Tommy Robinson vanuit de gevangenis: “Islamkritiek zal me het leven kosten”

Screenshot_74

(Door: Tommy Robinson – Vertaling: Collin McMahon)

Tommy Robinson heeft een brief geschreven aan Raheem Kassam, de redacteur van “Breitbart London” en bedankt daarin o.a. Geert Wilders van de PVV en Petr Bystron van de AfD, die hem asiel in Duitsland had aangeboden:

philosophia perennis

Het is zondagavond, 10 juni 2018. Het nieuws van de overweldigende demonstratie gisteren in Londen heeft me nu pas bereikt. Voordat ik bij het positieve kom, nu eerst het slechte nieuws. Gisteren heb ik een brief van mijn vrouw gekregen:

“Voor het werk heeft de school gebeld en tegen me gezegd dat het echt slecht gaat met onze zoon Spencer. Hij weet niet hoe hij er mee aan moet. Zijn vriend Sam zei tegen hem: ´Ik doe met mijn vader mee aan een hardloopwedstrijd van vijf kilometer´. En Spencer antwoordde: ´ Dat kan ik niet met mijn vader doen´. Toen is hij huilend weggerend. Hij huilt zichzelf in slaap. Hij slaapt op jouw kussen en vraagt wel 50 keer per dag wanneer zijn papa terugkomt. Ik kan het hem niet eens bij benadering vertellen, omdat ze immers geen ontslagtermijn genoemd hebben! Ik zeg dan tegen hem dat het niet lang zal duren, dat hij dapper moet zijn, zodat jij trots op hem bent. Gisteren zei hij tegen me: ´Ik ga nu ook iets slechts doen, Dan sluiten ze me bij papa op en dan kan ik bij hem zijn´.”

Ik wil jullie niets wijsmaken: deze brief heeft mijn hart gebroken. De gevangenis heeft een week geleden het telefoonnummer van mijn vrouw uit de lijst verwijderd, dus heb ik niet met mijn kinderen kunnen spreken. Ik vind het erg dat mijn zoon denkt dat zijn papa wel iets slechts gedaan moet hebben, omdat hij in de gevangenis zit. Maar voordat ik helemaal zwelg in zelfmedelijden, zou ik dat in het grotere geheel moeten zien: ik ben maar korte tijd van mijn gezin gescheiden. Onze dappere soldaten doen dat voortdurend, daarom bewonder ik hun actuele en eerdere slechtoffers zo.

Mijn procedure loopt nog, daarom wil ik er niet teveel over zeggen. Ik wil er echter wel graag iets over zeggen hoeveel jullie allemaal voor mij betekenen. Ik zat compleet stuk toen ik in de gevangenis beland ben. Wat mijn familie nu moet doormaken, heeft me kapotgemaakt. Wat er terechtkomt van diegenen met wie ik contact had en die mij vertrouwd hebben, heeft me kapotgemaakt. Bovendien was ik er van overtuigd dat ik deze keer vermoord zal worden in de gevangenis.

Toen ik de leider van de English Defence League was, werd ik in 2012 tot 10 maanden gevangenisstraf veroordeeld. Voor mijn eigen bescherming werd ik 22 weken lang ondergebracht in eenzame opsluiting. Volgens mij, omdat de regering bang was voor onlusten op straat als ik in de gevangenis vermoord zou worden.

Toen soldaat Lee Rigby in 2013 in Londen op straat werd onthoofd, zag de regering dat niemand daarom in opstand kwam. In 2014 werd ik 18 maanden opgesloten. Ik werd letterlijk voor de wolven gegooid. Ik moest me meermaals tegen gewelddadige moslims verweren, die me in elkaar wilden slaan, en had geluk het er levend vanaf te brengen.

De regering wist nu dat er niets zou gebeuren wanneer men mij vermoordt. Dat was voor mij een schokkend besef, dat ik loslopend wild was en dat er niets zou gebeuren mocht ik vermoord worden. Bovendien werd het me duidelijk dat niemand voor mijn familie zou zorgen, dat die dus zelf moest zorgen voor veiligheid en stabiliteit.

HOEVEEL IS ER NU IN 4 JAAR VERANDERD!

In de eerste dagen hier ben ik te weten gekomen dat duizenden mensen voor de zetel van de premier in Downing Street 10 demonstreerden, binnen 24 uur na mijn ontvoering door de staat. Men vertelde me: “Je petitie heeft 100.000 ondertekenaars”, toen 300.000, toen een half miljoen. Men vertelde me dat ze het hek voor Downing Street bestormd hebben. Ik dacht dat de mensen iets verkeerd begrepen hadden, dat ze onze demonstraties op de “Day for Freedom” daarmee verwisseld hebben. Ik beseft niet dat buiten de gevangenis een wereldwijde FREE TOMMY beweging bestond.

