Migrantenimport, rechtstreeks uit Afrika

Screenshot_40

Brussel wil 50.000 migranten uit Afrika middels “legale” weg toegang geven tot de EU. Of er een asielstatus verkregen kan worden, is niet meer interessant. Dit nieuwe plan van de Europese Commissie zal een aanzuigende werking hebben, want de meeste Afrikanen willen weg.

Brussel is er toch alles aan gelegen het Oude Continent te gronde te richten. Nu willen het met zijn zogenaamde “Relocation-Masterplan” met geraffineerde precisie 50.000 migranten de EU binnensluizen.

Een nieuw EU-programma wil 50.000 “bijzonder kwetsbare vluchtelingen” zelfs toegang verlenen tot de EU via een “legale” weg – waarmee Brussel meteen duidelijk maakt dat de massa-import van migranten, zoals die tot nu toe gewoon doorgaat, illegaal is.

Met minstens een vijfde van die 50.000 wordt de komende maanden de Duitse samenleving verrijkt. Dat zijn Merkel en Juncker al onderling overeengekomen.

Lees verder>>>
(h/t “King Arthur”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Migrantenimport, rechtstreeks uit Afrika

  1. I.K. Bennurklaarmee zegt:

    Allemaal idd hoogopgeleid; kun je zien aan de diploma’s die ze in hun handen hebben.

    Geliked door 1 persoon

  2. sylvie zegt:

    de EU naar de kloote PUNT NL

    Like

  3. Statler & Waldorf zegt:

    Leuk!
    Een experiment van een kinderloze DDR-verknipte en een dronkenlap uit Luxemburg met 500 miljoen Europeanen.

    Wat kan er nu eigenlijk mislukken?
    Iedereen happy toch?

    Geliked door 3 people

  4. Statler & Waldorf zegt:

    Griezelige kijktip!
    Waarin de EO haar open visie geeft zich te hebben overgegeven aan de islam.

    Adieu God, zondag 22 april 2018.

    De volledige overgave aan de islam.

    Geliked door 1 persoon

  5. jungleelephant zegt:

    Tijd,hoogste tijd,voor een volkstribunaal!Merkel,Rutte,Macron,Bilderbergers en nog een paar duizend anderen:nummertje trekken!

    Geliked door 1 persoon

  6. Klaas zegt:

    Like

  7. Henk.V zegt:

    De eerste druppels van een volkenkundige wolkbreuk.. Deze EU moet ZO SNEL MOGELIJK worden ontbonden om plaats te maken voor een Europa van vaderlanden., want ”Brussel” richt ons werelddeel gegarandeerd te gronde. Tot deze conclusie behoort ”de man en vrouw in de straat” absoluut te komen..
    De Europese Commissie is los gezongen van de werkelijkheid en heeft het contact met de eigen bevolking allang verloren. Ga er maar rustig van uit dat deze bestuurlijke criminelen NIET van hun voorgenomen plannen zullen afwijken.
    Het enige verweermiddel dat effect kan sorteren is een totaal verzet van de bevolkingen van de lidstaten, over het hele continent..

    Geliked door 5 people

  8. Steven zegt:

    Daar zitten vast ook weer een heleboel zwaar getraumatiseerde Berber vluchtelingen uit Marokko bij…

    Geliked door 1 persoon

  9. Steven zegt:

    En weer 50.000 uitkeringen. Kunnen ze alvast weer gaan kijken welke belasting voor blanken nu weer omhoog moet!

    Geliked door 2 people

  10. Cathja zegt:

    Wie agressie importeert zal uiteindelijk agressie van de autochtone bevolking ondervinden. De kruik gaat namelijk net zolang te water tot hij barst. Er zijn al voldoende barsten zichtbaar, en de onvrede onder de Europeanen groeit.
    Merkel kan zich ongerust maken over het groeiend antisemitisme in Duitsland en Europa, maar die woorden zijn vals. Ze weet heel goed dat ze met elke nieuwe lading agressors de Joodse gemeenschap opnieuw een dolkstoot geeft.

    Duivels mens, die Merkel. En laten we vooral ook die duivels in Brussel niet vergeten, met hun smerige plannen!
    De tijd voor vergelding komt dichterbij, want dit blijft niet onbestraft.

    Geliked door 2 people

    • koddebeier zegt:

      Jammer genoeg gaat deze kruik al veel te lang te water.

      Geliked door 1 persoon

    • Tistochwat zegt:

      @ Cathja 23 april 2018 om 06:55

      Wie agressie importeert zal uiteindelijk agressie van de autochtone bevolking ondervinden.

      Ik weet het niet, Cathja, het klootjesvolk kijkt momenteel weer opgewonden uit naar ‘koningsdag’. En met zulk dom, dociel volk bereik je niets.
      Ze hebben niet eens in de gaten dat zijne doorluchtigheid een toneelstukje komt opvoeren. Doet-ie weer net alsof hij zo geniet van het ‘feest’ te midden van ‘zijn volk’.
      Eindelijk hebben de ‘oranjes’ dan zogenaamd eens een keer een leuk dagje. Het is toch al zo behelpen in die ‘gouden kooi’.

