De wet van de veroveraars

Screenshot_90

(Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

De groot- en overgrootvaders van de Noord-Afrikanen verkrachtten al in Duitsland – Hitler´s beste verkiezingshelpers.

Waarom zouden veroveraars, die gewelddadig een land zijn binnengedrongen, de taal van het onderworpen volk leren? Waarom zouden ze voor een volk, dat hen vrijwillig onthaalt, hen gratis woonruimte en zelfs de mogelijkheid van gratis transport ter beschikking stelt, inclusief de vakantiereis naar hun land van herkomst, werken? Waarom zouden ze parken schoonmaken, vuilnisbakken leegmaken, nestkastjes ophangen, met oude mensen in rolstoelen rondrijden, een beroep leren, verplichtingen op zich nemen voor het algemeen belang?

journalistenwatch

Daarvoor bestaat niet de geringste reden, want het onderworpen volk komt hen in alles tegemoet. Voor veel veroveraars is daarom nu het moment gekomen om echte eisen te stellen, want datgene wat men hen hiervoor gaf, vond immer sop vrijwillige basis plaats, gebracht door vrijwillige helpers, die zich als slaven aan hen hebben onderworpen: ze hebben inmiddels een naam voor de vrouwelijke helpers: ze heten “bitch”. Dat betekent “hoer”. Want hun eigen moeder of zuster zou nooit een vreemd huis mogen betreden en vreemde mannen mogen bedienen, voor ze koken, wassen enz. Daarvoor heeft men in de landen van herkomst van de veroveraars “slaven”, die tegelijkertijd ook “hoeren” zijn. Vooral in Afrika.

De ongeschreven wet van de veroveraars luidt daarom: het onderworpen volk moet aan de veroveraars in voldoende mate vrouwen ter beschikking stellen.  Behalve Duitsers en Engelsen – die in ander opzicht wreed waren, zich echter wijselijk inhielden op dit punt – hebben tot in het jongste verleden alle veroveraars zich aan deze regel gehouden. In de eerste plaats de Russen, aan wie tussen 1945 en 1947 meerdere miljoenen vrouwen in de zogenaamde Sovjet-Russische bezettingszone ten prooi zijn gevallen. Waaronder mijn moeder en haar tante. Op de tweede plaats de Fransen, die tijdens de Napoleontische periode massaal meisjes als seksslavinnen voor hun legerkampen rekruteerden, wat in de volksmond “Visite me tente” wordt genoemd. Een andere vreselijke golf van verkrachtingen overspoelde het Rijnland in 1920 en 1945/1946, toen een plunderende Marokkaanse groep krijgsvolk van Franse bezettingssoldaten de steden, maar ook de dorpen onveilig maakte. Ook veel Duitse mannen werden het slachtoffer van de Noord-Afrikaanse bestorming, die, zoals een vrijmetselaarsbroeder uit Höchst gewoon voor de lol werd vermoord, of als boswachter door de wilden uit de Maghreb doodgeschoten werden, zoals een gedenksteen in het bos van Bingen op indrukwekkende wijze bewijst. Dat deze bloedige voorvallen de verkiezingsresultaten van de NSDAP de hoogte in deden schieten, behoeft geen verder commentaar.

Veroveraars nemen hetgeen ze willen hebben, en des te minder een onderworpen volk zich verzet, des te meer nemen ze. Zo hebben ook de Avaren Boheemse en Moravische vrouwen – ook getrouwde vrouwen – in hun bed gehaald en met hen daadwerkelijk zoiets als een “mengvolk”, namelijk de Tsjechen, verwekt. Dat de huidige Tsjechen héél allergisch op net zoals de Avaren agerende islamitische binnendringers reageren, ligt vooral aan hun “archetypische trauma” ooit een slavenvolk geweest te zijn. Iets dergelijks maakten de Hongaren tijdens de lange slavernij door de Turken mee, die doelgericht joegen op Hongaarse meisjes en vrouwen om hen via de slavenmarkt aan de harems in Istanboel of elders te verkopen. Overal waar de islam heerste, heeft hij de vrouw tot rechteloos fokvee gedegradeerd. Dit geldt tot op de dag van vandaag. Een vrouw heeft in de islam een vastgestelde prijs als een koe, een geit of een kameel. Terwijl een vrouw in het “racistische Avondland” na de dood van haar man de werkplaats kon voortzetten. Van de mogelijkheid om meerdere malen zelf een man uit te kiezen, maar helemaal te zwijgen.

Veroveraars kennen geen wetten. En het allerminst de wetten van het onderworpen volk. En des te meer, omdat zij daarbij door de 5e colonne zoals politici, rechters en media ondersteund worden. Ze kennen alleen hun eigen wet. De sharia. De wet van de woestijn en de steppe. De wet van de wredere, de snellere, de sterkere, de sluwere, de gemenere. De wet van de moslims. Als je links-groene onderwerpingsfascisten met zulke duizenden malen bewezen uitspraken confronteert, Dan krijg je een cultuur-relativistische emmer stront over je heen gegooid, een aan Stockholm-syndroom lijdend hysterisch gebrabbel over racisme, kruistochten, heksenvervolging en foutief geïnterpreteerde Paulus-citaten.

