MOSLIM-HOOFDREDACTEUR DDS NOEMT GEERT WILDERS EEN FASCIST

Screenshot_50

(Door: “weethetwel”)

De hoofdredacteur van De Dagelijkse Standaard, Michael van der Galiën (foto), noemt Geert Wilders een fascist. Wat is er aan de hand? Geert Wilders heeft een Mohammed-cartoon-wedstrijd georganiseerd. U weet wel, cartoons waar moslims enige jaren geleden buiten zinnen van geraakten. De wedstrijd is door de Nederlandse overheid gecontroleerd en in orde bevonden. Waarom is Van der Galiën als hoofdredacteur van wat hij noemt een rechtse site dan niet gewoon benieuwd of de moslims enige vorderingen hebben geboekt in beschaving en verdraagzaamheid? Nee, hij is zelf moslim en op voorhand al vreselijk buiten zinnen geraakt. En daarmee door de mand gevallen.

Fascisme

Definitie: Fascisme is een systeem dat de natie boven het individu stelt, met als uitvloeisel een in zo’n systeem legitiem gebruik van geweld, moderne propagandatechnieken en censuur om politieke tegenstand de kop in te drukken en daarmee het bestaan van het systeem te waarborgen. Vaak worden in een dergelijk systeem de economie en de sociale maatschappij verregaand van bovenaf gecontroleerd en gereglementeerd, waarbij nationalisme (en in het bijzonder etnisch nationalisme), wordt omhelsd.(Bron: Wikipedia)

Op basis van deze definitie kunnen we op dit moment in de wereld twee, wellicht drie, grote fascistische stromingen onderscheiden. De indeling is op basis van het geweld dat het systeem gebruikt om aan de onderdanen en andersdenkenden de mores van het systeem op te leggen.

Veruit het beste (of het slechtste zo u wilt) scoort de islam bij het gebruik van geweld.

Islamfascisme

Definitie: Islamfascisme is een systeem dat de islam boven het individu stelt, met als uitvloeisel een in zo’n systeem legitiem gebruik van geweld (lijfstraffen, stenigen, onthoofden, tot slaaf maken, verjagen van niet-gelovigen), moderne propagandatechnieken (zijn in de islam niet zo gebruikelijk, want het is een godsdienst van de middeleeuwen) en censuur (fatwa´s, dreigementen) om politieke tegenstand de kop in te drukken en daarmee het bestaan van het systeem te waarborgen. Vaak worden in een dergelijk systeem de economie (verbod op rente) en de sociale maatschappij (verplichte hoofddoeken, uithuwelijken, ondergeschiktheid vrouwen, homo’s verboden, afkeer van niet-gelovigen) verregaand van bovenaf gecontroleerd en gereglementeerd, waarbij nationalisme (in dit geval: het moslim-zijn) en in het bijzonder etnisch nationalisme (in dit geval afkeer van de – blanke – westerse waarden) worden omhelsd.

Links fascisme

Op dit moment minder gewelddadig dan de islam, maar veel doortrapter georganiseerd, is het linkse fascisme zoals dat de laatste eeuw door Europa waart.

Definitie: Links fascisme is een systeem dat de natie boven het individu stelt, met als uitvloeisel een in zo’n systeem legitiem gebruik van geweld (bruinhemden bij Hitler, nu Antifa bij Merkel,  Ku Kux Klan in Amerika,), moderne propagandatechnieken (controle over kranten, televisie en andere media) en censuur (internetcontrole, verwijderen berichten en accounts op sociale media, opsluiten van Tommy Robinson) om politieke tegenstand de kop in te drukken en daarmee het bestaan van het systeem te waarborgen. Vaak worden in een dergelijk systeem de economie (staat pakt 75% van het verdiende inkomen af om aan zichzelf en door hem benoemde doelen te besteden) en de sociale maatschappij (beroepsverbod, tegenstanders verdacht maken en uitsluiten) verregaand van bovenaf gecontroleerd en gereglementeerd (verstikkende bureaucratie), waarbij nationalisme (in dit geval: verplicht links zijn) en in het bijzonder etnisch nationalisme (in dit geval afkeer van de – blanke – westerse waarden) worden omhelsd.

Globalisten

De derde categorie is zich nog aan het uitkristalliseren, want deze categorie is een betrekkelijke nieuwkomer op het wereldtoneel. Het is ook het eenvoudigste systeem, want het gaat alleen om geld. Het betreft mensen zoals Soros en grote internationale bedrijven, die enorme rijkdom bezitten en steeds meer proberen te verwerven door mensen tegen elkaar uit te spelen en te proberen een éénvormige wereldburger te scheppen die gemakkelijk voor iedere andere wereldburger uitgewisseld kan worden. De wereldburgers concurreren dan met elkaar totdat ze uitgemergeld zijn tot op het bot. Zolang er ééntje (of een bepaald land) nog meer verdient dan nodig is om niet te creperen, kan hij vervangen worden door ééntje (of een ander land) die nog minder verdient. Hoopvol perspectief voor de have’s, tragisch voor de have-nots.

Globalisme is een systeem dat de wereldburger boven nationaliteiten stelt, met als uitvloeisel een in zo’n systeem legitiem gebruik van geweld (verlies van baan als je niet voor minder wilt werken), moderne propagandatechnieken om de mensen zich wereldburger te laten voelen (wereldmilieuvraagstukken, stijgend zeewater, zure regen, CO2 uitstoot, convenience truth) en censuur (Google, Facebook etc. kiezen voor globalisten en beïnvloeden daadwerkelijk de sociale media ) om politieke tegenstand de kop in te drukken en daarmee het bestaan van het systeem te waarborgen. Vaak worden in een dergelijk systeem de economie (schaalvergroting en concentratie geeft steeds meer macht) en de sociale maatschappij (werknemers met kritiek worden meteen buiten gegooid) verregaand van bovenaf gecontroleerd en gereglementeerd door een beperkt aantal personen waarbij nationalisme geen rol meer speelt en de naties vooral tegen elkaar worden uitgespeeld (zoals onlangs bij de dividendpolitiek)

In welke categorie zit Geert Wilders dan?

Islamfascisme: Wilders is tegen lijfstraffen, stenigen, onthoofden, tot slaven maken , verjagen van niet-gelovigen, tegen fatwa´s . Hij is tegen verplichte hoofddoeken, uithuwelijken, ondergeschiktheid vrouwen, homo’s verboden, afkeer van niet-gelovigen en hij heeft geen afkeer van de (blanke) westerse waarden. Wilders is dus geen islamfascist.

Links-fascisme: Wilders stelt het individu boven de natie in plaats van andersom, heeft een hekel aan de bruinhemden bij Hitler, Ku Kux Klan in Amerika en de Antifa in Duitsland. Hij bestrijdt de Main Stream Media vanwege hun eenzijdige linkse berichtgeving en ging als enige Nederlandse partijafgevaardigde naar Engeland om voor het oog van de wereld de vrijlating van Tommy Robinson te eisen . Hij staat voor belastingverlaging en terugdringing van de alsmaar uitdijende staat waarbij hij de (blanke) westerse waarden omhelst. Wilders is dus geen links-fascist.

