Spanje: Immigratie via de Middellandse Zee stijgt naar recordhoogte

Screenshot_163

(Vertaling: E.J. Bron)

Het aantal migranten dat via de Middellandse Zee naar Spanje komt, is verleden jaar bijna verdrievoudigd. Volgens informatie van het EU-grensagentschap Frontex landden er in 2017 ongeveer 22.900 zogenaamde “bootvluchtelingen” op de Spaanse kust. Het jaar daarvoor waren dat slechts 8.000 geweest. Ongeveer 40% van de illegale immigranten zijn volgens het bericht afkomstig uit Algerije en Marokko, de rest uit West-Afrikaanse landen.

Junge Freiheit

In Italië daarentegen registreerden de autoriteiten met 119.000 immigranten een duidelijke teruggang (- 62.000) in vergelijking met het jaar daarvoor. Van die nieuwkomers kwam ongeveer 15% uit Nigeria, gevolgd door staatsburgers van Guinea en Ivoorkust. Ook in Griekenland daalde het aantal immigranten van 174.000 in het jaar 2016 met 30.000 verleden jaar, waarbij Syriërs en Irakezen de meest voorkomende nationaliteiten vormden. In totaal telde Frontex meer dan 200.000 gepoogde grensoverschrijdingen in de EU.

Mensensmokkelaars wijken in toenemende mate uit naar Spanje

Nu neemt in Spanje de vrees toe dat de mensensmokkelaars met het oog op de hindernissen op de belangrijkste routes tot nu toe in toenemende mate uitwijken in de richting van het Iberisch schiereiland. De oostelijke Middellandse Zeeroute naar Griekenland werd door een EU-akkoord met Turkije moeilijker gemaakt. Ook op de centrale Middellandse Zeeroute naar Italië is de illegale handel van de smokkelaar-bendes vanwege de EU-samenwerking met Libië gecompliceerder geworden.

De Spaanse minister-president Mariano Rajoy appelleerde aan de Europese Unie om zijn land niet met deze uitdaging in de steek te laten. De bewaking van de zeegrenzen zou verbetering behoeven. “Onze fundamentele rol bij de grensbewaking moet door de EU erkend worden”, zei Rajoy op de topontmoeting van de zuidelijke EU-landen in Rome.

Omstandigheden in Marokko en Algerije zorgen voor onzekerheid

Volgens Frontex vertrekken er steeds meer boten rechtstreeks vanuit Algerije en Marokko om koers te zetten naar het Iberisch schiereiland. De Noord-Afrikaanse landen gelden weliswaar als nauwe Europese bondgenoten – het Westen bewapent zelfs de legers, de grensbewaking en de kustwacht van deze landen – maar in de Algerijnse volksrepubliek van president Abd al-Aziz Bouteflika evenals in het Marokkaanse rijk van koning Mohammed VI. grijpen willekeur en corruptie om zich heen, wat ook merkbaar is bij de grensbewaking.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Algerije, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Noord-Afrikanen, Rotzakken, Spanje, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

99 reacties op Spanje: Immigratie via de Middellandse Zee stijgt naar recordhoogte

 1. monalisa64597182 zegt:

  Gewoon de boot lek schieten op zee.

  Geliked door 2 people

 2. Jean zegt:

  De enige redding voor ons is “halverwege de zee tussen Afrika en Europa die bootjes tegenhouden en terugsturen” binnen de week stopt die hele ellende want dan kunnen de mensensmokkelaars geen euro meer verdienen aan hun smerige handel.
  De EU troep zal er alles aan doen om de handel draaiende te houden want dat is hun enige kiesvee wat ze nog hebben, “‘voor wat hoort wat”‘.

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Van een ongeorganiseerde (aan het oog ontrokken natuurlijk wel georganiseerd. Soros en co) invasie gaat de EU de komende jaren over op een openlijk georganiseerde “legale” invasie van islamieten om Europa te komen verrijken. Dat zogenaamd legale is natuurlijk niet gegrondvest op de wensen van de Europese volkeren. Maar dat hoeft ook niet. De elite en alleen de elite weet wat goed voor ons is. Normale landen die het goed voor hebben met hun bevolkingen importeren geen islamieten want de islamieten dragen het Midden Oosten naar Europa en dat gaat nooit meer goed komen. Aboutaleb zei het al. Elke mainstream moslim is in zijn hart een salafist. Klopt helemaal. Gelijk elke rechtgeaarde Christen in zijn hart Jezus wil navolgen. Mohammedanen zijn niet anders alleen zij hebben Mohammed en dat was bepaald geen Jezus. Dagblad Trouw bekend eindelijk ook kleur met een groot artikel. Joden verlaten massaal Frankrijk en inderdaad hoe is het mogelijk het heeft met de islam en de moslim van doen. Moslims erin en Joden eruit en dan maar volhouden dat Europa erop vooruit gaat.

  https://langleveeuropa.nl/2016/06/eu-wil-60-miljoen-migranten-binnenhalen-voor-2050/

  Geliked door 1 persoon

 4. Patriot 2.0 zegt:

  Europa heeft zijn buitengrenzen niet op orde en gaat langzaam maar zeker kapot. Het doet me pijn om alles wat onze (voor-) vaderen hebben opgebouwd, verkwanseld te zien worden. Dat is een pijn die niet is te beschrijven….

  Like

 5. Hoppa, wéér een nieuwe route! Fijn he, EU-ropa: het enige continent ter wereld zónder noemenswaardige binnen- en buitengrenzen! 😠

  Like

 6. fons zegt:

  we gaan naar de klote, pvv en fvd zijn te klein, de meeste nederlandse kiezers zijn voor massa emigratie gezien hun stemgedrag, de invasie gaat maar door, zolang dat we helemaal in puin liggen, jammer

  Like

  • Anneke zegt:

   @Fons…neem het woord FRAUDE eens in gedachten. De stemmen worden NIET geted, zoals zou moeten. De wereld staat onderleiding van de NWO, de politiek zieken die achter de schermen de dienst uitmaken. De politici zijn hun trekpoppen/marionetten.
   Democratie is niet aan de orde, maar DEMOCRATUUR. Al decennia lang, máár men besefte dit pas veel later. En helaas de grote massa beseft nog niets. “Oogjes en oren dicht en snaveltjes toe”.

   Like

 7. Cathja zegt:

  Ze bedenken iedere keer weer een reden die aannemelijk zou moeten zijn om ‘te vluchten’. Ik vind ‘onzekerheden’ in welk land dan ook beslist géén reden om mensen uit die landen als vluchteling in Europa op te nemen.
  Stel je voor dat er nog meer landen bij komen waar het ‘onrustig’ wordt. Die landen laten hun overtollige burgers mooi naar Europa vertrekken, en wij zitten met de ellende.
  Er is geen toekomst voor deze mensen. Zolang wij zelf nog meer dan genoeg werklozen hebben, en woonruimte zelfs voor onze eigen jongeren moeilijk te bemachtigen is, dan moeten we beslist geen nieuwe vreemdelingen opvangen.
  Wanneer begint de overheid nu eens daadwerkelijk met het uitzetten van mensen die geen recht hebben op een verblijfsvergunning, maar hier tot in lengte van dagen/jaren doodleuk blijven plakken?
  Uiteraard op uw en mijn kosten?

  Geliked door 2 people

  • Jean zegt:

   Cathja, dat wordt in die landen “intern bewust” gespeeld, al die zogenaamde vluchtelingen laten grond en woning achter en wie denk je dat die eigendommen inpalmen? Juist, het intern corrupt zootje politiekers, daarom willen die ook niet terug naar hun homeland want “daar is niets meer”.
   Van smeerlapperij gesproken.

   Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   De overheid zet niemand uit. Er zijn wetten aangenomen om uitzetting mogelijk te maken maar die worden niet gehandhaafd. Het is bij wet verboden om een illegaal te huisvesten, e,d, maar de kerken lappen dat verbod aan hun laars en gaan door met pamperen van moslimterroristen onder het mom van werk van naastenliefde. Deze gutmenschen zijn volledig de weg kwijt en snappen niet dat, als moslims in nederland met voldoende jihaddisten zijn om het karwei te klaren, er een moordpartij zal plaats vinden die zijn weerga niet kent. Alle christenen, van welke stroming ook, zullen worden afgemaakt of anders tot slaaf gemaakt om geld te verdienen voor de moslims. De partij DENK zal bij de aanvang van deze intifada gebruikt worden om voet aan de grond te krijgen in nederland. Alle 2e kamerleden , m.u.v. DENk, zullen worden gedood en hun partijen verboden. Als dat voor elkaar is, worden alle DENK.politici vervangen door moslimgeestelijken uit Iran. Van de duitsers zullen wij dan niets meer horen want ook daar zal de uitroeiing van de autochtone bevolking zijn begonnen, zoals in nederland. De europese unie zal volledig verleden tijd zijn. Dictator Erdogan zal niet alleen heersen in Turkije maar ook in de hele Europese unie. Zijn turkse hulptroepen in Europa maken daarvoor de weg vrij. Zij ontvangen de bevelen via de Turkse televisiezender TRT op de satellietschotel en via de moskeeën die in Europa al volledig operationeel zijn en wachten op de bevelen van dictator Erdogan. De nl.regering hijst onmiddellijk de witte vlag van de overgave, want het openbaar bestuur van Nederland en de daarbij behorende ambtenarij, is al op alle fron ten doordrenkt van moslims, die op het aktieteken uit Ankara wachten. Problemen verwacht ik van de koning van Marokko, die ook een deel van de Europese koek zal opeisen want hij heeft natuurlijk niet voor niets al zijn hulptropen in Europa de boel laten verzieken. Dat moet hoe dan ook beloond worden.