Wat niet waar mag zijn, is niet waar. Ook als je het dagelijks kunt merken en meemaken. Als de effecten met bloed op de trottoirs gespoten worden. Honderd keer. Duizend keer. Links-groene elites zijn namelijk gestructureerd zoals de bevolking in de nazitijd, die niet wilde toegeven dat de rook die opsteeg uit de ovens van Dachau niet uit een grote bakkerij kwam.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Auteur: Klaus Lelek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Duitsland, Elite, establishment, Europa, Groenen, Historie, Islam, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur. Bookmark de permalink .

38 reacties op De wet van de veroveraars

 1. Rensk. zegt:

  Voor de dieren ziet de toekomst er ook somber uit met die hordes Islamieten. Ze zijn vreselijk met dieren.

  Liked by 1 persoon

 2. jan zonder land zegt:

  Dat betekent maar 1 ding. Met de wapens in de hand, de moslims verdrijven.

  Like

 3. Henk der Niederlànder zegt:

  Even off topic.
  Timmrfrans gaat op zijn bakkes.
  Geen nucleaire optie tegen Polen, want de Bulgaren die nu het voorzitterschap hebben laten Franske even in de stront zakken, met de ondertoon dat ze het in een later stadium ook niet zullen toestaan.

  https://www.volkskrant.nl/buitenland/polen-ontloopt-voorlopig-zware-europese-sanctie-voor-ondermijnen-eigen-rechtsstaat~a4556384/

  Liked by 1 persoon

 4. Thomasson zegt:

  De Noord Afrikanen hadden tijdens het einde van de Tweede Wereldoorlog ook massaal vrouwen en meisjes in Italië verkracht. Zij kwamen samen met de Franse Koloniale leger. De Schrijver Alberto Moravia schreef over dit smerige volk uit de woestijnen van Noord Afrika in zijn boek “Drie Vrouwen”. Ondanks deze geschiedenis hebben onze linkse psychopaten hun best gedaan de Marokkanen op te hemelen alsof ze voor de vrijheid van Nederland vochten. Maar deze helden zijn op het veld niet meer dan laffe hazen. Ook de Marokkaanse helden van links Nederland waren op de vlucht gedood.
  Het is in de regel zo, dat overal waar islam verschijnt vallen slachtoffers. NET ALS BIJ EEN DE PESTEPIDEMIE: HOE MEER ISLAM DES TE MEER DOOD.

  De veroveraars anno nu komen niet als machtige veroveraars binnen. Zij worden MET OPZET door de politieke leiders geïmporteerd, al wetend hoe gevaarlijk ze zijn; vooral voor vrouwen. Persoonlijk, denk ik dat de linkse, groene en liberale Duitse elite speelt met vuur. Ieder volk heeft een bepaalde spankracht. Bij de Duitsers kan dat snel knappen. Zodra dat gebeurd, kunnen de gevolgen fataal zijn. Daar bedoel ik voor de “nieuwe veroveraars” en voor de “nep elite van de valse munters” gelijk.

  Like

  • Elisah zegt:

   Hier is een speelfilm over gemaakt met Sophia Loren, Two Woman in het Italiaans La Ciociaria.

   Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Nemesis,
    Heeft mij al ’n tijd geleden op deze film gewezen.
    Heb ‘m aangeschaft.
    Deze film brengt het afschuwelijk verleden EN ONZE GRUWELIJKE TOEKOMST, heel goed in beeld!

    Like

   • Nemesis zegt:

    Deze film verbrandt je ziel, ik heb er wekenlang slapeloze nachten van gehad, ik hoorde dan steeds dat afschuwelijke gehuil als de Marokkaanse verkrachters en moordenaars er aan kwamen. Ik wist toen nog niks van de manieren van dat tuig, ik was nog jong en we hadden nog niks verder met moslims te maken gehad.
    Nu zal me dat niet meer gebeure, als ik ze hoor zal ik voorbereid zijn.

    Liked by 1 persoon

   • Patriot 2.0 zegt:

    Ik heb deze film vele jaren geleden gezien: deze scene snijdt door mijn hele lijf.

    Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Dat klopt helemaal @Thomasson.
   Daar is ook nog een Italiaanse Film over gemaakt als aanklacht.
   Met In de hoofdrol Sofia Loren als Ik me niet vergis.
   De film deed indertijd nogal wat stof opwaaien.

   Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Dank voor de Waarheid!

  Like

 6. Patriot 2.0 zegt:

  Wet van veroveraars? Wet van Aboutaleb: salafisme, volgens hem niks mis mee. Tsja, burgemeester van Rotterdam, he?!.