De eerste dagen in de gevangenis was ik in gevaar, omdat ik was ondergebracht met islamitische gevangenen. Toen is er iets veranderd. Ik werd uit mijn cel gehaald en apart in veiligheid gebracht, vermoedelijk daarom, omdat Lord Pearson de minister van Binnenlandse Zaken met consequenties had gedreigd mocht mij iets overkomen. Ik denk dat hij echt mijn leven heeft gered.

Toen kwam ik te weten dat er wereldwijd protesten plaatsvonden, dat politici, politieagenten en advocaten zich voor mij uitgesproken hebben. Zoveel mensen, die jarenlang niet uit hun dekking durfden komen, deden plotseling hun mond open. Het is ongelooflijk om te horen dat er dit weekend 20.000 tot 30.000 mensen naar Londen zijn gekomen om zich solidair met mij te verklaren. Deze openlijke solidariteit heeft me echt van m´n stuk gebracht. Ik voel dat er echt van me wordt gehouden! Van gehouden en gewaardeerd. Ik krijg elke dag een zak vol post en E-mails. Ik lees ze allemaal. Ik ben zo dankbaar, ik wil graag iedereen bedanken die me heeft ondersteund.

Ik weet hoe moeilijk het is om je stem te verheffen. Ik weet dat velen moeten rekenen op represailles in de vriendenkring of op de werkplek, en ik ben zeer dankbaar voor iedereen die zijn nek uitsteekt.

De vrijheid van meningsuiting wordt uitgehold als er sociale consequenties dreigen. Ik ben nu echter blij – blij dat dit vonnis van het establishment een averechts werking heeft. Blij dat de openbare reactie hem heeft laten zien dat het consequenties zal hebben als ik in de gevangenis wordt vermoord.

Ik heb al lange tijd gezegd: op zeker moment zal er een keerpunt plaatsvinden, waarop onze natie een ommekeer zal meemaken. Niemand weet wanneer.

Ik denk er veel en diep over na en ben er inmiddels van overtuigd dat mijn oppositie tegen de islam me het leven zal kosten. Dat is een vreselijke gedachte. Maar niet zo verschrikkelijk als de onverschilligheid. Nu zit ik hier en kan ik glimlachen, omdat ik er zeker van ben dat mijn dood een revolutie zou veroorzaken. Ik kan hier staan en hardop lachen. Dat klinkt misschien krankzinnig. Maar om dat te weten, is zo´n goed gevoel.

Ik heb steeds gezegd dat ik morgen mijn leven zou opofferen als dit een einde zou kunnen maken aan de islamitische verovering van ons prachtige vaderland. Onze strijd is geen eenvoudige, zoals tegen een ander mens van vlees en bloed. We strijden tegen een compleet systeem! Een corrupt systeem.

Als je hier binnen zit heb je veel tijd om na te denken. We kunnen niet meer de buitenstaander zijn, die alles van buitenaf bekijken. We moeten onze stemmen verheffen en de politiek ingaan. Ik heb zoveel plannen als ik hier weer uitkom. Ik was enthousiast dat Geert Wilders naar Londen gekomen is om daar te spreken. Geert was mijn voorbeeld toen ik als activist ben begonnen. Toen hij besloten had zijn stem tegen de islam te verheffen, heeft dat zijn hele leven veranderd.

Ik kan niet iedereen bedanken, maar Alex Jones bij InfoWars was een van diegenen die het hardst schreeuwden voor mijn vrijheid. Ik houd van hem, hij is om je dood te lachen. Gerard Batten van UKIP, Lord Person, Raheem Kassam, Ezra Levant, Katie Hopkins, mijn neef Kevin Carroll die zichzelf midden in de demonstratie heeft gegooid, en Danny, die de demonstratie heeft georganiseerd. DONALD TRUMP JUNIOR, die voor mij getweet heeft. Dat alleen al zou me zes maanden gevangenis waard geweest zijn.

Ik zou nog even door kunnen gaan met de lijst. Zodra ik weer vrij ben, zal ik me fatsoenlijk bij iedereen bedanken. Vooral wil ik graag mijn vrouw bedanken! Toen ik haar eindelijk aan de telefoon kreeg, heb ik haar gevraagd: “En, ben je er al zat van?” Haha. Ik ben geen modelechtgenoot geweest. Zij was echter altijd de perfecte vrouw en een fantastische moeder. Zonder mijn familie zou me dit alles niet gelukt zijn. Dus, Jenna, als je deze brief op internet leest, dan moet je weten: IK HOU VAN JE EN IK MIS JE.