   Like

 8. whahahahahahaha
  Frontex, de gratis overtochten afdeling uit Brussel , whahah
  pleurtttttt u paspoort weg , houdt uw leren jack en nieuwe jeans goed droog
  en houdt uw I=phone , hoog boven uw hoofd,
  om uw familie een selfie te sturen als u 50 meter van
  de marokkaanse kust bent opgepikt
  door de gratis EU roept U , welkom overtochten !
  PASPOORT, ??
  OOOOH DAN BEN IK ONDERWEG KWIJTGERAAKT !
  LACHEN MAN
  laten we voor nog 4 jaar op Rutte , de mosselruggengraat stemmen
  en die andere 125 landverraders,
  waaronder de corrupte gratis flat man /OUD VEILINGMEESTER
  en de CPN mocro homo leider der lekkende dames slipjes,
  die christen graftak ?? die doen hun hele leven al niks anders,
  nog iemand aan een kruis te spijkeren ??
  aan spijkers van van Leeuwen hang ik hier al eeuwen !!
  alsof je tegenwoordig niet in een compleet gekkenhuis woont !

  Maar ??
  op Geert stemmen , wie op blonde greet ?
  nee die heeft zo’n grote muil , die heeft ook geen oplossingen ?
  de nederlanders met IQ 45.5 mijn schoenmaat
  ALSOF GRENZEN DICHT GEEN OPLOSSING IS !.

  OOM VLADIMIR

  Geliked door 2 people

  • monalisa64597182 zegt:

   Nou maat je bent weer op dreef.

   Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    Ja èn ? Klopt toch wel. Frontex bewaakt de grenzen niet maar haalt de lui uit die bootjes binnen en brengen ze naar o.a Spanje, samen met AzG en andere NGO’s, verder worsden er iedere dag een vliegtuiglading vanuit Libie ingevlogen en er gebeuren nog veel meer dingen achter onze ruggen. Maar goed het overgrote deel van het Nederlandse volk is het er mee eens, hoe meer zielen hoe meer vreugd, of zo. Als ze het er niet mee eens waren hadden ze wel anders gestemd. Dus zoals besteld is, wordt geleverd.

    Like

 9. Tistochwat zegt:

  @ vladimir530868941 17 januari 2018 om 20:49

  ALSOF GRENZEN DICHT GEEN OPLOSSING IS !.

  Als Geert met deze supersimpele oplossing aankomt, is het natuurlijk nooit een oplossing, vinden onze ‘socialistische’ ‘leiders’ en hun zwakbegaafde kiezers.
  Wat een ellende met die smerige EU, en u maar lachen , heer Vladibob.
  Nou, het is om te janken, hoor.

  Vindt Frans ook, die jankt toch altijd zo mooi.

  Like

  • theresageissler zegt:

   @Tistochwat: “Wat een ellende met die smerige EU en U maar lachen, Heer Vladibob.”
   Precies. Exact. Frappant.
   En juist daarom houd IK rekening met welgeteld twee mogelijkheden:
   Óf de hele kolerezooi kan hem in feite heen éne moer schelen -zelf zit hij tenslotte hoog en droog in de Oekraïne,waar hij zich nu eenmaal als een vis in het water voelt- en is en blijft zijn hoofddoel op deze en andere sites de hele boel dicteren en op stelten zetten en tweedracht zaaien, óf er is hier metterdaad sprake van chronische verstandsverbijstering.
   Overigens sluit het één het ander bepaald niet uit.
   (Zo, “Vladimir”, kom er maar in, knul! Spuit er maar weer uit, wat je niet binnen kunt houden, Jan-met-de-korte-achternaam; Ik ben er op voorbereid.)

   Like

   • beste bert
    kan je deze berg stront even toe roepen

    KAPPEN NOU , OF MAG IK HAAR HELEMAAL AFZAGEN ???
    ik reageer niet op haar, ze probeert van alles
    valt mensen aan die ik een like geeft
    Harry vertelt haar even dat ze een vreselijk mens is
    alinea’s lang wordt dit wormvormig aanhangsel
    steeds bozer
    op iedereen die maar ,blij durft te zijn dat Ome bob , en zijn broer terug zijn
    dan wel dat Ome bob de situatie zo duidelijk kan vertellen .

    IK ZIT HIER NU EEN DAG OF 4, VANAF SECONDE 1 IS
    DIE NSBer MET DUITSE roots AANLEG, AAN HET ZEIKEN
    VANAF WERKELIJK SECONDE 1
    je kan het zo terug kijken , op de pagina van
    mijn fenomenale geweldige stuk over Berlusconi
    en heb haar zelfs gevraagd even de datum en de tijd op te schrijven

    waar tegelijk de EU trol haar vriend was, whahahaha
    ze was waarschijnlijk in de oorlog al fout whahah

    dus helemaal op tilt, whahaha wel leuk
    maar ben hier beetje schijtziek van

    NU HEEFT DE VOLGENDE HET GEDAAN , MEVR. TiSTOCHWAT ???

    sorry dat deze hele ouwe jurk geen gezicht 1965 hier de leiding
    denkt te hebben
    ze heeft nu iedereen een beurt gegeven
    misschien wil zij er ook wel een, , whahaha
    maar ik kruip niet op NSB varkens , dus los jij het effe op

    dank je wel ,

    Vladimir & Ome bob , sorry je bent strontziek maar deze
    berg gier moet nu gestopt worden ,

    misschien wil je weten wat anderen hier van denken, misschien komen er nog wat meer reacties

    ze zit nu dus 5 hele dagen te zeiknen te zeuren tegen iedereen

    Like

   • ik heb een donker bruin vermoeden
    dat je alleen staat in dit gevecht .

    zeurdame, , dus Bert vertel het maar !

    Like

   • theresageissler zegt:

    Als je nu slim/verstandig zou zijn, Vladimir/Bob, zou je even pas op de plaats maken en zeggen: “Theresa, laten we hier mee ophouden. Ik ben oprecht bereid, om bij deze ALLES terug te nemen, waar ik je, te beginnen met twee jaar geleden tot en met op dit moment voor heb uitgemaakt en ik geef bij deze toe, dat jij, en trouwens IEDEREEN hier het recht heeft op zijn eigen standpunten en zienswijzen, ook al staan die af en toe haaks op de mijne. Dat is het leven nu eenmaal en ik mag niet eisen, dat een ander die bijstelt ofwel zijn mond houdt, zeker niet op deze manier.”
    Maar dat voor de hand liggende kwartje wil bij jou niet vallen. Integendeel, jij doet hier, waar je mij van beticht: Steeds bozer worden omdat ík het verdom, timide voor jou in een hoekje te kruipen. En het resultaat is, dat jij steeds meer je ware inslag laat zien.
    Jij niet op mij reageren? Kom op! Je doet niet anders, zij het op de jou kenmerkende manier.
    Over een “laatste hersencel” gesproken!
    Geef het toch toe, Man: Niet ik, maar JIJ denkt, de baas op dit blog te zijn, dat jij binnen de kortste keren hoopt om te vormen naar JOUW gedachtegang.
    : Het moet dan zijn: Jou aanbidden óf zwijgen/oprotten.
    Ik sta alleen? Ja, omdat de helft hier te bang is om zich ergens mee te bemoeien. Ik kan er zo een aantal opnoemen, die het met mij eens zijn.
    Maar dat zal ik niet doen: Ik betrek ze hier niet in, zoals jij, lafhartig, wèl doet – Als ik dat per ongeluk al eens deed,zal het nu niet meer gebeuren. Maar niettemin:
    “Harry vertelt haar even…..”Ja, verschuil je gauw achter hèm, mietje!
    Kijk eens wat vaker in de spiegel, oh, verheven Vladibob! (Al kan ik persoonlijk niet instaan voor wat je dan te zien krijgt.)

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 18 januari 2018 om 15:56

    Als het inderdaad daar waar Ome Vladibob woont, zo heerlijk en goedkoop is, begrijp ik waarom hij zo moet lachen om de sukkels die in dit land blijven stemmen op de linkse landverraderlijke bende en die nog steeds blijven blaten dat ze ‘het zó goed hebben’! Ik hoor dat ook regelmatig, dat ze het hier zelfs ‘nog veel té goed hebben’.
    Ik denk dus dat Ome Vladibob in zijn enthousiasme NIET ONS uitlacht, maar alleen de masochistische stommelingen. Daarover heeft hij leedvermaak.
    Eerlijk gezegd ben ik dit land kotsbeu, waarom zou je hier nog ergens voor vechten? We zijn al verkocht en verraden. Waarom zou ik ‘sterven voor vorst en vaderland’?
    Ik voel me hier niet meer thuis, ik voel me nergens meer thuis.
    Als het leven bij Ome Vladibob in diens koude land zo aangenaam en zo BETAALBAAR is, zou ik het best eens willen proberen. Ik zit alleen muurvast in dit land, in deze dictatuur vanwege de financiën.
    Of Putin de ideale leider is? Ik weet het niet. Wat ik wel weet, is dat die bende in Den Haag en in Brussel in ieder geval NIET DEUGT.
    Of ik het in het land van Ome Vladibob zou uithouden? Ik weet het niet. Maar het zou me veel rust geven als ik ergens zou kunnen ‘leven’ waar het bestaan betaalbaar is en waar je niet constant in angst hoeft te leven om letterlijk op straat te komen staan, zitten of liggen.
    Als ‘leven’ alleen maar vechten is (tegen de bierkaai) waar ben je dan eigenlijk mee bezig, vraag ik me af.