Globalist: Wilders ziet niets in een wereldburger. Net als Trump kiest hij voor terugkeer naar grenzen die de burgers ook kunnen beschermen tegen uitbuiting. Hij heeft een gezond wantrouwen tegen de wereldmilieuvraagstukken, stijgend zeewater, zure regen, CO2 uitstoot, convenience truth, vooral waar die als propaganda misbruikt worden. Hij wil terug naar de nationale en de menselijke schaal. Een land moet zélf bestemmen wat het wil. Conclusie: Geert Wilders is ook geen fascistische globalist.

Eindconclusie: Geert Wilders is helemaal geen fascist.

En hoe zit het dan met jou, Michael van der Galiën?

Je hebt wel een keurige rechtse site, maar nu ben je toch door de mand gevallen met je ongefundeerde beschuldigingen aan het adres van Geert Wilders. En dat, omdat je een moslim bent. Op zeker moment bots je toch met de Nederlandse normen en waarden. Realiseer je je dat wel? Ik vind op je site ook helemaal geen artikelen tegen de parallelmaatschappij welke juist een bedreiging is voor onze vrijheid en onze toekomst. Zie je dat anders, rechtse jongen? Maar goed, je geeft aan dat je tegen extreme moslimuitingen bent. Geen echte fascist dus, gewoon een klein fascistje.

Door:
“weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, demoniseren, Fascisme, Geert Wilders, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Mohammed, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

108 reacties op MOSLIM-HOOFDREDACTEUR DDS NOEMT GEERT WILDERS EEN FASCIST

 1. T.Troubadour zegt:

  Wat een uitstekend artikel.DDS is voor mij vanaf heden taboe.Ik houd niet van deze leugens

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Weethetwel.
   Héél goed geschreven reactie op het islamitisch-fascistisch gelul van die moslim van der Galiën.
   Ik weet nog goed uit de tijd, jaren geleden, dat ik dacht dat “DDS” ’n interessante site zou zijn, dat ik die van der Galiën vanaf de allereerste dag al in de smiezen had.
   ’n Totaal verdekt opgestelde en in de islam-genen, dus een met zand-en-nog-eens-zand ondergeschoffelde idioot, die regelmatig Wilders afkraakte totdat hij met geld dattie waarschijnlijk van z’n moefti- vrienden heeft gekregen, de site kon overkopen van die mislukte EU-ganger (ster)
   Z’n naam ben ik al vergeten.
   Is ook helemaal niet belangrijk.
   Die van der Galiën heeft het ’n tijdje in het midden gehouden maar nou issie voluit door de mand gezakt als volbloed moslim!

   Weg met die islam-site!
   Meidt DDS!
   (Als de pest!)

   Like

 2. ildiko zegt:

  eindconclusie : laat nooit een moslim te ver in een democratisch samenleving infiltreren, zorg dat ze de macht NERGENS krijgen ! Dan krijgen we hier een echte fascisme.

  Geliked door 4 people

 3. kampersrene zegt:

  Och ! Ooit zegde iemand ” de koning is een zot “…..en de koning trok het zich niet aan
  Hoe ziet die Michael van der Galiën zichzelf ….als de onbevlekte ontvangenis ?

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Eens een moslim altijd een moslim. Moslim ook al zijn ze ex moslim hebben een beschadigde ziel tot hun dood. De islam afwijzen zover als het hun lukt en niet te luidruchtig is oké maar de islam bovendien belachelijk maken dat kan niet. Want je moet de gelovige moslim toch respecteren. Waarom heeft me nog nooit iemand kunnen uitleggen. Vegetariërs schijn je ook te moeten respecteren. Het zal wel. Van mij hebben ze geen last totdat zij een last worden voor mij. Het is de angst cultuur binnen de islam die mensen om het hardst laat roepen dat de islam best oké is.

   Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Wat een ‘leuke constatering’!…(lol)

   Like

 4. Van der Galiën als hoofdredacteur van een pseudo-rechtse site, DDS profileert zich als een rechtse site, heb daar lang genoeg rond gehangen om tot de conclusie te komen dat de DDS een dertien in een dozijn site is, volkomen dociel aan wat de overheid verlangt van de media, dit is op zichzelf geen nieuws. Er bestaan gewoonweg geen rechtse sites, tja de alternatieve media daar vindt u meer rechtse sites die de knarsetandende overheid voor lief heeft.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Adriaan.
   Van der Galien is nu toch ècht door de mand gezakt.
   In mijn tijd, ik schrijf nu toch over ca. 6 jaar geleden werden wij al gewaarschuwd voor die kerel.
   “Gematigde islam” weet je wel.
   Als je zwaar aan de LSD hangt, bovendien 2 flessen whiskey per dag drinkt, regelmatig Cocaïne snuift, plus nog wat injecties met heroïne per dag er bij neemt…
   Dan kom je wellicht in de buurt van het allesvergevend links gedachtegoed dat de islam als een vredelievende “godsdienst” klasseert en haar aanhangers als zonen en dochters van de vrede ziet!

   Obama zei het ook….

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Je moet sites als de DDS zien als trollen die zich mengen in de discussie van bepaalde groepen. Eenmaal binnen en geaccepteerd beginnen ze een proces van subtiele omvorming van gedachten.

   Geliked door 1 persoon

 5. Frans Brassens zegt:

  De mohammedaan Van der Galiën (van het rechte pad geraakt door het nalopen van een moslim-schone) viel al vaker door de mand, maar deze keer is het écht goed raak.
  Ik zie het maar als het definitief ‘uit de kast komen’ van deze overjarige puber.
  Waar hij ‘rechts’ lijkt te zijn, meen ik dan te maken te hebben met vormen van taqyya.
  ‘Hoedt U voor de islamiet!’. Maar dat hoef ik hier op het Bron-platform eigenlijk niet te zeggen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Wolf zegt:

  Deze vieze extreemlinkse v d Gallien heb ik nog nooit vertrouwd! Die DDS heb ik al vaker gewantrouwd met sommige wereldvreemde tegendraadse artikelen. Hij die v d Gallien is getrouwd met een turkenwijf en woont in turkenland onder zijn leider de fascist Erdogan! Daarom volgde ik de laatste jaren dat dds nog maar sporadisch. De islamitische AAP is EINDELIJK uit de mouw geklauterd dus!!! Daarom las ik dus ook nooit meer die extreemlinkse commentaren van door die v d gallien BETAALDE TROLLEN die zgn reageerden! DDS is een door LINKS opgezette trollen site die ik NOOOOOIIIITTTTT weer ga aanklikken. Ik heb ALTIJD al dankzij mijn instinct dat ALLERGISCH voor alles wat naar links stinkt een zwaar hoofd gehad in die vuile vieze levensgevaarlijke gek v d Gallien met zijn Turkse kuttenbek! Dhr. Wilders MOET hem voor het gerecht slepen en DDS moet onmiddellijk worden verboden en afgebroken worden!!! Die vd Gallien is nog erger dan de NOS, VK,NSB handelsblad ,AD, Trouw ,Parool ,PvdA, DENK, Hitler, Pechdrol, Yasser klaver, Erdogan, Soros ,de rooie katholieke ROTPAUS, van Agt ,Van Dam ,Rosenkuller, vd Graaf en Trutte rutte bijelkaar. IK HAAT DDS!!!

