lassen,nachdem sie im Wahlkampf fur einen Stopp der BEITRITTTSVERHANDLUNGEN pladiert hatte.<<<<<<<<<<

    Like

  11. ReneKampers zegt:

    Merkel toen zij die historische woorden “Wir schaffen das” over haar lippen liet rollen dacht zij
    Hoe meer zielen hoe meer vreugd

    Like

  12. Marian zegt:

    Wie helpt ons van dat krankzinnige wijf af???????

    Like

Plaats een reactie