    Zomaar opeens moest ik hieraan denken (het slaat waarschijnlijk nergens op):

    I feel Thunder in my heart
    Should I walk away
    Wondering what it is what I’m supposed to do

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 19 januari 2018 om 09:05

    oh, verheven Vladibob!

    Kijk, dit vind ik nou een komische opmerking.
    Ik kan er niets aan doen dat ik er even om moest glimlachen. 🙂

    Ik begrijp jouw standpunt ook wel, hoor.
    Beide standpunten begrijp ik, ze hebben alleen een geheel verschillende stijl van ‘gebracht worden’.

    Like

   • beste mevrouw , nou voor de laatste keer dan ,
    ik ben 4 jaar ? weggeweest ,
    ik schrijf gewoon een stukkie waarheid
    maar op “”mijn manier ”
    IK HAD UW NAAM NIET GENOEMD
    IK HAD NIETS VERKEERD GEZEGD
    ik nam alleen , die ouwe geweldige 81 jarige berlusconi effe op de hak ,
    lees dat nou eens effe terug , meer niet ,
    U begint nu hieronder, op de goede manier
    en 3 regels verder ??
    Ja hoor iedereen heeft het weer gedaan , werkelijk iedereen
    Ik geef wat likes, niet om dat ik wat schreef maar de reacties leuk vond
    WEER COMMENTAAR ??
    op harry op paul op , ja wie niet ,
    U werd nergens genoemd
    Harry , is u dus spoegzat , nou wie niet hier ?, zou ik zeggen
    dat heeft u gecreerd hier met Uw mussolini streken, niemand anders,
    nog wat aardige mensen ,die het lef hebben om mijn stukkies goed te vinden
    Iedereen moet het ontgelden .
    en niemand praat tegen u ,
    natuurlijk was 3 a 4 jaar geleden een geweldige strijd

    MAAR BERT’s EJBRON WERD WEL HET HAAST NR 1 BLOG IN NEDERLAND .

    er was een mevrouw Maria,!!!!!!
    Jezus christus dat mens wist veel, werkelijk ongelofelijk
    de echte Yoegoslavie story, de islam story daar
    ze wist allejezus veel over de “ILLUMINATIE ‘ TOEN AL !
    DAT ALLES HEEFT U UIT JALOERSHEID ???? DENK IK ????

    allemaal naar de kloten geholpen , vraag even aan bert , hoeveel reacties er op zijn blog binnen vlogen , ALLES NAAR DE KLOTEN !!

    IK PROBEER UIT TE LEGGEN HIER OP DIT GEINIGE BLOG, HOE IK DENK, hoe ik leef, hoe ik opgegroeid ben .!!!!
    Ik reageer met nieuws , met de right sector en ultra rechts naast me in de straat !
    ik hoef helemaal geen blog, maar ben een sportieve ouwe lul met een heel mooi meissie
    ik ben een heel gelukkig mens, ongelofelijk.
    Maar met mijn levens opvattingen van Wayne Dyer, kunt U proberen wat u wilt,maar u komt niet in mijn buurt, mijn kennissenkring,
    omdat u dus gewoon om het netjes te zeggen :
    GEWOON NIET AARDIG BENT .
    EN HOE DAT KOMT DAT INTERESSEERD ME ECHT GEEN FLIKKER .
    dus al uw rare verhalen, rare hersenspinsels, daar lig ik gillend van in de stoel
    dus ??
    U heeft vele vrienden hier, whahahahahahah ?
    Ik zou er niet op rekenen , of dacht u dat mevrouw Tistochwat het leuk vindt om iedere keer door u afgezeken te worden
    verder /
    noem er voor de gein een paar, whahahahah
    ik zie er niet 1 , die u steunde ,
    Ja, een Stalin & Hitler figuur
    hoe krijgt u het toch voor elkaar om als er 1 tot nu toe / EU betaalde trol op dit blog rondhobbeld ?
    DIE IS GESTUURD HOOR, DAT IS GEEN ONGELUKKIE, whahahaha
    DAAR EEN VRIENDIN VAN TE WORDEN, whahahahahahahahahah
    na zoveel jaar zou je toch deze bergen eu stront zelfs moeten ruiken ?
    Dus ik zal u niet meer benoemen als, “”de jurk ”
    U stond er mee op facebook / you tube en op krantenfoto’s dus
    DON’T BLAME THE MESSENGER, WHAHAHAHA
    u BEWEERDE NOG WAT KRETEN , waar ik U voor uitgemaakt
    zou hebben
    er zitten er bij , die woorden gebruik ik nooit ,
    maar ja ik heb u wel afgezeken !
    dus , als u niet meer als een waanzinnige op mij reageert ,
    DAN DOE IK HET OOK NIET OP U ,
    dus vrede sluiten met u kan ik niet, want u bent gewoon een raar mens
    en die mogen niet, nooit in mijn vriendenkring
    misschien deugt u wel hoor, maar u heeft het hier op de side NOG NOOIT LATEN ZIEN !
    MAAR DAT IS UW PROBLEEM !

    IK DACHT DAT WE HIER MET ZIJN ALLEN VOOR 1 DOEL STREDEN !
    en ja ik ,
    Ik zie mijn naamgenoot , dus regelmatig in het echt ,
    dankzij mijn meissie .
    KANJER ECHTE KANJER
    dus vergeet U nou Vladimir
    dan zal ik hier de mensen dingen vertellen die u nooit te weten kan komen
    EN BLIJVEN LACHEN, JA OOM VLADIMIR GAAT LACHEND ZIJN KIST IN .
    naar THE AFTER LIFE !!!!
    iK HOEF OOK NIET naar de hemel, ik ga wel beneden kijken
    AL MIJN VRIENDEN ZITTEN DAAR ,whahahaha
    ( Oscar Wilde )
    dus veel plezier, denk niet dat de hele wereld Uw vijand is .
    het gezeik is van mijn kant gestopt, whahahahahahahahah
    NOU U NOG,

    HUGGIE

    OOM VLADIMIR,

    Like

   • theresageissler zegt:

    @Tistochwat, 13.04u: Ja, maar verwacht niet, dat ik er een gewoonte van maak.
    Twee verschillende manieren van brengen, dat kun je inderdaad zeggen! Daar kún je eenvoudig niet grappig over doen, als je voortdurend hele bakken shit over je uitgestort krijgt!
    En kan hij beweren, dat hij van mij hetzelfde te verduren heeft? Nee, tienvoudig nee!
    Zoiets zou ik niet eens kúnnen, ook al wóu ik het!

    Like

   • theresageissler zegt:

    @Vladimir: 15.55u:Pffff….Weer één oneindige warboel van verwensingen, akelige lachbuien en hartstochtelijke kreten, maar dat laatste zinnetje begreep ik dan nog, gelukkig!Zo zo: Gestópt nog wel! da’s abrupt.
    Ik zal me maar niet gaan afvragen, wat daar achter zit.
    En nu ik nog? Best hoor! Op voorwaarde, dat het ook zo blijft.
    Knoop alleen dit nog in je oren:
    Ik heb mijn eigen opinies en-ik-laat-me-niets-door-de-strot-duwen.
    Als jij dat alleen maar tot je laat doordringen en het accepteert, is er wat mij betreft niets aan de hand.

    Like

   • theresageissler zegt:

    @Vladimir, 15.55U: En dan nog wat, Vladimir: Iets, wat ik hier nu eens even NIET onbesproken wil laten:
    Je begint ergens in je warrig betoog op een gegeven moment over “mevrouw Maria”.
    En gemakshalve -zoals zovelen doen- gooi je het er maar weer op, dat ik….weet ik veel, wat; iets van haar ‘verkloot’ zou hebben uit “jaloezie.”
    Quatsch, slaat nergens op. Ik zal jou nu eens voor eens en voor altijd vertellen, wat de exacte oorzaak was van de chronische onenigheid tussen ons:
    Ten eerste, omdat ze een openlijke minachting aan de dag legde voor Nederland, MIJN land, hoe ziek het ook is. Maar uitkafferen laat ik het niet, wat zij niet wenste op te pikken.
    Ten tweede, en nu komt het: Omdat zij het op een gegeven ogenblik bestond, om vanuit het niets te suggereren, dat ik waarschijnlijk een verkapte nazi was en bovendien, dat het voor haar als een paal boven water stond, dat ik één van mijn artikelen voor Bron, “J’accuse”, NIET ZELF GESCHREVEN ZOU HEBBEN.
    En geen van beide smerige beschuldigingen heeft ze ooit teruggenomen! Ziedaar, waarom de vrede tussen haar en mij nooit getekend kon worden.
    Dit is mijn laatste woord erover, maar dát vormde alles bij elkaar de oorzaak en niets anders.

