Als het hard tegen hard gaat, dan vallen gematigde moslims om als dominostenen – de loyaliteit tegenover Allah en de oemma zal altijd overwinnen

Screenshot_76

(Door: Michael Klonovsky – Vertaling: E.J. Bron)

De re-islamisering van de Oriënt begon in 1979. Binnen enkele jaren veranderden seculiere, westers georiënteerde samenlevingen in restrictieve islamitische. De gematigde moslims vielen daarbij om als dominostenen. De meesten van hen zullen nooit tegen hun radicale geloofsbroeders vechten. Daarvoor is de fundamentele loyaliteit tegenover Allah en de oemma (de wereldwijde islamitische gemeenschap) veel te sterk, maakt Michael Klonovsky duidelijk.

De secularisatiestoot is sinds 1979 gestopt en omgedraaid

De re-islamisering van de hele Oriënt heeft in de afgelopen 50 jaar onafhankelijk van sociale verbeteringen en toenemende ontwikkeling plaatsgevonden. De secularisatiestoot, die na de Eerste Wereldoorlog door dit deel van de wereld was gegaan – Atatürk had de macht van de rechtsgeleerden gebroken, de koran-scholen gesloten, sluiers en hoofddoeken verboden, tulbanden evenals baarden tot ongewenst verklaard, een einde gemaakt aan polygamie en de vrouwen het recht gegeven om te stemmen en politieke functies te bekleden, en ook in Iran en in Afghanistan werden hoofddoeken, sluiers, tulbanden en baarden verboden –, deze secularisatiestoot is al lang gestopt en omgedraaid.

De Roll-back begon in Pakistan met de executie van de laïcistische premier Zulfikar Ali Bhutto door radicaalislamitische putschisten anno 1979. In Afghanistan werden de islamitische radicalen sterker in de strijd tegen de radicaal-socialistische Khalq-partij, voor wier ondersteuning de Sovjet-Unie binnen marcheerde, terwijl de VS de jihadistische moedjahedien sterker maakten. Eveneens in het jaar 1979 veranderde ayatollah Khomeini Iran in een Islamitische Republiek. In Algerije ontstond het Islamitisch Heilsfront, in “Palestina” loste Hamas de PLO af. In Egypte, Syrië en in Irak vochten de Moslimbroeders tegen de autocratische regeringen. De “Arabische Lente” bracht geenszins een verwesterlijking, maar diende vooral de radicalen. In al deze landen groeide ondertussen de bevolking.

Westelijk georiënteerde, seculiere samenlevingen veranderen binnen enkele jaren in restrictieve islamitische samenlevingen

De schrijver en tv-journalist Samuel Schirmbeck heeft als ARD-correspondent tien jaar in Noord-Afrika gewoond, de meeste tijd in Algerije, en maakte daar de re-islamisering van heel dichtbij mee. Toen hij in 1991 naar Algiers kwam, aldus Schirmbeck, zou het leven daar “absoluut vrij” geweest zijn, hij zou open discussies hebben meegemaakt, de vrouwen droegen noch hoofddoek noch niqaab, en ze gingen zwemmen in bikini. Destijds zou van het islamitisch fundamentalisme, zoals dit zich nu ook in Europa uitbreidt, geen spoor te bekennen zijn geweest. Inmiddels zou het hele strand bevolkt zijn door volledig gesluierde vrouwen, die hun lange gewaden ook niet uit zouden doen als ze het water in zouden gaan. Een Algerijnse kennis van hem zou geprobeerd hebben om in badpak op het strand te gaan zitten, maar zou door haar gesluierde seksegenotes regelrecht zijn verjaagd. Nauwelijks zou de islam daar de politieke macht hebben gekregen, of hij zou onmiddellijk fundamentalistisch zijn geworden.

Schirmbeck heeft meegemaakt hoe binnen enkele jaren een westelijk georiënteerde, seculiere samenleving in een restrictieve islamitische samenleving is veranderd, hoewel veel mensen daar, wellicht zelfs de meerderheid, dit niet wilden. Een radicale minderheid heeft haar ideologie doorgedrukt en de openbare ruimte geïslamiseerd. De mensen zijn onder deze aanvallen omgevallen als dominostenen, ze hebben de regels van de sharia als bindend geaccepteerd, ze drinken geen alcohol meer in het openbaar, spelen geen verboden spelletjes, volgen de religieuze spijsvoorschriften en rituelen op, delen de mensen in rein en onrein in, de vrouwen dragen sluiers enz. Erger nog, nadat de massa zich aan de regels van de radicalen heeft onderworpen, oefent hij collectieve druk uit op diegenen die nog niet zijn omgevallen.

