Franse kinderkrant . . .

Screenshot_18

INWONERS HELPEN DE MIGRANTEN DE ALPEN OVER TE STEKEN
Houdt u uw armen gespreid om ons tegen te houden? Nee, om jullie met open armen te ontvangen!

(Door: Yann Kempenich – Vertaling: “delamontagne”)

“Is dat waar, mama? Als je geen migranten in je huis wilt hebben, ben je dan slecht?”

Bij het lezen van de “Kinderkrant”, het krantje met informatie voor kinderen van 10 tot 13 jaar,  loop je de kans dat Uw kinderen deze vraag stellen. Want als een “migrantje” zo jong en kwetsbaar is, waarom zou je hem weigeren? En ga niks zeggen over illegaliteit, het geweld, de seksuele intimidatie of het terrorisme dat met deze invasie gepaard gaat.

De journalist begint te vertellen over Jimmy, een jongetje uit Kameroen van 8 jaar oud, die samen met zijn vader in Briançon woont. Het huis hebben ze gekregen van de Vereniging “VOOR  ALLE  MIGRANTEN”. Vrijwilligers trekken de bergen in op zoek naar migranten om hen te redden, aldus Jacques de kinderverteller die alles uitlegt;

“Ze, de migranten” zijn er niet op uitgerust om door de bergen te trekken en lopen gevaar van bevriezing. Ze zijn verdwaald en lopen de kans dat de grenspolitie hen arresteert. Maar we stellen hen gerust en nemen ze mee naar een berghut.

Aangekomen worden ze begroet door een hartelijke inwoner uit Briançon, die hen eten en kleding geeft. Hij wast hun kleren, verzorgt hen en probeert ze bij gastgezinnen onder te brengen.

Jimmy en zijn vader gingen ook over de hoge bergpassen en riskeerden hun leven. Maar eenmaal opgenomen, wil Jimmy vooral erg graag naar school om veel dingen te leren en vriendjes te  maken. Hij gaat al leuk om met Jeanne , de dochter van een vrijwilliger.

Als dit kinderverhaal je al geen tranen heeft bezorgd, DAN  HEB JE GEEN HART. En als je dan ook nog twijfelt aan de toekomst van Frankrijk wanneer de miljoenste “migrant” de grens oversteekt, dan bent U heel waarschijnlijk een FASCIST/RACIST.

Dat is nu wat de media onze kinderen wil laten geloven…

Bron:
http://resistancerepublicaine.eu
Door: Yann Kempenich

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, establishment, Eurabië, Frankrijk, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Franse kinderkrant . . .

  1. Aegolius cs zegt:

    Was het niet Hannibal die met olifanten over de Alpen en het Romeinse rijk versloeg?
    Nu is soortgelijk op kousenvoeten de EU beschoren.

    Like

  2. koddebeier zegt:

    Als een “migrantje” zo jong en kwetsbaar is, waarom zou je hem weigeren????
    Omdat neten ook luizen worden !!!

    Like

  3. koddebeier zegt:

    Ooit kwamen ze als “Gast”arbeider binnen…..nu gedragen ze zich als bezetters !!

    Geliked door 1 persoon

  4. paulzwueste zegt:

    Jimmy ging al leuk om met Jeanne….
    De dochter van ’n vrijwilliger.
    Het zat er al jong in want later zei ze nog dat ze zich vrijwillig had laten verkrachten

    Like

  5. fleckie zegt:

    De ‘Frureifen’ noemde men hun voorheen!

    Like

  6. Republikein zegt:

    Was hier op de tv ook een uitzending over?
    Kweenie meer bij welke zender, enfin, steeds de nadruk op de zielige vluchteling.
    Soit.

    Like

  7. mischien een afbeelding maken met een omhelzing van een europeaan die verwelkomt en een mes in de buik gestoken krijgt. want zo zijn die vreemden

    Like

Plaats een reactie