    Like

   • Rookmelder zegt:

    @webmaster, onbegrijpelijk, enigszins met verbazing tik ik deze reactie, zielig lopen doen herken ik me niet in en heb het ook niet nodig, het is mijn conclusie na constatering van het feit dat het wel gebeurd is, losstaand van de oorzaak, daarbij uitgaande dat u de moderator bent en mijn insteek het was om dat te voorkomen, niet meer, niet minder !

    Like

   • Rookmelder zegt:

    Jawel, ook dat nog, waartoe verbazing al niet kan leiden, daardoor de reactie niet op de juiste locatie neergezet !

    Like

   • BESTE BERT G
    het antwoord is nee.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ik herken u van het gezeik van 4 jaar geleden ‘
    als je nou geen stront in je ogen had , al je hele leven
    dan had je gezien
    That the batttle of The jurk , IS FINISHED

    HET IS KLAAR !!!!

    DUS KOM JIJ NA 4 JAAR OOK NOG EVEN OLIE OP HET VUUR GOOIEN

    DROPVETER ( EN DAN DRUK IK ME HEEEEEL NETJES UIT )

    VLADY

    Like

   • OP UW REACTIES VAN 21.32 UUR & 22.06

    WERKELIJK BELACHELIJK , U HOUDT MAAR NIET OP HE ??

    WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA GLOEIENDE GLOEIENDE

    WERKELIJK ONGELOFELIJK

    UW GELIEFDE VRIEND VLADIMIR & OOK VAN BOB

    WHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ vladimir530868941 19 januari 2018 om 15:55

    Heer Vladibob, u schreef:

    of dacht u dat mevrouw Tistochwat het leuk vindt om iedere keer door u afgezeken te worden

    Hartelijk dank voor uw bezorgdheid, heer Ome Vladibob, maar ik heb bepaalde opmerkingen van Theresa Geissler niet ervaren als ‘afzeiken’.
    Wél heb ik me weleens ‘op de vingers getikt’ gevoeld. Zo kwam dat tenminste op mij over.
    Theresa is – ongetwijfeld zonder dat ze dat zo bedoelt en wellicht onbewust – hier en daar soms een beetje ‘belerend’ bezig, als een soort moderator, als ik dat hier mag zeggen.
    Ik zie dit als een uiting van haar enthousiasme en bevlogenheid.
    Over haar jaloezie verwonderde ik me ook weleens, maar wie is er nu niet een beetje jaloers op wat anderen bezitten, hebben meegemaakt of kunnen?

    Ik beschouw Theresa als een intelligente, hoogbegaafde vrouw, die andere mensen keurig benadert (soms dus wat ‘belerend’) en die uitstekend kan schrijven en argumenteren. Een vechter ook. Dat doe ik haar niet na.
    Ik wil me niet mengen in onderlinge wrijvingen tussen mensen die hier reageren omdat dit voor mij te veel stress oplevert.
    Zoals sommigen misschien weten, houd ik me op de been met mijn vorm van humor en die probeer ik graag leuk te houden.
    Dat zal niet voor en bij iedereen lukken, maar er is niemand op de wereld die met iedereen bevriend kan zijn. Iedereen zal altijd minstens een vijand hebben.

    Ik wens u en de anderen heel veel succes met de demonstratie in Rotterdam en liefst ook wat gezelligheid onder elkaar! Petje af voor iedereen die zich vandaag zo bewonderenswaardig inzet!

    Like

   • lieve mevrouw Tistochwat
    whahahahahah
    wat een schitterend woord “!!!!!!!!!!!!!

    “”ze is een beetje belerend ??? ????????????????????????

    whahahahahahaha GENIAAL, WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

    nou lieverd ,Dat heet in Algemeen Beschaafd Rotterdams “” heel anders hoor !

    whahahahaha

    maar ik ben er klaar mee, ik loop nog even het laatste gezeik van haar door
    ze was gisteren nog effe de hele dag bezig
    om ergens steun te vinden ,die er dus niet is en was
    leuk om te zien .
    de onschuldige, whahahahahaha
    voor ze haar excuus briefje schreef, whahahaha

    DUS IK ZWIJG ALS HET GRAF !!!!!!!!!!!

    DANK U WEL, VOOR DE BELERENDE MEDEDELING, WHAHAHAHA
    MOOI WOORD
    U BENT WERKELIJK GEWELDIG GRAPPIG !

    KUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

    OME VLAD .

    Like

   • TEVENS UW REACTIE VAN 23.44 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    WANNEER HOUDT JE NOU JE MUIL EEN KEER DICHT

    HET WAS KLAAR , , OVER

    OF ben je met een grammofoon naald ingeent ?

    klaar, klaar klaar, kop dicht

    vriend Vlady

    Like

   • Nemesis zegt:

    Theresa, ik begrijp dat ook op dit forum niet iedereen elkaar mag, het niet bepaald eens is met elkaar en ook de manier van reageren nu niet bepaald aantrekkelijk vindt.
    Maar ik moet je even laten weten, dat ik mijn weetjes over de Ukraine nu niet bepaald van Ome Bod Vlad heb. Ik heb zelf daar ook kennissen her en der, dus ook in de Donbas zitten en zelfs in Rusland. (En overigens, niet alleen daar).
    Dus hoog en droog in de Donbas zitten zou ik jou niet willen toewensen, dat hield je geen paar weken uit. Daar waar je zo goed als niets aan levensmiddelen, kleding, medicijnen, noch medische hulp kunt krijgen. Daar waar de bommen en de granaten je bij tijd en wijlen om de oren vliegen en gewoon de woonhuizen van de burgers, met de burgers erin in puin schieten. Dat op dit ogenblik dus echt de oorlog daar uitbreekt, omdat Kiev die wet heeft aangenomen, de Donbas en omgeving met militarisch geweld terug te veroveren zoals zij dat noemen. Dat onze vrienden uit de VS hiertoe hun de mogelijkheid heeft gegeven in de vorm van o.a. zwaar materieel en wapens. Ik heb de video’s van deze transporten naar de Ukraine gezien. Video’s die onder gevaar van eigen leven zijn opgenomen en bijna sneller van het net verdwenen als dat ze erop gezet waren.
    Ome Bob is nu eenmal naar de Ukraine geemigreerd heeft een Russische vrouw en familie daar waar hij dol op is. Dat zogenaamde lachen (hahaha) lijkt mij nu geen echt lachen, is meer sarcasme. Bovendien waarschuwt hij ons voor heel veel nare dingen, als daadwerkelijk Kiev het leger richt oosten stuurt en Rusland niet anders kan dan ingrijpen. Want wat daar woont zijn voor het grootste deel Russen en geen Ukrainers. Je mag alleen maar hopen als het zover komt, dat het geen massa slachtig wordt en het niet overslaat naar het westen hier.
    Je kunt het me kwalijk nemen, maar ik ben het gewoon niet met je eens.

    Like

   • whahahahaha , lieve Tistochwat

    Nee, ik lach ze uit,
    MIJN HELE LEVEN AL, DAT DOET VEEL MEER ZEER !!!
    dan worden mensen veel bozer,,,,,,,,, heel erg boos !
    omdat ik hun stommiteiten laat zien
    hun hersenloosheid
    hun 1 cellig heid daar in die boven kamer !

    en aangezien ik dus mijn Wayne Dyer leefwijze heb,
    vreet je dat gezeik van anderen dus ook niet op ,
    Nooit, nooit van zijn leven
    dan leef je dus heel makkelijk
    geen stress door anderen opgelegd
    ik ben ook niet te indoctrineren
    wie , dan ook

    hoge bloeddruk hebben ze dan altijd dankzij oom vlad

    al staat die mevrouw met dat plastic haar voor me ,
    BEA BILDERBERG a.k.a “”de Ranitz , , tevens bastaard “” !!!
    die mevrouw , met
    Landgenoten u kunt allemaal de pleuris krijgen

    en tekende bij het Shell kruisje, ISLAM VOOR OLIE, de heks !
    DIE ZOU BIJ OOM VLADY ook van een kouwe kermis thuiskomen

    denken denken over die teringleier , DIE JE AANSPRAK ??
    ik schuif het terug dus ligt die zeikert zelf wakker
    en oom vladimir slaapt als een roos altijd
    ik vertel ze dus gelijk dat ik dat gezeik dus niet wil horen
    en schuif HUN probleem dus gelijk terug

    nu heb ik dus in mijn heerlijk leventje , enkele vrienden , echte vrienden :

    DAT KOMT :
    ALS JE ALTIJD DE WAARHEID ZEGT
    HOUDT JE WEINIG VRIENDEN OVER
    MAAR WEL !
    EEN PAAR ECHTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    met het resultaat ??
    dat op mijn begrafenis ,
    het stervendruk zal zijn
    de politie het verkeer moet omleiden
    en de brandweer de belendende percelen nat moet houden

    zult u zeggen ??????????? why ????????????????????

    U heeft weinig vrienden zegt u net ??

    Ja lieverd, maar het meerendeel komt dus

    OM ZEKER TE WETEN DAT IK DOOD BEN !! whahahahahahaah
    en
    houden een inzameling ,waar heel veel geld snel wordt opgehaald ,
    om
    EN BETON BLOK MET INSCRIPIE

    hier ligt de ETTERBAK !!! er in gebeiteld

    de afmetingen worden 1 meter hoog en minimaal 4 x 4 meter

    OM ZEKER TE ZIJN DAT IK ER NIET ONDERUIT ZAL KRUIPEN

    WHAHAHAHAHAHAHA,

    nou , love you, U bent een gweldige lieve oude mevrouw

    ik hoop , minimaal net zo oud te worden als U
    met dezelfde vrolijke en geinig werkende hersencellen .

    dikke KUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

    zeg maar Vlad , tegen mij hoor, whahaha

    X X X XX X X X X X X X

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ vladimir530868941 20 januari 2018 om 15:34

    BEA BULDERBILBERG? Práát me er niet van!