Datzelfde is al tientallen jaren geleden in Iran gebeurd, hetzelfde in Afghanistan, het gebeurt in Egypte, in Turkije, in Irak en in delen van Syrië. In heel Noord-Afrika is de radicale, intolerante, gewelddadige islam in opmars. Het christendom wordt in dit deel van de wereld onderdrukt, geterroriseerd en deels uitgeroeid, en wat ooit een in ieder geval deels open, vriendelijke, exotische wereld was, verandert ieder jaar meer en meer in een duistere, uniforme, brute, neerdrukkende wereld. Er bestaan tegenbewegingen in Turkije, in Iran en zelfs van de kant van de staat bij de Saoedi´s, maar ze zijn geenszins seculier, ze willen de door de islam bepaalde staat niet aanvallen, maar een stuk hervormen.

In steeds meer regio´s van Europa vormen moslims de meerderheid

Laten we nu een blik werpen op Europa. Veel stadsdelen in Frankrijk, Engeland, België, Nederland en Zweden worden bevolkt door islamitische meerderheden. In het Engelse Blackburn bijvoorbeeld, een stad ter grootte van Freiburg, zijn negen van de tien schoolkinderen moslims, de laatste autochtone Britten verlaten de stad. In de op één na grootste Engelse stad Birmingham komen al lange tijd meer islamitische kinderen ter wereld dan autochtone. Datzelfde geldt voor veel andere West-Europese gemeenschappen.

In steeds meer regio´s van Europa vormen moslims de meerderheid, deels door immigratie, deels door een hoog geboortecijfer (bij een dalend vruchtbaarheidscijfer!). Zoals blijkt uit peilingen onder moslims in het Westen grijpt ook daar de re-islamisering om zich heen, de toename van de draagsters van hoofddoeken is in zoverre significant, aangezien dat er dertig jaar geleden bijna geen was.

Door het moedwillige openhouden van de grenzen door de krankzinnige kluizenaar in de bondskanselarij werd ook de deur wagenwijd opengezet voor de desintegratie, want de Duitse maag had daarvoor al aanzienlijke problemen om het migratievoedsel te verteren. Wanneer Duitse moslimfunctionarissen tegenwoordig de CSU en de AfD aanvallen, doen zij dat uit bezorgdheid dat hun aanvoerlijnen onderbroken zouden kunnen worden. Wanneer Recep de Prachtige de Oostenrijkse regering ervan beschuldigt een kruistocht te voeren tegen Turkije, omdat een paar radicale moskeeën worden gesloten, toont dat alleen maar aan dat de edele van de Bosporus delen van het Oostenrijkse en Duitse staatsgebied al als islamitisch bevrijde territoria beschouwt.

Ook gematigde moslims vechten nooit in naam van de liberale democratie tegen andere moslims

De ongebreidelde immigratie van moslims staat weliswaar niet gelijk aan een massale immigratie van radicale reinheidsuitvoerders, maar de meeste gematigde moslims verzetten zich er niet tegen wanneer religieuze hardliners hun levenswereld volgens de criteria van de sharia veranderen en de burgerlijke vrijheden zodoende steeds meer beperken. De fundamentele loyaliteit tegenover Allah en de oemma lijkt het bij veel moslims niet toe te staan om samen met christenen of atheïsten tegen de islamisering van hun omgeving te strijden.

Als moslims tegen moslims naar de wapens grijpen, dan gebeurt dit in naam van de familie, van de stam, van het volk, van hun islamitische geloofsgemeenschap, maar geenszins in naam van de “mensenrechten”, van de “democratie”, van de vrijheid, van de religieuze tolerantie en van andere westerse ideeën, die in de Oriëntaalse kosmos van waarden überhaupt geen of hoogstens een secundaire rol spelen.

Dat betekent uiteindelijk: hoe vriendelijk, open, liberaal en wereld individuele moslims in een seculiere samenleving ook mogen zijn, het zegt er maar weinig over hoe zij zich zullen gedragen wanneer de samenleving stukje bij beetje geïslamiseerd wordt.

