Wederwaardigheden van een onafhankelijke Realistische kandidaat voor de Gemeenteraad Vlaardingen in het kader van de Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Screenshot_160

(Door: Theresa Geissler)

Hedenmiddag, de vijfde maart 2018, trouwe lezers van “E. J. Bron”, bereikte mij een bericht van mijn goede vriend Daniel Gerritsen (foto boven). Al eerder had ik, in het betreffende verslag, gewag gemaakt van zijn aanwezigheid bij de PVV-manifestatie in Rotterdam op 20 januari j.l., alsmede van zijn streven om zich, als onafhankelijk kandidaat op Realistische grondslag, verkiesbaar te stellen voor de Gemeenteraadsverkiezingen in Vlaardingen op 21 maart a.s. Thans deed hij mij een overzicht toekomen van zijn ervaringen vanaf het moment waarop hij dit besluit nam, tot nu toe, die  werkelijk de meest gruwelijke verwachtingen overtreffen! Hij verzocht mij een geschikte vormgeving te vinden om U allen ervan in kennis te stellen, wat ik uiteraard graag wil proberen, zowel ter wille van hem als van ons, lezers en reageerders op deze site. Het is daarom dat ik U thans om uw aandacht wil verzoeken; lees en huiver!

Het geval wil dat Daniel zich aanvankelijk bij de PVV had aangemeld – en was geaccepteerd – als kandidaat voor de verkiezingen in de Gemeenteraad Vlaardingen. Ook hier stuitte de PVV echter op dezelfde problemen die ze elders zou ondervinden: (Te) veel kandidaten haakten tenslotte af, zodat er – overigens zowel in Vlaardingen als in Schiedam – niet genoeg overbleven om mee te doen. Na kort beraad besloot Daniel vervolgens zelfstandig aan de verkiezingen deel te nemen met de “Lijst Gerritsen”, welke zich ten doel zou stellen de PVV-standpunten nauwgezet over te nemen en na te leven. Dit sloeg in: De kiesdrempel werd gehaald.

Met het bekend worden van de deelname van de “Lijst Gerritsen” begon evenwel het gedonder in de glazen: om te beginnen zijn er intussen reeds twee aanslagen op zijn huis gepleegd en is hij bedreigd door moslims, van wie hij weet dat zij tot de bezoekers van de Marokkaanse moskee Al-Hijra behoren – welke moskee trouwens eveneens wordt bezocht door, aldus Daniel, één der terroristen die onlangs in Rotterdam werden gearresteerd. Eén en ander bleek trouwens te maken te hebben met een door de imam van de moskee uitgevaardigde “Fatwa” aan het adres van Daniel, waarin onder meer wordt gedecreteerd dat geen van de moskeebezoekers contacten mag onderhouden met de “stink-joden”, aangezien Daniel van één familietak metterdaad Joods bloed heeft geërfd.

Screenshot_157

De eerste aanslag vond plaats in december 2017. “Door mannen met bivakmutsen”, liet Daniel weten. Naar aanleiding hiervan belde hij dan ook 112, waar men hem prompt te verstaan gaf dat hij “door de Israëlische vlag aan zijn balkon te hangen de aanslag zelf had uitgelokt.” “Het kon wel een tijdje gaan duren eer de politie zou arriveren”, werd hem aansluitend meegedeeld. Dat bleek zachtjes uitgedrukt, aangezien de politie uiteindelijk NIET arriveerde. Nu moet daaraan worden toegevoegd dat de Vlaardingse politie Daniel nadien benaderde met de uitleg dat de 112-meldkamer in ROTTERDAM zit en zij zelf nooit zo zou hebben gereageerd. (Dus tóch wellicht de invloeden van ene A. Aboutaleb, nog steeds het formele Hoofd der Rotterdamse politie? Het geeft hoe dan ook te denken….)

De tweede aanslag vond plaats op Tweede Kerstdag 2017 door het naar binnen smijten van wat op een molotovcocktail leek, die als door een wonder niet ontbrandde – mogelijk door een ondeugdelijke samenstelling. Afgezien van beide aanslagen deelde Daniel mij nog mede enige malen ernstig te zijn bedreigd door, wederom, bezoekers van de al-Hijra moskee.

Dat wat betreft de feitelijke aanslagen en bedreigingen. Op het vlak van de sociale media werd Daniel getroffen door de volgende tegenwerking: zijn privé, sociale en politieke accounts op Facebook zijn thans geblokkeerd voor de duur van één maand TOT DE VERKIEZINGSDAG OP 21 MAART A.S! En dit, zéér uitgekiend, terwijl hij op Facebook een verkiezingscampagne had lopen!

Ook van de kant van de overheid ondervond de onafhankelijke Realistische kandidaat Daniel Gerritsen tegenwerking. Een bloemlezing hiervan:

Screenshot_158Bij het verzamelen van ondersteuningsverklaringen werden hij en zijn sympathisanten op bevel van de burgemeester gesommeerd de hal van het Stadskantoor te verlaten. Voor een dergelijk bevel bestond echter geen rechtsgrond, aangezien de hal een openbare ruimte is. Zij dienden derhalve ter plaatse hiertegen een bezwaar in. Na twee weken werd medegedeeld, dat het bezwaar gegrond was verklaard. Echter….dat was wèl precies het tijdstip waarop de termijn om ondersteuningsverklaringen bij de gemeente in te leveren, VERSTREKEN was. Pure opzet dus, om het verzamelen te dwarsbomen!

Bij het ondertekenen van de eerste verklaringen aan de balie werd een poging gedaan hen weg te sturen met de ‘motivering’ dat de datum van ondertekening op een andere dag zou vallen. Tevens sloot de gemeente, uiterst curieus, tegelijk met deze mededeling de balie. Pas na hevig gemaakt bezwaar door Daniel werd diezelfde balie tenslotte tóch weer opengesteld voor ondertekening (???)

Vervolgens kwam het inleveren van de verklaringen op de dag van de kandidaatsstelling. Plotseling werden ALLE verklaringen ongeldig verklaard, omdat er geen kopieën van de ID-bewijzen bij zouden zitten. -wat juist wèl het geval was! Natuurlijk wederom direct bezwaar aangetekend. Eenmaal weer buiten controleerde Daniel de documenten van zijn kandidaatsstelling, waarbij hij merkte dat de gemeente had vermeld dat er slechts één ondersteuningsverklaring zou zijn ingeleverd (in werkelijkheid 30!) Na hernieuwd gemaakt bezwaar werd dit hersteld. “Als ik het niet had gecontroleerd,” benadrukte hij mij ten overvloede in zijn mail, “was ik uitgesloten geweest van deelname aan de verkiezingen…” Wat hiervan te denken…?

Tegenwerking ondervond hij overigens ook van de Griffie:

“Voor de stemwijzer leverde ik mijn logo in”, legde Daniel mij uit, “maar die is niet geplaatst, hoewel de griffier nu al twee weken telefonisch belooft het in orde te zullen maken. Hij doet tot nu toe echter niets en schriftelijke verzoeken beantwoordt hij niet eens. Hierdoor staat mijn partij nu al enige zonder logo op de stemwijzer.”

Verder, deelde hij mee, worden er vanaf vandaag (dus 5 maart) door de gemeente Vlaardingen driehoeksborden geplaatst waar alle partijen met hun verkiezingsposter op staan….behalve z i j n  partij. Bezwaar aangetekend uiteraard; tot nog toe echter zonder resultaat.

Screenshot_159

Hij besloot zijn relaas per mail dat hij desgewenst alle bewijzen van de sociale mediablokkade en zijn correspondentie met de Griffie zou kunnen overleggen, voegde er ten overvloede nog aan toe dat de burgemeester van Vlaardingen, ene Mevr. Jetten, eerder burgemeester was geweest van Sluis, alwaar zij in onmin was geraakt met zijn –Daniel´s- vader, Gerritsen Sr., en eindigde definitief de opsomming van al deze wederwaardigheden met: “Zou jij willen proberen deze tegenwerking van de democratie kenbaar te maken aan de lezers van ´E.J. Bron´? Lieve Groet: Daniel.

Of ik dat wilde? Natuurlijk wil ik dat!

Wat wás ik blij dat mijn al vier dagen durende technische perikelen met Internet toevallig vanmorgen nèt waren opgelost! Ik heb, na het lezen van dit verzoek, prompt al mijn overige bezigheden opgeschort met de bedoeling dít nu eens even in één ruk af te maken, teneinde U, dierbare lezers van “E.J. Bron”, hiervan in kennis te stellen!