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Schilderij van een onbekende meester uit de tweeentwintigste eeuw ….Rutte die ten strijde trekt tegen de rechtse racisten

  Like

 8. Elisah zegt:

  Documenten gevonden van de Soros Foundation die bewijzen dat opstanden in scene gezet worden.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Deze 5e colonne hoort dan ook onder guillotine terecht te komen !!

  Like

 10. cefas zegt:

  Op het einde van de tweede wereldoorlog gedroegen de Russische soldaten zich als barbaren ten opzichte van de Duitse vrouwen en kinderen. (zie boek van John Toland, getiteld: De slag om Europa 1945). Aan de andere kant waren de Duitsers hun evenknie maar dan ten opzichte van de Joden en andere bevolkingsgroepen.

  Like

  • Nemesis zegt:

   De marokkaanse leger eenheden in Italie sloegen de Russen en de Duitsers nog om lengten in wreedheid.
   En vergeet ook de uiterst wrede Japanners in Z.O. Azie niet.

   Like

 11. Onno zegt:

  Als je links-groene onderwerpingsfascisten met zulke duizenden malen bewezen uitspraken confronteert, Dan krijg je een cultuur-relativistische emmer stront over je heen gegooid, een aan Stockholm-syndroom lijdend hysterisch gebrabbel over racisme, kruistochten, heksenvervolging en foutief geïnterpreteerde Paulus-citaten.
  ———————–
  Onderwerpings-fascisten hij is goed! Sadisme bestaat nooit alleen. Het is altijd sado-masochisme in de persoon zelf. De ene keer is hij of zij sadist, de andere keer masochist.

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Abba die Zeedse zanggroep die ooit het Euro songfestival won heeft het moeten ondervinden met hun succesnummer “”The winner takes it all””. Onze getaande broeders zijn volop bezig met
  takes it all

  Liked by 1 persoon

 13. dendieje zegt:

  “jan zonder land” stelt de enige waarheid. Alleen de meeste mensen willen hier niet eens aan denken. Stel je eens voor dat we onze spullen kwijtraken of dat andere mensen gaan denken dat wij net zo zijn als dat gespuis. Moeten we toch niet aan denken toch? Maar wij zijn wel erg goede Christenen, altijd maar de andere wang toekeren. Als men denkt dat dit opgelost kan worden met woorden, wachten tot de PVV de grootste is, achter de computer schelden en veroordelen wat er allemaal gebeurd, dan leeft men in een andere wereld. Want het is ook zo, elke protestactie (te grootte van een bedrijfs BBQ) die wordt gehouden, Rutte ligt krom van het lachen en ze worden uitgemaakt voor racisten en nazi’s, dat is een overwinning voor de islam.
  Maar ik heb een keuze, mijn tv, pc en al wat ik nog meer in huis heb kwijt raken OF alles, maar dan ook ALLES doen om te zorgen dat mijn kinderen niet over 10 jaar arabisch moeten gaan leren of 5x per dag naar een pedofiel moeten bidden. Dit is de makkelijkste keuze die ik moet maken.
  Er is een spreuk die zeer toepasselijk is en ook de enigste manier, “VUUR MET VUUR BESTRIJDEN”

  Liked by 3 people

 14. Patriot 2.0 zegt:

  Het bestaan van Israel wordt altijd aangevochten, maar de verdere regionale herstructurering / opnieuw indelen van landen aldaar, na WOI, niet. Zeer merkwaardig. Allemaal valse propaganda.

  Like

 15. Patriot 2.0 zegt:

  Wim van Rooy: “De Israëli zijn de kanaries in de mijngangen. Hun geschiedenis na de Verklaring van Balfour in 1917 en de Conferentie van San Remo in 1920 is onvoldoende bekend. Toen de Joden tussen 1918 en 1940 opnieuw naar hun beloofde thuisland trokken, was dat haast leeg en zij maakten tuinen van woestijnen. Dat kan geen moslim slikken. Hij wordt gehersenspoeld om de Israëli te zien als het absolute kwaad. Israël is zo groot als New Jersey, ocharmen. Elke morzel grond ontnomen aan een moslim moet teruggewonnen worden. Geloof mij, het zijn niet van de minsten die in die kringen dromen van de muren van Wenen waar zij ooit voor stonden, en overwonnen werden. Israël is ontstaan uit de Eerste Wereldoorlog, dus lang voor 1948, en dat is tevens zo voor Syrië en Irak, maar over de geboorte van die twee landen worden geen vragen gesteld. ‘t Gaat altijd over de Joden en dat sluit perfect aan bij het diepe antisemitisme van de islam.”

  Liked by 1 persoon

 16. M. zegt:

  Die rechterokselfris boys zijn verboden met hun ideologie dus dan laat een zelfde ideologie overgoten met een geloofssausje die niet verboden is het voorwerk even doen.

  Like

 17. kruisridder zegt:

  De Duitsers deden ook geen enkele moeite om in de bezette gebieden de taal van de overwonnenen te leren. Integendeel. Duitse les was in de bezette landen verplichte kost op school.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s