    Like

   • theresageissler zegt:

    @ “Vladimir”: Op enkele van uw reacties t/m die van 20 januari om 15.07u:
    Ik hou op. Maar één ding is in elk geval duidelijk:
    De feiten interesseren jou geen flikker: Het enige, wat jou interesseert is, dat iedereen die niet met jou meelúlt, tot zwijgen moet worden gebracht. Met behulp van totale afbranding.
    Daaraan kun je nou zien, hoe dat in Rusland gaat.
    En het kan me niks meer verdommen, wat je daar nog op uitbraakt: Jij hebt je ware intenties getoond en ik heb gezegd.
    Wat mij betreft geen blik meer op dit topic! GRAFTAK!

    Like

   • theresageissler zegt:

    @Nemesis, 20 januari, 15.17: Helaas is er hier geen basis aanwezig om simpelweg te stellen, dat je het niet met me eens bent, Tien: Het is namelijk zo, dat, op basis van hoe hij het brengt, ik geen mening over deze kwestie hèb en hij die ook niet kan laten doordringen.
    Ik zie alleen maar de manier waaróp, waar ik van wálg, wat mijn opnemingsvermogen in deze blokkeert.Dat stamt al van twee jaar terug.
    Zijn toenmalige soulmate, die ik hierboven nog noemde, had een duidelijker manier van redeneren, maar in haar geval werd alles weer verpest door haar diepe, letterlijk uitgesproken minachting voor alles wat Nederlands was, plús de feiten, zoals ik ze hierboven al aanhaalde: Mij zonder enige basis van van alles beschuldigen om me in een kwaad daglicht te stellen. Het spijt me wel, maar op zo”n manier overtuig je mij niet van wat misschien best waar is; dat dringt dan niet meer door bij mij.
    Ik laat mijn land niet beledigen en ik laat mezelf niet afbranden. Klaar.
    Voor een rustige, redelijke uitleg, zoals jij nu geeft, sta ik wel open, maar voor hún benadering NIET.
    Zo. En zoals gezegd: Dat was het, ik werp hier geen blik meer op.

    Like

  • wat zou ik graag een draadnagel van een cm of 25 dwars door zijn kop heen slaan
   van dit volgevreten varken, ook wel rolmops genoemd !! .
   deze “graftak ‘ moet eerdaags ,
   “”””met zijn hart uitgesneden op zijn rug,
   opgehangen worden aan de stadsspoorten
   zodat de honden er net bij kunnen “”

   quote : Jules deelder mijn nachtburgemeester ( ook geschift trouwens )
   whahahahaaha

   en dan zeggen dat Rotterdams geen vloeiende mooie taal is, whahahaha

   VLADY

   Like

   • Rookmelder zegt:

    @Vladimir, gewoon negeren en links laten liggen, het is slechts een schreeuw om aandacht en dat kan je bereiken door de boel -eerst- op te naaien ! Ik ga er verder niet op in, mijn reactie-s- worden namelijk -wel- verwijderd !

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Onzin. Uw reacties worden NIET verwijderd! Niet zielig lopen doen!

    Webmaster

    Like

   • lieve Tistochwat
    ik liep in 2009 echt helemaal per ongeluk , als “‘vrijgezel ”
    via een vriend een oude klant , bij Mitsubishi ,
    tegen een foto aan , van een vriendinnetje van zijn vrouw uit Ukraine !

    nou ik zit simpel n elkaar, als ik een gezicht zie, en ik wil dat niet zoenen ,
    HOEFT DE REST OOK NIET , whahahahahaha

    dus via skype sprak ik haar op woensdag middag om 15.00 uur
    en vroeg zal ik je verrasssen !!
    het werd doodstil en het bleef effe doodstil
    dus ze kwam terug en zei, verras mij eens !
    ik vroeg haar, kan je mij vrijdag avond oppikken op Kiev airport ?

    Het werd doodstil , 1.2.3.4.5. minuten mijn vriend zei
    ZO DIE IS PLEITEN !
    INEENS KWAM ZE TERUG EN ZEI,
    Mijn dochter zit keihard te lachen ,
    dus zei ik, nou ik wil je in het echt zien en je dochter vindt het ook leuk
    dus 2-1 voor Ome Vladimir, ik kom eraan .
    dus weg verbinding

    Ik heb razendsnel vluchten gezocht
    en ja hoor aankomst vrijdag via Dortmund wizz-air Kiev
    en oom Vladimir pleiten !

    kom ik aan op Kiev, normaal staan daar 20 / 30 mensen te wachten ,
    ja nu dus effe niet whahahaah
    wel 350 / 400 , en mijn oude telefoon deed het niet daar

    dus ik tussen die rijen wachtenden door,
    denkende ,
    goed gedaan paardenlul ,whahahaha
    Oom vladimir in Kiev, mooi boek, whahahaha

    dus dat wordt een paar dagen kiev
    en oppleuren want ik zag echt geen meiden
    ,WAAR IK MEE AFGESPROKEN HAD WHAHAHAHA ,
    dus staat er een werkelijk schitterend meisje
    ( ik moet zeggen voor vrijgezelle meelezers,
    ga een lang weekend naar Kiev, en u komt nooit meer terug )
    WAT EEN MOOIE MEIDEN, KINDEREN, MEISJES, ONGELOFELIJK !!
    super vrouwelijk , niet van die horriken net als in nederland
    Nee echte vrouwen , heerlijk !!

    dus ik loop naar dat mooie meissie, en vraag ??
    do you speak english / antwoord Yes,
    dus vraag ik haar of ze het nummer van mijn afsprakie effe wilde bellen
    ze draait dat nummer, en geeft haar telefoon aan mij,
    en tussen de meute die staat te wachten
    zie ik een leuk ding, haastig naar haarr telefoon zoeken,
    ik gaf de telefoon terug en zei, ik zie haar al .

    zo dat was hoe oom vladimir in Ukraine aan kwam,
    nou het land, is schitterend van natuur schoon, bossen, toendra’s meertjes , leuke , heel veel rivierstrandjes . en dan ??

    de kosten om te leven ?
    nou iedereen heeft daar als ze b.v. naar een dorp of stad wilden verhuizen ,dat net opgericht werd, dus fabrieken, dan heb je mensen nodig, die mensen hebben kinderen , en kinderen moeten naar school

    DUS AL DIE VERHUIZERS, KREGEN ALLEMAAL EEN GRATIS HUIS VAN DE STAAT !
    IK HERHAAL GRATIS EEN HUIS !
    NOU DE LEVENSSTANDAARD ??,
    IK KAN HIER MET 3 PERSONEN LEVEN VAN 100 EURO IN DE WEEK, EN DAN IS ALLES BETAALD, GAS, ELECTRISCH, WIFI, TV ,en dan tank ik ook nog af en toe !! whahahaha

    nou van 2009 tot en met 2012,
    incl de Europese voetbal kampioenschappen in Ukraine geweldig,
    lieve straatarme mensen ,
    de ouwetjes op de markt,
    met 5x 1 kg aardappelen of 7 tomaten en 15 uien voor de verkoop

    Als je Kiev uitrijdt , Kiev is duur, en best een mooie stad met hele mooie , kerken en kathedralen , mooie parken en het centrum is mooier dan rotterdam

    maar als je 20 /30 minuten kiev uitrijdt,
    dan kom je dus zo 1955 binnen gereden of soms zelfs 1928
    en dat vind ik geweldig

    de rust , de liefde van deze straatarme simpele lieve mensjes

    als ik met “babouska ” naar het zomerhuis ga
    daar kan zelfs Adolf met het 6 leger je niet vinden
    een eigen waterput een beekje, de volkstuinen,
    deze mensen kunnen overleven
    dat kunnen wij niet,
    want u en ik hebben een probleem als de schappen bij de JUmbo
    Appie heyn , de lidl , of de aldi leeg zijn .
    dan komen de moordenaars bij u te voorschijn
    geen eten , .

    en toen werd alles in 1 keer naar de kloten geholpen ,
    de coup
    een democritsch gekozen president die met een pistool op zijn hoofd werd afgezet
    de eerst vredelievende betaalde protesters
    die omdat het niet opschoot werden vervangen door in Polen getrainde gevechtstroepen

    de rest is history , die nu misschien wel het einde van de wereld in kan luiden !

    de USA gestuurde regering met een CIA puppet, gaat dus
    volgens de TV, de Donbass en de krim terug halen
    whahahahaahha
    TUURLIJK !!!
    ,
    dus dan vallen er honderduizenden doden,
    dat vinden de EU en USA niet erg
    COLLATERAL DAMAGE, EN VER VAN HUN HUIS
    ALLES GEPROGRAMMEERD OM PUTIN BINNEN TE LATEN VALLEN ,

    EN GELOOF MIJ, DIE OORLOG GAAN WIJ NIET WINNEN !

    dus tot de dag van vandaag , ben ik de liefde van mijn leven tegen het lijf gelopen en zit ik misschien morgen al in de stront ??

    hoewel er ligt 40 cm sneeuw, , dus dat zal wel niet
    UKRAINE HEEFT GEEN KANS, EN DE USA ???
    WHAHAHAHAHAHA
    niet vergeten hoor !!!!

