Meer dan 1000 slachtoffers van islamterreur sinds 2014 – Bedankt Angela!

Screenshot_71

(Vertaling: E.J. Bron)

Sinds 2014 hebben radicale koran-gelovigen bij terreuraanvallen meer dan 1000 Europeanen gedood of verwond. Bij 32 islamitische aanslagen waren zogenaamde vluchtelingen betrokken. Onder hen ook de “Parson Green” bommenbouwer Ahmed Hassan in Groot-Brittannië en Anis Amri in Berlijn.

journalistenwatch

Uit een academisch onderzoek bleek dat in totaal 44 “vluchtelingen” gruweldaden gepleegd of aanslagen gepland hadden, die op het laatste moment verhinderd konden worden. Daarmee werden alle waarschuwingen voor ISIS-strijders bevestigd die in het kader van de grote immigratiegolf door veiligheidsdeskundigen en bezorgde burgers geuit werden en door de regerenden als “racistisch gedachtegoed” in de wind werden geslagen.

Het zou schrikbarend eenvoudig voor de Jihadisten zijn geweest om, verscholen in de massa illegale immigranten, de grenzen naar Europa te overmeesteren, stelt de terreurexpert Robin Simcox van de “Heritage Foundation” in Washington D.C. vast. De Europese staats- en regeringschefs zouden “onbewust de terroristische bedreiging verhoogd hebben” als direct gevolg van hun “catastrofale” en verschillende omgang met immigratie en open grenzen, aldus Simcox.

Ook wat hem betreft is de belangrijkste verantwoordelijke de Duitse Bondskanselier Angela Merkel, die in 2015 met haar beslissing om de grenzen voor “Syrische vluchtelingen” te openen, en zodoende aan meer dan 1 miljoen illegale immigranten de mogelijkheid bood om zonder papieren naar Europa te komen, het hele continent in beroering bracht.

Volgens “MailOnline” zouden er 11 “succesvolle” aanslagen, waarbij 182 mensen gedood en 814 gewond werden, voor rekening van de asielzoekers komen.

Een slecht ontworpen immigratiepolitiek heeft hen hun bloedige handwerk gemakkelijk gemaakt. De Europese staats- en regeringschefs waren of naïef met betrekking tot de risico´s of verzuimden het publiek eerlijk over de daarmee gepaard gaande veiligheidsrisico´s te informeren.

“De gevolgen van de beslissing om in zo´n korte tijd zoveel mensen zonder welke controle dan ook op te nemen, zullen nog tientallen jaren voortduren”, stelt het onderzoek vast.

Tussen januari 2014 en december 2017 zouden er 194 islamitische terreuraanvallen hebben plaatsgevonden. Die eisten 357 doden en 1678 gewonden. Bij 32 aanvallen zouden asielzoekers of zogenaamde vluchtelingen betrokken zijn geweest. Daartoe behoren het ISIS-bloedbad in november 2015 in Parijs met 129 onschuldige slachtoffers evenals de islamaanslag op de Berlijnse kerstmarkt in 2016, waarbij 12 mensen om het leven kwamen.

De meerderheid van de islamitische moordaanvallen hielden verband met ISIS. Duitsland is het “populairste” doel en daar zijn gemiddeld ook meer “Syriërs” betrokken bij terreur dan andere nationaliteiten. Bijna drie vierde deel van de uitgevoerde of geplande aanslagen vond binnen de eerste twee jaar na aankomst van de betrokkenen in Europa plaats.

Veel van de zogenaamde vluchtelingen of asielzoekers zouden al voor hun aankomst in Europa “geradicaliseerd” zijn. Maar vooral sinds 2016 zouden asielzoekers zich door de propaganda in video´s of op internet binnen Europa tot “ware gelovigen” hebben ontwikkeld, stelt het onderzoek vast.