Achter de schermen van de Gemeenteraadsverkiezingen anno 2018! Waarmee, denkt u, zullen met name wij, Realisten, nog verder rekening moeten houden?!

Door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Bureaucratie, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, discriminatie, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, islamofascisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marokkanen, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, PVV, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

91 reacties op Wederwaardigheden van een onafhankelijke Realistische kandidaat voor de Gemeenteraad Vlaardingen in het kader van de Gemeenteraadsverkiezingen 2018

 1. Jean zegt:

  Beangstigend.
  Helaas staat ons dat te wachten en met ‘ons’ bedoel ik alle burgers die het met die EU troep én die zandbaktroep niet eens zijn. Die volksverraders van die EU wisten dat dit stond aan te komen dus importeren ze massaal barbaren om hun vuile werk uit te voeren want de “dictatuur” is hun einddoel.
  Ik zal blijven strijden al kost dat mij het leven want de toekomst van mijn/onze kinderen én kleinkinderen is mij heilig voor zover er iets heiligs bestaat.

  Geliked door 2 people

  • louis-portugal zegt:

   Idd. beangstigend Jean.
   Maar er komt een tijd dat al die “grappen” niet meer te betalen zijn omdat er steeds minder mensen zijn die alle bijkomende kosten moeten en kunnen en willen opbrengen.
   Er zijn al allerlei tekenen.

   Geliked door 1 persoon

 2. paulzwueste zegt:

  Tsja, en dan te weten dat het nog veel en veel erger zal worden.
  Tijd om het een en ander uit het vet te halen en altijd binnen handbereik te hebben…
  Dat geeft rust.

  Geliked door 1 persoon

 3. King Arthur zegt:

  Wat wil je van een smerige pvda boergemeister daar in Vlaardingen en een stadhuis vol met autochtonen discriminerende kopvodden die aan clientalisme doen voor hun eigen booslim zooi!!!

  Geliked door 2 people

  • theresageissler zegt:

   Aha? U schijnt bekend te zijn met de situatie daar!

   Like

   • King Arthur zegt:

    Men schijnt dat positieve discriminatie te noemen en daar is die pvda-grafclub een meester in, kijk maar in Rdam met de bilderberger knuffelallochtoon

    Geliked door 1 persoon

   • J.C. Jans zegt:

    Vlaardingen is ziek en verrot in vele opzichten,zo mag een autochtoon kind die in dit gat geboren is en jeugdreuma heeft in een krot van een huisjes melker wonen {geen actie cq onbewoonbaar verklaring van het pand}.Ook het onderwijs dat middels de stichting “Uniek” geregeld word is verziekt,zo kunnen scholen zich als Christelijk verkopen.Echter dient u wel u kind vanaf 4 over te laten blijven bij een team hoofddoeken,ook aan de gebruiken van een niet Christelijke ideologie word wijd aandacht besteed onder het mom van “bruggen bouwen”.De “stadswachters” zijn voor een groot deel geworven middels islamitische organisaties,dus als je die klanten aanspreekt op geluidsoverlast/kattengejank van een oproep om de reet richting Mekka te keren.Dan kan je bijna op de vuist en afgevoerd worden door de plaatselijke “dienders”.Turkse trouwerijen regelen hier zelf het verkeer en zetten straten af.Dit is maar een kleine greep van hoe het er in Vlaardingen aan toe gaat.

    Ik heb voor Daniel een ondersteuningsverklaring getekend en afgegeven met hem samen op het stadhuis,echter stemmen gaat ik niet doen.Ik heb Daniel aangeboden om de pas over te dragen aan hem met een machtiging,meerdere zullen dat hier in Vlaardingen doen.

    Geliked door 1 persoon

 4. Mary zegt:

  Je zou toch denken dat je in een bananen republiek woont als je dit verhaal van dat walgelijke kinderachtige zooitje bij de gemeente Vlaardingen leest, van die Islamieten zijn we niets anders gewend, laten we hopen dat er in Vlaardingen veel burgers dit verhaal zullen horen/lezen en zich van deze corrupte praktijken distantiërend op lijst 13 Gerritsen zullen stemmen.

  Geliked door 2 people

  • Mario Schettini zegt:

   ik teken bezwaar aan tegen het woord bananen republiek. het dient bananen monarchie te zijn. ik vraag mij af, als dit landje een republiek geweest zou zijn of men het dan gedurfd had om deze handelingen tegen een burger te doen. tenslotte is de man die zich beriep op het plakkaat der verlaetinghe, hiervoor in eerste en in laatste instantie verantwoordelijk. er staat toch ‘je maintiendrai’ in zijn wapen?

   Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Mario Schettini (5 maart 2018 om 23:43)

    Dames en Heren.

    De spreuk “Je maintiendrai” (Ik zal handhaven) is de wapenspreuk van het wapen van het koninkrijk der Nederlanden.

    Als ik om me heen kijk en zie wat er allemaal in republieken als Duitsland, Frankrijk, Italië en zo gebeurt, denk ik niet, dat het voor de onderhavige burger enig verschil zou hebben uitgemaakt, of het land een monarchie dan wel een republiek zou zijn.

    Officieel is Nederland een monarchie, maar feitelijk een republiek met een koning als
    “formeel” staatshoofd. (zoals wijlen prins Claus pleegde te zeggen) Inderdaad, een nogal schizofrene situatie.

    Bij de grondwetswijziging van 1848 hebben de regenten onder leiding van Thorbecke alle politieke macht van de koning afgepakt. De toenmalige koning, Willem II, stond destijds met zijn rug tegen de muur. De regenten chanteerden de koning met de vermeende chantage, dat iemand de koning chanteerde met een vermeende buitenechtelijke affaire relatie. Er werd echter verzuimd, de vermeende chanteur op te pakken. Die bestond waarschijnlijk niet eens.

    In de grondwet van 1848 staat, dat de koning onschendbaar is en dat de minister (minister president) verantwoordelijk is. Dit betekent dat de koning in feite onder curatele staat van de minister president. De koning mag zich politiek niet uiten en mag niets doen, zonder de toestemming van de minister president. De Minister president is dus de politieke leider, of zo je wilt de aangestelde en niet expliciet gekozen president.

    Tot 2012 gaf de koning nog leiding aan de kabinetsformatie middels de benoeming van informateur en formateur. Vlak voor de verkiezingen van 2012 heeft de Tweede Kamer besloten dit voortaan zelf te doen. (De procedure voor de kabinetsformatie was buiten wet en grondwet om geregeld in het huishoudelijke reglement van de Tweede Kamer.) Deze keuze, die in de praktijk niet al te handige blijkt te zijn, heeft dus al 3 keer tot grote problemen geleid bij de kabinetsformatie van Rutte-1 Rutte-2 en Rutte-3.

    Er zijn inderdaad heel veel argumenten aan te voeren, om het staatsrecht te moderniseren. Maar dat is helaas geen eenvoudige zaak. De procedure is goed dichtgetimmerd. Zo moet bijvoorbeeld de Tweede Kamer er 2 keer over stemmen één keer in een oude samenstelling en één keer in de nieuwe samenstelling na algemene verkiezingen. Daar gaat dus heel veel tijd in zitten.

    Ik hoor heel vaak kreten, dat de grondwet gemoderniseerd moet worden. Maar ik verneem nooit, wat er dan wel en niet in moet staan en nog minder hoe dat dan geformuleerd moet worden. Inderdaad een nogal moeilijke en gevoelige materie, waar iedereen met een grote bocht omheen loopt. Eer je het beseft, brand je je fikken immers aan koud water.

    Ik moet overigens niet denken aan het gruwel, dat Mark Rutte het voortouw zou moeten nemen, bij het wijzigen van de grondwet. De tijd is nu dus niet rijp !!!

    Like

 5. Cathja zegt:

  Wat een uiterst schandalige vertoning is dit! Niet alleen de bedreigingen uit islamitische hoek, maar ook van de kant van deze Nederlandse gemeente komt werkelijk alle tegenwerking die je je maar kunt indenken.
  Onwaarheden, treiterijen en zelfs een heuse aanslag heeft deze man voor zijn kiezen gekregen!
  De Gemeenteraadsverkiezingen zijn hierdoor besmeurd geraakt, en laten zien dat er in Nederland beslist niet meer op democratische wijze gestemd kan worden. Leugens, bedrog en geweld gaan hand in hand, en ook onze eigen politie heeft zich van een schaamteloze kant laten zien door te stellen dat Daniël Gerritsen deze aanslag zelf had uitgelokt door een Israëlische vlag aan zijn balkon te hangen….! Je moet dit soort walgelijke uitspraken maar durven te doen als politieagent!

