Voor AfD-partijcongres: Binnenlandse Veiligheidsdienst waarschuwt voor links-extremistische onlusten en geweldsorgiën

Screenshot_73

(Vertaling: E.J. Bron)

Augsburg – De Beierse Binnenlandse Veiligheidsdienst waarschuwt voor rellen tijdens het komende AfD-partijcongres in Augsburg. Al in 2017 moesten politieagenten het landelijke partijcongres van de AfD in Hannover beveiligen. In Augsburg is men van plan 2000 agenten in te zetten. Deze zullen zoals het er nu naar uitziet ook nodig zijn, omdat de Beierse binnenlandse Veiligheidsdienst rekening houdt met onlusten door de links-extreme scene.

Duits - Zuerst

Op de sociale media zouden “video´s met gebruiksaanwijzingen voor demonstraties, voor het doorbreken van politieblokkades of het in brand steken van auto´s circuleren, opgeluisterd met desbetreffende muziek en teksten”, aldus de president van de Beierse binnenlandse Veiligheidsdienst, Burkhard Körner, tegenover de “Augsburger Allgemeine”. Hij houdt rekening met tot 1000 linkse extremisten, “die ook een bepaald geweldpotentieel meebrengen”.

De mobilisering van de linkse scene zou al wekenlang gaande zijn en zou steeds sterker worden. De veiligheidssituatie wordt niet alleen tijdens het partijcongres op 30 juni en 1 juli bedreigd, maar ook daarvoor al. “Wij vrezen dat het vooral voorafgaande aan de manifestatie tot delicten komt zoals zaakbeschadigingen of aanvallen op met symboliek beladen instellingen”, aldus de president van de Binnenlandse Veiligheidsdienst.

De eerste hotels hebben al reserveringen van AfD-functionarissen geannuleerd, omdat ze bang zijn voor rellen. “We zullen de fascisten, racisten en nationalisten geen minuut meer met rust laten”, kondigden inmiddels de extremisten zelf op internet aan.

Eind mei al hadden plannen van de  links-terroristische scene opschudding veroorzaakt, toen bekend was geworden dat deze met een “riot maker” behalve handleidingen voor verf- en brandaanvallen ook plannen voor spijkermatten, straatblokkades en “glasbreuk” op internet geplaatst had.

Screenshot_35

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, provoceren, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

13 reacties op Voor AfD-partijcongres: Binnenlandse Veiligheidsdienst waarschuwt voor links-extremistische onlusten en geweldsorgiën

 1. Hovawart zegt:

  Een waarschuwing of een oproep?…als ik de dagelijkse feiten aanschouw heeft enkel de burger te vrezen, al het andere volk hoeft zich geen enkele zorgen te maken, de misverstanden die wel voorkomen worden door justitie voorkomen.

  Like

 2. koosv8 zegt:

  O, O, wat weet de binnenlandse veiligheidsdienst het weer goed…….maar we doen niets. Nee, allerlei groepjes verbieden maar deze niet…….en als er iets gebeurt gaat de politie achteruit lopen. En de ondernemers die nu aan het annuleren zijn, zijn eigenlijk ook dimmys. Maar dat de linkse faschisten geen strobreed in de weg wordt gelegd is heel zorgelijk!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Qvic zegt:

  Beschiet ze met RIF/chip sensoren in de vorm van kogeltjes, zodat al die Antifa gasten en meelopers naderhand allemaal getraceerd kunnen worden, zodat zij alle schade mogen betalen die zij aangericht hebben. Dat linkse tuig dat ook nog eens gesponsord wordt de linkse politiek. (dan zie je pas hoe corrupt en verderfelijk linkse politici zijn) Dat zij eigenlijk indirect door de belasting betalers betaald krijgen, is helemaal van de zotte. Het is tuig van de richel. Veelal beroepsdemonstranten en beroepswerkelozen, die nooit echt gewerkt hebben voor hun kost en veelal ook gewoon nog thuis wonen bij pappie en mammie. Geweld gebruiken om andere hun mening ontnemen en zo ook andermans bezit beschadigen, vernielen en andere bedreigen, omdat het zo leuk is met een groep te gaan raggen en waar de pakkans nihil is. Het enige wat zij verstaan is confrontatie met overmacht die zij niet aan durven/kunnen. Want dan durven zij niets.

  Geliked door 3 people

 4. Het verhaal is gauw afgelopen als die gewelddadige jongens goed voorbereid worden opgewacht om ze lik op stuk te bezorgen.

  Like

  • droevige mof zegt:

   Augsburg ligt in Beieren, het centrum van het conservatieve verzet tegen Merkel.
   De Beierse premier Söder zal geen zwakte vertonen en bewijzen dat hij de situatie onder controle heeft. De anarchisten zullen hun blauwe wonder ervaren.

   Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Inderdaad: een ouderwets pak slaag geven die lui.

   Like

 5. fleckie zegt:

  MARINIETS en ME…..( in Duitsland dan) zouden
  ze wel de baas kunnen

  Like

 6. jos zegt:

  de bijbel waarschuwd hier al voor en zegd de waarheid struikeld op de straten de mensen zullen liefhebers zijn van zich zelf hovaardig laatdunkund ze zullen kittelagtig in een woord ze kunnen niet tegen de waarheid de satan gaat rond als een briesende leeuw

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Een mooie kans om die linkse ratten terug in het riool te trappen waar ze thuis horen !!

  Geliked door 2 people

 8. ronjaspers zegt:

  Het linkse nageboorte,menselijk afval,nazi,s (want socialisten) fascisten,racisten (want anti blank) geestelijk gestoord,suicidaal,destructief en landverraders.

  Like

 9. boorzalf zegt:

  Het gaat lekker in Duitsland met al die gelukzoekers,
  https://www.afdbundestag.de/messereinwanderung

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s