  Geliked door 6 people

  • Wolf zegt:

   Na vannacht ge-arbeidt te hebben en dan s’morgens na mijn gedane arbeid dit te lezen over een vuile rooie die v d gallien doet een mens KOKEN van woede!

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Dessnachts de gansche nacht gearbeidt en dan nog moeten koken.
    Dat gaat te ver.
    In ieder geval beste Wolf, chapeau voor jou!
    Gaat zo door.
    Ik geniet telkenmale van jouw oprechte emotionele mededelingen die mij doen terugdenken aan befaamde schrijvers uit de dertiger jaren van de vorige eeuw.

    Prima reactie…!!!

    Like

  • guusvelraeds zegt:

   Erdogan zal hem uit de lucht halen als hij Wilders initiatief zou begroeten. Op zijn minst kan hij in het Turken land om 04:00 uur in de ochtend bonken op de deur verwachten als de geheime dienst van Erdogan een kameraadschappelijk bezoek komt brengen. Met zijn islamitisch bevuilde geest kan hij dat niet en wil het ook niet.

   Like

 7. Tanya zegt:

  Je verwacht het niet maar het zit ZE in het bloed.

  Like

 8. Nemesis zegt:

  Laten we er maar vanuit gaan dat DDS zeker géén keurige rechtse site is. Livestro heeft daar altijd nog de touwtjes in handen.
  Wat betreft van der Gallien, die slingert tussen links en rechts van het ene uiterste naar het andere. Hij werd moslim omdat hij met een moslima trouwde en woont ook in Turkije. Hoe langer hij getrouwd is en daar woont, hoe mee moslim hij wordt. Hij is voor mij dan ook niet keurig rechts maar niet zo keurig moslim.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Nemesis.
   DDS is zeker geen keurige rechtse site.
   Het is ’n stinkend moeras.
   Beter kan ik het niet onder woorden brengen.
   Ik heb ’n zekere tijd geprobeerd om daar schrijvend contact te krijgen met de redactie en de “vaste” lezers.
   Resultaat, ik werd helemaal gek.
   Ik wist zeker dat de zogenaamde “redacteuren” gewoon niet deugden.
   “Broodschrijvers” van ’n bedenkelijk allooi.
   Bovendien was het volk wat daar reageerde van ’n onvoorstelbaar amorf allooi.
   Geen eergevoel, vaderlandsliefde en geen enkele ontwikkeling.
   “Ja sorry maar ik keek net naar de voetbal… Wat? Nee de islam…
   Ja daar moet ik nog eens over nadenken. Lijkt mij wel een leuk alternatief.
   Ik heb gehoord dat als je ’n lening voor ’n huis vraagt je geen rente hoeft te betalen…
   Lijkt me wel wat.. Bovendien 4 vrouwen?
   Dat klinkt wel leuk maar ik krijg snel wallen onder m’n ogen als ik moe word.
   Mogen dat er geen 5 zijn?
   Hou je er altijd een vrij om het huis schoon te maken en het eten te koken.

   Weet je wat?
   Ik kom wel eens kijken als de buurtmoskee ’n “Open Dag” houdt….

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Goed idee Paul, misschien leren we dan wel hoe we het ook voor elkaar krijgen.
    En wat DDS betreft heb je gewoon gelijk.

    Like

 9. Tanya zegt:

  Een moslim als hoofdredacteur van een rechtse site, hoe is het mogelijk ?. Nooit meer lezen dus.

  Geliked door 2 people

  • rakkertje zegt:

   Moslims krijgen het voor het zeggen … dat is nu al zo een tijdje aan de gang en het zal er niet op verbeteren … ik denk dat er op Facebook ook zo ene zit (of misschien wel meerdere) … ik had er iets opgeplaatst van Tommy Robinson … geblokt natuurlijk … blij dat ik al 50+er ben … bang voor wat onze kleinkinderen en achterkleinkinderen gaan zullen moeten meemaken ………………

   Geliked door 1 persoon

 10. Mary zegt:

  Waar hebben we het hier over?, we hebben het over een cartoon, een tekening!!!, dit typeert weer eens heel duidelijk hoe ziekelijk onderdrukkend die Islam is zoals iedere vorm van fascisme, ze zullen ten onder gaan aan hun eigen dogma’s.

  Like

 11. Henk.V zegt:

  Een uitstekende repliek, “weethetwel”.
  Zeer ter zake.en buitengewoon afdoende.. Mijn compliment!
  De DDS blijkt nu politiek correct te zijn geworden..

  De islamitische aap kwam uit de mouw..
  Van der Galiën kan nooit weer een gematigde, redelijke pose aannemen.

  Geliked door 3 people

 12. Henk zegt:

  Ook de redactie daar heeft een trollen functie bij DDS links en moslim eigen
  gewoon voor de click`s de reageerders zijn maar een hand vol .
  Even teveel tegen links of de islam en je hebt een ban CNN is er niets bij .
  Shalom kick out the islam !

  Like

 13. keesb13 zegt:

  Kon dit maar eens op grote schaal gepubliceerd worden, maar ja, dat is maar een ens in ons mooie vrije Nederland.

  Like

 14. Sabeltant zegt:

  Ik kom er steeds minder sinds meneer Mohammed Michael van der Galiën een legertje fake accounts laat reageren om het aantal clicks te verhogen.
  Het is aan te bevelen om de website enkel te gebruiken met zoveel mogelijk addblokkers want zijn flut stukjes staan op pagina’s met soms wel 100 reclame -veelal onzichtbare- reclame banners.
  De nieuwsberichten zijn vaak niet meer dan een enkele pakkende kop gevolgd door een nietszeggend stukje. Meneer loopt binnen vanwege de hits op reclame.

  Het beste middel om meneer van repliek te dienen is een lekker fout stukje met deze reclame naar bedrijven te sturen met de vraag of zij op deze wijze in het nieuws willen komen.
  Bij Geen Stijl werkte het en wat dat betreft kunnen we beter DDS ook links laten liggen.
  Meneer is enkel “rechts” vanwege het aantal hits.

  Geliked door 1 persoon

 15. Piet Karbiet zegt:

  Ah joh, die vele overeenkomsten tussen de slam en fascisme heeft Martien Pennings al jaren geleden op zijn site tot in de puntjes nauwkeurig uiteen gezet. Jihad = Mijn strijd = Mein Kampf. Punt.

  Like

 16. ShimonEliezer zegt:

  Zoals ik hier wel eens las: “Bernard Lewis zei: “Er bestaan gematigde moslims, maar de islam is niet gematigd.” De Islam is totalitair omdat het zelf claimt absoluut te zijn dat verbonden is met veroordeling en onderdrukking van anderen ter verering van het gestelde hogere dat botst met intermenselijke waarden.
  De vraag is, wat ben je dan als je de Islam aanhangt? Wat ben je dan als je een “gematigde moslim” bent? Weerspannig? Oppervlakkig? Pardonné? Gegriefde op zijn tijd? Is je beledigd voelen door Wilders’ voorstel een cartoonwedstrijd te houden voorbehouden aan extreme- of gematigde moslims? De politiek en het rechtssysteem moet niet een soort Tuyll Uilenspiegel zijn. Zij moet beschermen, de orde bewaren en optreden tegen wetoverdreders.Dat geeft slagkracht tegen welke totalitaire overheersing dan ook. Of kan er toch een fenomenologische verontwaardiging ontstaan vanwege de uitdagende karakter van het voorstel ook al is de politiek het er over eens dat het moet kunnen? Dat heeft met beschaving te maken. Juist mijn argwaan naar de politiek en regeringen uberhaupt snap ik de beschuldiging wel hoewel er wel is gerommeld met de definitie.

