Castel Volturno – een Italiaanse stad wordt door Nigeriaanse bendes overgenomen

Screenshot_159

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

De kleine Italiaanse stad Castel Volturno, slechts 35 km verwijderd van Napels, werd compleet door Nigeriaanse bendes overgenomen. 20.000 van de ongeveer 30.000 inwoners zijn migranten. Op straat bloeit de drugshandel en de prostitutie.

journalistenwatch

In Castel Volturno hebben de straten geen namen meer, de straatnaamborden werden vernield. De stoepen zijn kapot, de vuilnis wordt niet meer opgehaald. Het postkantoor, de school, de kerk en ook het politiebureau zijn gesloten. Door de straatjes flaneren minderjarige Nigeriaanse hoertjes, die zichzelf aanbieden voor € 5,- tot € 15,- Dit is het thuis van de Nigeriaanse maffia. Op elke straathoek controleert een andere dealer zijn territorium, in de ene hand een stok en in de andere een telefoon. Journalisten, die willen berichten over de toestanden in de voormalige badplaats aan de westkust van Italië, kunnen de stad alleen maar betreden onder begeleiding van twee gewapende politieagenten in burger, meldt het Franse nieuwsite “L´Obs”.

De immigratie van Afrikaanse migranten begon al omstreeks de millenniumwisseling. Volgens informatie van de Camorra-tegenstander Roberto Savioni zou de kleine stad in de jaren-2000 door de Camorra “volledig zijn overgelaten” aan buitenlandse clans. Sindsdien zou de stad een centrum voor Afrikaanse clans uit Lagos en Benin City zijn en wordt voor de cocaïnehandel en het tramsport van prostitués naar heel Europa gebruikt.

Zelfs de al langer in Castel Volturno levende Afrikanen wordt de massa-immigratie van hun illegale landgenoten teveel. “We wonen op een verlaten plek. We kunnen al die mensen hier niet opnemen, we hebben niet de mogelijkheden hen op te voeden. We bevinden ons in een geciviliseerd land en deze mensen zijn niet opgevoed”, klaagt een buurtbewoner genaamd Martin.

De huidige regering probeert de overname van een Italiaanse stad door Afrikaanse criminelen met het enige middel te bestrijden dat in zulke gevallen altijd tevoorschijn wordt getoverd: geld. De politiek maakte € 21 miljoen los om de “integratie van immigranten” te bevorderen. De burgemeester van Castel Volturno, Dimitri Russ, denkt echter niet dat dit tegen de toenemende criminaliteit zal helpen.

Italië staat korte tijd voor de parlementsverkiezingen op 4 maart tegenover plunderende criminele migranten-bendes, die een complete stad zoals Castel Volturno, waarin de Etrusken al gewoond hebben, overgenomen hebben en daar leven volgens de wet van de sterkere – geld zal daar niet de oplossing zijn.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Graaien, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Nigeria, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

36 reacties op Castel Volturno – een Italiaanse stad wordt door Nigeriaanse bendes overgenomen

 1. Sabeltant zegt:

  De enige mogelijkheid is 100% afgrendelen en opschonen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Guardiacivil zegt:

  Alleen het leger kan deze confrontatie nog aan…………….maar dan moet het niet lang meer duren…..anders zijn zij ook machteloos.
  Dit geldt voor heel Europa. Pak dan meteen Brussels hoofdkwartier aan.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Gelijk dezelfde fout als in Amsterdom, de linksche politiek pareert een onvoorziene implicatie van een onmogelijke wens door er miljoenen achteraan te smijten, poogt de situatie af te doen als een stukje cultuurbehoud, terwijl handhaving en aanhouden/berechting en uitwijzen het enige wijze besluit kan zijn.
  Bestuurlijke linkschmensen willen liever geen politiestaat, geen nazificatie, ,kenmerk van een totalitarisme, dat hun EUtopia echter in sneltreinvaart daar naartoe dendert, zal pertinent ontkent worden, ondanks alle goedbedoelde adviezen en goedbetaalde expertisen, zullen er nog vele steden en dorpen verloren gaan, er miljoenen onschuldige slachtoffers gaan vallen voordat de politiek zal toegeven dat de oorzaak ligt in hun platonische wens.

  Like

 4. Peter zegt:

  Burgemeester oogst verbazing met uitspraken. ( De Telegraaf )
  :Van Aartsen noemt salafisme ’helemaal geen stroming’ !!!!!
  Wat een idioot is deze bekakte VVD’er.