Over diegenen die het lachen inmiddels is vergaan

Toen Arabische moslims nog lachten om het idee dat alle vrouwen in het openbaar een hoofddoek zouden moeten dragen. Zoals een Duitse bondskanselier zei: van diegenen die destijds lachten, lachen er nu ontelbare niet meer.

Bron:
https://juergenfritz.com
Door: Michael Klonovsky

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordprwess.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, dictatuur, Europa, gezond realisme, Historie, Islam, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, islamitische ideologie, islamofascisme. Bookmark de permalink .

30 reacties op Als het hard tegen hard gaat, dan vallen gematigde moslims om als dominostenen – de loyaliteit tegenover Allah en de oemma zal altijd overwinnen

 1. Jan zegt:

  Er bestaan ook geen ‘gematigde moordenaars’.

  Geliked door 5 people

  • paulzwueste zegt:

   Dit is weer zo’n granieten keiharde voorzet van “Jan”!
   Als ik Wilders was zou ik deze absolute waarheid als hoofdthema in de komende verkiezingen gebruiken.
   Er is tot nu toe geen betere headline op papier gezet om het volk er van te doordringen dat er geen gematigde islam bestaat, dus dat wij omgeven, omsingeld en vergeven zijn van moordende beesten….!

   Geliked door 2 people

 2. bozeoudeman zegt:

  Fragment uit dagboek 11 juli 1942 van iemand die in 1943 in Auschwitz is vermoord.
  Joden vertelden elkaar ‘dat ze in Duitsland worden ingemetseld en met gifgassen vermoord’
  De dagboekschrijver vond het ‘niet verstandig’ om elkaar dergelijke ‘verhaaltjes te vertellen’.

  Wat toen plaatsvond, het wegkijken uit angst voor een realiteit die je niet als realiteit wenst te erkennen vindt ook vandaag weer op grote schaal plaats. Iedereen die ogen heeft en oren, ziet en hoort wat er plaatsvindt: hetzelfde als toen maar nu nog grootschaliger.

  Ik vrees dat dit artikel een goede beschrijving is wat ons lot binnen 10 to 20 jaar wordt. Te weinig kunnen realisten doen tegen de muur van geweld en kwaadaardigheid van Obama, Clinton, Soros en aanverwanten die allen enkel met zelfverrijking bezig zijn.

  Demonische mensen die door hun hersengestoorde aanhang ‘antifa, socialisten en progressieven’ worden beschermd, narren en idioten die denken met het goede bezig te zijn door anderen, voor dat goede (?), de hersens in te slaan. Net als toen.

  Geliked door 4 people

 3. ieznogoedh zegt:

  Zoals een Duitse bondskanselier zei: van diegenen die destijds lachten, lachen er nu ontelbare niet meer.
  Was dat niet DE Duitse Reichskanzler?

  Like

 4. Elisah zegt:

  Video
  EXPOSE OF TEACHINGS AND AFFILIATION OF DUTCH MOSQUE

  https://www.bitchute.com/video/J14WK8Tj5bub/

  Like

 5. Pingback: Als het hard tegen hard gaat, dan vallen gematigde moslims om als dominostenen – de loyaliteit tegenover Allah en de oemma zal altijd overwinnen | toodlessss

 6. Bob Fleumer zegt:

  Let wel dat dit alles heeft kunnen gebeuren omdat de islam gebruik maakte van de zwakheid van het westen dat geen lef meer heeft de westelijke beschaving te verdedigen. Zelfs onze eigen premier Rutte heeft Europa opgezadeld met de stupide afspraken met Erdogan, je kunt met de islam en de moslims geen betrouwbare afspraken maken wegens taqiya het liegen in belang van islam dat staat ook in het boek waarin staat dat alle niet islamitische mensen dood moeten. Het is blijkbaar heel moeilijk te begrijpen dat de islam meent wat er wordt gezegd.

  Geliked door 1 persoon

 7. In verband met dit artikel, waar de laatste Nederlandse handelaar na 53 jaar zijn boeltje pakt
  https://www.parool.nl/amsterdam/na-53-jaar-vertrekt-de-frietkraam-van-plein-40-45~a4601210/

  Heb ik de video van de Markt op het Bos en Lommerplein in Amsterdam opnieuw geplaatst:
  https://www.bitchute.com/video/Hnz3FHgCgVAd/

  Like

 8. Piet Karbiet zegt:

  Exact. Mensen als Rutte die roepen dat wij met meer zijn snappen er niks van. De islam wint niet via democratische referenda. Een militante voorhoede is genoeg om alles hier te verliezen.