  Geliked door 1 persoon

 17. Ben de Weg (kwijt) zegt:

  Zo deze uiteenzetting zou gelijk maar even doorgestuurt moeten worden naar de NPO misschien ook een leer momentje voor deze linkse linkse publieke omroep.

  Like

 18. Wachteres zegt:

  Tot nu toe had ik respect voor Michael van der Galiën, ondanks het feit dat ik plotseling, zonder enige uitleg, niet meer op DDS kon komen. Ik reageerde daar vooral tegen een zekere Simon, die zich nu Ernst Quispel noemt, maar die in de loop der tijd meerdere schuilnamen heeft gehad.
  Als hij van de site werd afgetrapt dan kwam hij gewoon onder een andere naam terug. onmiddellijk herkenbaar aan zijn stijl, dat dan wel weer. Blijkbaar heeft dit linkse gedrocht meer invloed dan ik vermoedde;

  Quispel is een walgelijk, verward, pedant D66-mannetje, dat zich, – hoe kan het anders – vooral superieur voelt aan het – naar zijn opvatting – ‘PPV-klootjesvolk’, dat daar ook reageert.

  Van der Galiën is getrouwd met een moslima, en is zelf ook moslim geworden, tot hij genoeg kreeg van al het geweld dat uit naam van de islam zich eeuwenlang over de wereld heeft verspreid en zich nog verspreidt.

  De Volkskrant;

  ‘Michael heeft veel Turks-Nederlandse vrienden, het ergste wat je hem kunt zeggen is dat hij een racist is. Hij bekeerde zich negen jaar geleden tot de islam, ‘het soefisme is echt heel mooi’, maar sinds kort is hij weer moslim af. ‘Ik werd gewoon moe van al die aanslagen.’ Het is ook ingewikkeld, moslim zijn in de hardrechtse kerk. Maar Michael zal dus nooit Geert Wilders stemmen. ‘Moskeeën sluiten, de koran verbieden, dat is mensonterend. Dat is hartstikke gek’.

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/hoofdredacteur-dagelijkse-standaard-mensen-hebben-het-gehad-met-de-volkskrant-wen-er-maar-aan-~ba033cbd/

  Waarom een christen er zo fel er tegen is dat moskeeën – waar meer en meer fundamentalistisch tegen het Westen wordt geageerd en waar regelmatig wapens worden aangetroffen – worden ge- sloten, is mij een raadsel. Netzomin als tegen het verbieden van de koran – waar al het moslimgeweld uit voortkomt. Afgezien van de vraag of dit mogelijk is.

  Als wij alles zouden nalaten waardoor de islam wordt gekwetst dan kunnen we onze westerse samenleving wel opgeven en dat is precies wat de islam beoogt.

  De vrijheid van meningsuiting is het eerste wat er aangaat. Terecht moet daar op alle mogelijke manieren tegen worden geprotesteerd.

  Kurt Westergaard en Geert Wilders zijn twee van de vele slachtoffers van de islamitische haat tegen de vrijheid van meningsuiting.

  Ik zou me doodschamen en me zeker afvragen of mijn opvatting aangaande Wilders wel terecht is als zo’n linkse flapdrol en islamkontkruiper als Quispel met de borst vooruit mij complimenten zou geven. Hij heeft nog nooit zo voldaan en zo veelvuldig gereageerd als onder dit artikel. En terecht, vanuit zijn standpunt bekeken.

  Ernst Quispwel

  Baudet is wat mij betreft een waardeloze en suspecte politicus maar je moet hem nageven dat hij niet meegaat in de debiele islamofobie van Wilders.

  Die islamofobie begint ook steeds meer absurd en sleets te raken en dat snappen Baudet en DDS heel goed.

  Het is inderdaad een interessant teken aan de wand dat DDS dit inziet en daar een heldere conclusie aan verbindt.

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Misschien is die ernst quispwel wel zijn alter ego….het zou me niks verbazen.

   Like

  • Wachteres zegt:

   Zou Michael teruggekeerd zijn naar de islam en nu als moslimfundamentalist?

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    EEN gelukje hebben we ,

    de rechter heeft de Hell’s Angels en Satudarah verboden omdat het misdadige clubs zijn ,
    ze zijn gevaarlijk en ontwrichtend ! Aldus de rechter .
    Nou is de islam oneindig veel crimineler en ontwrichtender dan die motorjongetjes , dus kan die morgen ook verboden worden , we hebben nu jurisprudentie , immers !

    Geliked door 3 people

   • Elisah zegt:

    Bekering tussen de lakens?

    Like

  • Luuk zegt:

   Ernst Quispel is in het werkelijke leven Wim Hutten van bureau grondlijn, een trol die al jarenlang opereert op vooral rechtse blogs.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Wachteres.
   Goed geschreven.
   Compliment.
   Maar ik zou als ik jou was elk contact met deze verderfelijke troep verbreken of vermijden.
   Daar ben je véél te goed voor!

   Toch zou ik Baudet nu nog niet op hetzelfde niveau zetten als DDS.
   Wacht nog af.
   Laat Baudet zich ontwikkelen, of niet.
   Hij heeft alle mogelijkheden, maar hij moet kiezen voor z’n land en afzien van zichzelf.
   Ik weet, hij heeft mij ook teleurgesteld.

   DDS Is in ieder geval amorf.

   Like

 19. Thom zegt:

  Van Galliën is een zogenaamde KUTmoslim. Ik bedoel dat hij geen soefimoslim is uit overtuiging, maar omdat hij anders niet met zijn Turkse vrouw uit Izmir kon trouwen. Hij is moslim geworden om haar te kunnen bestijgen. Als je daarvoor moslim wordt dan ben je een KUTmoslim. Hij zal op zijn teentjes getrapt zijn, omdat hij ondanks dat de islam hem koud zal laten hij toch bij die groep hoort.
  De man voegt niks toe aan het debat.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Zeg Tom.
   Meen je dat nou dat, als je dáárvoor moslim bent dat je dan ’n kutmoslim bent…?
   Wacht even.
   Dus dat zou betekenen dat er ook goeie moslims bestaan die helemaal zuiver op de graat zijn.
   Het zogenaamde wijven bestijgen doet daar dus niks aan af…?
   Ik zou nu toch wel graag met jou dit anti-islamisch-debat willen aangaan.
   Meldt je maar.

   Maar ach, het zal wel weer niks worden.
   Alweer ’n islam-besmette JoodsChristelijke Nederlander die het virus van de islam in zich voelt branden en z’n zakmesje reeds geslepen heeft…

   Like

 20. Pietersen zegt:

  Deze vetkwab heeft zijn intellect zeker in z’n dikke reet zitten. Welke westerling is zo dom om zich tot de islam te bekeren na alles wat er van dit geloof bekend is.
  Ik had DDS opgeslagen in mijn websites maar nu onmiddellijk verwijderd.

