ChristenUnie: SCHAAM U DIEP!

Screenshot_210

(Door: “Wachteres”)

De ChristenUnie kan weten dat het de bedoeling van de EU is om miljoenen moslims uit het Midden-Oosten – en nu ook uit Afrika – binnen te halen om onze Europese joods-christelijk-humanistische samenleving te vernietigen. Het gevolg is desastreus: Joden [en christenen] die het Midden-Oosten vanwege vervolging zijn ontvlucht, krijgen het hier weer moeilijk, dankzij de islam. Joden, die hier al generaties lang wonen, worden gedwongen om Europa te verlaten of zich heel erg gedeisd te houden.

Dat de ChristenUnie daaraan meewerkt en het zelfs verbiedt om samen te werken met de PVV, omdat de denkbeelden van de PVV “zo ver afstaan van onze idealen”, is verbijsterend.  De PVV, een van de weinige partijen die in elk opzicht opkomt voor Israël  en die terecht – dat valt toch niet te ontkennen, als men niet bewust de ogen wil sluiten – waarschuwt voor de gevaren van de islam, zou ver afstaan van de idealen van de ChristenUnie? Dit is wat mij betreft een grote schande voor deze partij en een aanfluiting voor haar ‘christen’ zijn.

De miljoenen moslims die zullen worden binnen gehaald uit Afrika zijn geen vluchtelingen, die zullen alleen worden gebruikt om een einde te maken aan onze christelijke cultuur. D66, waar jullie wel mee willen samenwerken, zal alles in het werk stellen om dat voor elkaar te krijgen, net als GroenLinks. De Groenen in Duitsland zeggen al dat ze niet kunnen wachten tot Duitsland [zoals wij dat kennen] verdwenen is.

Dat de ChristenUnie daaraan meedoet is een gotspe.

Beseffen jullie niet dat de christenen in het Midden-Oosten dankzij de islam worden vervolgd en dat het christendom daar wordt vernietigd? Denken jullie dat God vindt dat we verplicht zijn om vijanden van het Jodendom en het christendom met miljoenen naar hier te halen?

Het wordt tijd dat jullie gaan bestuderen wat ‘Heb uw vijanden lief’ betekent; maar dat dit in geen geval ons verplicht om mensen die vanuit hun godsdienstige opvatting andersdenkenden haten vrije toegang te verlenen, lijkt me logisch.

Degenen die hieraan meewerken, zijn er mede verantwoordelijk voor dat de Jodenhaat weer opkomt en dat de Joden en straks ook de christenen vervolgd worden.  Of gaan jullie van de veronderstelling uit dat wat in het Midden-Oosten al jaren aan de gang is – CHRISTENVERVOLGING! – hier niet zal plaatsvinden?  Op grond waarvan veronderstellen jullie dat, als de Joden hier nu al worden vervolgd? Verdiep jullie maar eens in het feit dat ‘christelijke’  leraren en leerlingen  – voor de islam zijn wij allemaal christenen – het in Europa al erg moeilijk hebben op scholen waar de moslims in de meerderheid zijn. Voor de gezagsdragers, zoals de politie – en hulpverleners – hebben zij alleen maar diepe minachting.

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/28/ik-word-voor-hoerenzoon-uitgescholden-omdat-ik-duitser-ben/

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/28/de-volgende-school-die-verzinkt-in-multiculti-chaos/

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/29/munchen-1000-jongeren-overwegend-met-migratieachtergrond-vallen-de-politie-en-reddingspersoneel-aan/

Het is te bizar voor woorden: Christenen die uit ‘naastenliefde’ [heb uw vijanden lief] er mede voor zorgen dat Joden en christenen in onze vrije samenleving [weer] worden vervolgd.

Door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, antisemitisme, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Christendom, christenhaat, ChristenUnie, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, linkse gereformeerden, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

78 reacties op ChristenUnie: SCHAAM U DIEP!

 1. Tistochwat zegt:

  Dit is nu het soort ‘christenen’ waarvan ik walg.
  Hypocriete kwezels met kwaadaardige bedoelingen.