  Nee, een Israëlische vlag lijkt in de verste verte niet op een Turkse vlag, of een ‘Palestijnse’ vlag, of nog erger: een ISIS-vlag. Het allergrootste verschil tussen deze vlaggen is, dat de Israëlische vlag van een voluit democratisch land is, waar mensenrechten worden gerespecteerd.
  Dat kan van de anderen niet worden gezegd.

  Geliked door 3 people

 6. Wim zegt:

  Dit is echt schandalig te noemen. Ik hoop dat Daniel wat mensen dicht om zich heen heeft om hem te steunen. En wat de vraag waar we nog verder rekening mee moeten houden; ik zou – gezien alle tegenwerking, zeker rekening houden met gemanipuleerde tellingen….

  Geliked door 3 people

 7. Bob Fleumer zegt:

  Erg veel mensen hebben totaal geen vertrouwen in zichzelf daarom zijn ze als de dood voor anderen die dat wel hebben.

  Geliked door 1 persoon

 8. Hendrik M. zegt:

  Diep droevig dat Nederland zo met de eigen bevolking omgaat!
  Hoop dat dit alles tot op de bodem uitgezocht word en betreffende ambtenaren ontslagen!

  Geliked door 2 people

  • Oeps48 zegt:

   @ Hendrik M. (5 maart 2018 om 20:25)

   Dames en Heren.

   Dacht u, dat dit tot op de bodem zal worden uitgezocht ??? Ik denk het niet. Ze maken zich er hooguit met een Jantje van Leiden vanaf. De machthebbers zijn immers de grote stimulans achter de schermen.

   Geliked door 1 persoon

 9. Marc zegt:

  Het pesten van overheidswege lijkt veel op dat van de Britse autoriteiten jegens Britain First.

  Geliked door 2 people

 10. Shimon zegt:

  “Geen contact migen onderhouden met stinkjoden…” is regelrecht haatzaaien en zoals het zo mooi in linkse kringen “multiculturele tolerantie en diversiteit” heet. De troetelmoslims laten zich wel weg snel gaan zidra ze een Israelische vlag zien en antizionisme meteen antisemitisme wordt. Pijnlijk voor de gevesdigde politici. Hup.. de doofpot in. Het Cidi, toch al verguisd door die kliek en achterban, registreerd nog steeds uitingen van antisemitisme en doet desnoods aangifte. De rechtsstaat wordt verkracht en men staat erbij.
  Wens, ongeacht welke politieke kleur, veel succes met op z’n minst het in standhouden van rechten van de mens.

  Geliked door 2 people

 11. leefbarbaar zegt:

  2 dingen:
  ambtenaren zijn meestal linx en van de PvdA, ze vreten van alles uit en komen er mee weg, omdat hun meerderen ook van de PvdA zijn. En ambtenaren fouten maken, dus mag je ze het niet aanrekenen dat ze fouten maken.
  En meneer Gerritsen een tijd geleden verwijderd uit mijn vriendenlijst op feestboek, omdat meneer de godganse dag berichten op FB zet. Ook oud nieuws. Veel te veel berichten.

  Like

 12. Els de Vos zegt:

  Ik stem op Lijst13 -Gerritsen in Vlaardingen

  Geliked door 2 people

 13. fleckie zegt:

  Hoeveel ‘kopvodden’draagsters,en soepjurken- dragers zijn er al geinfiltreerd- werkzaam in dat gemeentehuis, die de boel kunnen dwarszitten- torpederen? ………….. In andere gemeentes zullen ook wel diverse ‘ondermijners’ werkzaam zijn?

  Geliked door 3 people

  • King Arthur zegt:

   Ga er maar van uit dat deze 5e colonne tot in de hoogste regionen van gemeentes is gelanceerd door de slinkse ratten, allemaal onder het mom van positieve discriminatie.
   Zij bepalen de hoogte van de bijstand voor autochtonen, maar ook voor hun eigen fucking soort, nu dan weet je wel genoeg toch.

   Geliked door 3 people

 14. Guardiacivil zegt:

  Als ik het goed gelezen heb dan is dit discriminatie en obstructie van de democratie van de hoogste plank, met bewuste medewerking van ambtenaren in dienst van Gemeente, dat is locale overheid, het niet alert reageren op twee aanslagen, waardoor doelbewust een burger en zijn gezin in gevaar is gebracht.
  Dit moet direct met een aangifte en het liefst ondersteund met getuigen worden aangegeven en tevens een klacht neerleggen bij de verkiezingscommissie en………
  Deze mail nadien openbaar maken.

  Geliked door 2 people

  • leefbarbaar zegt:

   En zit je eenmaal in de raad dan flikken de ambtenaren dit:

   stukken voor een raadsvergadering zijn onvolledig, de oppositie krijgt nooit alles
   dikke dossiers worden om 11.00 savonds bezorgd, zodat je geen tijd hebt ze te lezen, maar alleen bij de oppositie, de coalitie heeft het dossier al een maand
   je vergeten een uitnodiging te sturen voor een werkbezoek
   er is een bijeenkomst met bewoners, maar helaas ook vergeten (computerfout) te melden
   de agenda is zo bepaald dat werkende mensen er last van hebben
   linxe politici mogen de volgende dag thuis blijven want linx, daar is een regeling voor.
   er wordt een linxe spreker ingevlogen om een dossier toe te lichten, die iets heel anders verteld dan de bewoners.

   Dit doen ze en dit kan omdat ambtenaren fouten maken en iedereen dit handigheidjes vindt in het politieke spel. En je gaat er van deugen. Diep triest, want we hadden een geweldig land.

   Geliked door 2 people

 15. Guardiacivil zegt:

  Dit bericht direct gedeeld op openbaar Facebook.com/dontessers………….en nieuwsblog
  Schandalige discriminatie en obstructie van verkiezingsgang.

  Geliked door 3 people

 16. syberspees zegt:

  Ik vind het behoorlijk lullig voor de heer Gerritsen. Ook in mijn stadhuis is het vergeven van die lui gelukkig hb ik nog niet zon kopvod voor me gehad, dit lijkt mij een kwestie van tijd. Helaas.
  Democratie is hier niet meer dan een goed verhaal en een schande voor de lokale politiek.

  Geliked door 2 people

 17. Tistochwat zegt:

  We weten toch dat de linkse islamofiele overheid en de ‘deugmens’ onze grootste vijanden zijn?

  Waarmee, denkt u, zullen met name wij, Realisten, nog verder rekening moeten houden?!

  Met totale onderwerping aan de islam of onthoofd worden.
  Kwestie van hooguit nog tien jaar met die laffe verraders aan de macht.
  Na Daniels ervaringen kan ik er niets mooiers van maken.
  Het is meer dan schandalig wat die man is en wordt aangedaan!

  Geliked door 1 persoon

 18. Wachteres zegt:

  Blijkbaar staan we in Nederland dichterbij Zweden dan wij weleens denken

  Geliked door 3 people

 19. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Daniël is aan iets begonnen, dat hij niet kon overzien. Hij wil de gemeentelijke politiek in. Waarlijk een prijzenswaardig initiatief. Maar bepaalde kringen proberen hem te dwarsbomen. Met pesterijen, aanslagen, een fatwa en tegenwerking tot in de hoogste kringen, proberen ze het hem vreselijk mies te maken. Dat is niet niks. Daniël moet oppassen, dat hij niet de volgende wordt in het lijstje van Pim Fortuijn en Theo van Gogh.

  Stel dat er niet al te zeer met de stemmen wordt gesjoemeld en dat Daniël gekozen wordt met één of enkele zetels, wat kan hij dan bereiken in de Gemeenteraad ??? Denk maar niet, dat het gedoe na de verkiezingen ophoudt. Integendeel, dan begint het pas echt. Voor je het weet is Daniël een gebroken man. Dat is hij nu eigenlijk al.

  Daniël moet een paar dagen rust nemen, om heel goed na te denken. Hij loopt grote risico’s. Hij moet antwoord krijgen op de vraag, of het nog de moeite waard is, om hiermee door te gaan. Ik weet niet, of Daniël een gezin heeft. Zo ja, dan moet Daniël dat in zijn afwegingen betrekken. Daniël moet zich afvragen: “wat is wijsheid?” Bedenk, dat onder de huidige omstandigheden de handdoek in de ring gooien, geenszins schande is. Maar als Daniël ervan overtuigd is, dat hij door moet gaan op de ingeslagen weg, dan heeft hij mijn zegen.

