Universiteit Hamburg: moslims eisen colleges na gebedstijden

Screenshot_12

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Salafistische predikers, volledig versluierde personen, rituele voetwassingen in sanitaire ruimtes, eisen om de tijden van colleges aan te passen aan het islamitisch gebod om vijfmaal daags Allah te huldigen, dat en nog het nodige meer zetten bij ons “uitstekend geïntegreerde” moslims op touw aan de Universiteit Hamburg. De hogeschool wil nu aan de noodrem trekken – maar niet heus.

PI News (2)

De universiteit heeft ongeveer elf jaar geleden al een zogenaamde “stilteruimte” voor “gelovige studenten” ingericht. Deze ruimte echter trekt natuurgetrouw koran-gelovigen aan en wekt blijkbaar de indruk dat godsdienstvrijheid aan de universiteit een uitnodiging zou zijn om diezelfde universiteit aan de islam te onderwerpen. Dienovereenkomstig greep vermoedelijk de islamwaanzin om zich heen en verstoort ze inmiddels het reguliere universiteitsleven.

Studentes zouden gedwongen moeten worden een hoofddoek te dragen

De rector van de universiteit, Dieter Lenzen, zag zich genoodzaakt om tot handelen over te gaan. Niet alleen, omdat salafistische predikers het vrijdagsgebed aan de universiteit leidden, maar ook omdat er een toename van agressieve handelwijzen van mannelijke, islamitische studenten tegenover hun vrouwelijke medestudenten waarneembaar geweest zou zijn. De islamitische macho´s eisten van de jonge vrouwen een hoofddoek te dragen, zegt men.

Nu heeft een commissie, bestaande uit tien wetenschappers van verschillende disciplines, onder voorzitterschap van de professor filosofie Birgit Recki een “gedragscode voor gelovige studenten” opgesteld.

Tien punten inclusief het rekening houden met de sharia

De “uitvoeringsbepalingen van het presidium” vat in tien punten de regeling samen. Daarin wordt vastgelegd dat bijvoorbeeld religieuze feesten  alleen in de “stilteruimte” gevierd mogen worden, waarbij geen enkele vorm van discriminatie geduld zou worden. Daarmee wordt waarschijnlijk bedoeld dat ook normaal geklede vrouwen toegang zouden moeten hebben en wel zonder van de mannen gescheiden te worden. Onlangs had een in de ruimte opgehangen gordijn, dat de islamitische sekseapartheid moest doordrukken, voor onvrede bij de vrouwelijke studenten gezorgd. Voetwassingen in de sanitaire ruimtes worden verboden. Toegestaan zijn echter speciale religieuze symbolen, zoals kruis, Daviddster en natuurlijk, hoe zou het ook ander kunnen, de hoofddoek. Dat is weliswaar geen “religieus”, maar een politiek statement – maar wat zou het, de islamcollaboratie heeft altijd voorrang, dan kun je ook wel eens iets met elkaar vermengen. De hoofddoek zou weliswaar alleen maar toegestaan zijn wanneer niemand hiertoe gedwongen zou worden, maar wie kan dat controleren?

En hier begint ook opnieuw de islamwaanzin – per slot van rekening wil men als links instituut niet ook nog beschuldigd worden van “islamofobie”: ook volledige versluiering volgens de sharia zou volgens Lenzen “nadrukkelijk toegestaan” worden. Met uitzondering van tentamen- en examensituaties, want daar zou de identiteit van de kandidaten vastgesteld moeten kunnen worden.

Moslim eist: “Geen kerstfeest meer op de universiteit”

Het puntenplan was nog maar nauwelijks bekend, of er kwamen al nieuwe eisen. Bilal Gülbas, voorzitter van de islamitische hogeschoolgemeenschap, deed zijn best om wanneer er bijvoorbeeld geen islamitisch vastenfeest gevierd zou mogen worden – de islamitische schranspartijen volgens zogenaamde onthouding – dan zou er ook geen kerstfeest meer mogen plaatsvinden op de campus.

Daarover is het laatste woord nog niet gezegd, maar we kunnen er vermoedelijk van uitgaan dat de universiteit een islam-conforme oplossing zal vinden.

Een aanpassing van de tijden van colleges volgens islamitische gebedstijden werd echter afgewezen.

Op een universiteit waar sharia-kleding en islamitische feesten geduld worden, is het echter waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd tot een eventueel toekomstige islamitische schoolleiding de islamisering van een voorheen westelijk georiënteerde hogeschool volledig invoert en al die alledaagse islamitische terreur niet alleen geduld, maar voorschrift zal worden.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Universiteit Hamburg: moslims eisen colleges na gebedstijden

 1. G.Kommers zegt:

  Duitsland is verloren,het land van de grote geesten is verworden tot een gemeenschap van laffe politici en kerkleiders.

  Like

 2. MF zegt:

  Moslims eisen, moslims hebben rechten, ze worden gediscrimineerd, wij moeten meer investeren in die mensen. EISEN, EISEN, EISEN, ik ben zo moe, en dan ook nog even Femke Halsema:
  https://www.volkskrant.nl/politiek/femke-halsema-geef-vluchtelingen-hun-eigen-steden~a4522835/

  Nederland is ziek, doodziek!