  Geliked door 1 persoon

 2. theresageissler zegt:

  De CU schaamt zich immers niet: Ze willen uiteindelijk maar één ding: Niet uit de pas lopen bij de andere politiek-correcten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk.V zegt:

  Dat ik mij vierkant opstel achter deze ingezonden brief, spreekt vanzelf 🙂
  Ik vrees dat -als het gaat om het bestaansrecht van christelijke politieke partijen- we moeten concluderen dat zijn geen van drieën, in staat zijn gebleken een ander geluid te laten horen dan waarmee een onbetrouwbare regentenkliek ons al jaren opzadelt.
  De christelijke partijen bieden geen enkel substantieel verzet de politieke verloedering van ons land. Integendeel ,zij zijn , omdat ze zo graag willen meeregeren en ”hun verantwoordelijkheid niet willen ontlopen” maar al te zeer bereid om zich aan te sluiten bij partijen die niet bepaald het gedachtegoed delen dat zijn zeggen na te streven!

  ”Dus zij zijn niet meer in staat om ‘bederfwerend” te functioneren in een samenleving die naar de knoppen gaat en zich heeft uitverkocht aan de islam.
  ”Zout dat haar kracht heeft verloren en smakeloos is geworden dient tot niets en moet worden WEGGEGOOID !” is een duidelijke uitspraak uit de mond van Jezus. Ik vermoed dat dit gezegde ook nog weel bekend is in de confessionele hoek?
  En nu nog maar even aan zelfonderzoek doen en jezelf opheffen, broeders..
  Teleurgestelde leden kunnen zich aansluiten bij de PVV.

  Geliked door 3 people

 4. King Arthur zegt:

  Deze gristenen van de kudt Unie zijn volslagen van het potje gerukt.
  Knettergek, ziende blind en horende doof!!!

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Je had je de moeite kunnen besparen, Wachteres. De linkse “goedmens” is immers immuun voor argumenten. Ze hebben ideeën in hun hoofd vastgezet en geen mens die ze daar weer van af brengt. Wat je schrijft is voor honderd procent gerechtvaardigd, maar je wordt niet gehoord.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 6. Republikein zegt:

  De CU -landelijk- verbiedt de lokale een samenwerking met de PVV.

  Like

 7. Mario Schettini zegt:

  Een van de 10 Geboden is het gebod: ‘Gij zult niet doden’. Helaas al die goede Bijbel kenners die het christelijk geloof aanhangen weten niet dat er staat: ‘Gij zult niet moorden’. Een klein verschil maar ozo belangrijk. Overigens mevrouw Wachteres, er bestaat geen Joods-Christelijk-Humanistische samenleving. De Christenen hebben de Joden altijd gehaat en veracht en de Humanisten kwamen te laat in de geschiedenis om een belangrijke rol te spelen.

  Like

  • Wachteres zegt:

   De Joden hebben in elk geval hun invoed gehad op onze samenleving, @Mario.

   Al was het alleen maar door het Oude Testament: Denk aan de Tien Geboden.

   Like

   • Wachteres zegt:

    En de invloed van de humanisten? Wat denk je van de scheiding tussen Kerk en Staat?

    Dat is nog maar één voorbeeld. Als onderdeel van de Renaissance heeft zij een grote maatschappelijke ommekeer gebracht.

    De humanisten waren voorstander van een uitgebreide hervorming van het onderwijs, waarvan zij hoopten dat deze voor een optimale ontwikkeling van de menselijke mogelijkheden door de combinatie van kennis en deugd zou zorgen. Humanistisch onderwijs moest de mens in staat stellen om zijn ware bestemming te ontdekken en door navolging van de klassieke voorbeelden een ideale mensheid te verwezenlijken. Een waardevolle, waarheidsgetrouwe inhoud en een vervolmaakte taalvorm gingen voor humanisten hand in hand. Daarom werd er dan ook bijzondere aandacht besteed aan de zorg voor de taalkundige termen. De taal- en letterkunde speelde in het humanistische onderwijsprogramma dan ook een belangrijke rol.

    Het renaissance-humanisme was een onderwijs- en wetenschapshervorming. Daarom betreffen haar nawerkingen, in zoverre ze onafhankelijk van de algemene nawerkingen van de renaissance kunnen worden gezien, het onderwijssysteem en de wetenschapsbeoefening.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Renaissance-humanisme

    Like

 8. fons zegt:

  christen unie ? die naam bestaat niet meer, het is nu MOSLIM UNIE.