  Ik wens Daniël heel veel wijsheid toe.

  Geliked door 2 people

  • theresageissler zegt:

   U bedoelt het ongetwijfeld goed, Oeps, maar dit is toch echt iets, wat ongeacht welke buitenstaander dan ook, hetzij U, ik of een ander, iemand die zelfstandig een dergelijk besluit heeft genomen, goedbeschouwd niet mag aanraden.
   Hooguit als de betreffende persoon rechtstreeks om een dergelijk advies zou vrágen, en dan nóg…Dit is ècht ZIJN beslissing geweest, waaraan níemand goed doet door er aan te gaan tornen, dat is mijn oprechte overtuiging.

   Like

   • BertG. zegt:

    Dat moet Oeps toch helemaal zelf weten welk goed bedoelde raad hij hier uit.
    Of bepaal jij wanneer je wel of niet iets tegen iemand mag zeggen.
    Daniel heeft niks gevraagd, dus dan zou je ook niks mogen zegen.
    Dat zou lekker worden zeg.
    Je bemoeit je met iets wat jou helemaal niet aangaat.

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Oeps, niet dat ik denk dat jij niet voor jezelf kan opkomen, maar alles wat afwijkt van haar stukje tekst, daar zit ze altijd direct bovenop.
    Zo iets als, als ik het nodig vond om dit te vermelden, dan had ik het zelf wel opgeschreven.
    Maar het staat er niet, dus is het niet de bedoeling dat jij het even aanvult met je raad.
    En de volgende keer beter luisteren naar tante Trees, want ik wil dit niet nog een keer zien.

    Dus wat doen wij de volgende keer, er bovenop zitten met elke denkbare opmerking.

    Like

   • theresageissler zegt:

    Oh, vind je? Ik heb dit ‘stukkie’ anders nog altijd wèl geschreven. Maar dat terzijde.
    En verder zou je dat “bemoeien met” dan evengoed kunnen projecteren op degene, die een ander zonodig moet aanraden, ergens het bijltje bij neer te gooien, nèt nadat hij er al zoveel moeite voor heeft gedaan.
    En dan wil ik nog niet eens beweren, dat dat zozeer op dit comment van Oeps slaat: Hij brengt het althans nog fatsoenlijk en dat geef ik ook tóe.
    Ik heb het zelf in een veel ergere vorm wel van iemand anders in mijn kiezen gekregen en daar ligt het dan waarschijnlijk ook aan, dat ik voor het verschijnsel op zichzelf allèrgisch ben geworden, dat kan het dan wel zijn.
    Hoe dan ook: Als iemand uit vrije wil en in het volledige bezit van zijn geestelijke vermogens besluit, ergens aan te beginnen, en hij rept zèlf niet van ermee stoppen, dan vind ik ontmoedigen, hoe goed bedoeld ook, doodgewoon níet op zijn plaats.
    Dat heeft voor mij iets ‘krabbenmand-achtigs’, als je je herinneren wilt. (Zo, en nu maar afwachten of je dáár misschien nog weer eens ouderwets om kunt lachen; ik hóóp het ergens.)

    Like

   • theresageissler zegt:

    11de regel: VOOR mijn kiezen, uiteraard.

    Like

   • Harry zegt:

    Treffend Bert, om 16.56 !
    Heel erg to the point !

    Madame heeft zelf al regelmatig aangegeven niet met andere dames door één deur te kunnen .
    RIVALITEIT !
    Oftewel vagina-boosheid .
    Of zoals een ongelikte in mijn omgeving eens heel ondiplomatiek zei : kut-nijd .

    Het zal ook allemaal wel niet meevallen als je je hele leven niet hebt kunnen werken vanwege een paar karaktertrekjes .

    Mij noemt ze een “oud wijf” , dus in dat opzicht word ik ook tot de dames gerekend .
    Dat je zo hetero bent als de pest is dan niet van belang .
    Wél word je dan weer aangerekend dat je er de nodige nogal vrouwelijke liefjes op na gehouden hebt .
    Vrouwenlogica , ik zal het wel nooit begrijpen .

    Maar daar kun je soms niks aan doen .
    Neem nou die arme Berlusconi , die ging braaf, nietsvermoedend naar de stembus om te stemmen , springt er ineens een halfnaakte vrouw met een stel vreselijk beschilderde hangtieten op een tafel en begint Berlusconi uit te dagen .
    Die draaide zich heel discreet om om maar niet weer van die G******* -achtige beschuldigingen over zich heen te krijgen .
    WAT KUN JE DAAR AAN DOEN , DAN ?
    Alleen al het feit dat ie daar op dat tijdstip aanwezig was , zal hem al verweten worden .
    Bij sommigen kun je het ook nooit goed doen .
    Dat is mijn oprechte overtuiging .

    Like

   • Oeps48 zegt:

    @ theresageissler (6 maart 2018 om 07:52)

    Dames en Heren.

    Daniël is aan iets begonnen, dat hem boven zijn hoofd aan het groeien is. Hij wil in Vlaardingen op eigen naam, maar met een knipoog naar de PVV de gemeentepolitiek in. Een zeer lofwaardig streven, maar kennelijk ook een “mission impossible”.

    Nu wordt Daniël op alle mogelijke manieren, met pesterijen, een fatwa, aanslagen en noem maar op, tegengewerkt. Dat zijn hele gemene middelen, waarmee iemand kapot gemaakt wordt. Dit is geen kinderspel van vervelende pubers, maar het werk van etterbakken en pestkoppen, gesteund vanuit de hoogste kringen, die heel goed weten, waar ze mee bezig zijn, hoe ze dat moeten aanpakken en ook hoe zelf buiten schot moeten blijven. Het is geen fair play. Het is beden de gordel. Het lijkt op belemmering van de kiesgang. Daartegen kun je natuurlijk aangifte doen. Maar wat bereik je er in het Vlaardingse mee? Daarmee gooit Daniël olie op het vuur en een eventueel gelijk zal als mosterd na de maaltijd komen. Gelijk hebben is een ding, gelijk krijgen is iets anders.

    Daniël is nu ten einde raad en zoekt via E.J.Bron de publiciteit. Maar, als je tussen de regels door leest, vraagt Daniël feitelijk wel degelijk om hulp en advies. Gelet op de reactie @ leefbarbaar, probeerde Daniël zijn zaak ook al te ondersteunen met een stortvloed aan berichten op Facebook. Maar overdaad schaadde, met alle gevolgen van dien.

    Het heeft er nu alle schijn van, dat Daniël zijn zaak niet meer onder controle heeft. Hij speelt paniekvoetbal. Hij loopt op zijn tandvlees. Daniël dreigt nu overspannen te geraken. Voor hij het beseft, zit hij met een heuse burn out. Mocht Daniël eventueel gekozen worden, dan zal het gedonder beslist niet over zijn. Integendeel, dan wordt het nog veel erger.

    Daniël zal nu ZELF moeten bepalen, of hij voldoende veerkracht heeft, om door te gaan, of dat het wellicht wijzer is, ermee te stoppen. De verkiezingen staan voor de deur en de tijd dringt. Blijft Daniël trekken aan trekken aan een stervend paard, of gooit hij de handdoek in de ring ??? De kunst van het leven is te weten, waar je grenzen liggen en hoe ver en hoe lang je door kunt gaan.

    Aan ach en wee geroep heeft Daniël niets. Hij heeft vooral hulp en advies nodig. Vandaar dus mijn vrijblijvend advies.

    Like

   • theresageissler zegt:

    @Oeps48: Nogmaals, Oeps: U bedoelt het allemaal opperbest, U brengt het netjes genoeg en ik duid het U niet euvel, maar U heeft niet met Daniel-zelf van gedachten gewisseld en het lijkt mij toch ècht het beste om met uw welgemeend oordeel te wachten, tot hij er zelf over mocht beginnen.
    U beseft hopelijk wèl, wat hij er intussen al in geïnvesteerd heeft. Zoudt Ú dat van het ene ogenblik op het andere weggooien omdat een willekeurige derde U dat aanraadde, ook al was die raad nóg zo goed bedoeld?
    Ik zal U eerlijk bekennen: Als ik in Daniels plaats was geweest, had ik in zo’n geval alláng de hakken in het zand gezet, of ik één en ander nu nog allemaal evengoed had zien zitten, of niet! -En wel met de achterliggende gedachte: Als je gaat toegeven aan iedereen, die het zèlf niet eens hoeft te doen, kom je nooit ergens!
    (Ik geef overigens meteen toe, dat ik Daniel níet ben, maar niettemin….)