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Wij autochtone Nederlanders moeten loyaliteit eisen van de politici en de politieke partijen, wie dat niet zijn moet maar opsodomieteren ! Weg met de partijen die tegen ons zijn en het land en de leefbaarheid afbreken !

   Geliked door 1 persoon

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Daarom is het gezeur hier over de zogenaamd “gematigde moslims” volstrekt irrelevant.
  Een moslim is een moslim is een moslim. Onder welke naam we hem ook kennen, hij is en blijft een moslim.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 10. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/07/11/bent-u-er-al-uit-bent-u-voor-vrijheid-voor-het-behoud-van-de-vrijheid-van-meningsuiting/

  Bent u er al uit? Bent u voor vrijheid? Voor het behoud van de vrijheid van meningsuiting?
  Steeds meer mensen zien de ware aard van de islam, het is bijna het tegenovergestelde van vredelievend en het kost slachtoffers en doden. Het onderdrukt en misbruikt vrouwen en kinderen en is intolerant en discriminerend tegen iedereen die niet geloofd in de islam ideologie.

  Like

 11. Daan Kranenburg zegt:

  Dat wereldwijde maatschappelijke islam kankergezwel woekert in een hoog tempo door. In Nederland vinden we dat een verrijking, stimuleren, faciliteren we dat en gaan steeds de eenzijdige dialoog met de leugen moslim aan. We geven ze alle ruimte terwijl we kunnen weten dat we daarmee onze eigen ondergang over ons afroepen en bewerkstelligen zoals de koran ze beveelt. Kuzu van partij DENK laat ons al openlijk weten, dat indien een kritische autochtone Nederlander de islamisering van zijn/haar land niet aanstaat maar moet oprotten. We staan erbij en kijken er naar en het schijnt ons geen moer te interesseren. We blijven in meerderheid stemmen op VVD, D66, Groenlinks, CDA, CU SP, enz, als onze vertegenwoordigers om onze eigen ondergang te realiseren. Onze volgende generaties zullen zich afvragen wat heeft onze voorouders bezielt om ons dit aan te doen. Goede raad: Vooral niet (meer) op de PVV stemmen want als die aan de macht zou komen gaat het feestje van de islamisering van ons land niet door. Dan wordt het islamtuig de Noordzee ingeschopt, grenzen gaan voor moslims dicht. Worden alle graaibaners ontslagen en gaat de kraan dicht voor subsidie uitvreters. We gaan a la minuut de EU uit en vanouds gewoon weer met de hele wereld handel drijven zoals voorheen. Een scenario waar je met je hypotheek, klote baan met redelijk of topinkomen enz. niet aan zou willen denken. dus houden zo want we hebben het toch goed! Grt. Daan Kranenburg.

  Geliked door 1 persoon

 12. theoprinse zegt:

  Zbigniew Kazimierz “Zbig” Brzezinski belonged to the realist school of international relations, standing in the geopolitical tradition of Halford Mackinder and Nicholas J. Spykman

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Ik moest bij ’t lezen van dit heel goeie artikel denken aan een uitspraak van de Hr Ellian in NL.
  Die heeft een interview gegeven en Wierd Duk heeft dat neergepend.
  Prof. Ellian zei ondermeer:”bij mijn waarschuwingen over de islam zei de vroegere Burgemeester van A’dam;”Ach de man is getraumatiseerd, [die ziet ’t allemaal wat zwart/wit ! ] ”
  Al die mensen die uit moslim-landen komen en die ’t beter weten dan de “Beter-weters = bagatelliseerders” in de EU-landen, worden weggezet als charlatans.
  Maar de vergoelijkers hebben geen bescherming nodig, de mensen die de Waarheid over de Islam vertellen wel……….

  Like

 14. BertG. zegt:

  Omdat je dan gewoon zelf de lul bent en afgemaakt wordt als je geen zin meer heb in al die strenge mossel regels en wat losser en vrijer wil leven.
  Ze houden ze mekaar onder controle door angst, doodsangst.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  De loyaliteit tegenover de westerse maatschappij waar ze dus zo graag zogenaamd in willen leven is dus zeer twijfelachtig, wat zoeken ze hier dan ????? Rot terug naar je moslim/sharia land.
  Het zijn alleen maar bezetters en parasieten, sprinkhanen die het land kaalvreten en terugwerpen naar de donkere middeleeuwen !

