Stichting van George Soros en de islamlobby zitten achter de boycotoproep tegen FPÖ-ministers

Screenshot_207

(Vertaling: E.J. Bron)

Achter de European Grassroots Antiracist Movement (EGAM), die onlangs een door de mainstream media ijverig verbreide, internationale boycotoproep tegen FPÖ-leden van de nieuwe Oostenrijkse regering lanceerde, zitten illustere leden en financiers, zoals nu bleek uit onderzoek.

ongecensureerd.at

Internationaal netwerk van Soros en islamofielen  

“Racisme” en “islamofobie” zijn de strijdkreten van de globaliseringslobby als het erom gaat tegenstanders van de grote bevolkingsomwisseling monddood te maken. Als drijvende krachten achter de vernietiging van de Europese natiestaten en hun autochtone bevolking geldt de Amerikaanse miljardair George Soros en diens “Open Society Foundation”. Daarom is het ook niet verwonderlijk dat onder de organisaties die EGAM financieren ook deze “Open society Foundation” opduikt. Maar daarmee niet genoeg – ook de Europese Commissie behoort tot de financiële ondersteuners.

SOS-medemens eveneens lid

Onder de ledenorganisaties van EGAM bevinden zich, behalve de beruchte linkse Amadeu-Antonio-Stiftung, ook de Oostenrijkse organisaties ZARA en SOS-medemens. De laatste behoort tot de luidste ophitsers tegen de FPÖ en haar vertegenwoordigers.

Linkse politici in hetzelfde schuitje met radicale Moslimbroeders

Behalve antisemitisme wordt de FPÖ ook graag islamofobie in de schoenen geschoven. Al tientallen jaren lang wordt bijvoorbeeld door de radicale Moslimbroederschap en haar organisaties geprobeerd om dit begrip gelijkwaardig te maken aan begrippen als antisemitisme of racisme. Met deze tactiek dient in de eerste plaats alle kritiek op de islam tegengegaan worden.

Als netwerkontmoeting en publiek effectief vehikel dienen de islamlobby internationale “islamofobie-conferenties”. Aan de eerste van zulke “islamofobie-topontmoetingen” in 2007 nam typisch genoeg ook de medeondertekenaar van de boycotoproep tegen de FPÖ en voormalige Spaanse minister van Buitenlandse Zaken Angel Moratinos deel.

En bij de conferentie in het jaar 2016 is, behalve diverse organisaties van de radicale islamitische Moslimbroeders, ook de medeondertekenaar van de boycotoproep en voormalige Franse minister van Buitenlandse Zaken Bernard Kouchner te vinden, waarmee het kringetje m.b.t. de EGAM en haar mede-financiers weer rond is, want ook het Franse ministerie van Buitenlandse Zaken maakt volgens informatie van EGAM op de eigen website geld aan de organisatie over.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Islamofobie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, corruptie, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, FPÖ, Globalisering, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Stichting van George Soros en de islamlobby zitten achter de boycotoproep tegen FPÖ-ministers

 1. Patriot 2.0 zegt:

  Dat heeft Orban (Hon) allemaal wel goed door….

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat de deksel van de linkse beerput wordt afgehaald.
  Folow the money. Drain the swamp!

  Geliked door 1 persoon

  • Anna zegt:

   Daar is Trump reeds mee begonnen. Hij heeft op 20december een decreet getekend wat dit soort praktijken verbied en gaat vervolgen.
   Dit decreet treedt op 12januari in werking.

   Like

 3. Patriot 2.0 zegt:

  De siuiatie van de moslims in het huidige Europa is totaal NIET te vergelijken met de situatie van de Joden in het Duitsland van de jaren dertig van de vorige eeuw. Allemaal demagogie en intimidatie en propaganda.

  Geliked door 1 persoon

 4. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  De duivel’s brigade. Wat zou ik dat uitvaagsel graag een “koppie” kleiner maken.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Wanneer roeien ze dat fossiel is eindelijk uit ??

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Wat bezielt dat ouwe stuk leer nou toch op die leeftijd?
  Waarom ligt die vent niet te creperen in een vieze luier in het een of andere armoedige ‘verzorgingstehuis’?
  Ow wacht, hij kan zich de allerbeste zorg in het universum veroorloven.

  Ga toch genieten van je onmetelijk grote vermogen en stop met het verwoesten van de levens van anderen, jij gore, bemoeizuchtige kl**tzak!

  Like

 7. Mary zegt:

  Wellicht kan Trump die Soros gelijk meenemen in zijn drain the swamp acties en anders levert hij hem gewoon uit aan Poetin die heeft nog wat met Soros te vereffenen!!!!

  Like

 8. Henk der Niederlànder zegt:

  Soros is met zijn geld en macht niet de eerste de beste, maar het word ondertussen wel duidelijk dat langzaam de poten onder zijn stoel weggezaagd worden.
  Hij zal goed genoeg begrepen hebben dat hij een fout maakte door Trunp tegen de haren in te strijken.
  Ook zal dit fossiel maar al te goed begrepen hebben dat wanneer er rechtzaken tegen hem en zijn open society foundation gestart worden het zo lang gaat duren dat hij voor enige uitspraak de pijp aan Maarten gegeven zal hebben.

  Like

 9. Anja Oudenes zegt:

  Wat zou het toch geweldig zijn als dit vieze smerige varken aan een mega vuurpijl morgen 2017 uit zou luiden .Gewoon de lucht inschieten en dat dat dan het eindsignaal is van links???Lijkt mij super ,zo,n knaller !!Haha!Op naar 2018.

  Like

 10. M. zegt:

  Er was een twijfelachtig bericht dat deze ellendeling in elkaar gezakt was op kerstavond voor de Europese Universiteit en nog 33% kans had op overleven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s