Amerikaanse regering: Obama organiseerde de opkomst van ISIS en de bewapening van jihadisten

Screenshot_14

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

OBAMA: DE “DRAGER VAN DE NOBELPRIJS VOOR DE VREDE” IS IN WERKELIJKHEID EEN OORLOGSMISDADIGER

Obama is moslim. Als zoon van een Keniaanse islamitische vader is hij volgens de wetten van de islam een moslim van geboorte. Aldus heeft hij de burgers van de VS acht jaar lang bedrogen. Zijn doopakte heeft hij tot nu toe niet voorgelegd. En Amerikaanse politici eisen nu al voor Obama de doodstraf, omdat hij tijdens zijn presidentschap het Amerikaanse volk brutaal en jarenlang belogen heeft. Op dit misdrijf staat in de VS de doodstraf, wanneer een Amerikaan zich daarmee in het presidentsambt heeft gemanoeuvreerd.

Michael Mannheimer Blog

Velen herinneren zich nog zijn leugenachtige toespraak in de beroemde Al-Azhar-universiteit, waar Obama de islam als “Religie van Vrede” ophemelde (in werkelijkheid neemt de islam de eerste plaats in op de lijst van de grootste volkerenmoordenaars in de geschiedenis der mensheid met 300 miljoen in naam van Allah vermoorde “ongelovigen”) en zijn “fantastische wetenschappelijke verworvenheden” heeft geprezen. De waarheid: moslims hebben niets van belang uitgevonden. Alle uitvindingen, waarop de islam voor zichzelf aanspraak maakt, heeft hij gestolen van de door hem veroverde volkeren en deze tot zijn verworvenheden verklaard:

Zoals het getal nul. Dit hadden de moslims uit Indië meegebracht – en beweren tot op heden dat zij  het belangrijkste getal van de wiskunde zelf uitgevonden zouden hebben. Ook de overige “uitvindingen” werden bijna voor 100% gedaan door onder dwang bekeerde Griekse wetenschappers. (zie hier: “Islamitische ontdekkingen: Allemaal leugens”)

Wat betreft de regering-Bush hebben de Duitse en internationale media gezorgd voor solide informatie. Maar voor de regering-Obama maakte de informatie pas op de plaats

Het beschikbare solide bewerkte artikel geeft een interview weer met een hooggeplaatste politicus van de regering-Obama, Ben Rhodes. Ben Rhodes geeft toe dat de regering-Obama mede- verantwoordelijk is voor de opkomst van ISIS en dat men bewust de jihadisten bewapende.

Obama was de vermoedelijk misdadigste president uit de geschiedenis van de VS.

Zijn charme ligt aan de oppervlakte – en hiermee kon hij miljoenen Amerikanen en aanhangers over de hele wereld misleiden.

De waarheid is dat geen Amerikaanse president voor hem zo’n lange tijd oorlogen voerde als de “drager van de Nobelprijs voor de Vrede” Obama.

Een omstandigheid, die in de neo-bolsjewistische leugen-pers vanzelfsprekend regelmatig wordt verzwegen.

Wie zich intensiever wil bezighouden met Obama en zijn heimelijke samenwerking met de IS, kan dat doen via de volgende links:

Sputnik-news: Helikopters VS zouden ISIS-warlords kort voor de intocht van het Syrische leger hebben gered

Bewezen: De ISIS werd opgebouwd door de VS – en tot op heden politiek geïnstrumentaliseerd. Het doel is de opbouw van een “nieuwe wereldorde”

BBC over het “smerige geheim van Raqqa”: Amerikanen evacueerden 4.000 ISIS – strijders en hun gezinnen”

Door de VS bekokstoofd: Wapenleveranties van de Balkan aan de IS via Saoedi-Arabië 

Achter de ISIS-zwendel zit het Yinon-plan, de verwerkelijking van ‘Groot-Israël’

Gevolgen van de misdadige politiek van Obama:

– Het aanwakkeren van een vernietigende burgeroorlog in Syrië

– Onvoorstelbare slachtpartijen van ISIS op tienduizenden christenen en andere niet-moslims

– Religieuze genocide op de christenen in het Nabije Oosten, met het gevolg dat er in de bakermat van het christendom nauwelijks nog christenen leven

– Complete volkeren werden volgens de agenda van de NWO op de vlucht gedreven naar Europa door een bewust op gang brengen van een historisch weergaloze vluchtelingengolf naar Europa met het doel de vernietiging van de grootst economische en wetenschappelijke concurrent van de VS: Europa

Hierna ziet U het volledige artikel – helaas slechts in het Engels. Sla a.u.b. het hele artikel op, want ook de regering-Trump zal zijn best doen om zo weinig mogelijk van zulke feiten te verbreiden. Regeringen worden weggestemd, maar de staatsinstellingen (bijv. CIA, NSA enz. blijven. (het artikel bevat ook nog bijlagen op video, afbeeldingen enz.)

