Europees-Afrikaanse conferentie druist in tegen de belangen van de naties

Screenshot_292

(Vertaling: E.J. Bron)

Hongarije zou gisteren geweigerd hebben een op een Europees-Afrikaanse ministersconferentie in Marrakesh aangenomen verklaring over migratie aan te nemen, zei de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, en noemde het document “een extreme pro-migratie verklaring, die indruist tegen de belangen van Hongarije.” Het zogenaamde Rabat-proces, waarmee ongeveer tien jaar geleden werd begonnen, zou “van zijn oorspronkelijke weg zijn geraakt”, zei Péter Szijjártó telefonisch tegenover MTI vanuit Marrakesh, nadat hij had deelgenomen aan de vijfde Euro-Afrikaanse ministersconferentie over migratie en ontwikkeling.

Die Freie Welt

Het zou het oorspronkelijke doel van het Rabat-proces geweest zijn om de toestroom van migranten uit Afrika naar Europa door het zinvol inzetten van Europees geld te stoppen, argumenteerde de minister. Szijjártó zei dat het op de conferentie aangenomen document een “extreme pro-migratie verklaring” zou zijn, die “de migratie zou moeten blijven inspireren” en nieuwe migratieroutes zou moeten creëren, in plaats van zich erop te concentreren hoe migratie als geheel gestopt kan worden. “Deze verklaring druist volledig in tegen het belang van Hongarije en Europa”, zei Szijjártó, en hij voegde er aan toe dat het debat gisteren in Marrakesh eentje in een serie internationale debatten geweest zou zijn die “uitdrukking zouden geven aan een alarmerend proces”.

De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken zei dat de opvattingen van de Afrikaanse landen steeds meer zouden domineren in de debatten, terwijl de Europese landen hun eigen belangen zouden opgeven. Hij zei dat de Afrikaans elanden in kwestie de migratie als motor van de economische groei, de basis van de globale welstand en een proces zien, dat eerder beheerd en georganiseerd dan gestopt zou moeten worden. Hij zei dat ook de Europese landen ermee begonnen zouden zijn deze positie in te nemen om de belangen van hun burgers op te geven en de veiligheidsrisico´s van de migratie te negeren.

“Wij zullen daar niet medeschuldig aan zijn en de Europese bedoeling om de samenstelling van de bevolking van het continent te veranderen serieus betwijfelen”, zei Szijjártó. De minister voegde er aan toe dat Europa´s ondersteuning van de migratie een “uitverkoop van de cultuur en veiligheid van het continent” zou zijn, waarvan hij zei dat Hongarije deze niet zou ondersteunen. Szijjártó riep de Europese instellingen ertoe op om zich tot de verkiezingen voor het Europees Parlement volgend jaar geen migratiebeslissingen vast te leggen, omdat dit “uiterst ondemocratisch” zou zijn. Het Europese volk zou het recht moeten krijgen om zelf te beslissen wat het over de toekomst van het continent zou denken, zei hij.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, democratie, Demografie, dictatuur, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

9 reacties op Europees-Afrikaanse conferentie druist in tegen de belangen van de naties

 1. Cathja zegt:

  En opnieuw is het Hongarije wat aan de alarmbel trekt. Dit land heeft zeer verstandige ministers ‘in huis’, die het sluipend gevaar van massale migratie vanuit Afrika naar Europa zien aankomen.
  Ook Orbán is klaar wakker als het om dit soort zaken gaat.

  Wij moeten niet meegaan met de eisen van Afrikaanse landen, maar vechten voor het behoud van ons werelddeel, waar wij en onze ouders en voorouders hard voor hebben gewerkt om het tot bloei te brengen.
  We mogen het niet laten gebeuren dat wildvreemden met onze verworvenheden aan de haal gaan. We zijn het aan ons nageslacht verplicht om de Europese cultuur en waarden te behouden.

  Geliked door 3 people

 2. Pingback: Viktor Orbán: Met grondwetswijziging opname van immigranten verhinderen | E.J. Bron

 3. Inderdaad, verstandige ministers, jammer dat wij, op een paar na, van die slappe Nederlanders hebben !

  Like

  • hendrikush zegt:

   Onze ministers hebben hun handelingsbevoegdheid versjaggerd aan de EU.
   Ze spelen Jan Klaassen en Katrijn met de handen van Brusselaren in hun kruis.

   Geliked door 1 persoon

 4. koosv8 zegt:

  Waarom stemmen er zoveel mensen op partijen die totaal niet bezig zijn voor hun eigen land en het EIGEN VOLK. Dat is mij een raadsel, dat er heel veel op de leugen wordt gestemd. Ruim 40 jaar wordt er op deze buitenlander likkers gestemd. De rechters worden steeds krommer, de politie softer, en de dokters, zijn dealers van de farmaceutische industrie. BAH WAT EEN KUT LAND!!!
  KUT is hier dan even een afkorting.
  KWALITATIEF UITERST TELEURSTELLEND.

  Like

 5. Trucker zegt:

  We gaan nog wat kunnen lachen want tussen de massa’s apothekers en ingenieurs zal er ook nog een continent paaldansers meekomen die in Adamskostuum (voor de dames hé ik hoef dat niet) optredens gaan verzorgen als onlangs in Duitsland.
  Tussen haakjes misschien was dat éne die dacht dat in eurabia casting zo maar midden op straat gebeurd of het was een gevorderde die reclame maakte voor zijn euh bedrijfje.
  Voor de dummies dit is natuurlijk satire 🙂
  Ik vrees echter dat het proces niet meer gestopt kan worden te veel en veel te laat.
  Highway to hell (daar bevinden we ons momenteel op) van AC/DC ga het clipje niet elke keer posten we zitten op de roetsbaan recht naar de hel.
  Er zijn nog altijd optimisten (ook op deze blog) die denken dat de klok nog kan teruggedraaid worden, dat het een kwestie is van “aanpakken”.
  Dat gaat niet meer zonder geweld en geweld is dan niet een neger islamiet hier en een “geradicaliseerde” daar uit de weg ruimen er zitten hier al MILJOENEN islamieten verspreid over eurabia.
  Wie gaat dat opruimen?

  Geliked door 1 persoon

 6. fleckie zegt:

  Bij de ‘olieboeren’ begint waarschijnlijk de bodem van de goudpot in zicht te komen, en natuurlijk het onderkennen van het. gevaar van Ongebreideld fokken van nakomelingen, ( dat wordt afgeschoven op ‘toch maar die domme blanken, waar we later niks meer aan kunnen verdienen, als de ‘olieputten’ ‘ leeg raken’, …………..Hoe is het eigenlijk met het idee van laten bouwen van een GIGA-STAD!! Geopperd door een kroonprins uit Saoudi- Arabie? ( er is dan OOK een burgemeester nodig, dus die POST is nog VACANT? ( eventueel voor een of andere Nederlander, die interesse heeft, op iets langere termijn, dat wel)

  Like

 7. Pingback: Veel Vluchtelingen Verknipt. Maar Nederland tekent gewoon bij het Euro-Afrikaanse kruisje | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s