Mijn kameraden zullen me afmaken vanwege dit sentimentele gedoe, haha.

Veel mensen vertellen me da tik hen hoop geef. Vandaag wil ik graag tegen jullie zeggen dat jullie allemaal mij hoop hebben gegeven, of je nu mijn familie hebt ondersteund, meebetaald hebt aan de advocaatkosten of gewoon video´s en tweets gedeeld hebt. Dat was voor mij een onbetaalbaar gevoel.

Excuseer mijn handschrift alsjeblieft. Mijn hand doet niet veel langer meer mee. Ik gebruik mijn tijd in de gevangenis om mijn volgende boek te schetsen. De werktitel luidt: “De Slag om Engeland”. Het wordt het vervolg en de actualisering van “Staatsvijand Nr. 1”(Tommy´s eerste biografie).

Ik wil dus ook graag Hare Majesteit de koningin bedanken, dat zij mij de tijd heeft gegeven om in alle rust aan mijn boek te werken. Het is geweldig om te weten dat er nog meer demonstraties staan gepland tot mijn vrijlating. Mooi om te weten dat men mij niet vergeten is en dat het hen niet zal lukken mij monddood te maken.

Het is nu maandagavond en ik heb zojuist LOVE ISLAND gekeken, haha. Het telefoonnummer van mijn vrouw zat weer in het systeem, dus heb ik vandaag met mijn kinderen kunnen spreken, daarom ben ik wat meer ontspannen en minder gestrest. Mijn kinderen mogen weldra op bezoek komen.

Jullie allemaal hartelijk bedankt voor jullie ondersteuning. Jullie schreeuw van verontwaardiging en jullie reactie hebben mij het leven gered. Jullie moeten echt weten hoe dankbaar en aangedaan ik ben. Ik hoop dat Lord Pearson en Gerard Batten me spoedig zullen bezoeken. Als ze dat lezen, moeten ze aan Geert Wilders vragen of hij meekomt. Ik heb beroep aangetekend tegen het vonnis en de straf, ook heb ik borgtocht aangevraagd.

Oh ja, bedankt aan Pauline Hanson en bedankt aan de AfD, die mij in Duitsland asiel heeft aangeboden.

Het establishment heeft gedacht dat als het me zou opsluiten het verhaal afgelopen zou zijn. In plaats daarvan hebben de burgers het boek weer opengeslagen en zijn ze aan een nieuw hoofdstuk begonnen. Ik hou van jullie en bedank jullie allemaal. Mama en papa, het spijt me dat ik jullie zoveel zorgen geef, haha. Bedankt aan de vrije wereld.

Het is nu dinsdag. Ik word overgeplaatst, dus kunnen mijn kinderen toch nog niet bij me op bezoek komen.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: Tommy Robinson

Vertaling:
Collin McMahon

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, Groot-Brittannië, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Tommy Robinson vanuit de gevangenis: “Islamkritiek zal me het leven kosten”

 1. T.Troubadour zegt:

  Engeland het land van de lasr man syanding tegen de nazi’s nu het land wat buigt voor de vrienden van de nazi’s de Islam

  Geliked door 2 people

  • kampersrene zegt:

   Inderdaad Nazi-kritiek zal mij het leven kosten , zoals vroeger zo’n 70 jaar geleden , wie kritiek had op de Nazi’s werd opgeloten in een concentratiekamp of vermoord , Nu is slechts een naamwisseling gebeurd inplaats van nazi’s ….Islamieten !

   Geliked door 1 persoon

 2. Mary zegt:

  Ha lijkt me niet dat ze Tommy binnen afzienbare tijd vermoorden, dan breekt de hel los en wel tegen de Engelse regering en die Islamieten.

  Like

 3. Prima verhaal. Wie helpt een feest ter ere van zijn komende vrijlating (als hij dan nog niet door moslims is vermoord) in Nederland te organiseren?

  Geliked door 1 persoon

 4. Larry Barrett zegt:

  Ik ken een veel oprechtere man die islamkritiek daadwerkelijk het leven heeft gekost, die zou onze minister-president zijn geworden en kotste de islam en de JSF uit, vermoord door de elite met twee kalibers kogels en het was geen rabiaat zionist! Z’n patsy-moordenaar mag nu alweer op vakantie…, Terzijde, Tommy Robinson is geeneens z’n echte naam!

