Brusselse agenten over rellen: “Wij móchten niets doen, om zot van te worden!”

Screenshot_245

(Door: Khalid Sellam)

“Volledig verrast, te weinig manschappen én betonblokken die ons in de weg staan.” Enkele Brusselse agenten reageren gefrustreerd op de incidenten van gisteravond en getuigen anoniem over de vele factoren die hun werk onnodig moeilijk maakten.

“Dit is pijnlijk en frustrerend”. Dat zegt een groep van vier jonge politieagenten die gisteren aan het werk was in het hart van Brussel. Hun relaas van de feiten vertellen ze liever anoniem. “Omdat we anders een nieuwe job kunnen gaan zoeken.”

Lees verder>>>
(h/t “milaK9”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Brussel, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Brusselse agenten over rellen: “Wij móchten niets doen, om zot van te worden!”

  1. ReaGluurder zegt:

    Dat MekkerkanenTuig heeft alle redenen om het V-teken te tonen!! Ze hebben alweer gewonnen!!

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Het is duidelijk dat de autoriteiten zich voortdurend in bochten wringen om dat islam-tuig te ontzien.
      Het wordt nu toch echt noodzakelijk om de overheid te confronteren met haar discriminerend crimineel gedrag op basis van al het bewijsmateriaal dat zo langzamerhand niet meer weg te wuiven en te lachen (Rutte) valt!!!

      Like

  2. Leo zegt:

    Dit is nog maar een voorproefje van wat ons te wachten staat wanneer dat clubje rifapen er in de voorrondes weer uitgeknikkerd wordt

    Like

  3. Marian zegt:

    Wij begrijpen het weer helemaal.

    Like

  4. MF zegt:

    De krokodil van Smalhout…

    Like

    • paulzwueste zegt:

      MF.
      De dierenwinkels hebben de grootste moeite om hun voorraden krokodillenvoer op peil te houden.
      Ze worden platgelopen door de overheid…!

      Ach God ja, die Smalhout.
      Een bijzonder wijs mens…

      Like

  5. koddebeier zegt:

    “Omdat we anders een nieuwe job kunnen gaan zoeken.”
    Hoe gek moet je wezen om voor zo’n werkgever te willen werken ??
    Zoek een nieuwe Job laat ze barsten !!

    Like

    • BertG. zegt:

      Het geeft duidelijk aan wat er werkt, de grootste slijmballen verzameling.
      Die volgen dus elke order trouw op, tegen wie dan ook.

      Like

    • Rensk. zegt:

      In principe heb je gelijk. Maar wat als er een gezin achter staat. Jammer dat er onderling niet meer eensgezindheid is, Als alle politiemannen weigeren dan heeft het hoofd niets meer te vertellen. Die kant moet het op. Maar deze tijd? De mensen lijken niet meer goed samen te kunnen werken. Bang de “verkeerde” mening te hebben en dat komt door wijven als nederlandse Claudia Roth vrouwen. Hoewel vandaag keek ik op hoe fel er een paar over de binnenkomers waren. Zo fel heb ik nog niet eerder gezien. Verscheidene keren hoorde ik zeggen genoeg is genoeg. Men wil niet dat er nog meer binnen geharkt worden. Komt ook om dat het beursje weer gekort word door ziektekosten en het vooruitzicht dat de zorgkosten 2019 nog veel harder gaan stijgen. Zodra men de beurs lichter gaat voelen worden de mensen feller.Totdat de boel ontploft.

      Geliked door 1 persoon

  6. Hovawart zegt:

    Het moge duidelijk zijn, de steden zijn een toonbeeld van de westerse islamietische levenswijze, waar de jeunes de banlieue hun ideologie aanwenden als excuus om zich te kunnen (en klaarblijkelijk ook mogen) misdragen.
    Vreemd dat hun monopolie van terreur uit naam van hun ideologie door wetsdienaren ongemoeid word gelaten, op het plaatsen van MerkelLegoBlokjes na dan.

    Like

  7. eva110 zegt:

    Rusland is niet al te ver weg dus ik hoop dat een hoop supporters deze zomer naar Rusland reizen en daar hetzelfde doen als hier, dan zijn we er voorgoed een stel kwijt.

    Like

  8. tjonge zegt:

    is cultuur mensen…. en een klein beetje collateral damage…..

    Like

  9. jantjeuitnl zegt:

    “Wij mochten niets doen”, de kampbewaarders zeiden net zoiets, namelijk “We moesten het doen”. “Befehl ist Befehl”.
    De politie is niet te vertrouwen, want de regeringsleiders zijn niet te vertrouwen.

    Like

Plaats een reactie