Hongarije: “Brussel moet nooit over de opname van vluchtelingen mogen beslissen”

Screenshot_72

(Vertaling: E.J. Bron)

Wanneer Brussel er zeggenschap over zou krijgen “welke immigranten in Europa de vluchtelingenstatus zouden moeten krijgen, zou dat zelfs nog gevaarlijker zijn dan migrantenquota”, zei Antal Rogán, kabinetschef van de Hongaarse minister-president Viktor Orbán, zondagochtend tegenover “Kossuth Radio”. Rogán zei dat landen, die honderdduizenden migranten herbergen, met serieuze dagelijkse problemen geconfronteerd zouden worden, terwijl migratie “op grond van de open binnengrenzen een gevaar voor Midden-Europa vormt.”

Mitteleuropa

Daarom zou Hongarije geen migranten opnemen en er niet toe verplicht kunnen worden, zei Rogán, en argumenteerde dat het land “er niet mee akkoord zou zijn gegaan om iets dergelijks te doen, toen het tot de EU toetrad.” Rogán zei dat niet Hongarije, maar “George Soros´ organisaties” met ondersteuning van Brussel de Europese wetten gebroken zouden hebben. Europese staats- en regeringschefs bevorderen “de ideologie van een Verenigde Staten van Europa, waarvoor niemand toestemming heeft gegeven” en niet de belangen van de lidstaten. Rogán noemde het “schrikbarend” dat “schepen van Soros routinematig migranten uit Afrika naar Europa brengen” en drong er op aan dat EU-leden het voorbeeld van Italië volgen en zulke schepen uit hun havens zouden moeten verbannen.

“Het juiste principe is om behulpzaam te zijn bij problemen en hulp naar de landen van herkomst te sturen in plaats van het probleem naar Europa te importeren en het daarna onder de EU-leden te verdelen”, zei hij. De EU, zei Rogán, zou aan iedere lidstaat 50% van zijn uitgaven voor grensbewaking moeten toestaan. Volgens hem zou Hongarije in zo´n geval na 2020 ongeveer 150 miljard Forint (€ 464 miljoen) moeten krijgen.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Europa, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Patriottisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Visegrad-landen, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

12 reacties op Hongarije: “Brussel moet nooit over de opname van vluchtelingen mogen beslissen”

 1. koddebeier zegt:

  Hongaren laat je niet terroriseren door die armen van geest van de Europese Unie !!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  De politiek staat niet meer voor de samenleving en de maatschappij, regeren is niet meer dan onze portemonnee leeg roven om de problemen die ontstaan door het wanbeleid, met enorme bedragen om oplossingen aan te dragen of het stilzwijgen te kopen, en commissies met collega’s een dikke boterham laten verdienen om hun advies volledig te negeren.
  Politici zijn leugenachtige wezens die profiteren.

  Like

 3. Petra DeBoer zegt:

  Hongarije heeft gelijk en als ik dan lees wat Merkel en Macron vandaag weer bedisseld hebben dan trekken zij zich niets aan van lidstaten. Ze zeiden vandaag op hun persconferentie dat het aantal Eurocommissarissen, nu 28, omlaag moet, om de Europese Unie slagvaardiger te maken. Het betekent dat niet langer elke EU-lidstaat in de toekomst een eigen commissaris zal hebben.

  Wedden dat ze de lidstaten met een rechts geluid willen weren.

  https://nos.nl/artikel/2237303-merkel-en-macron-eens-over-eurozonebudget.html

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Ìk ga zo langzamerhand geloven dat dit hele gedoe met Merkel en Seehofer van tevoren is geënsceneerd.

  Eén groot toneelstuk, met Angela Merkel als ‘bad guy’ en Horst Seehofer die de rol van ‘good guy’ op zich neemt.

  Met als resultaat dat de EU voor altijd de beslissingen aangaande de ‘zleluge vluchtelingen’ op zich zal kunnen nemen en meteen de AFD nog een hak wordt gezet, omdat men hoopt dat de bevolking in Beieren Seehofer als de ‘good guy’- die zich heeft verzet tegen Merkel en op die manier resultaat heeft geboekt – zal blijven zien en dit winst voor de CSU en uiteindelijk ook voor de CDU zal opleveren.

  Geliked door 3 people

 5. Haksteeg Anton zegt:

  Hongarije heeft volkomen gelijk en er moet geen enkele zgn. “vluchteling” meer toegelaten worden want het zijn geen “vluchtelingen” maar pure gelukzoekers en niets anders en ze willen alleen maar geld maar werken “ho maar” en dat Brussel denkt daarover te kunnen beslissen is een schande van de eerste orde.

  Geliked door 1 persoon

 6. Qvic zegt:

  De EU is in het leven geroepen om al die overtollige bevolking, die toevallig in een interessant voor het westen delfstof gebied wonen of woonde, om die massaal hier naar de EU te verplaatsen. Daar plukt Hongarije geen vruchten van, enkel Nederlandse, Duitse, Franse en Amerikaanse internationale beurs genoteerde bedrijven van. Maar alle kosten ervan wordt afgewenteld op de overige EU lidstaten en de belasting betaler in gehele EU.