Bron: www.zerohedge.com

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Elite, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, kalifaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslimbroederschap, Moslims, New World Order, nieuw fascisme, Obama, Rotzakken, Salafisten, Socialisten, Taqiyya, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

37 reacties op Amerikaanse regering: Obama organiseerde de opkomst van ISIS en de bewapening van jihadisten

 1. Pingback: Amerikaanse regering: Obama organiseerde de opkomst van ISIS en de bewapening van jihadisten | toodlessss

 2. Elly zegt:

  Altijd veel respect voor Mannheimer, veel van hem geleerd ook. Maar dat z.g Yinon plan lijkt me totale onzin.

  Like

 3. erik zegt:

  –”Achter de ISIS-zwendel zit het Yinon-plan, de verwerkelijking van ‘Groot-Israël”.
  Wat is dit nu weer voor vreemd praat?

  Geliked door 1 persoon

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Obama was een Amerikaanse president, die een dubbele agenda hanteerde. In de ene agenda stonden mooie woorden. In de andere agenda stonden daden, die het daglicht niet kunnen verdragen. Hij begreep maar al te goed, hoe hij het spelletje moest spelen en naar welke pijpen hij moest dansen. Achter zijn pokerface verschool en keiharde politiek. Daar heeft hij heel veel slachtoffers mee gemaakt en Amerika naar de rand van de afgrond geleid.

  ISIS was slechts één van zijn gruweldaden. De Arabische lente was er ook zo een. En de moord op Bin Laden was ook zoiets. En de aanval op het Amerikaans consulaat in Benghazi in Libië was ook zowat.

  Obama was de man van de tweespalt. Hij zette de een tegen de ander op. Dat deed hij niet zelf. Nee, dat liet hij doen. Onder andere Hillary Clinton heeft hem daarbij heel hard geholpen. Obama was link genoeg, om zelf veilig achter de schermen buiten zicht te blijven, terwijl hij deze en gene zijn opdrachten gaf.

  Je zou zelfs wellicht kunnen aanvoeren, dat Obama verraad pleegde jegens het Amerikaanse volk. Een heilige is hij zeer zeker niet.

  Geliked door 3 people

  • Peter zegt:

   Wat te denken van het volgende::
   Waarom ging Koning Willem-Alexander, ons staatshoofd, uitgerekend de heer Van Aartsen persoonlijk bedanken op diens laatste werkdag als waarnemend burgemeester
   terwijl bekend is dat de heer Van Aartsen een voorstander is van het samenwerken met salafisten, een groep moslims die een gevaar vormen voor de Nederlandse samenleving.
   Wie het weet mag het zeggen !

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps zegt:

    @ Peter (17 juli 2018 om 09:43)

    Dames en Heren.

    Het zullen wel “hogere belangen” zijn geweest, die de koning noopten om persoonlijk goeiendag te zeggen tegen de salafisten-lover.

    Daar heeft het klootjesvolk toch helemaal niets mee te maken. Dat is voor “ons kent ons”. En zeg nou zelf, de Nieuwe WereldOrde heeft prioriteit, ongeacht, wat het klootjesvolk er van vindt. Josias heeft zich prima van zijn taak gekweten. Hij heeft zijn bijdrage geleverd aan de teloorgang van Amsteldam en de islamitisering van het land.

    Like

   • ronjaspers zegt:

    Peter.Moslims worden gebruikt om de blanke en christelijke europeanen af te slachten,getuige de islamitische invasie.Willem alexander is lid van de nazi bilderberg groep en zijn moeder beatrix is voorzitster van die club.Wat ze willen bereiken is een new world order daarom moet 90 % van de wereldbevolking uitgeroeid worden.Google agenda 21 en new world order.

    Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    Wannneer waren W.A. Met zijn vrouw ook weer ( zij met ‘ hoofdbedekking’? in Saoudie- Arabie ‘ op bezoek?….. ,( vanwege. INVESTERINGEN? Soms? Bij de moslems?

    Like

   • theresageissler zegt:

    @Fleckie, 7.07u.: Ja, wanneer…. Ik meen me te herinneren, dat ze nog geen jaar getrouwd waren. De televisiebeelden herinner ik me als de dag van gisteren:
    De “Tango-trut” moest zich niet alleen ‘bedekken’, volgens het Arabische protocol besteedden de aanwezigen alleen aandacht aan hém en negeerden háár volkomen: Geen hand, geen woord, geen blik. We weten nu, dat ze dat in hún cultuur juist “respect” noemen.
    Ze moest toen nog aan het nodige wennen: Zelfs op T.V. was duidelijk te zien, dat ze een dood-ongelukkige blik in haar ogen had. Dat begreep ik. Ik had toen al de pest aan haar, omdat ik vond, dat er te veel heisa om haar gemaakt werd, maar op dat moment, weet ik nog, had ik toch met haar te doen.

    Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het Yinon-plan is een antisemitische leugen, vergelijkbaar met De Protocollen van de Wijzen van Sion.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 6. ruud zegt:

  Deze vieze spelletjes doen veel landen aan mee, net of we hier nog gelukkig leven.

  Like

 7. dolphin zegt:

  dat is gewoon de pest met de meeste islamieten , het is een wonder wanneer zij waarheid spreken ,maar over het algemeen kan e stellen dat wat ze ook zeggen ronduit gelogen of niet gemeend is ,sorry dat ik dan wel moet generaliseren of discrimineren.

  ik ken dieren met een dubbele tong , ook die moet ik niet

  Geliked door 1 persoon

 8. edwin vissers zegt:

  Hij heeft in het witte huis alleen maar zijn Micheal liggen te pijpen ,een enorme schamele .
  war een kut wereld ,hoop dat Jezus de warlord snel terugkomt . ,

  Geliked door 1 persoon

  • Peter zegt:

   Wat is dit voor een onzinnige reactie ????

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Met Micheal bedoel je natuurlijk die omgebouwde honkballer waar hij mee getrouwd was.
   Die twee kinderen waren bij ’n bureau gehuurd en zelf was hij regelmatig in Berlijn en Amsterdam te zien.
   Helemaal in het zwarte leer met leren pet en ’n leren broek met open achterklep en je weet als je ’n leren broek hebt, heb je ook leren pijpen.

   Geliked door 2 people

 9. Republikein zegt:

  Gaat het islamitische ” geloof” dan boven het joodse?
  Van zijn moeder’s kant.

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Sorry Michael maar ik geloof niet dat ze die rotzooi tegen de wil van Trump onder de mat kunnen vegen,
  En reken maar erop dat Trump dat niet wil.

  Geliked door 2 people

 11. j van der valk... zegt:

  Obama is geen moslim ! Dinesh D’Souza
  Het ware verhaal (?) over Barack Obama en de gevolgen van zijn beleid.
  How Barack Obama Screwed Up America Part 1 (Dinesh D’Souza)

  Geliked door 1 persoon

 12. j van der valk... zegt:

  Eustace Mullins auteur van het 1st boek over de ‘Nieuw wereld Order’ Mullins schreef eerder over de NWO dan G.H. Bush zijn speech……

  Eustace Mullins Money and the Conspiracy of Evil.

  Rare 1967 Record Exposes the illuminati.

  Geliked door 1 persoon

 13. j van der valk... zegt:

  A 1400 Year Secret…
  Why We Are Afraid, A 1400 Year Secret, by Dr Bill Warner

  Geliked door 1 persoon

 14. j van der valk... zegt:

  CNN analyst wonders when ‘almost a shadow government’ will come out against Trump.
  “Curious point in American government: When do we see almost a shadow government come out and say, ‘we cannot side with the government,’ whether it’s the Cabinet or the Senate,” Mudd said during a broadcast in Helsinki, Finland.
  http://www.foxnews.com/entertainment/2018/07/17/cnn-analyst-wonders-when-almost-shadow-government-will-come-out-against-trump.html?cmpid=googextension