      Geliked door 1 persoon

      • Cathja zegt:

        @Tistochwat

        Ik denk ook niet dat dit op zeer korte termijn zal gebeuren, maar dat er een moment komt van verzet -met welke afloop dat kan ik niet voorzien- dat staat voor mij vast. In WOII was er ook verzet tegen de nazi’s, al heeft dit niet geleid tot een oorlog die snel voorbij was.
        Ik denk dat wij in Nederland nog niet zover zijn om krachtig van ons te laten horen. Er zijn hier nog geen grote aanslagen geweest, dus het volk ziet het allemaal niet zo zwart. Ze hebben vertier -Koningsdag- en vergapen zich weer aan allerlei onzin. Men laat alle ‘mooie dingen in het leven’ niet graag vergallen door dreigende woorden en daden van moslims.
        Maar het tij kan keren. Ik verwacht dat dit ook gaat gebeuren, al vrees is dat het dan wel te laat is.

        Geliked door 1 persoon

  11. Jean zegt:

    We kunnen er nog maanden over verder praten zolang wijzelf niet gaan ingrijpen wordt het alleen maar dramatischer.
    Het is onze verdomde plicht onze toekomst, de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen, onze samenleving, onze beschaving én onze cultuur te beschermen voor barbaren.
    Hoe moeten we dat doen? Poepsimpel, massaal die EU misdaadorganisatie totaal uitschakelen en de lafaards resp. misdadigers die ons die ellende opzadelen oppakken en opsluiten voor de rest van hun smerig lafhartig bestaan, daarna dadelijk alle grenzen sluiten en starten met het terugsturen van de aanwezige overlast, uiteraard dadelijk stoppen met er nog maar één eurocent aan te verknoeien want wij hebben niets maar dan ook totaal niets met heel die Afrika komedie.

    Geliked door 3 people

  12. Elisah zegt:

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/04/Christenen-vogelvrij-Duitse-parlement-weigert-ze-te-beschermen-Britten-zetten-ze-zelfs-uit
    Christenen vogelvrij: Duitse parlement weigert ze te beschermen, Britten zetten ze zelfs uit
    Jodenhaat uit Nazi periode teruggekeerd bij Duitse overheid: Arabische vliegmaatschappijen mogen op luchthaven Frankfurt Joden weigeren – Britse analist: Europees immigratiebeleid gecontroleerd door vijandige kabaal dat tegen Europese volken werkt

    Like

  13. Aegolius cs zegt:

    **In het verlengde van dit artikel publiceren wij binnenkort over het feit, dat de huidige massamigratie al tientallen jaren geleden in het Westen is besproken en goedgekeurd.**
    Alhoewel ik gezocht heb naar “EU wil migratieloketten openen in Afrika”, heb ik het artikel van zeker zo’n 10 jaar terug, helaas niet gevonden. Wel iets recentelijk:

    http://www.consilium.europa.eu/nl/policies/eu-africa/

    Maakt niet uit dat de plannen van Coudenhove-Kalergi na de EEG invoering, het supranationale karakter en ondersteuning met de EURO de gelieerde, dwingend op te leggen wat Duitsland en Frankrijk (nooit meer oorlog) ondersteund door het Vaticaan vanwege andere redenen ons door de strot wordt geduwd.

    En massa protesten door de werkzame bevolking/kiezers? In het voormalig Oostblok misschien.
    Kijkers …, ik bedoel kikkers, worden niet in een hete pan gegooid want dan springen ze eruit. Derhalve louw water opzetten en dan de temperatuur verhogen.

    Conform EUSSR.

    Like

  14. Aegolius cs zegt:

    Bert, waarom een dubbele reactie? Zo besmettelijk ben ik niet.

    Like

  15. BertG. zegt:

    Het is ook de achterlijkheid van de bevolking zelf.
    Kwam vandaag iemand tegen van tegen de 70, waar Eucalypta nog een lekker wijf bij is.
    Had een leuke Afrikaan ontmoet van rond de 30 op facebook die helemaal stapel op haar was.
    De vakantie in Spanje had ze vast geboekt, ze keek er vast naar uit.
    En dan kan je lullen wat je wilt, maar dat soort mensen gelooft het werkelijk waar echt dat ze verliefd zijn op dat oude wijf, en dat ze het echt menen.
    HOPELOOS……………………………..

    Like

    • Cathja zegt:

      @BertG.

      Stekeblind en doofstom! Inderdaad hopeloos. Met zulke mensen kun je echt geen normaal gesprek voeren. En zoals zij zijn er helaas zeer velen!

      Like

  16. Haksteeg Anton zegt:

    Ja zo wordt de vloek die islam heet eveneens naar binnen gehaald het zijn en blijven idioten maar ze stemmen op die lui die hun die mogelijkheden geven. Werkelijk het zijn de zgn Nederlanders zelf die meehelpen hun eigen land te vernietigen en daar dan anderen de schuld van te geven. Dag Nederland Goede nacht

    Like

  17. kampersrene zegt:

    50000 import negers dat betekend 50000 maatijden per dag 50000 uitkeringen van een leefloon
    50000 huisvestingen….vermits het allemaal weldoorvoede negers zijn in de kracht van hun jaren
    50000 verkrachtingen overvallen , diefstallen ……toch minstens de helft ervan …onder het moto …
    “””wij zijn jong en willen wat”””

    Like

  18. Nemesis zegt:

    besonders schutzwürdige” migranten, en gaat het in het bijzonder om zwaar getraumatiseerde vluchtelingen uit Syrië, Libië, Tunesië, Afghanistan en de Niger-regio

    M.a.w. totaal psychisch en sociopatisch gestoorde, door inteelt achterlijke gekken, die in een constante vlaag van waanzin verkeren. De horror !

    Like

Plaats een reactie