“Europa wordt al jaren bedreigd door islamitische terreur. Maar door de beslissing van Bondskanselier Merkel in 2015 om de grenzen naar Duitsland te openen, is het gevaar verveelvoudigd. Hoewel slechts een minderheid van de vluchtelingen een veiligheidsrisico vormt, kan men aan de hand van de voorbeelden van Parijs, Londen, Berlijn, Stockholm en andere steden in Europa zien wat weinig islamitische extremisten al kunnen aanrichten”, aldus terreurexpert Robin Simcox.

De Europese politici zouden het aantal vluchtelingen uit de crisisgebieden en ISIS-gebieden moeten reduceren en nieuwkomers beter met behulp van veiligheidsdiensten moeten controleren, aldus het resultaat van het onderzoek.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Meer dan 1000 slachtoffers van islamterreur sinds 2014 – Bedankt Angela!

 1. Het is al veel te laat. Het is dweilen met de kraan open!!!

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  De meeste politici hebben het bloed van onschuldige burgers aan hun handen !!

  Geliked door 1 persoon

 3. spoorinmiddelsbijster zegt:

  In 4 1/2 jaar 1000 Europeanen gedood door die schijt mohammedanen? Is dat wel goed geturfd?En hoeveel verkrachtingen, aanrandingen, berovingen, mishandelingen, intimidaties, vernederingen?

  Geliked door 2 people

  • Patriot zegt:

   verkrachtingen, aanrandingen, berovingen, mishandelingen, intimidaties, vernederingen:
   dat zullen er vele honderdduizenden of miljoenen zijn.
   En dan nog het onveilige gevoel dat ervaren wordt door tientallen miljoenen Europeanen.
   Wat we nodig hebben zijn meer, meer , meer Tommie’s en Wilders.

   Geliked door 1 persoon

 4. Elisah zegt:

  Linkse waanzin…
  https://fenixx.org/2018/06/19/duitse-jongeren-verteld-om-wk-vlaggen-te-stelen-omdat-ze-migranten-uitsluiten/comment-page-1/#comment-118592
  Duitse jongeren verteld om WK-vlaggen te stelen omdat ze ‘migranten uitsluiten’
  De jeugdafdeling van de Duitse linkse partij heeft verontwaardiging opgeroepen nadat ze hun leden opriepen tijdens de Wereldbeker de vlag van het land te stelen en te verwijderen, omdat ze zeggen dat het nationalisme bevordert en migranten uitsluit.

  Like

  • Republikein zegt:

   Na de nederlaag van gisteren van het “team” zijn de fans in shock. Maar wat weinigen van hen weten, is dat Duitsland al heeft verloren, of het team van Löw nu wint of verliest. De vicepresident van de Bondsdag, Roth, waarschuwde: “Duitsers moeten terughoudendheid tonen met nationale zelfbevrediging”. Want alleen “als Özil het spel goed opent, Khedira het beslissende doelpunt scoort en Boateng aan het eind van het toernooi uitgeroepen wordt tot beste speler”, dan zal ook zij haar “met de regenboogvlag razend zwaaien”. Het “team” is immers een “afspiegeling van onze multiculturele en multireligieuze samenleving”.
   https://www.macht-steuert-wissen.de/3352/wm-2018-warum-deutschland-auf-allen-ebenen-verliert/#

   Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Zolang er blogs als van onze E.J. Bron de lucht in gaan is er hoop.
  Het is te hopen dat er binnen onze generatie mensen opstaan die de woorden in daden durven omzetten.
  Daar wachten we op.
  malsion@orange.fr – de Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Migranten uitsluit. ? Ze worden bijna overal met open armen ontvangen “” Welkom “fluchtelingen”
  Maar de oplossing is gevonden De linkse verlichte geesten zullen geen vlaggen stelen , als de vlag van IS mag pronken tussen de andere vlaggen Want linkse zogezegde medemenchen voelen zich verwant met de herseninhoud van IS , want zij strijden ook voor hun grooot ideaal , wat dat ook moge zijn

  Like

 7. Frans Brassens zegt:

  En wie gaan het roer omgooien en het Merkeliaans kwaad (en dat van anderen) uitroeien?
  De ‘kiezers’?

  Like

 8. elena zegt:

  Trump toch gelijk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s