VIDEO Paul Joseph Watson: “Paris is a shithole”


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Trucker”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Parijs. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO Paul Joseph Watson: “Paris is a shithole”

  1. jack black zegt:

    Mesaanval Parijs: één dode, twee gewonden

    36 min geleden in BUITENLAND

    PARIJS – Zeker één persoon is om het leven gekomen door een aanval met een mes in het Franse Trappes, vlak bij hoofdstad Parijs. Ten minste twee andere personen raakten ernstig gewond. Een politiewoordvoerster zei dat de aanvaller is „uitgeschakeld.”

    De man zou op de openbare weg hebben ingestoken op mensen. Daarna verschanste hij zich in een gebouw. De politie greep in toen de verdachte weer naar buiten kwam. De man schreeuwde volgens bronnen van Franse media onder meer „Allah akbar” (God is groot). Over het motief voor de steekpartij bestaat nog onduidelijkheid.

    Like

  2. Steven zegt:

    …En Londen..en Molenbeek…en Zweden…en Duisland…en Amsterdam!

    Like

  3. Nu de buitenwijken maar straks ook direct in het centrum zelf……..gelijk als Londen en Berlijn en Brussel.
    Maar ook Amsterdam en Den Haag gaan die kant op om heel snel een shithole te worden.

    Like

  4. Sabeltant zegt:

    Als je de shit op straat ziet in Parijs is er door de rooien toch een hoop naar de kloten geholpen de afgelopen dertig jaar.
    Dit soort steden zullen getto’s worden, het is slechts een kwestie van tijd totdat die illegalen gaan pakken wat ze willen en de politie zal NIETS kunnen uitrichten. Ze staan nu al machteloos.
    Onze huizen en goederen zullen gewoon overgenomen worden, wie zich verzet wordt gedood. Deze illegalen hebben niets te verliezen en de elite houdt ze ook nog eens de hand boven het hoofd. Straat voor straat, wijk voor wijk zullen in handen vallen van criminele migranten families.

    Geliked door 2 people

  5. BigLJohn zegt:

    Ik heb het liever te doen met Schiphol dan met al die Parijse Shithole. Maar ook in Schiphol zal het niet lang meer veilig blijven. Voor aanslagen worden altijd locaties uitgekozen waar veel volk bijeen is, zoals bijvoorbeeld Schiphol. Nederland komt heus nog wel aan de beurt, het is slechts een kwestie van tijd ! Dan verword Schiphol in een echt Shithole.

    Geliked door 1 persoon

  6. koddebeier zegt:

    Het vreemdelingenlegioen zou het in één dag opgelost hebben !! Alleen even oogjes,oortjes en mondje dicht !

    Geliked door 2 people

  7. ruud beijer zegt:

    Dit zou groen slinks graag zien in Amsterdam. Lekker al die asielparasieten binnenlaten.Wij weten wie u bent.U krijgt te maken met Nederlanders die de messen aan het slijpen zijn voor bijltjesdag. Dan worden de verraders van groen slinks gestraft.Vuile verraders!!

    Like

Plaats een reactie