    Like

   • theresageissler zegt:

    Overigens stuurde Daniel mij vanavond nog een kort mailtje:

    Dit stuurde ik mijn patriottische vrienden;

    Het artikel van E.J. Bron heeft de gemeente wakker gemaakt.
    Onze posters komen op de driehoeksborden en de jurist/advocaat van de gemeente heeft per aangetekende post gereageerd op mijn bezwaarschriften.

    Dankzij Theresa Geissler 🇳🇱👊🏻

    Nou? Wat zegt U dáárvan? Mooi of niet?
    Ik heb voor alle zekerheid nog gevraagd, of het ècht waar was, of iets, wat hij hóópte, dat er zou gaan gebeuren, maar hij verzekerde me, dat het eerste het geval was.
    Kijk, dáár doe je het nou voor!

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ theresageissler (6 maart 2018 om 20:58)

    Dames en Heren.

    Het hele verhaal van Daniël is in feite één grote klaagzang over hoe hij wordt gedwarsboomd.

    Zou zijn mogelijke achterban echt geïnteresseerd zijn in een klaaglied ??? Ik denk het niet. Zij hebben behoefte aan daadkracht !!!

    In plaats van zijn opponenten de oren te wassen, wordt Daniël door hen gepest en afgezeken. Iemand, die dat overkomt, is een lijdend voorwerp en geen leider. Daniël is de controle kwijt. Een leider “komt, ziet en overwint” (veni, vidi, vici).

    De akties met het Facebook-geweld en de klaagzang bij E.J. Bron zijn uitingen van paniekvoetbal. Het is reageren op onaangenaamheden in plaats van beleid te poneren.

    Daniël heeft een last op zijn schouders genomen, die zwaarder is, dan hij kan torsen. En nu zoekt hij in paniek steun door naar strohalmen te grijpen. Maar dat is nog nooit een goed idee geweest.

    Het is leuk voor Daniël, dat hij de slag met die driehoeksborden heeft binnengehaald. Maar het stelt ook weer niet zo heel veel voor. Hoeveel mensen kijken er nog echt naar die borden ???

    Het echte problemen, waarvoor Daniël de politiek in wil, gaan over veel grotere zaken en die zijn door alle commotie helaas nog niet aan bod gekomen.

    Daniël doet er verstandig aan zijn emoties opzij te zetten en de situatie te analyseren. Wat is er nodig, om het tij te keren en in de korte tijd, die nog rest, voldoende kiezers te winnen ??? En heeft Daniël dat nog achter de hand ??? Wat kan Daniël nog presteren ???

    Soms is het verstandig om praktisch te zijn. Zie de realiteit onder ogen en vraag jezelf af, wat wijsheid is. Een politicus, die geen zicht meer heeft op succes, zet zijn trots maar beter aan de kant en gooit de handdoek in de ring. Daarmee houdt hij de eer aan zichzelf en bespaart hij zich aldus een nog grotere afgang.

    Ik wens Daniël veel wijsheid en sterkte toe.

    Hiermee wil ik deze discussie mijnerzijds beëindigen. We vallen in herhaling en daar is niemand mee gebaat.

    Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    @Oeps48, 1.45u.: Inderdaad is het beter, de discussie te beëindigen en op wat ik er nu nog aan ga toevoegen, verwacht ik dan ook geen reactie meer:
    Het verbaast mij ten zeerste, zoals het U klaarblijkelijk na aan het hart ligt, dat Daniel ‘de handdoek in de ring gooit”.
    U kent hem verder niet, heeft hem zelfs nooit ontmoet en aangezien zijn campagne er één van een “onafhankelijke” kandidaat, dus niet ééns namens de PVV is (wat technisch nu eenmaal niet mogelijk is) heeft U er niet eens beláng bij, dat hij ermee zou kappen.
    Eén goedbedoelde poging is tot daaraan toe, maar men kan het ook overdrijven.
    U heeft er geen persoonlijk nadeel van, als hij door wenst te zetten, dus…Wáárom zo aanhouden?
    Discussie hierbij, wat mij betreft, eveneens gesloten.

    Like

  • J.C.Jans zegt:

   Oeps48,6 maart 2018 om 19:45

   Ik ben het met u eens dat Daniel een andere koers in overweging zou moeten nemen,heb hem dat al eerder gemeld.

   Al die berichtjes delen op dat Facebook,en folders voor de PVV in Dordrecht uitdelen.Wat heeft dat vandoen met de Vlaardingse zaak,in mijn ogen niet veel.

   Als hij wil gaan voor de zaak in Vlaardingen,dan zal hij op zijn eigen benen moeten wandelen,in plaats van op de PVV te steunen die weinig tot niets voor hem gedaan heeft tot nu toe.

   Wil hij de mensen bereiken met zijn boodschap,dan zal hij naar de mensen moeten toekomen.Dus zich gaan begeven onder de mensen in Vlaardingen en zijn boodschap moeten uitdragen,folders en ander materiaal verspreiden.

   Ik heb Daniel ervaren als een goed persoon met een positieve instelling en een zeer goede wil,vandaar heb ik ook een ondersteuningsverklaring voor hem getekend.

   Of dit gevecht voor hem alleen te groot is,dat is alleen aan hem om te beoordelen en alleen hij kan daar consequenties aan verbinden.Moet wel zeggen dat waar hij nu mee bezig is en de manier waarop zaken thans lopen,het verdacht veel lijkt op fietsen zonder trappers.

   Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    @J. C. Jans: Wat U nú aanhaalt, klinkt inderdaad alleszins plausibel en is dan ook alleen maar góed om bij Daniel onder de aandacht te brengen.
    Prima, dat U, die deel uitmaakt van zijn naaste omgeving, dit -naar ik wat ik hieruit begrijp- ook gedáán heeft. -Ikzelf bijvoorbeeld, zit er te ver vanaf om daarover te oordelen.
    De eerste opmerking van uw laatste alinea is evenwel niet minder waar: Het is alleen aan hèm om over één en ander te oordelen en alleen h i j kan daar consequenties aan verbinden.
    Dát is nu, wat ik óók wens te benadrukken. Ik ben blij, dat U dit bij deze zo duidelijk heeft vastgesteld.

    Like

  • J.C.Jans zegt:

   theresageissler,7 maart 2018 om 19:52

   Dank u,ik zal u trachten uit te leggen waar de schoen wringt,Daniel had zich in eerste instantie kandidaat gesteld voor de lokale PVV lijst hier in Vlaardingen.

   Om de een of andere redenen kon de PVV hier niet genoeg mensen vinden om zich ook op deze lijst te laten plaatsen,dat is vreemd daar ik en andere zo een hand vol zeer gewaardeerde Vlaardingers kunnen benoemen.Die zeer welwillend zich ter beschikking hadden willen stellen,waaronder een visboer die onlangs failliet is gegaan mede wegens de gemeentelijke [zeik] regeltjes.

   Ik kan u verzekeren dat de PVV er niet echt werk van heeft gemaakt om een lijst in Vlaardingen samen te stellen,blijkbaar hebben ze in de verkeerde vijver gevist en vervolgens snel de hengels opgeborgen.

   Met gevolg dat Daniel als zeer trouwe PVV aanhanger de last op zich heeft genomen om eigenlijk het PVV programma hier in Vlaardingen een geluid te geven.Dus je kan zeggen dat Daniel zo in het diepe gegooid is,zonder enige verdere ondersteuning vanuit de PVV.

   Wat Daniel nu aan het doen is,is niets meer en minder dan de weg plaveien voor de PVV.Dus als er iets of iemand hier iets te verwijten is,is dat niet Daniel maar de PVV.Wel iemand de kolen uit het vuur laten halen,maar hem vervolgens geen tang geven om de kolen te pakken.

   Door deze hele situatie is wat zich nu afspeelt rond lijs 13 een grote wanvertoning,Daarbij nog de bedreigingen van [s]linkse rakkers en hun aanhang/de nodige pesterijen van de gevestigde orde,maakt het voor Daniel vrijwel onmogelijk om enige kans te maken op een plek in de raad [zullen we het even niet hebben wat voor gevolgen dit heeft voor zijn privé leven van hem en zijn familie].

   Hiermee kom ik terug op de reactie van Oeps48,indien zaken zich voortzetten op de ingeslagen weg.Zou het inderdaad volgens mij beter zijn om de handdoek in de ring te gooien,maar nogmaals dat is alleen aan Daniel om daar een afweging in te nemen.