  Geliked door 1 persoon

 21. Republikein zegt:

  Een wit busje is bij Pinkpop een camping opgereden, 1 dode en een paar gewonden.
  De slachtoffers zijn nog niet geïntensiveerd maar de familieleden zijn ingelicht.
  Over het witte busje is nog niets bekend gemaakt, mogelijk een rascistisch voertuig met ronde wielen.

  Like

 22. Carthago zegt:

  Hypocriet vd galien speelt al jaren de kritische journalist , in opdracht van livestro, betaald door Soros, de massamoordenaar.Deze dolksteek in de rug van Wilders was te verwachten, het siert typisch een islamitisch riooljournalist die woont in turkistan en schrijft over zijn gewenste kalifaat in wording , hollandistan.De erdobok is erg tevreden ,anders had vd galien allang al tussen de gulen jongens gezeten in de gevangenis.

  Geliked door 1 persoon

 23. Jules Vismale zegt:

  Kijk trouwens maar eens wat die akelige islam-hielenlikker van een Michael van der Galiën nog meer over Geert Wilders heeft te vertellen:

  Mohammed cartoon-organisator Geert Wilders is een gevaarlijke clown (?)

  Zogenaamd in naam van de vrijheid van meningsuiting organiseert Geert Wilders een “Mohammed cartoon” wedstrijd. Het doel is om zoveel mogelijk cartoonisten beledigende cartoons (en dat mag eigenlijk ook wel eens een keer!) te laten maken over de grondlegger van de islam.
  Wilders hoopt natuurlijk dat boze radicale moslims vervolgens los gaan, hierna de Tweede Kamer bedreigen, en mogelijk ambassades en consulaten van Nederland in het Midden-Oosten (daar hebben we Wilders trouwens niet eens voor nodig want toen Theo van Gogh in 2004 door een moslimterrorist werd vermoord staken hierna in Nederland talloze woedende islam-haters een hoop moskeeën en islam-scholen in brand! Wilders heeft hen daarvoor niet eens opgestookt!) in brand steken.
  Want ja, daar vaart zijn PVV wel bij. Hij kan dan immers roepen dat ‘de Islam’ overduidelijk een gevaarlijke, extremistische religie is (dat is voor 1000% de pure waarheid!) en klaar. Hops, weer een zeteltje of vijf erbij in de peilingen.

  Hoewel dit soort acties Wilders blijkbaar respect opleveren in het buitenland is het duidelijk waar deze man mee bezig is: dit gaat niet over de politiek of over de vrijheid van meningsuiting, maar over pure politieke calculatie. Meneer is een opportunist pur sang. Hij is meer dan bereid om voor enorme problemen te zorgen in Nederland en in de rest van de wereld (Galiën is hiermee gewoon een pure huichelaar! Heeft Wilders anders soms in al die jaren hier onbeperkt al die radicale moslims, uitvretende “asielzoekers en vluchtelingen” en ondankbare groepen Marokkanen en andere allochtonen binnengehaald die de westerse maatschappij zo verachten? Dat hebben namelijk al die linkse blauwe jakhalzen van politici in talloze Europese regeringen gedaan waar onze meningen helemaal NIET om werden gevraagd!) een als dat hem een paar extra zetels oplevert.
  Hij is werkelijk gewetenloos al is Michael van der Galiën van nature zelf een hartstikke lieve, goede, aardige en perfecte jongen die natuurlijk NOOIT jokt, altijd de waarheid verteld en beslist ZONDER enige zonde is en dus ook GEEN fouten maakt!

  Dat is al erg genoeg, maar als je naar het officiële verkiezingsprogramma van de PVV kijkt wordt het nog erger. Meneer wil namelijk alle moskeeën ook sluiten… en de (zeer gehate!) koran verbieden en dat is terecht omdat er in heel wat van die haarhutten niets anders dan minachting en haat wordt verkondigd naar onze maatschappij waar dit soort ondankbare uitvreters nog door worden verwend en vertroeteld en boven overal (vaak zelfs nog volkomen ongevraagd ook!) hun zin in krijgen!
  Dit soort ‘plannen’ hebben we in Nederland niet meer gezien (er zijn helaas al jarenlang genoeg atheïstische linkse politici en cabaretiers in Nederland geweest die hier het katholicisme, het christendom en andere geloven tot op het bot toe beledigden, belachelijk maakten, aan pure godslasteringen deden en iedereen verwensten die zich met het geloof bezighielden! Natuurlijk hebben die linkse klootzakken NOOIT het lef gehad om ook maar de islam te gaan beledigen omdat ze daar blijkbaar nog stapelgek op zijn ook!) de Tweede Wereldoorlog. En wij van rechts doen maar net alsof het volstrekt normale voorstellen zijn.

  Volstrekt onzinnig. Wilders organiseert deze ‘wedstrijd’ niet omdat hij een voorstander is van de vrijheid van meningsuiting, maar omdat hij voor een schandaal hoopt te zorgen (dat is niet eens meer nodig omdat de linkse figuren en de radicale moslims dat al zelf in overvloed doen!) dat hem een paar extra zetels oplevert.

  Op de Dagelijkse Standaard is het trouwens weer die vreselijke Svetlana die de autochtoonse Nederlanders, Wilders en Baudet zelfs nog de schuld geeft ook als radicale moslims hier aanslagen plegen, de islam toch ZO geweldig vindt en zij wenst dat vrijwel alle vrouwen in Nederland een hoofddoek en een boerka dragen!
  Ik wens zelf persoonlijk dat Michael van der Galiën, Svetlana en alle aanverwante linkse idioten en radicale moslims gewoon eens een rode hoofddoek opzetten, allemaal hun manden vol laden met limonade, wijn, taart, bonbons etc. en vervolgens richting het Midden-Oosten of Afrika trekken om daar menselijke weerwolven (de gruwelijke islam-terroristen van IS, Taliban en Boko Haram) te ontmoeten!
  Als ze hierna aan dezen vragen waarom dezen toch zulke grote ogen, oren, neuzen, handen en monden hebben dan krijgen zij vast als antwoord dat deze weerwolven hun vreselijk zullen gaan aanranden, verkrachten, martelen en vermoorden! Want zo verging het voor WO II, in de jaren ’30 van de 20ste eeuw, eveneens met talloze Europese en Duitse communisten die op de vlucht gingen voor het fascisme en later door de bolsjewisten werden uitgenodigd om in Moskou te komen waar ze veilig zouden zijn of steun kregen tegen de nazi’s!
  Toen die lui echter in Moskou voor het hoofdkwartier van de NKVD moesten verschijnen om daar door de Russische communisten gastvrij ontvangen te worden verging het hen echter precies zoals talloze dieren die in de fabel van de vos en de zieke leeuw bij de laatstgenoemde op bezoek gingen!
  Want het waren namelijk de vos en een jakhals die daar voorheen eveneens wilden langsgaan maar bemerkten dat alle dierensporen voor het hol van de leeuw WEL allemaal het hol ingingen terwijl er GEEN enkel dierenspoor ooit bij het hol naar buiten kwam! En van de opgenoemde communisten overleefde ook vrijwel niemand het bezoek aan het hoofdkwartier van de NKVD daar ze vrijwel allemaal voor het vuurpeloton werden gezet! Ze werden, ironisch genoeg, door de bolsjewisten NIET beschouwd als medestrijders en bondgenoten maar gewoon als afvalligen of een stel onbetrouwbare hielenlikkers!

