IKEA – leef je nog, of bid je al?

Screenshot_141

(Vertaling: E.J. Bron)

Er bestaat vermoedelijk geen enkele andere religie die zo expansief, brutaal en veeleisend overkomt als de islam. Moskeeën schieten als paddenstoelen uit de grond, de eisencatalogi van de islamverenigingen worden steeds langer. De islam verovert stap voor stap steeds grotere terreinen van het maatschappelijke en politieke leven.

journalistenwatch

Hoezeer de islam het dagelijks leven domineert, komen we te weten uit een kleine melding op “Thüringen24”:

Vanwege een religieuze medewerker bij IKEA in Erfurt werd ´s middags het alarmnummer van de politie gebeld. Zoals een medewerker van de politiecentrale van de deelstaat meedeelde, wilde de man bidden en daarom blijkbaar door voorbijgangers als gevaarlijk beschouwd.

De man zou achter het gebouw van IKEA in de buurt van enkele struiken een gebedskleedje hebben uitgerold om zijn geloof uit te oefenen. Daarbij werd hij door iemand anders geobserveerd, die volgens de politie ook een wapen gezien zou hebben.

Dat met het wapen is waarschijnlijk overdreven geweest, desondanks is dit aan brutaliteit niet te overtreffen. Zelfs de politie, die met meerdere patrouillewagen was aangerukt, schijnt geschokt te zijn geweest:

“Bij ons is het helaas nog niet gebruikelijk dat er in het openbaar gebeden wordt. Juist wanneer religie in het spel is, komt het snel tot vragen en onzekerheid”, verklaart de woordvoerder van de politie.

“Helaas nog niet gebruikelijk”? Dus dat zou gebruikelijk moeten worden als het aan de woordvoerder van de politie in Erfurt ligt? Een ongelooflijke uitspraak!

Bovendien: er staat een moskee in Erfurt. Deze moslim zou dus probleemloos in de gelegenheid zijn geweest om zijn religieuze plichten in de daarvoor bestemde gebedsplaats na te komen.

En bovendien zijn gebedsruimtes voor medewerkers bij werkgevers zoals IKEA vanzelfsprekend, weet de secretaris van “Diversity Works”.

Nee, het gaat om heel iets anders. De islam wil voor iedereen zichtbaar en niet over het hoofd te zien zijn. Hij wil aanwezigheid tonen en daardoor anderen intimideren.

En dat zouden wij, ondanks het onvervreemdbaar recht op godsdienstvrijheid, niet moeten accepteren!

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op IKEA – leef je nog, of bid je al?

 1. Petra DeBoer zegt:

  Offtopic: alle medewerkers van de essalam moskee in Rotterdam zijn ontslagen. De financiers uit de Verenigde Arabische emiraten trekken zich terug. Heel mooi en dan nu dat ding tegen de vlakte maar dat zal wel weer niet. In elk geval krijgen ze het moeilijk om dat gebouw open te houden want de rekeningen voor gas en elektriciteit blijven komen.

  https://nos.nl/artikel/2225117-onrust-bij-rotterdamse-essalam-moskee.html

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Misschien kan de Efteling er iets mee?

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @guusvelraeds, ik ziel liever dat er puin van gemaakt word want als dat ding in de Efteling staat dan eisen de mohammedanen de moskee daar op.

    Like

  • Merel zegt:

   Zal de autochtoon wel weer voor in de buidel moeten tasten voor het Herrenvolk
   Gaan ze wel bij Halsema enzo langs met de pet Wij ziin immers tweederangs dhimmyvolk
   De hemel sta ons bij, wat een toestanden

   Like

 2. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/03/31/eu-accepteert-geen-blanke-immigranten-eist-van-polen-dat-het-zijn-land-opvult-met-kleurlingen-moslims-en-homoseksuelen/
  Polen heeft een miljoen immigranten uit Oekraïne in zijn land opgenomen. Maar de EU is desondanks nog steeds niet tevreden, schrijft SVT. De Oekraïense immigranten hebben een verkeerde huidskleur en zijn geen “moslims”.

  Geliked door 1 persoon

 3. Elisah zegt:

  http://cult.tpo.nl/2018/03/31/kritiek-op-islam-engeland-nu-racistisch-en-terroristisch-want-verbod-op-godslastering-geschrapt/
  Kritiek op islam in Engeland nu racistisch en terroristisch want verbod op godslastering geschrapt.

  Like

 4. Jean zegt:

  Waarom blijven én mogen de politieke lafaards “ongestoord” hun vernietiging strategie van eigen volk verderzetten???
  Gelukkig komt er steeds meer verzet tegen die smerige import van barbaren maar het verloopt te traag, Als we niet met hoge snelheid verzet gaan plegen is redding onbestaande.
  Nogmaals, islam hoort niet thuis in onze westerse seculiere samenleving een samenleving waarin mannen en vrouwen gelijkwaardig zijn, een samenleving waarin pedofilie een zware misdaad is, een samenleving met normen & waarden.
  Die misdaad kost ons jaarlijks miljarden euro’s en véél bloed en “DAT MOET STOPPEN”.

  Geliked door 1 persoon

 5. kampersrene zegt:

  Wat zou er gebeuren , je hebt totaal geen benul van biddende moslims door ikea medewerkers en je vraagt aan ene die met zijn achterwerk Allah ligt te bedanken , of hij zich wel goed voelt ,of hij misschien nood heeft aan een dokter …of gewoon vragen waar de keukenkasten en tafels te vinden zijn .Is dat racisme , belediging van een andersdenkende , onverdraagzaamheid , islamfobie enz

  Like

 6. Anneke zegt:

  Blij, dat ik NOOIT wat heb gekocht bij Ikea en NOOIT iets zal kopen, bij dit bedrijf !!!

  Like

 7. Jan zegt:

  Werknemer bij IKEA weigert deel te nemen aan pro-LGBTQPDVTRKSMYAZ- bijeenkomt, krijgt direct ontslag
  “Ik ben hier om meubels te verkopen en is dat niet mijn visie

  IKEA sacks employee for quoting the Bible after he was told to participate in pro-LGBTQ event: “I’ve been hired to sell furniture… these aren’t my values”
  https://tinyurl.com/y6hqsj7z

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s