  Like

 9. Statler & Waldorf zegt:

  Dat komt omdat de Christenunie en ook het CDA en de rest van dit oikofobische rampenkabinet onder de naam LIEGEN III denkt dat zij de islam een ‘verlichting’ in hun geloof kunnen aanpraten.

  Ik heb 20 jaar getracht van een krokodil een vegetariër te maken louter op basis van argumenten en overleggen met hem.

  Mag u raden of dat mij is gelukt.

  Geliked door 1 persoon

  • Anneke zegt:

   ChristenUnie hft (in de praktijk) meer met de Vrijmetselarij te maken en de NWO politiek, dan met de Bijbelse normen en waarden…De wetten vn Moshe en Yeshua, bedoel ik dus.

   Like

   • Merel zegt:

    Tuurlijk, dan stem je toch op Nida of Denk, veeeeel beter

    Like

   • BertG. zegt:

    Ook hier komt Merel weer met een reactie die je alleen van Petra zou verwachten.
    Heb je opmerkingen over een christelijke partij, dan hoor je bij de mossels.

    Wat hangt hier toch een eigenaardig volk rond op deze site.
    Het gaat ze nauwelijks om de mossel ellende, maar om de verdediging van hun eigen kerkje.

    Like

  • Pietersen zegt:

   Uiteindelijk wel. U bent niet opgegeten.(haha)

   Like

 10. Hovawart zegt:

  Dat je zo lang ‘de andere wang’ toekeert of heb zitten slapen, of het niet begrepen heb, of stilzwijgend getekend heb bij de kruisjes, om maar in het pluche te mogen zitten……..berouw komt Na de zonde.

  Like

 11. Hovawart zegt:

  Bij de firma „God en zoon, afdeling bodempersoneel“, gaat het, naar huidige begrippen, doorgaans niet al te democratisch toe, en als ik de prognose bekijk, voor de toekomst van het gelovige personeel in de EU-divisies, staan de cijfers op verlies en zal de firma God&zn grotendeels afhankelijk zijn van Noord en Zuid-Amerika

  Like

 12. Anneke zegt:

  De christenen MOETEN ‘straks’ ook wegrennen uit Europa, naar ISRAEL. De SCHEMER is actief en DUISTERNIS volgt vlotter dan menigeen beseft.
  In Israel zal men veiliger over straat kunnen lopen, dan hier in het DONKER wordende Europa! Het christendom is stervende in het Avondland…W-Europa.
  Een moordlustige god is enkele decennia geleden neergestreken, met inmiddels een grote horde volgelingen.
  Hoe gaat dit ‘verhaal’ verder verlopen?

  Geliked door 1 persoon

 13. BertG. zegt:

  Zullen wel allemaal protestanten zijn daar bij de CU.
  Die hebben wel meer hele rare ideeën over de wereld.
  Daar worden wij hier bijna dagelijks op getrakteerd.

  Like

  • BertG. zegt:

   Heb ik nog gelijk ook.

   De partij is ontstaan uit een fusie van twee orthodox-protestantse partijen.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/ChristenUnie

   Like

   • Wachteres zegt:

    Precies BertG en de echte refo’s zijn niet meegegaan met de PKN, die zijn op zichzelf gebleven.

    Ik ben synodaal opgevoed, maar ik ga al jaren niet naar een kerk.

    Like

   • Trucker zegt:

    @ Merel zegt:1 mei 2018 om 12:18

    “…Christenen zijn ook gehersenspoeld, heb uw vijanden lief, is er met de paplepel ingegoten en dat krijg je niet een twee drie eruit…”

    Ik voel me niet aangesproken in dit lijntje

    Like

  • E.J. Bron zegt:

   Linkse grefo´s . . . een extreem gevaarlijke soort. Die verkopen hun eigen ziel aan de duivel!

   Geliked door 2 people

   • Merel zegt:

    Dus erger nog dan moslims, dit is blanke zelfhaat, als het zo doorgaat met elkaar voor rotte vis uitmaken dan is uiteindelijk niemand meer goed, STOP hiermee

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Gevoelige snaar? Ik zie gewoon de realiteit onder ogen. Niets meer en niets minder!

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • Merel zegt:

    Op dds staat een mooi stukje over Segers, hij heeft het ook nog over Arnould Beltrame, ring a bell?