  Like

 24. koddebeier zegt:

  Bekeerlingen naar de islam zijn het grootste schorem .

  Geliked door 1 persoon

 25. Lee zegt:

  Heb er korte tijd rondgehangen maar het was niets voor mij. Die van der galiën is vergelijkbaar met een hoop stront.

  Geliked door 1 persoon

 26. Elisah zegt:

  Off topic
  Over dodelijke aanrijding bij Pinkpop
  https://nos.nl/artikel/2237087-bestuurder-busje-dodelijke-aanrijding-pinkpop-is-man-uit-heerlen.html
  Op het journaal weten ze te melden dat het motief nog niet bekend is maar een aanslag niet uitgesloten is….

  Like

 27. Williaan zegt:

  Islamitische democratie is het gevaarlijkste dat de samenleving kan overkomen.
  van der Galiën maakt dat ons hier mee heel duidelijk!

  Like

 28. Doornroosje zegt:

  Ernst Quispel , misschien één van de Turks-Nederlandse vrienden van Michael??
  Ook ik kon van de één op de andere dag niet meer reageren op DDS.
  Heb Michael altijd al wat zweverig gevonden . Maar wat hij nu schrijft over Wilders is schandalig
  Erdogan zal tevreden over hem zijn.
  Een uitstekende reactie van “weethetwel”

  Geliked door 1 persoon

 29. MOSLIM-HOOFDREDACTEUR DDS NOEMT GEERT WILDERS EEN FASCIST

  De nieuwe fascisten zullen zich antifascisten noemen.

  Like

 30. Sorry Bert ik praat uit dat gat in mijn nek, zag mijn bijdrage aan dit draadje over het hoofd, vroeger kreeg ik altijd steevast een mededeling dat het reeds was gepost. Nu doe ik steeds drie of vier keer iets posten in de hoop dat het door de webmaster opgemerkt wordt. Wat ik ook erg vreemd vind is dat de LIKE knop het gewoonweg niet doet hoe vaak ik er ook op druk. Ik weet zeker te weten dat het niet aan mijn instellingen, browser of aan Windows 10 ligt. Onlangs een schone installatie gemaakt en toch blijft het haperen, wanneer je de tijd hiervoor kunt vinden kijk er dan even naar beste Bert?

  Met vriendelijke groet.

  Like

 31. guusvelraeds zegt:

  moderne propagandatechnieken (zijn in de islam niet zo gebruikelijk, want het is een godsdienst van de middeleeuwen)

  Propaganda heeft met de moderniteit weinig van doen. Propaganda is van alle eeuwen. Ook de islam maakt gebruik van moderne propaganda technieken. Vraag het aan de islamitische propagandist Al Qardawi die wekelijks miljoenen moslims weet te bereiken via televisie propaganda. Vergeet ook niet de propaganda van de islamitische staat en de islam fascist Erdogan die ook stevig gebruik van van moderne propaganda technieken via kranten, T.V. radio en internet. Maar Erdogan is ook een typisch islam fascist die de moderne technieken voor het tegengeluid afsluit door journalisten op te sluiten het internet te censureren en de T.V. uitzendingen onder zijn machtsbereik laat vallen. Ook de moslim broeders zijn zeer bedreven in het omgaan met moderne propaganda en zijn zelfs doorgedrongen tot westerse universiteiten denk hierbij vooral aan types als Tariq Ramadan die nu voor meervoudige verkrachting in een Franse politiecel zit. Last but not least de door het buitenland gefinancierde moskeeën. Islam propaganda centra puur.

  De islamitische doctrine wordt uitsluitend aan de man gebracht door reciteren en het individuele denken wordt bij wijze in de kinderwieg al gesmoord.

  De vraag stellen of we een vijfde colonne hebben in Europa is hem tevens beantwoorden.

  De hele islamitische samenleving is het product van keiharde gedisciplineerde propaganda.

  Moet ik nog iets zeggen over de soefie Galiën. Laat maar.

  De bekeerde moslims zijn de ergste. Hij viel jaren terug bij mij al door de mand.

  Like

 32. Eric zegt:

  Als nu ook al ‘rechtse’ sites door moslims geïnfiltreerd kunnen worden dan is het hek helemaal van de dam. Hoe kan zo iemand door een kritische redactie aanvaard worden? Waarom waren er nooit conflicten binnen deze redactie of waarom kwamen ze nooit naar buiten? Als DDS haar geloofwaardigheid van ‘rechtse’ site wilt behouden dan is het eerste wat ze moet doen: alle moslims in haar bestuur en redactie de deur wijzen.

  Like

 33. bigljohn zegt:

  De hoofdredacteur van De Dagelijkse Standaard, Michael van der Galiën is een moslim. Dat is het eerste wat ik aan de weet kom. Schrikbarend is het zelfs ! Hoe kon DDS uitgerekend hem als hoofdredacteur benoemen. Dit is de dwaasheid ten top ! Geen wonder dat ik in het verleden daar een ban kreeg. Op de site word behoorlijk op de man gespeeld, terwijl linkse trollen de zaak soms behoorlijk verzuren. Ondanks dat mijn account weer actief is daar, had ik het daar al snel weer gezien.Tenslotte vermeld het verhaal hierboven dat de Ku Klux Clan een linkse organisatie is. Wat mij altijd bijgebleven is, is dat de K.K.C in principe een populistische racistische extreemrechtse organisatie(s) is (zijn).

  Url; https://solidair.org/artikels/terreur-charlottesville-gevaarlijke-kentering-opkomst-extreemrechts

  Like

 34. Tistochwat zegt:

  Veel reacties onder dat artikel zijn angstaanjagend weerzinwekkend.
  Er bevinden zich meer verraders onder ons dan we denken/weten.
  Vanochtend in diverse winkels geweest, overal hangt de ‘linkse sfeer’, overal voel je de ‘linkse uitstraling’.
  Ook op straat.

  Ik kan met geen mogelijkheid bevatten waarom de ‘linksmens’ Geert Wilders een fascist noemt.
  Deze wereld is aardig op weg om onleefbaar te worden. Voor de mohammedaan ben ik minder bang dan voor de (land)verraders onder ons.

  Ik citeer @ Harry:

  https://ejbron.wordpress.com/2018/06/17/hypocriete-lodewijk-asscher-klaagt-over-afschaffen-referendum-kabinet-dan-pakt-pvver-martin-bosma-hem-aan/#comment-794957

  Ook de aanwezigheid van een totaal verknipte imbeciel op DDS , die zich nu,
  onder het alias ” ernst quispel ” openbaart , die verdomd ALTIJD overal dwars tegenin gaat ,
  wat normaliter een normaal mens zou moeten omarmen

  Zou die ”ernst quispel” dezelfde zijn als ene “Trilplepundit”?

  https://ejbron.wordpress.com/2016/03/29/wat-zegt-de-koran-over-vrouwen/#comment-450568

  https://ejbron.wordpress.com/2016/05/23/uitslag-oostenrijkse-presidentsverkiezingen-is-krachtig-signaal/#comment-465020

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/24/stripverhaal-guy-verhofstadt-deel-1/#comment-405077

  Knap, als je zo zalvend en ‘policor’ kan schrijven als “Triplepundit”.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Ja hoor, volgens mij is hij dat. Ik noem hem ook ergens, mijn vriendje S [= Simon]

   Gielah en ik hebben hem eens van de site van joost Niemöller gepest.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Wachteres 18 juni 2018 om 22:47

    ‘Simon’, ja.
    Die irritante kwal pik je er vanwege zijn zuigende taalgebruik meteen uit.
    Zóóó keurig policor, waar je mond in eerste instantie van openvalt omdat het allemaal zo ‘deskundig’ overkomt (zéker op degenen die niet zelf kunnen nadenken).
    Hij is inderdaad tegen alles wat wenselijk, juist en goed is.