    DE RUSSEN SPELEN EEN THUISWEDSTRIJD

    EN VRAAG MAAR AAN NAPPIE EN ADOLF

    RUSLAND UIT IS ALTIJD MOEILIJK !

    dus als dit uit de hand loopt , en u hoeft niet weg te lopen hoor

    de laatste die een flits ziet, heeft 7 minuten de tijd

    dus lieve Tistochwat , het spijt me, het was ook hier zo mooi

    en over uitlachen ??, whahahahahahaha

    dat deed /doe ik mijn EX , WE HEBBEN HET TOCH NOG GOED !!
    EN MIJN BUURMAN MET ZIJN EIGEN BEZEM EUQUALYPTA
    die zit te vertellen,
    we willen emigreren , ???? want het gaat niet goed
    en stemmen dan toch nog maar een keertje op de VVD
    dus ik ben ik omgevallen van het lachen
    en 1 minuut later heb ik die in A.B.Rotterdams
    DE TOUWTYPHUS GESCHOLDEN
    en uit mijn vrienden kring gepletterd na 45 jaar !!

    dus wie lacht Vladimir uit ?
    geen i-D’666 stemmers
    CPN mocro homo’s incl . de lekkende natte damesslip aanhangers
    CDA stemmers
    en VVD stemmers , dan moet je wel zo’n plaat voor je harsus hebben
    dus al
    de mensen die 21 jaar geleden niet naar PIm luisterden
    en nu
    als 12 jaar niet naar GEERT,
    duidelijker kan ik het niet maken ,
    dus mensen die in het mooiste kleinste geweldigste landje woonden
    dat ze helemaal naar de kloten helpen

    Ja, dan moet ik lachen , om zoveel hersenloosheid
    DUIDELIJK
    MOOI !

    EN NOU GA IK NAAST MIJN SCHITTERENDE MOOIE MEISSIE LIGGEN
    LOVE OF MY LIFE

    KUS EN HUGGIE

    OOM VLADIMIR

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ vladimir530868941 19 januari 2018 om 22:46

    dus wie lacht Vladimir uit ?
    geen i-D’666 stemmers
    CPN mocro homo’s incl . de lekkende natte damesslip aanhangers
    CDA stemmers
    en VVD stemmers , dan moet je wel zo’n plaat voor je harsus hebben
    dus al
    de mensen die 21 jaar geleden niet naar PIm luisterden
    en nu
    als 12 jaar niet naar GEERT,
    duidelijker kan ik het niet maken ,
    dus mensen die in het mooiste kleinste geweldigste landje woonden
    dat ze helemaal naar de kloten helpen

    Ja! Dat bedoelde ik. Alleen lach ik die stommelingen niet uit, want er valt hier niets te lachen, maar ik vervloek hen! Waarom? Omdat ze het leven verwoesten van degenen die nog wél werkende hersencellen hebben!

    Geliked door 1 persoon

  • lieve Tistochwat

   sorry dikke kus, dat ik de euvele moed hebt gehad
   om u aan te spreken
   en om uw geweldige stukjes te lachen ,
   Ik wist niet dat , BIG OUWE JURK ,was watching us !

   huggie , ik wacht nu even op Baas Bert ,

   groetjes vanuit Athene, ze is zo dolgegraaid dat ze ook niets meer kan lezen

   sorry voor de herrie. kus vladimir

   Like

   • BertG. zegt:

    Vind je het nou zelf niet een beetje erg kinderachtig, om maar te blijven door zeiken over iemands kleding keuze.
    Dit verschilt in helemaal niets meer met hoe ze het op de lagere school ook doen wanneer er iemand uit gepikt wordt om te treiteren.
    En elke pauze is het dan weer raak, jij hebt stomme kleren aan, lekker puh.
    Schiet toch voor geen meter op zo.
    Was dat nou het beste wat jij kon bedenken?
    Dat is niet veel dan voor zo’n grote kerel.

    Like

   • Rookmelder zegt:

    @vladimir, ghe, ghe, ouwe slijmjurk, whahaha…..

    Geliked door 1 persoon

   • Rookmelder zegt:

    @BertG, nou, daar komt ie, ere wie de ere toekomt, een compliment op je reactie waarin je de schoolplein-theorie hier aan de orde stelt en perfect verwoordt.

    Maar….tevens leg je de bal voor open doel, zodat zelfs een blinde hem kan inschieten, dus ik doe het -dan- ook. Want ….besef je zelf dat je hier ook aan doet, nee, niet over kleding-keuze en kleren, maar over de levensopvatting die anderen hier soms als ondersteuning of zienswijze op een artikel posten ? En besef je dan ook wat dat voor de betreffende perso-o-n-en- kan betekenen en hoe die zich dan zullen voelen of wat het met ze kan doen ? Jouw woorden “dat schiet toch geen meter op zo” ! BertG, genoeg hierover, mag ik jou middels deze weg verzoeken deze theorie in gedachten te nemen en er rekening mee te houden als je -weer- een reactie tikt, dan maken we er met z’n allen er een aangename site van en voor iedereen van !
    Deal ?

    Like

  • whahahahahaha, ongelofelijk , whahahahahahahahaah
   werkelijk ongelofelijk whahahahahahahahahhahahahahahahhaha
   hoe is het in Jezus naam mogelijk , dat Bert dit doorgelaten heeft ??

   HET WAS KLAAR, HELEMAAL KLAAR !!

   en ze komt na we zijn er klaar mee,

   nog 5 x ik herhaal 5 x terug om te zeiken

   mevrouw Jurk , je kan van mensen die torenhoog boven je uitsteken
   het nooit winnen .

   daar heb je de hersens niet voor, de intelligentie niet voor
   en het IQ niet voor !!

   HET WAS KLAAR, JE BEGREEP ER NIKS VAN , VLADIBOB
   HET WAS KLAAR , HELEMAAL KLAAR !!

   luister zwakzinnig hersenloos ,zeikwijk, HOE LAAT en WANNEER dacht je nou je jaloerse vervelende typhus kop een keer dicht te houden ???

   Jaloers zeikend zeur wijf . DE OORLOG WAS GESTOPT

   EN DAN ????????????????????????

   21 januari 2108 09.26 en 09.52 ?????????????????????????????

   HET WAS KLAAR, GOEIENDE GLOEIENDE GOEIENDE , EERST NOG EFFE JE ENIGE VRIEND ??? DIE MET ZIJN OGEN VOL JARENLANGE STRONT
   BERT G

   EFFE STIEKUM als EEN ECHTE ZWAKZINNIGE NOG EVEN WAT OLIE OP HET VUUR GOOIEN ? effe heel stiekum !!! beetje gereformeerd denk ik ??

   EN NOU ADOLFA onze leidster der NSB troepen , totaal nu 5 x
   godverdomme 5 keer na dat je een excuus brief schreef
   en na exact 10 regels in dezelfde excuus brief je alweer begon te zeiken

   kom je nog effe terug om te zeiken !

   treurwilg , zielig mens , werkelijk te droevig voor woorden
   alles heb je jaren geleden naar de kloten geholpen
   SPOEGZAT WAREN ZE JE .
   werkelijk alles, tientallen mensen heb je nooit meer terug gezien hier

   zo , en dan heb ik mijn ALGEMEEN BESCHAAFD ROTTERDAMS
   nog niet eens aangezet.

   zo dit was mijn laatste boodschp , aan “”DE JURK ”

   voor mijn part sterf je vandaag nog

   whahahahahaha

   zo jij 5 x, dan mag ik 1 x hoppa

   wat een vreselijk mens, ongelofelijk , werkelijk ongehoord

   OOM VLADIBOB FROM RUSSIA

   Like

 10. monalisa64597182 zegt:

  U kunt straks in maart u stem al laten horen stem niet op de vvd CDA D’66 PvdA en al die anderen die in de kamer zitten stem op een parij die goed bij u past zoals lokale partijen

  Like

  • Nemesis zegt:

   Moet je wel eerst weten welke kleur die hebben.

   Like

   • monalisa64597182 zegt:

    Goed de krant nakijken wat zij willen dan bekennen zij de kleur

    Like

   • Nemesis zegt:

    Humor is aan jou ook niet besteed.

    Like

   • monalisa64597182 zegt:

    Nemesis in u land is geen humor meer.

    Like

   • Nemesis zegt:

    U bedoelt mijn woonland, Duitsland is niet mijn land en ik heb ook geen Duitse pas. Belastingen en ziektenkosteverzekering betalen we in Nederland en onze boodschappen halen we ook merendeels in Nederland. De afstand voor ons naar een Duitse supermarkt of een Nederlandse is precies even ver. Dat ter info.
    Nee, veel humor hebben de Duitsers nooit gehad. Maak je eens een grapje, kijken ze dom aan, ze begrijpen doorgaans niet dat het zich om een grapje handelde en geen dood serieuze uitspraal. 😀 Nou ja, ik leg het dan wel weer uit. Maar gelukkig zijn ze niet allemaal zo.