  Like

 5. Petra DeBoer zegt:

  Bedankt voor het plaatsen van deze brief en de vertaling. Veel sterkte voor Tommy en zijn familie en hoop dat hij snel vrij komt.

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Waarom rijd de Queen niet in een van haar Rolls Royces naar haar eigen gevangenis en zegt tegen de portier ” meneer dit is mijn gevangenis en nu kom ik de heer Robinson ophalen om hem thuis te brengen naar zijn gezin” een golf van opluchting zou door heel Engeland gaan!

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Bob Fleumer 19 juni 2018 om 23:59

   Dat kan die ouwe vijg toch helemaal niets schelen?
   Welke ‘royal’ komt er nu op voor zijn ‘onderdanen’?

   Like

 7. Ze hebben zichzelf een slechte zaak bewezen door hem te arresteren. Ik denk dat het nu in hun eigen belang is om ervoor te zorgen dat hem niets overkomt.

  Like

 8. Flo zegt:

  Diep triest ,dat het tuig deze jonge man die op komt voor zijn land, zo vernederd , Er is iets goed mis ,dat er machten zijn die kinderverkrachters en misdadigers zo uit de wind houden ,en de verkeerden mensen opsluit .

  Like

 9. Edwin Vissers zegt:

  „Mijn kleine, lieve, begaafde zusje Inés was ziek. Zij kon geen vreugde vinden. Ze kon niet genezen worden. Onze enige troost is dat ze nu eindelijk vrede heeft kunnen vinden”, zo sprak koningin Máxima vanmiddag na een werkbezoek aan het protonentherapiecentrum van het Universitair Medisch Centrum Groningen
  Haar zus is geofferd aan Satan ,door de illuminatie ,33 jaar oud ,het getal verwijst naar de Gods tegenstander satan in het oude testament ,33 maal verwijsd het boek naar de oude slang ,deden ze bij prins ook .,allemaal in het occulte ,( verborgene ) het gaat maar door

  Geliked door 1 persoon

 10. Wellicht een mannelijke, blanke, Rosa Parks (●)?

  (●) Rosa Parks, een zwarte vrouw die in de USA in 1955 in het blanke gedeelte van de bus ging zitten

  Like

 11. Hendrik zegt:

  ik heb de engelse ambassadeur enige malen over deze kwestie getwitterd en ja hoor, nu is mijn twitter account door hem geblokkeerd. Steek je kop maar in het zand, lamme slaaf van het systeem! Laat Robinson vrij!

  Like

 12. Marja zegt:

  Wat een hartverscheurend verhaal. En wat een moedig man! Een voorbeeld voor ons allen! Ik wens hem en zijn familie heel veel sterkte.

  Like

 13. ildiko zegt:

  zo een feestje zou een EU mega feestje
  moeten worden als viering van onze echte vrijheid en soevereiniteit !

  Like

 14. koddebeier zegt:

  De hele Britse overheid bestaat uit een stelletje smeerlappen, die vuile moslim hielenlikkers !!

  Geliked door 1 persoon

 15. Marc zegt:

  In een woord: een held!

  Like

 16. Tistochwat zegt:

  De eerste dagen in de gevangenis was ik in gevaar, omdat ik was ondergebracht met islamitische gevangenen. Toen is er iets veranderd. Ik werd uit mijn cel gehaald en apart in veiligheid gebracht, vermoedelijk daarom, omdat Lord Pearson de minister van Binnenlandse Zaken met consequenties had gedreigd mocht mij iets overkomen. Ik denk dat hij echt mijn leven heeft gered.

  En nóg geeft die ‘schurkenstaat’ niet toe dat de islam levensgevaarlijk is en het land uit getrapt dient te worden? Engeland, ooit zo mooi. Ik moet altijd denken aan een lieflijke ‘English cottage garden’.

  Like

 17. Larry Barrett zegt:

  …bedankt GW… 2 Zionisten weten wat een brood kost! Hoe dan ook, Stephen Christopher Yaxley heeft meer lef dan vele anderen en het is te hopen dat hem niets overkomt. Wat te denken anders van blanke Friezinnen die jarenlange gevangenisstraffen boven het hoofd hangen omdat ze verhinderd hebben dat een kinderfeestje met Sinterklaas en Zwarte Pieten verstoord zou worden door recalcitrante antifa ellendelingen die van de overheid toestemming hadden om dat kinderfeestje te verstoren? Tommy heeft wel lef, dat komt wel goed.

  Like

 18. Pingback: Moet Tommy Robinson vandaag in Londen de gevangenis in? | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s