    Like

   • Merel zegt:

    Op 17 december 2016 heeft u nog gevoel voor christenen, dus wat is nu de waarheid?

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dat klopt. Voor christenen in het Midden-Oosten die zich onder de gesel van de islam bevinden en al eeuwen lang het islamitisch barbarisme aan den lijve ondervinden, heb ik een zwak. Echter niet voor “christenen” die heulen met de islam onder het mom van “godsdienstvrijheid”, zich als vijfde colonne gedragen en als het water hen tot de aan lippen stijgt hun vrome handen in onschuld wassen.
    Die moslims kunnen er in feite niet eens iets aan doen. Opdracht van Mohammed/koran. Van kinds af aan gehersenspoeld. Van een westers christen, zowel protestants als katholiek, mag je toch, gezien de geschiedenis van de veroverings- en moorddrift van de islam sinds de 7e eeuw, toch iets meer verwachten. Ken je geschiedenis! Sluit NIET de ogen voor de realiteit.

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Duidelijk dus.
    Merel hoort ook bij de fanatieke refo’s.
    En daar mag je geen opmerkingen over maken want dat zijn “christenen”, dus dat zijn de goede.
    En zo zijn er vele hier op de site die er precies ook zo over denken.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Wachteres valt ook onder dit zelfde volk.
    Maak je opmerkingen over christenen, dan ben je reclame aan het maken voor het atheïsme.
    Dat is precies dezelfde beredenering.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Absoluut niet!!!

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ze heeft zelf al een keer geschreven dat ze uit de hoek van othodoxe refo kerk kwam.
    Elke opmerking van mij over vervelende christenen ziet zij als reclame voor het atheïsme.
    En daar stoort zij zich ook mateloos aan.
    Zelfs heeft ze het regelmatig over niets anders dan over het geloof, zelfs hele artikelen.
    Maar een opmerking van mij wordt als zeer hinderlijk ervaren.
    Precies zo als andere refo hier ook reageren.
    Sorry Bert, maar kan er niks anders van maken.
    Zij en Petra vallen mij daar het vaakst over aan.
    Dan kan je wel zeggen dat je er buiten staat en er weinig mee te maken heb, maar de woorden zeggen wat anders.
    Ze is zelfs vrij fanatiek daarin.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ze weet het alleen wat beter voor zichzelf te houden dan andere, als ze onder gezelschap is.
    Dat denk ik eerder.
    Om niet in discussies te vervallen waar ze geen zin in heeft.
    En aan mijn manier van begrijpend lezen mankeert niets aan.
    Je moet het alleen willen zien.

    Like

   • BertG. zegt:

    Zeer zeker wel.
    Maar het boeit mij voor geen hol wat christenen ergens van vinden, wie het ook is verder.
    Schijnheilig en gluiperig zijn ze toch allemaal.
    Dan kan je je er wel aan ergeren, maar dat is toch echt de mentaliteit die bij een gelovigen hoort.
    Ik ben nog nooit andere tegen gekomen.

    Mijn hele familie hebben ze gesloopt met stoken en ruzie maken, die heb ik dus niet meer.
    Een jehova en een refo die mijn ouders bedreigde met emotionele chantage om de kleinkinderen weg te houden als ze mij niet verwijderen.
    En inmiddels kunnen ze mekaar allemaal niet meer zien en luchten, doel is dus bereikt.
    Ik haat ze dus met recht van uit het diepste in mij.
    Om te beginnen hadden gelovigen al helemaal niet in de 2de kamer mogen zitten.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Je hebt mijn stukje blijkbaar niet gelezen, BertG.

    Like

   • BertG. zegt:

    En je wilt niet weten hoeveel tijd ik al in die gasten heb gestoken.
    Met muziek begeleidingen voor musicals (die over het geloof gingen), waar ik niks mee te maken had.
    Muziekbandjes waar het dan na een tijdje ineens vreselijk belangrijk was geworden dat je wel het zelfde geloofde, anders konden ze niet met je door gaan om muziek te maken.
    Uitsluiten van andere, dan zijn ze goed in, en stoken en ruzie maken.

    Mijn vader is daar wel eens door ontslagen, omdat het hele bedrijf van dezelfde bleek te zijn. en dan hoor je er niet bij.
    Maar dat herken jij natuurlijk niet zo, want zo zijn ze niet tegen andere.
    Dat zal ik dan wel zitten te verzinnen om mijn gal te spugen.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Ik uit de refo hoek, BertG? Hoe kom je erbij.