    Like

   • Harry zegt:

    Waar hangt Gielah trouwens uit nu , is dat bekend ?
    Dat was zo’n schaarse vrouw waar geen onzin uitkwam .
    Behalve als het over het christendom ging , dan .
    Verder was ze geweldig !

    Like

   • Wachteres zegt:

    Gielah heeft onder andere een twittersite @Harry.

    Ook bij jou komt er geen onzin uit, behalve als je over het christendom begint. 😛

    Like

 35. jorden zegt:

  DDS heeft wel aardige artikelen soms en trekt daarmee rechtse kiezers. De truc van deze Michael van Galien is om tegen verkiezingstijd uitsluitend negatief over Wilders te publiceren in de hoop hem omlaag te halen. Een soort ongemerkt bedrog dus waar moslims nogal goed in schijnen te zijn.

  Like

 36. Heileeuw zegt:

  Wat een leuk cabaretstukkie. Goed voor groep 8. Die geloven nog wel,,,,

  Like

 37. Haksteeg Anton zegt:

  Weg met die DDS het zijn de NSB’ers van 39-45. Ik had al enige tijd twijfel maar nu is het dan zeer duidelijk

  Like

 38. marinus hoogedoorn zegt:

  Ik kijk nog dagelijks op de DDS, maar meer om te grijnzen en een balletje op te gooien.

  Like

 39. Marc zegt:

  Weethetwel haalt de definitie van fascisme van Wikipedia. Vaak staan er goede artikelen op. Soms is het van twijfelachtig allooi. In ieder geval rammelt deze definitie van fascisme van alle kanten. De ingrediënten die hier als essentieel genoemd worden, zijn in werkelijkheid slechts nadere specificaties van het begrip. Feitelijk is fascisme een van die begrippen die veelvuldig gebruikt worden, maar waarvan de waarde uit de context moet blijken van degene die het begrip hanteert. Met andere woorden: er is geen eensluidende definitie van het begrip fascisme.

  Persoonlijk hanteer ik de volgende definitie van fascisme:
  Het streven naar ongelijke rechten en plichten voor de verschillende bevolkingsgroepen in een samenleving, zo nodig, dan wel bij voorkeur, door middel van intimidatie en grof geweld.

  Ik hanteer definitie omdat er twee elementen in naar voren komen:
  1. het streven naar ongelijke rechten en plichten
  2. het verwerkelijken van dit ideaal door middel van geweld

  Deze twee elementen moeten in de definitie staan, anders is het geen fascisme. Iemand die dus naar ongelijke rechten en plichten in de samenleving streeft is geen fascist, wanneer deze niet ook op gewelddadige wijze tot stand gebracht wenst te zien.
  Anderzijds is ook iemand die bereid is tot geweld, maar niet streeft naar ongelijkheid, evenmin een fascist.

  We weten dat nazisme, anders dan fascisme, ook nog onderscheid naar ras als element in het ongelijkheidsstreven in zich bergt. Maar in principe voldoet nazisme volledig aan de omschrijving van fascisme. Ditzelfde geldt eveneens voor de islam: een streven naar ongelijke rechten en plichten door middel van intimidatie en grof geweld.
  Het is niet anders dan het intrappen van een open deur dat islam aan alle criteria van fascisme voldoet: zie de actualiteit, maar beschouw ook 1400 jaar islamitische geschiedenis!

  Weethetwel definieert vervolgens Links-fascisme met als onderbouwing dat Wilders het individu boven de natie stelt. Of hij dat inderdaad zo rigoreus doet staat nog maar te bezien. Persoonlijk zie ik Wilders als een rasechte conservatief: behoud van wat er is, incluis alle oneffenheden, zolang het maar van autochtone (westerse) signatuur is. Zo bezien is Wilders eerder nationalist dan liberaal, hoewel hij liberale beginselen vast wil houden. Maar dat behoort tot de interne, nationale of westerse, discussie waarin nationalisme en liberalisme op essentiële onderdelen met elkaar strijden. Gemeen hebben ze in ieder geval met elkaar dat beide van westerse oorsprong zijn, en zo dus tot de nationale en internationale westerse cultuur behoren.

  Maar daarmee is Links-fascisme nog niet gedefinieerd! In dat vind ik ook wel moeilijk, want volgens mijn definitie bestaat fascisme uit de combinatie ‘streven naar ongelijke rechten en plichten voor de verschillende bevolkingsgroepen’ en ‘het gebruik van intimidatie en geweld’ om dit ideaal te verwezenlijken. Kenmerkend voor links is het streven naar ‘gelijke rechten en plichten’, hoewel op grond van de geschiedenis daarover twijfels kunnen bestaan. Maar links is niet fascistisch.

  Persoonlijk vind ik fascisme ook niet rechts!
  Maar dan komen we weer bij de discussie wat links en wat rechts is. Alweer persoonlijk vind ik de dichotomie links-rechts uitsluitend van toepassing op economische en sociaal-economische politieke en maatschappelijke problemen en issues. Ik vind dat levensbeschouwelijke opvattingen, of de wenselijkheid van de inrichting van staat en bestuur volgens een of ander principe, niet tot de tegenstelling links-rechts mag behoren.
  Dus als we het hebben over partijen op zoals PVV, FvD, maar ook SGP, CU en DENK, dan behoren die niet ingedeeld te worden langs links-rechts lijnen. Tenzij we de opvattingen van die partijen over economie en sociale vraagstukken daarbij betrekken.

  Links-fascisme bestaat dus niet. Maar toch wil Weetjewel daarmee iets aangeven. Daarom moeten we focussen, als ik Wjw goed begrijp, bij de bereidheid te intimideren en geweld te gebruiken. Daarin zou je links inderdaad ‘fascistisch’ kunnen noemen. Maar het ‘streven naar gelijke rechten en plichten’ bij deze groep ‘verbiedt’ ons dit fascisme te noemen.

  Doorredenerend:
  Als we ons afvragen wat ons nu het meest in het fascisme, nazisme en islam tegenstaat, is dat ontegenzeggelijk de ziekmakende bereidheid om koste wat het kost en onbeperkt over lijken te gaan. Dat is waar we met ons allen zo ongelooflijk tegen zijn.

  In die zin is de naoorlogse wens om ongelijke rechten en plichten te bestrijden de grote anomalie: van de twee elementen waaraan het fascisme (nazisme en islam) te herkennen is, richt de hele gemeenschap zich op het minst schadelijke element. Hoe abject een streven naar ongelijke rechten en plichten voor verschillende groepen ook is, dit probleem blijft ver achter bij de ongelooflijk harde brutale bereidheid tot gebruik van excessief geweld.