  Like

 7. Statler & Waldorf zegt:

  Zie hier het zoveelste bewijs dat Nederland door Rutte en co is weggegeven aan de EU.

  https://www.telegraaf.nl/financieel/2192369/duitsers-en-fransen-willen-eurozone-hervormen

  Like

 8. Flo zegt:

  Of Brussel soms mag gaan bepalen hoeveel mensen u deze week op visite moet nemen ,en ook nog verplichten hoe lang u ze in huis moet nemen ,,dan zeggen zelfs die domme linkse schreeuwers ,lazer op ,ben je gek geworden .

  Like

 9. Elisah zegt:

  https://politiek.tpo.nl/2018/06/20/hongarije-verbiedt-hulp-aan-illegalen-met-stop-soros-wet/
  Hongarije verbiedt hulp aan illegalen met ‘Stop Soros-wet’
  Hulporganisaties mogen niet in de buurt van de grens komen

  Like

 10. fleckie zegt:

  Uit het blad ‘VORSTEN’ juli 1998, !!…..’ ..Jonge Royals trachten posities . te veroveren bij TOPBANKEN…..DE MODERNE MACHTSCENTRA…….prins JOHAN FRISÖ KRIJGT IN LONDEN EEN BEGEERDE JOB……………
  Er was eens een koning in Nederland die op en top zakenman was en de Nederlandsche Handelmaatschappij oprichtte,voorloper van de huidige ABN- Amro-Bank. Deze koning Willem l die in de eerste helft v.d.vorige eeuw de stoot tot de economische ontwikkeling van de Lage Landen gaf, lijkt een nazaat te hebben die ook zijn mannetje staat.in de financieel-economische wereld.: Prins Johan Friso(29), per 1 Augustus werkzaam bij de Londense vestiging van prestigieuze Amerikaanse Zakenbank Goldman Sachs & Co. De bank in Fleetstreet behoort tot de 3 grootste zakenbanken ter wereld en is onbetwist leider op het terrein van …WERELDWIJDE FUSIES, ..OVERNAMES, INVESTERINGEN. en. PRIVATISERINGEN.
  ” Wie bij Goldman-Sachs komt te werken kan alleen maar ‘echt goed’ zijn”, zegt men in de Londense City, het financieleb hart van Europa. ………………..Prins Johan Friso treed toe als ‘associate ‘( medewerker ) op de afdeling Investment Banking. Hij gaat ook in LONDEN wonen,maar houdt vermoedelijk zijn huis in Amsterdam aan. Daar zal hij weinig zijn, meent David Lascelles,directeur van een Britse denktank voor Banken.” Wie bij Goldman-Sachs in Dienst komt, kan alleen maar keihard werken ,anders vlieg je er zo uit. Als je je er thuis voelt,zul je heel rijk worden, Vakanties kan je de komende 20 jaar vergeten . Ooit word je partner en gaat dan. 20 miljoen Gulden per jaar verdienen. “Een beginnend Bankier zonder ervaring ,zoals Prins Johan Friso ,kan 100.000 tot 180.000 Gulden verdienen. …………..Goldman Sachs staat bekend om zijn exceptionele salarissen en Bonussen,maar vergt ook het uitetste van zijn mensen. Lacelles vindt het opmerkelijk dat de zoon van de Nederlandse Koningin bij de Amerikaanse Bank komt te werken.” We hebben momenteel niet zo veel Koninkrijk bloed in de City.Onze royalty is niet slim genoeg”. ………………..Een baan bij Goldman Sachs, waar zo’n 9000 mensen werken,is fel begeerd. De bank is eigendom v.d. 190 partners en speelt een cruciale rol in de overnamegolf door de . EUROPESE. EENWORDING. De financiele wereld in de City is al lang niet meer in handen van de yraditionele Britse gentleman-Banken. Die konden de werelwijde concurrentie niet aan en werden overgenomen. AMERIKANEN, Japanners, , Zwitters, Fransen, Duitsers en enige. tienduizenden necerlanders zijn in dit financiele hart van Europa werkzaam. .
  Prins Johan Friso Geldt als de ‘bright boy’ van de ORANJES. Zijn studies gingen hem glansrijk af. . Hij deed engineering aan de Universiteit van California in Berkeley. Aan de TU in Delft studeerde hij af als Ingenieur in de luchtvaarttechnische. bedrijfskunde ,,terwijl hij nagenoeg tegelijkertijd aan de Erasmusuniversiteit van Rotterdam zijn Bull haalde in de bedrijfseconomie.Werkervaring kreeg hij bij vliegtuigbouwer McDonnel-Douglas( stage) in California en het organisatie bureau McKinsey ( fellow) in Amsterdam. Vorig jaar deed hij nog. een MBA- Studie aan het vermaarde Franse INSEAD in Fontainebleau, het European Institute of Business Administration. ………………..Andere royals in het bankwrzen zijn: Alois van Liechtenstein, Friedrich van Württemberg en de Habsburgse aartshertogen Christian en Lorenz. . FLeckie: en HOEVELEN! van ‘ADELIJKEN..BLOEDE’ zouden er wel niet werkzaam zijn …voor/ in. het ‘glaspaleis’. ( EU-(RESIDENTIE ) in BRÜSSEL.?!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s