    Like

   • BertG. zegt:

    Dat heb je zelf hier een keer opgeschreven.
    Iets uit de suïcidale Nederlandse hervormde gereformeerde kerk.
    Dit klopt alleen niet helemaal, suïcidale , maar het woord leek er erg op.
    Ben vergeten wat het precies was.

    Like

   • BertG. zegt:

    Gevonden welk woord ik wel bedoel.
    Gereformeerd synodaal.

    De Gereformeerde Kerken in Nederland (GKN), vaak eenvoudigweg aangeduid als de Gereformeerde Kerk, in de volksmond ook wel “gewoon gereformeerd” genoemd en onder vrijgemaakten aangeduid als “synodalen” of “Gereformeerd synodaal”, was tot 1 mei 2004 een Nederlands gereformeerd kerkgenootschap. Vanaf die datum zijn de GKN opgegaan in de PKN: De Protestantse Kerk in Nederland (in dagelijks spraakgebruik vaak afgekort tot Protestantse Kerk), dat daarmee het grootste protestantse kerkgenootschap in Nederland werd. De fusie bestond uit de drie Samen op Weg-kerken: de Nederlandse Hervormde Kerk, de Gereformeerde Kerken in Nederland en de Evangelisch-Lutherse Kerk in het Koninkrijk der Nederlanden.
    http://geloven058.nl/kerkstromingen

    Of wou je zeggen dat het niet waar is, ik had er zelf nog nooit van gehoord.
    Knap als ik dit zou verzinnen dan.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 1 mei 2018 om 10:45

    Ik begrijp heel goed dat je verbitterd bent, ook ík walg en kots van hypocriete mohammedaan-de-wang-toe-kerende ‘christenen’, zeker als ze ook nog in ‘de regering’ zitten.
    Maar heus, er zijn mensen die proberen om een echte christen te zijn. Die doen anderen voor geen cent kwaad en die zaniken ook niet.
    Neem nu bijv. Taljaard, Cathja en Henk V. Die kunnen we toch onmogelijk haten?
    Henk V. heb ik diverse keren persoonlijk ontmoet. Ik kan me geen zachtaardigere mens voorstellen. Hij maakt zich net zo kwaad over onrecht als jij (en ik).

    ‘Refo’s’ zijn onuitstaanbaar. Vooral als ze zich beter voelen dan een ‘heiden’.
    Jehovah’s Getuigen: je weet dat ik daar een paar jaar mee ben omgegaan, maar ze hebben me niet kunnen inpalmen. En dan de verhalen die je over hen hoort… En hun kinderlijke manier van bijbelstudie en dwangmatig vergaderen…
    In elk kerkgenootschap zitten vast wel mensen die oprechte bedoelingen hebben, maar voor mijn gevoel zijn er maar weinig ware christenen.

    Het blijft een precair onderwerp en daarom wil ik me zo min mogelijk mengen in geloofsdiscussies. Daar kom je namelijk tóch nooit uit.

    Like

   • Merel zegt:

    Christenen zijn ook gehersenspoeld, heb uw vijanden lief, is er met de paplepel ingegoten en dat krijg je niet een twee drie eruit

    Like

 14. Trucker zegt:

  In belgie is vele jaren geleden hetzelfde gebeurd met de CVP (Christelijke Volks Partij).
  Zij hebben in de jaren tachtig hun naam (en beleid) gewijzigd naar een waterig CD&V.
  Het Christelijke verdween uit het beleid en dat was heel erg want op dat moment waren de socialisten begonnen met de afbraak van Christelijke Kruizen in openbare gebouwen.
  Wat mocht blijven hangen waren de portretten van de narren uit Laken (dus soorten als koning Pils).
  De Heilige Kruizen had zich nooit iemand over beklaagd en toch moest dat verdwijnen van de schoften van socialisten, die monarchie vonden ze best (was “stabiliteit” kwaakten ze).
  De rol van de voormalige Christelijke partij : WEGKIJKEN. en zwijgen.

  Geliked door 1 persoon

 15. Lucie zegt:

  Deze verraderlijke linkse christenen,zijn hetzelfde als de gutmenschen.
  Deze nepchristenen zijn net zo bedriegelijk en gevaarlijk als die nepvluchtelingen.
  Ze verloogenen hun christelijke afkomst,want dit soort verdient de naam christelijk niet.