  Beide elementen van fascisme (islam) moeten onverkort bestreden worden. Maar het gebruik van geweld springt toch het meest in het oog.
  En het is ook daarin, dus de legitimering van intimidatie en geweld, dat wat Wjw Links-fascisme noemt, net zo hard bestreden moet worden.

  Like

  • Weethetwel zegt:

   @marc: los van het feit of ik het eens kan zijn met het veranderen van de definitie van fascisme is het een gotspe te veronderstellen dat links niet geeelddadig zou zijn. Kijk naar de miljoenen doden van Lenin en Stalin. Ik gaf al aan dat het tegenwoordig doortrapter gaat maar dat maakt het niet minder ernstig. We leven in een meer virtuele wereld dus het dreigement om Sinterklaas op te blazen dat de hersenen over de kinderen spatten is bijna net zo ernstig als de daad zelf. En och, als Pim Fortuyn ministerpresident dreigt te worden vermoord je hem toch gewoon. Als de dader dan tegen de verwachting in door een oppassende burgrr wordt gegrepen geef je hem een symbolische straf en alle privileges, trrwijl je als linkse rechter een dikke middelvinger opsteekt tegen de bevolking. De manier waarop ex PVV politici buitengesloten worden is een regelrechte misdaad. Misdaden zonder hakmessen of bloed kunnen minstens net zo erg zijn. Kom niet sltijd aan met vrrzachtende omdtsndigheden voor de linkse fascisten. Hun fysieke of psychische geweld is nog altijd van de ergste soort. Kijk ook eens naar het filmpje van de school in Groenlo. Kinderen links indoctrineren en het recht ontnemen op een evenwichtige opvoeding is minstens zo erg als het gebruiken van geweld.
   Het linkse fascisme is minstens zo erg als het islamfascisme. Bovendien wordt de islam door links gefaciliteerd

   Geliked door 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    @Weethetwel

    Uw artikel is hier inmiddels meer dan 7000 keer gelezen en gaat als een speer op Twitter en Facebook!

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • Marc zegt:

    @Weetjewel

    Ik stel juist niet dat links niet gewelddadig zou zijn. Integendeel! Ik zeg alleen dat de definitie van fascisme het streven naar ongelijke rechten en plichten + de realisatie daarvan door geweld is. Omdat links (formeel) de idealen van gelijkwaardigheid aanhangen, maakt dit van links dus een niet-fascistische stroming. Daarentegen benadruk ik juist het tweede element van het fascisme, namelijk de bereidheid intimidatie en geweld te gebruiken. Een bereidheid die je bij links dus minstens net zo hard aantreft.

    Het gaat er dus om die bereidheid tot geweld in te dammen en te kritiseren. En dat zal steeds moeilijker worden naarmate de maatschappelijke cohesie meer en meer verdwijnt, onder andere door het verdwijnen van een nationale identiteit als gevolg van massale legale en illegale immigratie.

    Like

 40. Jan zegt:

  De stupiditeit van de omhoog gesubsidieerde troetel-Marokkaan Abdelkader Benali. En die Michael van der Galien van “De Dagelijkse Standaard” is óók zo gek als een deur.
  Geplaatst op 13 augustus 2013

  https://ejbron.wordpress.com/2013/08/13/de-stupiditeit-van-de-omhoog-gesubsidieerde-troetel-marokkaan-abdelkader-benali-en-die-michael-van-der-galien-van-de-dagelijkse-standaard-is-ook-zo-gek-als-een-deur/

  Like

 41. Hovawart zegt:

  Ja ja lieve kijkbuiskinderen, het kastje waar men dik belasting voor betaalt om niet naar te kijken, en de radiozenders waar men dik voor betaalt om niet naar te luisteren is de ergste vorm van oplichting, gelet op de dalende kijk&luistercijfers is de gedoogde zwendel van het verplichte NPO-zenderpakket, met zijn interessante reclameblokken, en de hemeltergende vocabulaire van de tv en radiopersoonlijkheden, een schurende vertoning van verkwisting van belastingpoen.

  Geliked door 1 persoon

 42. Wat Michael van der Galien betreft: ook gij Brutus.

  Like

 43. Jo hoopman zegt:

  Het Nederlandse geheven vingertje wordt nu gebruikt door MOSLIMS☝🏻☝🏻☝🏻

  Geliked door 1 persoon

 44. Hij doet me aan Max Blokzijl denken: in zijn tijd ook een rattenvanger!

  Like

 45. Htskday zegt:

  Stop de bankiers heeft bovenstaande artikel van die galier ook maar even geplaatst..
  (Nog geen reacties)

  Like

 46. Wachteres zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/04/islamitische-school-in-groot-brittannie-leert-leerlingen-joden-willen-de-wereld-veroveren/

  Zo verloopt een discussie met Quispel, oftewel ceteris paribus, zoals hij zich in die periode noemde.

  ik denk dat hij bewust op de site wordt gehouden.om daar ‘de juiste boodschap’ te verkondigen.

  Het is onmogelijk dat hij niet herkend wordt als hij opnieuw onder een ander pseudoniem verschijnt.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Zijn volgende pseudo…………….; “Quisling”

   Geliked door 1 persoon

  • Luuk zegt:

   Vreemd genoeg is Wim Hutten (Ernst Quispel/Simon Brouwenstein etc) in het recente verleden tientallen keren afgetrapt van DDS, blijkbaar genereert hij clickbaits of door de veranderde houding van Michael van der Galien is hem gratie verleend, je moet welhaast blind zijn hem niet te herkennen met iedere nieuwe alias die het vieze ventje verzint.
   Gelukkig zijn zijn antecedenten en precieze adres en woonplaats wijd en zijd bekend bij veel mensen!

   Like

   • Harry zegt:

    Ja , men weet wie hij is , hoogstwaarschijnlijk , Luuk .
    Maar er gebeurt niks !
    Nog niet eens een rotje door zijn brievenbus .

    Het linkse gepeupel heeft het enorme voordeel dat “rechts” totaal niet agressief of rancuneus is .
    Anders was ie allang afgefikt .

    Andersom had men al vijftig AFA- criminelen op de stoep gehad .

    Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Wachteres 19 juni 2018 om 08:21

   Simon praat veel, maar zegt bar weinig.
   Wát een eikel. Hij zou aan een eik moeten hangen.

   Like

 47. Luuk zegt:

  Michael van der Galien voelt blijkbaar nattigheid want alle reacties bij het artikel zijn verwijdert…..

  Like

 48. Jan zegt:

  Islam is beestachtig: moslim hakt voor de lol alle pootjes en de staart af van puppy’s

  https://www.mirror.co.uk/news/world-news/sick-thug-chops-legs-tail-12732593

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Jan 19 juni 2018 om 16:45

   Welke duivel kán dit doen?!!!
   WELKE SCHURFTIGE LAFAARD KAN NA ZO’N DAAD Z’N EIGEN KOP NOG IN DE SPIEGEL ZIEN???
   Het is maar goed dat het arme hondje dood is, hij zou tóch niets meer aan zijn leven hebben gehad.

   Dergelijke dierenmishandeling doet mijn haat jegens de ‘religie-van-de-vrede-aanhangers’ fel oplaaien.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s