    Like

   • monalisa64597182 zegt:

    Nemesis goh dan kunnen we elkaar de hand geven ik heb ook geen Duitse pas maar ik woon er wel.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Als je hier dichtbij woont, kunnen we elkaar öetterlijk een handje geven 😀

    Like

   • nou ik heb ook “”per ongeluk ‘
    wat maanden in Bulgarije gezeten !!

    dat is mij voor 800 % meegevallen , nou heb ik dus
    o.a. VARNA GEZIEN .
    en niet het hele land , maar
    NOU PETJE AF, VRESELIJK SCHOON , LEUKE MENSEN
    appartement, mooi groot euro 16 p.d.
    levensonderhoud ook belachelijk goedkoop
    schittterende stranden
    geweldig weer

    dus de zwarte zee, ???? Vlad gives 10 points !!

    huggie

    VRIEND LAVROV

    Like

   • Nemesis zegt:

    Maar verder in het land zijn de mensen ook bedroevend bitter arm. Ook lopen of rijden er veel boeven rond, die jatten wat ze krijgen kunnen. Is altijd oppassen met een ritje door Bulgarije. Vatna is een fantastisch e uitzondering. Het land zelf is overigens wel schitterend, het loont zich om het te bezoeken met als afsluiting een of twee weekjes Zwarte Zee vakantie, maar wel oppassen.

    Geliked door 1 persoon

 11. Patriot 2.0 zegt:

  Off topic.
  Leon de Winter twittert:

  “Marco Kroon, ingehuurd door de staat om geweld uit te oefenen, wordt nu onderzocht door OM want hij heeft geweld uitgeoefend tijdens geheime operatie in Afghanistan in 2007. Kroon is een echte held, dus moet hij kapot”.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Bij de eerst volgende geheime operatie gaat het hele OM mee en voorop, zodat ze eens voelen hoe dat is. Of ze terugkomen is dan ook nog de vraag, hoewel ik geen traan om zal laten.

   Like

   • JA, dat vraag ik me ook steeds af ,
    als de pleuris ooit in Ukraine echt uitbreekt ,

    Weet U dan, dat in artikel 10 van dat vod staat met dat blanco
    Rutte velletje waar wij NEE tegen gezegd hebben .

    het was maar EEN HANDELSVERDRAGJE TOCH ???

    Dat de nederlanders dus moeten komen helpen, bij o.a. grensincidenten ?
    WIE ???
    dus Uw kinderen en kleinkinderen !
    en dan “”pang pang ” roepen tegen het best getrainde ,zwaar bewapende
    Russische elite leger ter wereld !
    van als de Chinezen gelijk meelopen 5.800.000 SOLDATEN .

    dus ??????????????????????????

    Grensincidenten met wie ?? MET MIJN OOM VLADIMIR !!

    Nou dan kom ik echt meelopen hoor richting Den Haag

    DAN KAN IK “”DIE KALASHNIKOV “‘ EENS OP HERSENLOZE VARKENSKOPPEN UITPROBEREN !

    huggie uncl Vladimir

    Like

   • Nemesis zegt:

    Hier heb ik alvast een paar links voor jou. Nadat in Kiev een wet besloten werd, hebben de VS Kiev aangeraden (bevolen) de Donbas met een oorlog terug te veroveren. Het materiaal daarvoor wordt door de USA geleverd.
    http://rusvesna.su/news/1516292278
    http://tass.ru/politika/4883873
    http://rusvesna.su/news/1516288113
    http://tass.com/world/985776

    Op de rest van je reactie kom ik later nog terug.Heb nu eerst ergo- en daarna fysiotherapie.

    Like

   • monalisa64597182 zegt:

    Vladimir dan zit jij straks lekker in de zon.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Aan de Zwarte Zee kun je ook lekker in de zon zitten.

    Geliked door 1 persoon

   • dank je wel , nou mis ik weinig hoor, whahahahahaha
    dat hoef ik toch hopelijk niet uit te leggen ??
    whahahahaha
    al dat USA gezeik
    als de pleuris uitbreekt
    echt , Ukraine wordt gestuurd , ALS KANONNEN VLEES ,
    en dat vind ik verschrikkelijk.
    leuk vrienden , die zelf hun leger kleding moeten kopen
    en dan met een ouwe karabijn niveau
    naar het Oosten worden gestuurd !
    vreselijk al die jonge mensen die de dood inworden gestuurd
    DOOR ONZE “” BEVRIJDERS ”
    en ze hebben niet 1 % kans werkelijk niet
    de vorige aanval, duurde een paar dagen
    en na een ouderwetse ” KURSK ” russische omsingelings truc !!
    uuit 1942 !!!!!!!!!!!! ( google maar effe )
    werd het hele leger in “”DE PAN ‘ CONSTRUCTIE GEVANGEN GENOMEN
    en zonder wapens naar Kiev terug gestuurd .
    Ik denk dat ze nu terug gestuurd gaan worden
    IN A BODY-BAG !!!!
    waarna onze vrienden in brussel hel en verdoemenis zullen preken

    OVER DIE DUIVELSE SLECHTE PUTIN !!

    nou 1 schrale troost , de complete USA wordt dan in ieder geval 1 grote glazen parkeerplek , en ruimte zat om te rolschaatsen
    OVER PAKWEG 250 JAAR !!

    HET IS 12 OVER 12 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    HUGGIE OOM VLADIMIR 2

    Geliked door 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   Moet nog denken aan Sebrenica. Ze riepen om versterking, maar de regering liet ze gewoon barsten. Kots kots van die waardeloze mietjes, die de laatste decennia’s met hun vuile takken en ellebogen daar op het pluche gekomen zijn. Ik kots van die lui. Ze zijn niks waard. Helemaal niks.

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    je kan ook gewoon stoppen met oorlogvoeren

    Like

   • JA, DAT WAS ECHT VRESELIJK DAAR ,
    EN
    SCHERPSCHUTTER whahahahaaha

    na 240 oorlogen in 200 jaar , na eerst
    miljoenen indianen uitgemoord te hebben

    nu net Syrie
    en

    UKRAINE ???????????????????????????????????????

    we hebben totch ook niemand gehoord over
    14.000 doden
    24.000 gewonden

    46 mensen levend verbrand

    doodstil bleef het , COLLATERAL DAMAGE ??????

    HUGGIE OME VLAD

    Like

 12. Rensk. zegt:

  Als ik verder in de toekomst kijk dan zie ik hordes afrikanen en afghanen etc etc door de straten trekken met de machete in de hand. Precies zoals om de zoveel tijd in Afrikaanse landen gebeurd. Je ziet toch al wat er in Calais gebeurd en nog gebeurd en hoe ze met de vrachtwagenchaffeurs omgaan. Het gebeurd nu nog op kleine schaal, maar reken maar dat die schaal langzamerhand groter gaat worden. Als je niets te verliezen hebt en er anarchie heerst (van de regeringen hoeven we helemaal niets meer te verwachten). Die verzaken alle plichten, die ze hebben en waarvoor ze betaald worden door ons belastinggeld. Dan gaan ze los. Ik moet er niet teveel aan denken, maar het is absoluut niet ondenkbaar. Ze zien ons als een stel schapen, die dein en mijn niet verdedigen en dus ben je niks in hun ogen en is de buit voor hun. Meeste westerse mensen zijn niet in staat zo te denken. Pas als ze merken dat de wereld iets anders in elkaar steekt. Dan gaan ze er aan. Die EU top is echt griezelig gestoord.

  Geliked door 2 people

 13. D. G. Neree zegt:

  Dag Bert, in je email een tekst over het CDA en hun anonimiteitsbestrijding. Hopelijk gaat het alweer wat beter in de strijd tegen de viri?

  Like

 14. Republikein zegt:

  Jawel, na een duikvlucht schijnt de bitcoin weer omhoog te vliegen.
  Ik zie ze ook weleens niet vliegen, meestal met m’n ogen dicht.
  Oef, daar ging het niet over.

  Like

 15. sedu zegt:

  Allemaal op weg naar een beter leven, gratis zakgeld, gratis huisvesting , gratis medische zorg. lekker in de bijstand en daarna zorgeloos vol in de AOW tot je dood. Knettergek is die EU hier , de ondergang van ons zorgstelsel is nabij.

  Geliked door 1 persoon

 16. Rob Everwijn zegt:

  Tifik Dibi laat ook het masker vallen, het blijkt dus een hatelijke, smerige pisnicht te zijn!

  https://degladiool.nl/pvvstemmer/

  Like

  • BertG. zegt:

   En daar kom je nu pas achter?
   Dat ventje heeft nooit anders in mekaar gezetten.
   Of ben jij er ook weer zo 1 die hem het voordeel van de twijfel had gegeven.
   Daar lijkt het wel op, anders kom je niet met deze conclusie na jaren.

   Geliked door 1 persoon

   • Rob Everwijn zegt:

    Toen ie nog politicus was, moest hij zich wel inhouden, deed hij zich voor als een redelijk beschaafd mens, maar ook toen al had ik een bloedhekel aan die vent, nou ja vent!
    Maar nu gaat ie helemaal los, dit is pure smaad volgens mij!
    En nee, dat t’ zo erg was met die megapenis wist ik niet, ik las dit gisteren voor het eerst.

    Like

   • Rob Everwijn zegt:

    Ps, en waarom weer zo denigrerend BertG, denk je dat je de koning op deze site bent of zo?

    Like

   • bert G
    meer dan uitstekende reactie, whahahahahaha

    Like

   • BertG. zegt:

    Klein foutje, dat krijg je met even niet opletten.

    PISventje moet er staan.