  Geliked door 2 people

 16. Cathja zegt:

  Zeer met u eens, Wachteres! Geheel de waarheid, en het verontrust me zeer!
  Als een christelijke partij meent dat naastenliefde (in dit geval liefde tot de moslims) betekent dat we vijanden tot vrienden moeten maken middels de weg van het evangelie, dan zou ik hen willen adviseren eerst eens die duivelse koran goed te bestuderen! Een moslim is het niet toegestaan zich met heidenen in te laten. Christelijke organisaties hebben al laten weten dat het zeer moeilijk is om contacten te leggen met moslims. De enkeling die zich afkeert van de islam is zijn of haar leven niet meer zeker.
  “Heb uw naasten lief” zou moeten gelden voor allen die niet op onze ondergang, maar op ons behoud uit zijn. Laten we als samenleving ons bekommeren om onze ouderen en gehandicapten. Daar is nog een wereld te winnen. Deze kwetsbare mensen in onze samenleving zijn van ons en onze hulp afhankelijk geworden.

  Geliked door 1 persoon

 17. Pietersen zegt:

  Eng mannetje die Segers. Lijkt me typisch zo’n stiekem figuur die zijn eigen kinderen straft zoals in de bijbel beschreven staat.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Zo iemand die stiekem op zolder naar porno films zit te kijken onder een deken.
   Je ziet het gewoon aan die schijnheilige koppen van ze.
   Je herkent ze al van af 100m. afstand als je ze tegenkomt.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 1 mei 2018 om 07:43

    Over ‘refo-stiekem’ gesproken: toen ik nog een kleutertje was, woonden we in een rijtjeshuis naast ontzettend vrome buren van middelbare leeftijd. Zij was erg gelovig en had de beste bedoelingen. Ze ging elke zondag trouw naar de kerk (ze had trouwens wél wat stiekeme streekjes).
    Maar HIJ! Hij was ook zeer “vroom” en vanwege een ziekte bedlegerig.
    Op een middag had mijn vader me daar gebracht om naar de tv te kijken. Ik was vier jaar.
    Die vent was alleen thuis en lag in de woonkamer op bed. Ik zat op de grond naar de tv te krijgen.
    Op een gegeven moment zei hij: “Kom maar lekker warm bij me onder de dekens liggen.”
    Ik wilde helemaal niet naast een enge oude vent te liggen, maar ik durfde niet te weigeren.
    Ik klom in zijn bed en na een paar minuten stak hij zijn hand in mijn onderbroekje en wilde die ook in iets anders steken, als men begrijpt wat ik bedoel.
    Ik schaamde me dood, want zelfs als jong kind wist ik dat dit niet in de haak was.
    Met het smoesje “even mijn pop pakken” sprong ik uit zijn bed.
    Ik kan me niet herinneren of ik toen zelf naar huis ben gelopen of dat mijn vader me heeft opgehaald.

    Bovenstaand verhaal heb ik pas aan mijn ouders durven vertellen toen ik volwassen was, en die vent allang de kraaienmars had geblazen. De smerige ‘christelijke’ pedofiel!
    Mijn vader was woedend: “Als ik dat had geweten, had ik hem kapotgemaakt!” riep hij.
    Ik heb nu nog steeds spijt dat ik het niet eerder heb verteld…

    Like

 18. Hovawart zegt:

  Beter een heilstaat gestaafd op de Gristelijke of Joodse Tien Geboden, dan een moslimstaat gestaafd op de islamitische geboden.

  Geliked door 1 persoon

 19. Roeland zegt:

  Vreselijke partij. Heel onbetrouwbaar. Liever Turks dan Paaps ., dan weet je het wel.

  Like

 20. Onno zegt:

  Zou het CU christendom als een ‘mask of sanity’ kunnen dienen voor een psychopaat die zich daarachter dan verraderlijk verschuilt?

  Ze maken zich ook ijskoud medeplichtig aan de (door psychopaat Churchill doorgedrukte) gruwelmoord op Dresden en een normaal mens voelt daar absoluut niets voor, onder geen enkele omstandigheid!