  Like

 15. Rob Heusdens zegt:

  De hele kwestie van Syrië is dat het strategisch ligt tov een geplande aardgaspijpleiding van Qatar naar Europa. Deze aardgasleiding wordt bepleit door landen in de golf (absolute en despotische golfstaten), de EU en de VS. In Europa speelde al langere tijd de Oekraïnse-Russische gasdisputen over gasleveringen (80% van het gas stroomt via Oekraïne – Oekraïne betaalde gasleveringen niet en tapte illegaal gas af dat bedoeld was voor Europa wat leidde tot afsluitingen waardoor ook andere landen in problemen kwamen – sedertdien probeert Rusland via South- en Northstream Oekraïne als transit land te vermijden). Het aanleggen van de gaspijpleiding qatar-europa (via Syrië) was dus een poging van de westerse landen om de europese gasmarkt in handen te krijgen. Assad weigert echter mee te werken aan de aanleg van die gapijpleiding, en is om die reden de ‘vijand’ van het westen. In die context moet dus ook de opkomst van IS en de Syrische opstand worden gezien, waarbij via dit soort proxy krachten geprobeerd werd om de regering van Syrië af te zetten, wat door ingrijpen van Rusland en de militaire bijstand van Iran dan voorkomen is. Syrië heeft ondertussen een groot deel van het land weer onder controle, muv. Idlib en door Turkije bezet Afrin. Gebieden die voorheen in handen waren van rebellen liggen vol met NATO materieel, zodat het BEWEZEN is dat NATO landen direct terreur groepen steunen.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Rob.
   Kijk.
   Dat bedoelde ik nou.
   Aan zo’n reactie heeft iedereen wat.
   Geen slijmerig gezeur zoals: “make peace, no war.”
   Maar begrijpelijke informatie die de stukjes van de legpuzzel keurig op z’n plaats legt.

   Like

 16. Qvic zegt:

  Obama’s geboorte akte is zelfs vervalst omdat hij oorspronkelijk niet in Amerika is geboren. Dus eigenlijk nooit president kon worden. Dus wie heeft of welke organisatie heeft dit op zijn geweten. Zo ook voor wie was Obama het ideale trekpoppetje, die de wereld in doem en verderf moest storten?

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Obama is een moslim.
   Als moslim met een moslim-vader.
   Dus z’n hele leven moslim.
   Staat ook op z’n geboorte-akte.
   Het feit alléén al dat die geboorte-akte nooit boven water is gekomen bewijst dat Obama ’n linkse agent was en is van diegenen die de werkelijke macht in handen hebben en er indertijd voor gekozen hadden Amerika ten onder te laten gaan..
   De aanstelling van Trump is eveneens op dezelfde wijze gemanipuleerd.
   God zij dank natuurlijk.

   “Men” had na 8 jaar wanbeleid ingezien dat het: “Amerika vernietigen” geen optie was.
   Trump heeft de opdracht Amerika weer terug te brengen in de positie van belangrijkste grootmacht ter wereld.
   Hij wordt daarvoor gesteund door zijn “financieel machtige achterban”.
   Vandaar zijn overwinning op Clinton die op het punt stond de hele vrije wereld te vernietigen in een derde wereldoorlog.
   Trump vervult zijn rol werkelijk fantastisch.
   Zijn grootste optie is momenteel Amerika en Rusland tot partners te maken die gezamenlijk dezelfde opgaven te lijf zullen gaan.
   Deze zijn, de macht en invloed van de islam vernietigen, de EU ontmantelen en hier voor in de plaats ’n economische unie oprichten, de belangrijkste westerse Europese landen meer onder invloed van de VS brengen en met Rusland en Europa de internationale problematiek aanpakken.

   Er bestaat geen twijfel dat Trump ook voor de volgende 4 jaren opnieuw tot President van de VS gekozen zal worden.
   De fanatieke strijd van links tegen Trump zal met de vernietiging van de linkse teloorgang van Europa worden gebroken.

   Geliked door 1 persoon

 17. Elisah zegt:

  Off topic
  Zuid afrika

  Like

 18. Jan zegt:

  Hussein Obama betaalde $300 miljoen aan personen die niet bestaan

  Like

 19. Jan zegt:

  De Oplichter: “Ik was president van Amerika en afkomstig uit Kenia”

  Like

 20. Groot Israël te realiseren m.b.v. Moslim B. Obama lijkt mij UITERST ONWAARSCHIJNLIJK.
  Obama onderhield erg slechte kontakten met Israël in tegenstelling tot D. Trump.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s