  Geliked door 2 people

  • Rensk. zegt:

   O gotte got Halsema weer met haar gezwets uit de nek.Alleen die foto al. Ja hoor Halsema je bent ontzettend knap ontzettend intelligent ontzettend goed ontzettend heilig en alles wat je doet veranderd in goud,In een woord geweldig en volgens mij ben je het daarmee met jezelf helemaal eens.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Rensk.
    Ben je niet op de verkeerde site of aflevering op deze site?
    We hebben het niet over Halsema, maar over Duitsland,
    toestand universiteit Hamburg etc.
    Bij de les, etc…

    Like

  • tippelaar zegt:

   De universiteiten in nederland zullen voetstoots volgen, dat staat vast. En mevrouw Halsema hoort in een gesloteninrichting in een dwangbuis.

   Like

 3. MF zegt:

  De aanval op het Kerstfeest, na die op aanval zwarte piet, is begonnen hoor…..

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   je hebt weer gelijk MF.
   Jaren geleden schreef ik al een stuk over het vieren van het allerlaatste Kerstfeest..
   Iedereen verklaarde mij voor gek (Ze hadden gelijk, daar niet van…maar toch.Enfin.).
   Nu is het zo ver dat je de protesten in de verte hoort aanzwellen.
   De kerstbomen hangen al scheef.
   De zware velourse gordijnen worden dichtgetrokken… maar ze staan al met hun arabische steekneuzen tegen het bevrozen vensterglas gedrukt en trommelen met hun messen tegen de ruiten…

   Like

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Zolang Jan Modaal zich laat foppen door de VVD, PvdA, D666 (3×6), GroenLinks, de CU en het CDA zal er niets veranderen en de weg verder opgaan naar de hel een kwestie van tijd zijn.
  De EU is een kwaadaardig instituut met lakeien als Merkel, Macron en Rutte in dienst om hun duivelse plannen uit te voeren om de Europese burger op de knieën te dwingen en voor eeuwig in de rol van horige te laten opgaan.

  Geliked door 2 people

 5. MF zegt:

  Ik ken mensen genoeg die een aanval op Kerstmis niet zullen accepteren!

  Like

  • tippelaar zegt:

   Ze zullen het niet accepteren maar het blijft bij woorden. De NL.regering heeft de kiezers al diverse malen geschoffeerd, o.a. met het Ukraine-referendem, met de europse grondwet en nog veel meer o.a. met het koud stellen van de PVV.. De haagse jongens en meisjes lachen zich kapot en gaan gewoon hun gang. Ze weten toch wel dat jan lul uit dse mbiertent alles pikt, behalve als je hen “Heel holland”afpakt dan gaan ze de straat op anders niet. Conclusie, de regering heeft minachting voor haar eigen kiezers.

   Like

   • MF zegt:

    Nou dat kon wel eens meevalen!
    Ik zeg nog een keer: beste multi-culti maatschappij: POTEN AF VAN KERSTMIS !!!!!!!

    Like

 6. Anton Haksteeg zegt:

  En nog heeft Merkel niet door dat ze haar land naar de donder heeft geholpen. Ze is het grootste monster na hitler. Trap die moslims het land uit dat volk denkt (??) dat ze nu de kans hebben het begin van hun wil op te leggen. Bedenk dat de islam geen religie is en ook nooit zal zijn. Het eist de dood van allen die zich niet tot die vervloekte islam bekeren en dat betekent dat hun aanhangers moordenaars zijn dus het land uit met die zwakzinnigen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jules Vismale zegt:

  Gooi desnoods maar een molotov-cocktail in deze “universiteit” daar in Hamburg en dat de vrouwelijke studentes gewoon naar een universiteit gaan waar ze nog wel zichzelf mogen zijn! Wie constant maar blijft eisen, hebzuchtiger wordt en geen tevredenheid kent, waaronder dit akelige moslimuitschot, verdiend het namelijk om daar eens door woedende autochtoonse anti-islamitische Duitsers te worden weggejaagd, met stenen te worden bekogeld en met knuppels te worden afgetuigd, gelijk aan talloze inwoners van Duckstad! Ik hoop zelfs dat ze die universiteit al zodanig vernielen dat zelfs een hond en een varken er niet eens meer in willen, laat staan de dwaze linkse elite!

  Like

 8. Mirjam zegt:

  Toch zal dit niet lang meer duren. De meeste mensen hebben genoeg van de waanzin van de moslims met hun ‘never ending story retoriek over hun islam’ en de eisen van respect jegens henzelf en de aanklachten van racisme tegen andersdenkenden, maar vooral van hun niet aflatende eis om aandacht voor henzelf en hun ‘zieligheid’ en indoctrinatie.
  Zelfs zwarte piet wordt weer zwarte piet, omdat mensen er genoeg van hebben. Ze beginnen meer en meer het ‘gezeik’ te negeren en te weren dat tegen onze blanke bevolking wordt gebruikt om ons een schuldcomplex te bezorgen over hun eigen ontoereikendheid.

  Als je ergens teveel van binnen krijgt, strijdt het je op het laatste tegen en wil je het niet meer. En dat is precies wat er nu gebeurt. Mensen willen zelf baas over hun eigen meningen en gedachten zijn en niet voorgeschreven krijgen wat ze te denken, te voelen en te doen hebben.
  Ze ontnemen ons onze rechten en vrijheid en dat is het grootste goed dat iemand kan bezitten. De islam, moslims, vluchtelingen, het Midden-Oosten, immigranten…. Genoeg is genoeg en we willen het niet meer. Terug naar waar HET vandaan komt en laat het vooral voor altijd DAAR blijven.

  Like

 9. ReneKampers zegt:

  Het is de eerste keer dat moslims iets eisen , nooit eerder gelezen noch gehoord !
  PS…. niet te letterlijk interpreteren aub

  Like

 10. Marian zegt:

  Ze doen niet anders. Gewoon oprotten met die handel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s