Topdirigent weigert interview Huys na gelach over aanslag

Screenshot_235

MAASTRICHT – Topdirigent Jaap van Zweden heeft een gepland interview bij RTL Late Night afgezegd na het gegniffel van Twan Huys over de aanslag bij De Telegraaf. „Dat is mij totaal in het verkeerde keelgat geschoten.”

Aanleiding voor het besluit van Van Zweden is een incident op het Jaarcongres van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Daarop zei schrijver Tommie Wieringa over de aanslag op De Telegraaf: ’Dat werd tijd’. En voor de aanslag op Panorama ’geldt hetzelfde’.

Na die ’grap’ van Wieringa lachte presentator Huys breeduit. „Ik zie mezelf nu in een live-programma op televisie. Wat moet je dan terugzeggen tegen iemand?”, zo was zijn antwoord.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Links fascisme, meningsdictatuur, Rotzakken, Socialisten, verloedering. Bookmark de permalink .

15 reacties op Topdirigent weigert interview Huys na gelach over aanslag

  1. spoorinmiddelsbijster zegt:

    Een hele grote pluim voor Jaap van Zweden, dit is karakter tonen!

    Like

  2. Patriot 2.0 zegt:

    Jaap van Zweden: een man met karakter!

    Like

  3. annah zegt:

    Jaap …. bedankt …. weg met Toine en soortgenoten ….

    Like

  4. Jan zegt:

    Hoe zo’n klojo (Wieringa) ooit schrijver is kunnen worden, je verstand wordt er ongemakkelijk van. Z’n boeken zijn er dan ook naar. Eerst schreef hij een paar romans waarvoor zelfs Arnon Grunberg zich zou schamen, en ineens kwam hij dan op de proppen met Joe Speedboot, een verhaal over een jongen die een vliegtuig wil bouwen met de bruine strepen uit z’n eigen onderbroek en die van enige dorpsgenoten. Als het maar een boek is vol viezigheid, dan kopen ontelbare Nederlanders het.

    Wieringa mocht de tekst van het Groot Dictee schrijven, waarin meer fouten stonden dan de uiteindelijke winnaar er maakte.

    Een volgende bestseller bood zich aan: Dit zijn de namen, over vijf Ethiopiërs die door de Gobi-woestijn lopen, terwijl ze eigenlijk door de Sahara-woestijn hadden willen lopen, behalve één dwarsligger die graag door de Kalahari-woestijn had willen lopen.
    ….
    https://www.revu.nl/columns/overschatte-mensen-tommy-wieringa

    Geliked door 3 people

  5. Yvonne zegt:

    Kijken of er gelachen wordt als er net als in Amerika 5 doden vallen op de redactie van een krant
    Goed zo Jaap van Zweden verlaag u niet tot dat niveau

    Like

  6. Marlies zegt:

    Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
    Huys: een walgelijke, linkse narcist.

    Like

  7. Hovawart zegt:

    Een ‘Cordon Sanitaire’ door BNers die wel fatsoen en gezond verstand hebben, dat zouden meer mensen moeten navolgen.
    De Nederlandse zenders zijn het open riool van de journalistiek en de laagste vorm van entertainment, en toch verspild men heel veel poen aan dit staatsorgaan, waarom nog?

    Like

  8. Wachteres zegt:

    Nu begrijp ik waarom de linksen zo voor de moslims opkomen: Ze zijn allebei gek op aanslagen.

    Geliked door 1 persoon

  9. Tistochwat zegt:

    Mooi! Eindelijk iemand die zijn poot stijf houdt.

    Like

  10. Asgard zegt:

    Valt de Televaag dan ook onder vrijheid van meningsuiting?? Wanneer de Televaag het echte waargebeuren wat er werkelijk afspeelt in de wereld nou eens laat plaats vinden in hun schimmige krant dan hebben zij een punt,.. een aanslag is nooit goed maar wel een goeie warning,…de Televaag 1940/45 nooit vergeten aan wie hun kant zij stonden! De gehele media is 1 grote schimmige constructie,… en Jaap van Zweden grote hypocriet, lullo!

    Like

Plaats een reactie