  Like

 5. Jan zegt:

  Idyllisch Castel Volturno/“Slums im Bereich Castel Volturno”

  “ABENTEUERURLAUB: Immigrantenaufstand-Prostitution-Drogen-MAFIA”

  Das HOTEL HOLIDAY INN hat sich aus der ehemals schönen gegend seit einem Jahr zurückgezogen. Verendete Tiere schwimmen am Strand im Wasser. Häuser werden durch Immigranten zwangsbesetzt. An allen Straßenrändern stehen mehr oder weniger Prostituierte. Der Drogenhandel findet teilweise offen auf der Straße statt. Personen die keine Bleibe in einem besetzten Haus bekommen haben, liegen auf der Straße, teilweise mit abgebundenen Armen und Drogenspritzen im Arm. Zu allen Tages- und Nachtzeiten finden hin und wieder Schießereien statt. Tote, Blumen und Totenkerzen gehören zum Ambiente. Ehemalige Hotels und Erholungscentren die geschlossen und schon fast verfallen sind, werden zurzeit weggesprengt. Hochwertige Kleidung oder Schmuck zu tragen ist “LEBENSGEFÄHRLICH”! Die Polizei (Carabinieri) ist nirgends präsent, da sie selber Angst hat. Hin und wieder sieht man Militärpatrouillen durchfahren.
  Die Lokalität hat schon einen gewissen “KICK”!
  https://www.tripadvisor.it/LocationPhotoDirectLink-g227663-d4781573-i86038307-PinetaMare-Castel_Volturno_Province_of_Caserta_Campania.html

  Like

 6. Roeland zegt:

  Nee het bericht moet luiden; De kleine Italiaanse stad Castel Volturno, slechts 35 km verwijderd van Napels, heeft zich compleet door Nigeriaanse bendes laten overnemen!!

  Want waar waren de heldhaftige verdedigers van het stadje? Is dat ons voorland in Nederland?
  Laten wij ons ook overnemen? Het heeft er alle schijn van. De tijd van praten en benoemen van problemen is voorbij.

  Geliked door 2 people

 7. Merel zegt:

  Hek erom en klaar is de gevangenis

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Het is gewoon wachten tot ze de regering overnemen maar eerst moeten ze nog overleggen met Junckers en Timmermans

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Pak alle bemanningsleden van de zogenaamde NGO schepen op, sluit ze op en gooi de sleutels weg !!

  Like

 10. shara zegt:

  En in Brussel zijn ze nog steeds niet wakker en willen ze er nog paar miljoen bij uit Afrika omdat ze zo zielig zijn

  Like

 11. eva110 zegt:

  Afval dat huist tussen afval, zie hier de toekomst van Nederland!

  Like

 12. travor zegt:

  Hoe krijg je die er ooit weer weg ? Alleen een burgeroorlog met miljoenen doden , of een etnische zuivering . Door het klote EU beleid wacht ons een toekomst als een hell

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Laten ze eerst eens beginnen met het uitzetten van alle criminele indringers, dan blijft er uiteindelijk niet zo veel over en lost het probleem zich vanzelf op.

   Like

 13. Jean zegt:

  Helaas wordt héél Europa overgenomen door die smeerlapperij en tot overmaat van ramp werken de politiekers én justitie er gretig aan mee, lees bijgevoegd artikel:
  Limburgse meisjes mogen toch hoofddoek dragen, ondanks verbod van school
  En zo verspreid de kanker zich verder en verder.
  Dramatisch.

  Geliked door 1 persoon

 14. Republikein zegt:

  Vreselijk, en dat in het kattelieke land.
  Paus is op vakantie.

  Spreken over vervolgde christenen: Substantiële verklaringen van de onheilige vader of de curia over door Mohammedanen vervolgde christenen worden niet gehoord, hoewel de hulporganisatie “Open deuren” duidelijk de rampzalige situatie van veel christelijke groepen in het Nabije en Midden-Oosten bewijst.

  In plaats daarvan minimaliseert Sint Franciscus alle ernst van de moslimterreur en eremoorden in Europa met de verklaring dat ook katholieke Italianen moorden pleegden op hun families; een relativering die al jaren populair is in ultra-linkse kringen.

  https://conservo.wordpress.com/2018/02/23/der-unheilige-vater-teufel-in-pontifexgestalt/

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Die wilden op die foto kan je met goed fatsoen toch geen ‘mensen’ noemen? Wat voor ‘menselijks’ zit eraan? Ik zie een meute agressieve, zwarte woestelingen die alleen maar dood en verderf zaaien.

  Over uiterlijk 10 jaar is heel Europa geïslamiseerd, vervuild en vergeven van ongedierte.
  De verantwoordelijken voor deze verschrikkelijke ramp zitten dan met zijn allen allang lekker veilig en schatrijk in Patagonië (of in een ander paradijselijk oord).
  Ons leven is dan verspild aan demonstraties, petities, ons ei leggen op internet, ergernis, armoede en angst.

  Like

 16. Pingback: Europa op de drempel naar grote veranderingen – De EU zal het midden van de eeuw niet meer meemaken | E.J. Bron

 17. Pingback: Italië: “Geredde beschermingzoekers” organiseren zichzelf nu in maffiose structuren | E.J. Bron

 18. Anneke zegt:

  wat daar gebeurt on gewoon ongelofelijk SCHANDALIG!! dat de italiaanse regering het zo ver heeft laten komen , eigen mooie stad laten verpesten de ondergang in verpesten door een achterlijke ****!!
  Ik vind dit echt heel erg voor de italiaanse bevolking!! schande!!

  Like

 19. Anneke zegt:

  Dit is niet meer acceptabel niet normaal mensen, dit moet stoppen!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s