  Like

  • Harry zegt:

   Rare redenatie , Onno .
   Churchill heeft diverse steden in Duitsland laten bombarderen om de smerige aanvallen van de moffen te stoppen en hun “moraal” te breken .

   Uiteindelijk was dat heel productief .
   Om dan nu van een “psychopaat” te spreken , dat lijkt me toch volkomen waanzin .
   Zonder Churchill zaten we hier nu nog onder de moffen , ben ik bang .

   Is volgens jou de moord op miljoenen Europese mensen géén gruwel ?
   Ben je soms een Hitler fan ?

   Vele mensen beseffen niet , dat degene die een oorlog of dergelijke narigheid start , de werkelijke boosdoener is die keihard afgestraft dient te worden .
   Meelij met de moffen ???

   De Engelsen hadden het gelijk geheel aan hún kant !

   Like

 21. jedeha zegt:

  Zou het kunnen zijn, dat wij (NL/Europa) aanhangers van mo over ons heen krijgen, de ideologie van de A.C. (googlet u b.v. Youtube Walid Shoebat com) omdat wij Christus Jezus, onze dierbare Heiland, ge- en verloochend hebben, Hem gesmaad hebben (Kuitert cum suis (VU) die de hele Gereformeerde Kerken Syn. om zeep geholpen hebben…) dat wij “hun dwaalleer” hebben omarmd en nu onder het zwaard vd Tegenstander (islam, gruwelijker dwaalleer) komen of reeds gekomen zijn?

  Like

  • fleckie zegt:

   A.u.b. Niet telkens ‘gezegdes’ vertellen, vanuit ‘de ZWARTE KOUSENKERK’!…er zijn ..HEEEL..andere …ZAKEN…aan de orde, ….hier op de zeer informatieve site van de heer Blom.

   Like

  • Visje zegt:

   ik denk en geloof van niet, we leven enorm ver in de eindtijd, de moslim wereld strijd uiteindelijk straks tegen Christus zelf! té Jeruzalem, maar ik ga hier niet over uitwijden op dit blog, om hier niemand lastig te vallen met bijbelse waarschuwingen, maar verlaat de afvallige kerk, weg uit Babylon de Grote —> de RKK en aanhang, Openbaring 18.

   tot zo ver,
   – Gods zegen.

   mvg Visje

   Like

   • Harry zegt:

    @ Visje ,

    “Ik ga hier niet over uitweiden” ,
    begin er dan niet eens over !

    “de moslim wereld strijdt uiteindelijk tegen christus zélf ” , waar haal je die flauwekul vandaan ?
    Godsdienstwaanzin neemt vaak een loopje met de realiteit .
    Hoe kóm je daar bij ???

    De meeste mensen hebben totaal niks -meer- met die godsdienstige onzin die jij hier bij voortduring meent te moeten projecteren .

    Openbaring 19 : probeer niemand ook maar enige onzin op de mouw te spelden !

    Christendom begint toch steeds meer op een psychische aandoening te lijken .

    Like

  • Republikein zegt:

   Het is niet onmogelijk, ik ben dus ik besta, de 8ste plaag.

   Like

 22. Merel zegt:

  Geen paniek Bert g , de christenvervolging loopt op rolletjes, op een dag valt de laatste ter aarde, en dan is de wereld verlost van “dit kruis” , en kan jij Bert een pintje gaan drinken op de “goede “afloop”

  Like

  • BertG. zegt:

   Gaan we weer, gewoon blijven volhouden dat ik ze allemaal weg wil hebben.
   Hou het achter je eigen voordeur en verwijder het uit de 2de kamer.
   Weet je nog, scheiding van kerk en staat.
   Meer heb ik tot op heden niet beweerd.
   Maar ik zal het nog veel vaker hier lezen, zo zitten christenen namelijk ook in mekaar, altijd een slachtoffer rol aannemen dat iedereen ze weg wil hebben.

   Door mensen zo als jij en vele andere zou je er bijna wel naar verlangen, wat een vervelende mensen zijn dat toch.
   Altijd maar zeiken en zeiken en drammen.
   Ik ben godverdomme zelf gedoopt, alleen ik vond het wel mooi geweest verder.

   Like

   • Anneke zegt:

    En BertG is een perfect mens? Weet je nog…scheiding van kerk en staat… Weet jij nog vrijheid van meningsuiting?