    Like

   • Rob Everwijn zegt:

    Meneertje whahaha is diep onder de indruk van jouw nergens opslaande gevolgtrekking BertG, dus 1 fan heb je al! En wat je bedoelt met je reactie op meneertje Whahaha is onduidelijk!
    Wie bedoel je met PISventje?
    Jammer, ik heb meerdere goede blogs naar de klote zien gaan door type’s als jij en je fans. o.a art.7 en HDR. Type’s die anderen afzeiken omdat ze niet voor 150% jouw mening delen, en omdat het lekker veilig is vanachter je toetsenbordje natuurlijk!
    Door grootsmoelen als jij denk ik dat ik maar koningsgezind wordt en GL ga stemmen!
    En misschien bekeer ik me ook tot de islam, alles is beter dan dat mensen als BertG en meneertje Whahaha het hier voor het zeggen krijgen!

    Like

   • BertG. zegt:

    Met PISventje bedoelde ik zeker niet jou mee.
    Maar na je laatste reactie gelezen te hebben, kon het nog wel eens voor beide opgaan.
    en ik hou het hier inmiddels toch alweer een tijdje uit, ik schat een jaar of 5 dat ik hier nou dagelijks rond hang.
    Dus wat dat betreft zal het wel mee vallen allemaal.
    Je bent gewoon een beetje op je pik getrapt omdat ik zei of je dat niet eerder door had.
    Maar daar moet je mij niet voor aankijken dat het bij jou allemaal wat trager werkt.

    Like

  • Rookmelder zegt:

   @Rob, bleef het maar bij denken…… !

   Like

  • Rensk. zegt:

   Vanaf het allereerste begin heb ik het een vies stiekem ventje gevonden. Hij leek exact op een personage van een boek wat ik gelezen had over Afghanistan. Er is iets flink mis met dat ventje.

   Like

  • nou grapjas
   jij bent wel erg gauw op je pik getrapd, teringggggggg
   jij !!!!!!!!!!!!!!!!!! maakt een vreselijk domme opmerking
   of je schrijft hem verkeerd hier neer ???????????????????????
   maar als je dus schrijft :
   het blijkt dus een hatelijke smerige pisnicht te zijn
   nou klopt de volle 1000 % tevens relnicht !!!!!!!!!!!!,

   dan kan ik je mededelen dat je een jaartje of dubbel tig ,
   te laat tot deze conslusie bent ge komen ,,dus ??

   vond ik bert;s reactie wel uitstekend ja,
   en daar boos om worden pfffffttttttttt

   dom en goedkoop , en nou neem ik ook al de side over ?
   whahahahahaha

   lach er effe om whahahahahahaah
   en ga verder en denk gohhhh, jezus , dat was stom

   groeten MENEERTJE WHAHAHAHAHAHAHAHA

   Like

   • BertG. zegt:

    “alles is beter dan dat mensen als BertG en meneertje Whahaha het hier voor het zeggen krijgen!”

    Ik ben ook bezig om de site over te nemen. Niet alleen jij.

    Like

 17. kampersrene zegt:

  Waar is den tijd dat een “tjoeck tjouck” nog een bezienswaardigheid was , nu worden wij een bezienswaardigheid . Maar wees eerlijk . Je woont in landen die weliswaar niet in oorlog zijn , je hebt geen nagel om je gat te krabben als je een geit of een ezel hebt dan ben je al een hele piet een welstellende man . Je hebt al eens een “play boy” gezien met die naakte prachtige vrouwen . Het is loslopend wild ,je kunt ze verkrachten zonder noemenswaardige straf, want de westerse rechters tonen begrip en de straf is voorwaardelijk , steeds maar voorwaardelijk . Trouwens als je dan toch achter de tralies zou verdwijnen is dat helemaal niet erg . Je krijgt er halal voedsel er is een fitneszaal en ontspanning Je hoeft helemaal niet vrezen te worden teruggestuurd naar uw thuisland, er zijn genoeg rode en groenen menslievende organisaties , die onmiddellijk gaan protesteren tegen die onmenselijke maatregel ! Je geraakt niet aan werk , je kunt lezen noch schrijven , je spreekt de taal niet van uw gastland . Je bent dom , onozel , achterlijk, het enigste wat je wel kent zijn een paar verzen uit de Koran, zomaar uit het hoofd….is dat niet prachtig en geweldig… Geen nood de meeste westerse regeringen tonen begrip voor uw situatie ze bieden gratische medische verzorging , een dak boven je hoofd en een Leefloon !! zomaar geld krijgen zonder er iets voor te moeten doen . Bovendien is er ook “gezinshereniging” uw nichtjes, tantes , nonkels kun je laten overkomen , want wie of wat gaat dat controleren of het inderdaad familie is. Trouwens je krijgt altijd steun , begrip en desnoods hulp van groen Moskeenen zijn er genoeg om Allah te bedanken voor die onozele ,goedgelovige regeringsleiders , zoals een Rutte en een Merkel bijvoorbeeld.. Wij blijven zorgen voor uw welzijn en maak je geen zorgen over een verbod van een burka bijvoorbeeld , dat is maar tijdelijk. Wij moeten nog een beetje wennen. Wees gerust kweek zoveel kinderen als je wil , neem zoveel vrouwen als je wil . De hardwerkende originele Duitser , Belg , Zweedse , Engelse ,Nederlandse enz staan borg voor uw financieel welzijn
  maak je geen zorgen ,die moeten luisteren en niet moeilijk doen want dan dreigen er maatregelen. Och er zijn wel wat politieke stribbelaars maar die hebben niets te zeggen , dank zij de naastenliefde en de steun van onze heilige vader de Paus

  Like

 18. Pingback: Spanje: Immigratie via de Middellandse Zee stijgt naar recordhoogte | eunmask

 19. kampersrene zegt:

  Voor de toekomstgerichte Nederlander…..profiteer ervan ….bidmatjes aan sterk verminderde prijzen. Bij het tonen van een lidkaart van groen , rood of Bij1 gratis een mooie foto van uw idool Marc Rutte

  Like

 20. kampersrene zegt:

  Voor de toekomstgerichte Nederlander…..profiteer ervan ….bidmatjes aan sterk verminderde prijzen. Bij het tonen van een lidkaart van groen , rood of Bij1 gratis een mooie foto van uw idool Marc Rutte

  Like

 21. Jan zegt:

  Aan de andere kant van de oceaan, Californië, verwoest door socialisten. De buitenwijken van Los Angeles

  Advocaat van illegalen: dankzij de immigranten bloeit de economie van Californië
  Tucker Carlson: Hoe kan het dan dat de staat steeds armer wordt en steeds meer mensen in armoede leven
  Advocaat: Ligt aan andere zaken: “I don’t think it has to do with immigration. I think it has to do with the fact that we have to manage budgets right…..”
  https://conservativetribune.com/illegal-immigrant-tucker-carlson/

  Net de randdebielen van Nederland, Europa.

  Geliked door 1 persoon

  • Rookmelder zegt:

   @Jan, ook daar zijn de socialisten middel immigratie uit op vernietiging,van wat zorgvuldig was opgebouwd. Ook daar, net als hier, gaat het op : Je hoeft niet perse een struisvogel te zijn om je kop in het zand te kunnen steken !

   Geliked door 1 persoon

 22. Hovawart zegt:

  ” dankzij de immigranten bloeit de economie” maar de economische situatie in de landen van herkomst heeft ernstig te lijden onder het uitreizen van de grote aantallen jonge mannen en vrouwen, het ondermijnen van de potentiele opbloei van andere Oosterse en Afrikaanse economieën, is slechts ter meerdere eer en glorie van het Europese Project.
  Het opnemen van zoveel loonbedervers heeft voor de EU ook een ongunstig effect op de salarissen en uitkeringen, spijtig dat deze invasie door de arbeiders moet worden opgehoest en zij zelve de dupe worden van dit politieke schaakspel.
  Het bizarre aan deze constatering is de volstrekt apathische houding van vakbonden en organisaties die (zogenaamd) strijden voor de belangen van deze groep hardwerkende mensen.
  Het heeft alle schijn tegen dat Het Europees Verbond van Vakverenigingen in Brussel het belang en de bijdragen van de arbeiders niet meer nodig heeft, nu men hun exorbitante salarissen uit de staatskas ontvangt, `wiens brood men eet diens woord men spreekt` lijkt mij duidelijk.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   De goedkoopste arbeider is de beste. Ach, die uitkeringen van de niet werkenden worden gewoon vanuit de belastingen betaald. Van wie komt de meeste belasting? Niet van degenen die het meeste verdienen maar daar waar er het meeste van zijn in nederland. Mooi tich, zeggen de werkgevers. Doorgaan dus.

   Like

 23. M. zegt:

  Als er plannen zwart op wit staan die de ontwrichting van Europa moeten bewerkstelligen moet u niet verwachten dat onze vruchteloze boom zich wat van het volk mag aantrekken als loopjochie.
  Dan is de boodschap meer dan duidelijk lijkt mij gezien de ontwrichting waar men driftig aan werkt terwijl u volkomen genegeerd word.
  En zelfs lastig gevallen word als u teveel klaagt.

  Geliked door 1 persoon

 24. Jan zegt:

  Afrikaanse schooiers, zwart, wat anders, richten vernielingen

  Hoe komt die zwarte maffia aan een dure Mercedes? (1:05)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s