   Indien Daniel de nodige ondersteuning.medewerking zou krijgen,dan word het een hele andere zaak.Het is immers nog geen 21 maart we hebben nog zo’n 2 weken te gaan,echter dan is nog de afweging aan hemzelf om er wel dan niet voortzetting aan te geven.

   Zoals ik al melde in voorgaande reactie,het een en ander mag wel onder handen worden genomen,te beginnen bij zijn site [dit is echt een treurige vertoning als potentiële kiezers hierna moeten kijken].

   http://lijstgerritsen.nl/

   Vlaardingen J.C.Jans

   Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    @J. C. Jans: Ik ken het verhaal, Mijnheer Jans. Maar het kan allerminst kwaad, dat U het hier ter sprake brengt. Om even met name dít deel uit uw reactie te lichten:

    Met gevolg dat Daniel als zeer trouwe PVV aanhanger de last op zich heeft genomen om eigenlijk het PVV programma hier in Vlaardingen een geluid te geven.Dus je kan zeggen dat Daniel zo in het diepe gegooid is,zonder enige verdere ondersteuning vanuit de PVV.

    Wat Daniel nu aan het doen is,is niets meer en minder dan de weg plaveien voor de PVV.Dus als er iets of iemand hier iets te verwijten is,is dat niet Daniel maar de PVV.Wel iemand de kolen uit het vuur laten halen,maar hem vervolgens geen tang geven om de kolen te pakken.

    Helaas is dit -en men moet van me aannemen, dat ik dit niet triomfantelijk, maar integendeel met de nodige spijt constateer- inderdaad de wijze, waarop de PVV nogal eens met haar eigen volgelingen pleegt om te gaan:
    De ideeën van Geert Wilders kunnen door ons allen zonder voorbehoud worden omarmd, maar het interne beleid van de partij….
    Enfin, hoort men het hier ook eens van een ander.
    Gelukkig maakte een mailtje van Daniel mij vanmiddag duidelijk, dat hij vooralsnog de moed niet heeft laten zakken. Hij hoopte zelfs, waar dat te pas zou kunnen komen, op mijn steun en hulp te kunnen rekenen. En uiteraard heb ik hem dat toegezegd!

    Like

  • alwine kerkhof zegt:

   Daniel heeft geen gezin.

   Geliked door 1 persoon

 20. Annie Hagen zegt:

  Gek is wel dat een Nederlander in Enschede twee en een half jaar krijgt voor een vergrijp van hetzelfde kaliber en de politie niet hoeft aan te treden omdat In Rotterdam de meldkamer zit van een salafistische burgermeester Het is jammer dat ik niet in Vlaardingen woon anders had ik zeker op je gestemd Ik was wel in Rotterdam aanwezig om Wilders te steunen Ik hoop dat heel vlaardingen op jou stemt en het corrupte zooitje naar huis stuurt!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 2 people

 21. Johan zegt:

  Onvoorstelbaar, dat zoiets schandaligs mogelijk is, wat deze man is overkomen.
  Wat moet de burger zich nog voorstellen bij “democratie” ? Het lijkt er althans op, dat het niet meer bestaat in Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 22. Stef zegt:

  Als we niet met een miljoen mensen naar het binnenhof gaan om dat rovershol uit te roken m.u.v. ( ( iets wat niet zal gebeuren) dan is het gedaan met Nederigland. Het spijt me voor mijn kleinkinderen. Maar ik heb inmiddels een moie plek in Polen voor ze. Erg jammer toch van al dat werk hier voor nop.

  Geliked door 2 people

 23. koddebeier zegt:

  Als links niet aan de macht is saboteren linkse ambtenaren rechtse besluiten op alle mogelijke manieren, links is overal, het is net de maffia, directeuren van gemeentelijke instellingen komen uit de linkse krochten !

  Geliked door 2 people

 24. Taljaard zegt:

  Ze ridiculiseren niet meer.
  Ze marginaliseren niet meer,
  En ze psychopathologiseren ook niet meer.
  Ze gaan nu over tot obstructie en intimidatie.
  Geheel volgens het Sowjet-marxistische draaiboek.
  De volgende stap is criminaliseren en daarna elimineren.
  Erg veel fantasie en creativiteit hebben die linksen niet.

  Geliked door 2 people

 25. kopjethee zegt:

  ome bert en ome harry ……jullie zijn theresa-risten ( woordspeling met terroristen ) ,,,,,,
  vinden jullie het wel gezellig zo ? en blijven jullie aan de gang ? ome bert begint :
  `dus dat doen wij de volgende keer, er bovenop zitten met elke denkbare opmerking ` ..en ome harry valt bij met ` erg to the point ` …….
  HOE OUD ZIJN JULLIE NOU ? ….want daar heb ik de vorige x geen antwoord op gezien …..
  pak een lekker rustgevend kopje thee en koel effe af

  Like

  • BertG. zegt:

   Nog een paar dagen, dan mag ome Bert zich officieel in laten schrijven voor een senioren woninkje.

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Welkom bij de club Bert.
    De tijd gaat snel,
    Gebruik m wel!

    Like

   • kopjethee zegt:

    Dat is fijn voor U ome bert, binnenkort dus een verhuizing….. Waakt U zich er wel voor dat U geen zure oude bejaarde wordt ? die overal OP ZIT TE LETTEN ? ….
    Een overhangende boom …..of een schutting die 20 cm verkeerd staat, en U het Uw buren ook moeilijk gaat maken ? Net als dat U hier doet, om steeds te blijven VITTEN ?
    Heb U de aflevering van Frank Visser gezien ? Misschien even terug kijken dan, U lijkt Ruud wel …..

    Like

   • Wachteres zegt:

    Ben je al zo oud, @BertG? 😛

    Like

  • theresageissler zegt:

   @kopjethee, 3.20u,: Andermaal bedankt, dat U het durft te benóemen: De rest doet weer eens lekker of z’n neus bloedt.
   En bij de eerstvolgende gelegenheid (vooral enkele dámes hier) weer flauwe geintjes gaan maken met vooral die éne popie jopie, net als klitterige kinderen op het schoolplein. Alles om er maar bij te horen; typisch! -Of zwijgende ‘likes’ zetten, óók al zo typerend.
   Met die andere, BertG., (niet bepaald een popie jopie trouwens) heb ik het juist lang goed kunnen vinden, maar kennelijk heeft hij opeens besloten, dat hij bij eerder genoemde figuur wil horen, óók al net als op het schoolplein. In zekere zin kun je aan die héle kliek wel vragen, hoe oud ze zijn.
   Sommige symptomen zijn leeftijdloos, vrees ik

   Like

   • BertG. zegt:

    Jij wordt echt met de dag gekker hier.
    Dus je houd ook al een lijstje bij wie het hoogste scored op jouw popie jopie lijst.
    En in jouw lijst kom ik daar in voor met vrij weinig punten. Mooi, houden zo.

    Like

   • BertG. zegt:

    Vergeet ik het zomaar te vragen.
    Hoe hoog kom jij zelf eigenlijk uit op de lijst die je bijhoudt.
    Ben jij zelf eigenlijk wel een beetje de popie jopie hier.
    Heb je daar wel eens over na gedacht.

    Like

   • theresageissler zegt:

    @BertG.: 16.19u.: Lijstje? Welk lijstje? Waarneming van dit moment, meer niet.
    En of die waarneming ook voor jou blijft gelden, zoals hij nu is, hangt helemaal van jezelf af.
    Nu heb jij van nature al lak aan populariteit -voor zover ik weet, althans- dus dat moet wel lukken.

    Like

   • theresageissler zegt:

    @BertG., 17.04: Wat gaan we nóu krijgen? Ik?
    Integendeel, denk ik eerder.
    Of, het moet er dan maar net van afhangen, wat je daaronder verstaat (ik bepaald iets anders, van jou weet ik het niet).

    Like

   • BertG. zegt:

    Trees, je bent weer lekker onhebbelijk bezig.
    Goed dat de mensen jou ook eens van deze kant zien.
    Maar de meeste kennen jou nou wel hier.
    Soms kan het even duren, maar uiteindelijk valt dan toch het kwartje w.b. Trees.