  Like

 16. Williaan zegt:

  uitstekend geschreven stuk door Michael Klonovsky

  Like

 17. Thomasson zegt:

  Hartelijk dank E.J. Bron voor de vertaling van Michael Klonovsky’s artikel.. De schrijver zet de punten op de i. Niemand van de Gutmenschen kan hem betichten van het schrijven van “indianenverhalen” die niet op feiten zijn gebaseerd. De situatie in Europa wordt grimmiger met de dag. Het lijkt veel op de situatie in het jaar 1939. Men wist toen dat i.p.v. het Sudetenland werd HEEL TSJECHOSLOVAKIJE door Nazi Duitsland (1938) ingelijfd. De kans dat Polen zou worden aangevallen was immens groot. DE OORLOG HING als een onweer wolken in de lucht. Maar de regeringen van Europese landen deden alsof hen neus bloedt. Denk maar aan Neville Chamberlain “Peace in Our Time”. Echtr, de politiek die de ‘Chamberlains anno nu’ voeren is veel kortzichtiger dan die van de Britse premier. Zij voeren een levensgevaarlijke koers die het leven van miljoenen Europeanen op het spel zet. Op 3 september 1939 en later op 10 mei 1940 moesten Wehrmacht troepen de grenzen van naburige landen met bruut geweld overschreven om ze over te nemen.
  In ONZE TIJD worden de TROEPEN VAN DE JIHAD op DE KOSTEN VAN HEN SLACHTOFFERS in spe ONDERHOUDEN. Zij vreten uit de ruif die gefinancierd wordt door belastinggeld van landen die ze van plan zijn over te nemen. Men geeft ze alle tijd om thee te drinken in moskeeën , zodat ze genoeg kracht zouden hebben om zich wild te fokken Maar dat vinden de Europese leiders niet genoeg. Zij helpen DE VIJAND EUROPA BINNEN TE STROMEN OM ZO VEEL MOGELIJK BATALJONS IN KORTE TIJD OP LOCATIE TE HEBBEN. KLAAR VOOR DE SLACHTING VAN DE INHEEMSE BEVOLKING.

  Like

 18. delamontagne zegt:

  De EU beschermt de bevolking ? ?

  Geliked door 2 people

 19. Peter zegt:

  Als dit geen goed nieuws is : NGO`s gestoppt – keines ihrer Schiffe ist noch im Mittelmeer
  http://www.info-direkt.eu/2018/07/10/ngos-gestoppt-keines-ihrer-schiffe-ist-noch-im-mittelmeer/

  Like

  • Nemesis zegt:

   Eerst maar eens een tijdje bezien, dan geloven. Want ik geloof er nog niks van, ergens gaan die gewoon verder, misschien op een andere manier.

   Like

 20. Aegolius cs zegt:

  Erdogan: “moslim is wat het is” en beter hat hij het kunnen uitdrukken, nog afgezien van
  https://turksemedia.nl/erdogan-wereld-hoe-durven-islamitische-terreur-zeggen/

  Like

 21. Gert Baken zegt:

  Wat een goede analyse. Die bezorgdheid en angst is er ook bij mij vooral wat betreft het Westen. Niet alleen West Europa maar ook Canada, de VS, Australie worden bedreigd door islamfascisten. Enig lichtpuntje is dat bikv in Iran meer en op grotere schaal weerstand tegen de ayatolla’s plaats vindt. Goede ontwikkeling. Het mag ook gezegd worden dat in Saoedi Arabie, Iran (sterke stijging), Azie, Afrika, de VS en zelfs Europa meer en meer moslims zich bekeren tot het Christendom of afvallige worden.Wereldwijd zijn dat 10 miljoen. Zo mooi zijn als dat in stijgende lijn doorzet.
  Toch is er onder islamstromingen veel verdeeldheid. Hoop dat dat zo blijft en daardoor de islamisering stagneert en zelfs omgedraaid wordt door tegenstand van niet-moslims en door hun zelf.

  Like

 22. Atlan zegt:

  Bill Warner heeft diverse publicaties over politiek islam en hij geeft een duidelijk beeld als het islamitisch geloof boven de 50% van de bevolking gaat komen. Zie ook zijn video over 1400 jaar angst.

  Klik om toegang te krijgen tot Sharia_Non-Muslim_look_inside.pdf

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s