    Like

   • Merel zegt:

    Hallo Bert, mensen zitten mekaar voortdurend in hokjes te stoppen, om 7 uur 27 stop je mij in het hokje fanatieke refo s. Nou dat klopt dus niet want ik ben niet gereformeerd, ook niet katholiek, ook niet joods, ook niet jehova getuige, ook geen vegetarier of feminist,
    Ik ben gewoon mezelf en oma van een hele stoet kleinkinderen, en ik maak me zorgen om hun toekomst ivm de islamisatie, of mag dat ook al niet meer?
    Als de autochtonen mekaar allemaal in hokjes gaan stoppen en mekaar het licht in de ogen niet gunnen dan houdt het toch helemaal op naar mijn idee
    Nou fijne avond groeten M

    Like

   • BertG. zegt:

    Merel, jij snapt het niet.
    Ik stop helemaal niemand in hokjes.

    Maar helaas zijn er nog al regelmatige bezoekers, die het nodig vinden om hun godsdienst even te moeten pluggen.
    WAAROM.

    Like

   • BertG. zegt:

    Als jij de vrijheid heb om je geloof uit te dragen, dan heb ik ook de vrijheid om er tegen in te gaan en er commentaar op te leveren.
    Weet je nog, vrijheid van meningsuiting.
    Ga anders lekker op de markt staan met je bijbeltje.
    Daar bereik je veel meer mensen dan hier.

    Like

   • jedeha zegt:

    BertG…en daarom krijgen we mo over ons heen. Christus afwijzen houdt in dat we de Tegenstander omarmen zonder dat we ons dat bewust zijn. Maar hij (die leer, luister naar Denk) is reeds binnen onze grenzen en in de Tweede kamer. Waar of niet waar!

    Like

   • jedeha zegt:

    P.s. ik had bovenstaande antwoorden op BertG nog niet gezien, dus mijn antwoord is redelijk overbodig, al ontkennend gaan we in Nederland naar de RATSMADEEEE.

    Like

   • jedeha zegt:

    Gedoopt en dan toch nog bidden om vervloekt te worden…(gvd) hoe bestaat het, waar gaat u de Eeuwigheid doorbrengen? Die duurt lang hoor, houdt nimmer op, googlet u eens Mickey Robinson Youtube b.v.

    Like

 23. BertG. zegt:

  En nou horen we Wachteres even niet of dat het klopt wat ik aanhaal in reactie hierboven.

  Gereformeerd synodaal.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Ik heb al wel gereageerd, BertG, met uitleg. Ik ben niet zo kinderachtig als jij.

   E.J. Bron moet mijn uitleg nog tevoorschijn halen.

   Kom je er meteen achter dat ik geen refo was. Refo’s hebben zich niet bij de PKN gevoegd.

   Like

 24. COLLABORATIE zegt:

  Ik zei het in de eerste week van deze regering/coalitie al …
  Dat wordt hommeles!
  De CU heeft geen boodschap aan de bijbel, nog aan God!
  Een verkapt clubje liberalen onder de naam
  Christelijk, en de middeleeuwen zijn weer terug!
  Bwaaah … eerst de PVDA en nu de CU ten grave gedragen!
  Hoe naïef te denken dat Rutte ook maar een seconde maalt
  om de CU … CDA of SGP …

  Like

 25. COLLABORATIE zegt:

  Wat een prachtige planeet zonder de islam !!!

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Dat is nu eens een lijntje waar ik me van de eerste tot en met de laatste letter kan mee verzoenen (hoewel er daarnaast nog velen een storende factor blijven in het aangenaam vertoeven op de planeet 🙂 )

   Like

 26. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/05/02/rapport-christen-in-opvangcentrum-blijft-bedreigd/

  Rapport: Christen in opvangcentrum blijft bedreigd

  In 2016 en 2017 zijn meer dan 500 gevallen geregistreerd van intolerantie en discriminatie jegens christenen in Europa. Een aanzienlijk deel van die meldingen komt uit opvangcentra voor vluchtelingen.

  Dat blijkt uit een rapport dat het Observatory on Intolerance and Discrimination against Christians in Europe, een Oostenrijkse instantie, dinsdag publiceerde.

  Het document bevat onder meer een getuigenis van christelijke vluchtelingen in Oostenrijk die melding maakten van discriminatie door moslims.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s