    Like

   • Harry zegt:

    Kopje thee , u bent een moedig mens !
    U durft gewoon iets te benoémen !
    Daar moet je wel een gróót hart voor hebben .
    Want het zijn een stelletje criminelen hoor , vooral die Bert G , maar die andere ook !
    Die probeert hier een beetje de popie jopie uit te hangen .
    De rest van de reageerders zijn lafaards omdat ze niet voor madame G. opkomen !
    En die brutale dames uit het noorden , met een beetje benul van humor ,
    die zitten de vijand continu te liken .
    Steken onder water , zijn dat !
    En ik kan er niks tegen doen .
    De smeerlappen !
    En die Bert G , “niet bepaald een popie jopie trouwens” ! ………… , die is wel héél erg .
    Eerst was ie op mijn hand en nu ineens rent ie achter popie aan !
    En die popie , die maakt het ook steeds bonter .
    Smerig , achterbaks en gemeen .
    Tot zo ver het gedachtegoed van madame G .

    Maar , zoals een goede vriendin van me zei , “sommige karaktertrekken zijn leeftijdloos”.
    Ik ben heel erg bang dat ze daar gelijk in heeft .
    Sommige dingen zijn chronisch .
    Zoals een rot karakter .
    Maar hoe kom je daar nou eens van af ?

    En als ik dan even vanuit mezelf mag reageren ; Bert G is in ieder geval spontaan en oprecht .
    Als ik iets ventileer waar ie niet van gecharmeerd is , zegt ie dat ook !
    Als een derde iets zegt waar nogal wat op aan te merken is , eveneens .
    En zó hoort dat !
    Dat noemen ze : RECHT VOOR Z’N RAAP .
    En persoonlijk kan ik dat wel waarderen .
    Zo hou je de boel gezond !

    Geliked door 3 people

   • theresageissler zegt:

    Moment, Bert: Even uit met dit gedoe:
    Onhebbelijk? Ik ben me echt nergens van bewust.
    Hoezo onhebbelijk? Wat zit jou nu precies dwars?
    Dát zou ik bij deze graag even willen weten, want ik begrijp langzamerhand niets meer van jouw reacties.
    Wat. doe. ik. in. jouw. ogen. verkeerd. …?

    Like

   • BertG. zegt:

    Wat er met mij mis is?
    dat je dit godverdomme zit te bepalen in je teveel vrije tijd.
    “Met die andere, BertG., (niet bepaald een popie jopie trouwens) ”
    Ben je dan onhebbelijk bezig of niet.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 7 maart 2018 om 07:47

    Vind jij ook lekker, hè, steken uitdelen. Je zult mij ook wel bedoelen.
    Als ik Harry een ‘like’ geef, doe ik dat niet ‘om erbij te horen’.
    Ik hóéf niet eens ergens ‘bij te horen’.
    Ik vind de schrijfstijl van Harry briljant, de man heeft een enorm gevoel voor humor en zolang hij tegen mij geen schuttingtaal bezigt, of anderszins onredelijk is, blijf ik ‘klitterig’.
    Iedereen moet maar leren omgaan met zijn of haar eigen ‘vijanden’.

    Getver je gedraagt je als een rancuneuze zuurpruim. Je blíjft aan de gang.
    Zonde van zo’n intelligente vrouw.

    Like

   • theresageissler zegt:

    @BertB.: 19.56u: Oh, is het hem dát?
    Tja, het is jammer, dat op een site de mimiek ontbreekt, want nu kan ik alleen maar hopen, dat je me geloven wilt:
    Wat, als ik je hier en nu, in álle ernst, verzeker, dat dat positíef bedoeld was?
    Positief. Je leest het goed. Omdat ik van jou nu juist altijd de indruk heb gehad, dat jij juist géén ‘popie jopie’ zou willen ZIJN.
    Omdat jij, voor zover ik weet, er tot nu toe nooit op uit geweest bent om indruk te maken met stoere praat en sterke verhalen, maar de dingen gewoon benoemde, zoals je ze vóelde.
    Niet altijd even handig en erg populair kon je je daar ook niet mee maken, maar ik had, ongelogen, de indruk, dat jij daar dan ook nooit op uit was.
    En eerlijk gezegd heb ik die indruk nog steeds.
    Is dat negatief? Ik dacht eigenlijk juist van niet.
    Ik denk zelfs zomaar, dat jij en ik onder “popie Jopie” iets heel anders verstaan. Spraakverwarring, zogezegd.
    Laat dít nu eens rustig op je inwerken, en laat me dan bij gelegenheid eens weten, of bij jóu misschien nu een ‘kwartje gevallen is’.
    Want ik bedoelde er níets negatiefs mee, en daar is geen woord van gehuicheld, laat staan gelogen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Trees, blijf lekker volhouden dat je geen flauw idee heb wat ik bedoel.
    Je bent nog stiekem ook dus.
    Want je weet precies met welke bedoeling je deze opmerking geplaatst hebt.
    Het viel je alleen en beetje tegen dat je geen mede reageerders mee kreeg met je trap onder water.

    Sommige dingen zijn chronisch .
    Zoals een rot karakter .
    Maar hoe kom je daar nou eens van af ?

    Like

   • theresageissler zegt:

    @BertG.: 20.57u: Had jij eigenlijk mijn comment van 20.24u. al gelezen, toen je dit schreef?
    Want als dat zo is, dan weiger jij willens en wetens, om op je in te laten werken, wat daarin staat.
    Dat was woord voor woord oprecht gemeend. En als jij weigert, dat te geloven, kan ik er ook niets meer aan doen.

    Like

   • theresageissler zegt:

    @Tistochwat, 7 maart 2018, 20. 22u.:

    ” Getver je gedraagt je als een rancuneuze zuurpruim. Je blíjft aan de gang.
    Zonde van zo’n intelligente vrouw.”

    Ik heb op dit comment van jou een uitgebreide respons geschreven, die echter in de spamfilter terecht gekomen scheen te zijn. Nu, twee dagen later, moet ik wel tot de conclusie komen, dat hij in zijn geheel verloren is gegaan. Daarom zal ik het nu nog iets bondiger samenvatten en dan maar hopen, dat deze er wèl door komt:
    Als deze “rancuneuze zuurpruim” maar “aan de gang blijft”, dan is dat, omdat ze het principe koestert, dat je bepaalde dingen níet tegen een ander zègt, ook niet op een bepaalde manier, en dat, als de andere partij er blijk van geeft, daar vierkant lák aan te hebben en op zijn beurt maar “aan de gang blijft”, er voor die “zuurpruim” geen enkele aanleiding bestaat om de strijdbijl dan maar als eerste te begraven, alles met de mantel der liefde te bedekken, en tegen haar overtuiging in maar te gaan meelachen met “geestigheden” die de hare niet zijn. Is dat duidelijk genoeg?
    En aangezien dat toevallig nu eens níet alleen maar is, “omdat het nu haarzelf treft”, zoals jullie er gemakshalve graag van maken, maar evenzeer, wanneer ánderen er het mikpunt van zouden worden, heeft deze “rancuneuze zuurpruim” geen reden om zich voor het vasthouden aan haar principe te schámen, maar kan men zich integendeel afvragen, of ze deep down misschien niet over een dosis empathie beschikt, waar menigeen hier een púntje aan zou kunnen zuigen. Daar klop ik mezelf absoluut niet voor op de borst; ik constateer hier slechts een nuchter feit.
    En het kan me niet schelen of je dit nog leest of niet: Ik wou dit gewoon gezègd hebben.

    Like

   • BertG. zegt:

    Wake up, en welkom in de grote mensen wereld.
    En mensen die denken, dat mag je niet tegen mij zeggen, want zo hoort het niet.
    Daar hebben wij compleet schijt aan.
    Wen er maar aan, daar wordt je hard van.

    Je gebruikt een heleboel woorden, maar eigenlijk zeg je helemaal niks.
    Behalve je eeuwige herhaalde klaagzang, over wat voor rot mensen er toch rond lopen die zomaar van alles en nog wat, ook nog zomaar gaan opschrijven.
    En dat mag niet van Trees. Daar kan ze niet tegen.
    Misschien moet je eens wat minder gluiperig worden, dan krijg je ook geen opmerkingen meer ergens over.
    Je lokt het zelf uit. Keer op keer.
    Maar aan jou kan het nooit liggen, het zijn altijd die andere.
    Vind je dat nou zelf niet een beetje simpel.

    PS, geen mails meer sturen naar mij.
    Ik reageer daar niet meer op. Ga iemand anders stalken.

    Like

   • theresageissler zegt:

    @BertG.: 16.05: Hoe kan ik minder “gluiperig” worden, als ik van mezelf zeker weet, dat ik dat juist níet ben?
    En hoe “hard” ik “moet” worden, bepaal ik zelf wel; daar heb jij geen éne moer over te vertellen
    .Die mails was ik toch al niet meer van plan: Zoek jij maar mooi een ander object om je frustraties mee te bespreken: Ik ben er klaar mee!
    Zal je trouwens nog niet meevallen, hier.
    Probeer het anders bij H.: Kunnen jullie om het hardst op alles kankeren, wat naar geloof zweemt en alles en iedereen, die je niet bevalt, in de máil de grond in boren!
    Stoom afblazen, jongens! Misschien komt er hier dan ook wel een beetje meer rust.
    Succes en adieu!

    Like

  • Harry zegt:

   En ik ben inmiddels zo oud , dat ik al een beetje naar de kist begin te ruiken .

   Die achterlijke Cohen dronk thee .
   Van der Laan dronk thee .
   Stop nou met die rotzooi voordat je ook helemaal geschuffeld raakt !

   Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Maar ik ben voor alsnog blij dat jij er ook om heb kunnen lachen.
   Dus wat doen wij de volgende keer…………………………………..?

   Like

 26. kopjethee zegt:

  ome bert : het is dus al 52 jaar geleden dat U op de kleuterschool zat ? ( nu 55 dus zegt U )
  en moet U zich NU AL inschrijven voor een `seniorenwoning ` ??? Is dat niet wat vroegggg?
  Tenzij ….U natuurlijk lichtelijk dement aan het worden bent ? Van dementie zijn de symptomen dat de LAATSTE jaren juist afbrokkelen….en men steeds verder in het verleden gaat leven….
  Nu snappen wij ook waarom U zo kinderachtig zit te doen hier en voor ome harry zal hetzelfde gelden ….Kijk en aangezien wij het nu snappen, tja…….dan doet U Uw best maar, met nog een schepje er bovenop te doen. Wij zullen het U verder niet kwalijk nemen, want wij weten NU HOE HET KOMT !

  Geliked door 1 persoon

  • theresageissler zegt:

   U heeft gelijk; dat zal het zijn.
   Zeker de laatste tijd treiteren ze me beurtelings het bloed onder de nagels vandaan en draaien de bewijslast systematisch om, maar dat doen kinderen óók.
   En dementerende mensen worden af en toe weer zo “eenvoudig als kinderen, dus….
   Ik zal me dan maar weer eens dáár op instellen, in Godsnaam…

   Like

   • BertG. zegt:

    Je laat je hier behoorlijk kennen als een klein verongelijkt kleutertje, wanhopig op zoek naar steun.
    Begint behoorlijk zielig te worden, wat je blijkbaar niet eens door heb.

    Like

   • Republikein zegt:

    Matthias Matusek heeft documenten ontdekt die bewijzen dat het niet om vluchtelingen gaat maar om ontvolking c.q. vervanging van boze witte mensen en wie Simons i)s kunt u lezen op de site van rijnlandmodel.

    Like

   • theresageissler zegt:

    Geïnspireerd door jouw lichtende voorbeeld dan, kennelijk:
    Wie met pek omgaat….enz.

    Like

 27. Erik Eriksen zegt:

  Landelijk stem ik PVV en hier in Vlaardingen stem ik op

  LIJST13 – GERRITSEN
  Vlaardingen Nederlands🇳🇱 & Vrij

  Lijstgerritsen.nl
  Facebook.com/VlaardingenNederlandsvrij

  De Vlaardingse PVV

  Like

 28. Republikein zegt:

  Wat verstaan jullie onder radicale gelijkwaardigheid?

  “We hebben in Nederland het prachtige Artikel 1 van de Grondwet. Er is dus theoretische gelijkwaardigheid. Maar in de samenleving zien we vooral allerlei soorten van ongelijkwaardigheid. Het papieren Artikel 1 moet radicaal, dus vanaf de wortels, in de praktijk worden gebracht. Als je wilt voorkomen dat groepen worden buitengesloten en segregatie op allerlei terreinen echt wilt aanpakken moét je radicale gelijkwaardigheid koppelen aan economische rechtvaardigheid, de andere pijler van ons programma. Het één kan niet zonder het ander.”

  In jullie programma staat dat alle gemeentelijke instanties – ook de politie – in 2022 een weerspiegeling van de etnische diversiteit van de bevolking moeten zijn. Een mooi streven, maar geldt dat niet ook voor andere vormen van diversiteit?

  “Ja, voor alle vormen van diversiteit. Dat geven we ook aan in de afzonderlijke programmaonderdelen. En het is essentieel. Vooral door gebrek aan herkenning en erkenning is het vertrouwen in heel veel instituties ontzettend laag, zeker bij hier geboren en getogen Amsterdammers met hun roots elders.”

  “Dat moet en kan anders. Wij hebben hier tenslotte geleerd mondig te zijn. We blijven hier, we gaan niet terug. We zijn veel minder afhankelijk dan onze ouders. Mijn moeder geeft nog steeds aan dat ze er trots op is dat ze nooit iets van Nederland heeft gevraagd. Mijn generatie vraagt het niet, wij claimen het. Wij hoeven niet te integreren, wij zijn Nederlanders. Ik vergelijk het met het verschil tussen logeren en samenwonen. Als ik bij jou kom logeren is het prima dat jij de regels bepaalt, over – ik noem maar wat – wanneer we de vuilnis buiten zetten of hoe het huis is ingericht. Maar nu we al zo lang samenwonen bepalen we die regels samen. Dat vraagt ook om een stad die op alle fronten gebruikt maakt van haar diversiteit; bij elkaar, BIJ1.”

  http://www.republiekallochtonie.nl/blog/achtergronden/niet-logeren-maar-samenwonen-amsterdam-bij1?utm_medium=email&utm_campaign=Achtergronden%2C+nieuws+en+opinies%2C+…&utm_source=YMLP

  Politieke-correctheid is een complex van ideologieën en irrationaliteiten, gedreven door een combinatie van egoïsme, zichzelf goed willen voelen, en een bijna volstrekte weerzin om de werkelijkheid van de wereld onder ogen te zien. Het is dan ook een sterk alfa-denken gericht en gestuurd proces.
  Vanwege die ideologische gestuurdheid zijn haar ideeën vastgelegd, en vanwege de dynamiek van de werkelijkheid, komt er dus een steeds grotere discrepantie tussen die ideeën en de werkelijkheid. Die bentwoord wordt, of moet worden, door steeds krachtiger middelen omdat verschil te verdoezelen of te bestrijden. Iets dat neigt naar een exponentieel proces, met een steeds snellere stijging.

  http://www.rijnlandmodel.nl/media/volkskrant_absurditeiten_2015-aug.htm

  Like

 29. Pieter zegt:

  Beste mensen in Vlaardingen, ik heb alle reacties gelezen, als het in Vlaardingen het mooie oude vissersstadje zo slecht gesteld is dan staan jullie een aantal dingen te doen.

  1.) stopen met elkaar in de haren te vliegen en af te katten, de regentenkliek lacht zich rot, het aloude spel houd hen in het zadel, n.l. “verdeel en heers”.

  2.) verenig U achter de man die de moed heeft om een eind achter die macht cultuur te maken, over 2 weken kunnen jullie daar een eind aan maken, zegt het voort en begaat niet de fout die bij de landelijke verkiezingen is gemaakt.

  Denk eens aan het oude spreekwoord, “eendracht maakt macht”.

  Dan wens ik Vlaardingen en haar inwoners waar ik heel wat heerlijke harinkjes heb gegeten goede verkiezingen en een mooie toekomst, laat het niet verzieken.

  Pieter van der Jagt.

  Like

 30. Pieter zegt:

  Een correctie en aanvulling; punt 2 in de eerste regel, achter=aan.
  aanvulling; zorg voor een goede opkomst, dus met zijn allen aan de bak, einde geharrewar en Vlaardingers dat moeten jullie weten (NIET) de beste stuurlui aan de wal maar aan het roer.

  Nogmaals groet,

  Pieter van der Jagt.

  Like

 31. Hanny Verbeek zegt:

  Jeetje Daniël,.

  Wat een verhaal, hoe is het mogelijk je door de Gemeente Vlaardingen zo tegengewerkt kon worden, wat denken ze hiermee te bereiken……
  Ik hoop dat je bericht zoveel mogelijk op meerdere sites gedeeld gaat worden, ik zal dit zeker doen.
  Vraagje: je zou aanvankelijk voor de PVV aan de slag gaan en later met je eigen Partij maar wel met een PVV gedachte, heb je provinciaal/landelijk nog steun gekregen van de PVV?

  Groetjes
  Hanny Verbeek

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s