Kolonisatie . . .

Screenshot_359

“ER BESTAAT GEEN RECHT OP EEN THUIS VOOR JULLIE DUITSERS”

Karen Taylor, politiek adviseur voor mensenrechten van de SPD in het Duitse parlement

Blanken hatende Senegalese SPD-adviseur veroordeelt het “Duitse kolonialisme”, bedrijft echter de kolonisatie van Duitsland door Afrikanen.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", Afrika, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Racisme, sociaaldemocraten. Bookmark de permalink .

25 reacties op Kolonisatie . . .

 1. hendrikush zegt:

  Walgelijk. Aanhangster van de religie van de haat?

  Geliked door 1 persoon

 2. freda110 zegt:

  Dat soort moet je zo’n enorme trap verkopen dat ze vliegend landen in hun thuisland.
  Waar vreet dit soort van, toch zeker van het Duitse geld wat door de Duitse burgers is opgebracht!
  Als de SPD dit soort figuren met zulke uitspraken faciliteren is de inhoudelijke mening van deze partij omtrent hun landgenoten vrij duidelijk en ik kan met de beste wil van de wereld niet begrijpen dat er nog mensen zijn die hun stem aan zo’n landverraders partij geven.

  Geliked door 6 people

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Op dit blog is zeer onlangs geschreven over significante verschillen in intelligentie tussen Europeanen en Afrikanen. Zou de stellingname van deze Senegalese daar ook mee te maken hebben.
  malsion@orange.fr

  Geliked door 6 people

 4. Roni zegt:

  Zo typisch weer. De Duitse Sylvana?

  Geliked door 1 persoon

 5. Astrid zegt:

  Nee hoor, omhooggevallen zwartneus-mevrouw. We hebben allemaal een eigen plekje toebedeeld gekregen in de wereld en kijk eens naar het verschil tussen wat uw zwartneuzen-families er van gemaakt hebben en wij witneuzen. Wij witneuzen hebben kennelijk ruggengraat en u niet. En u kunt van Duitsland, of welk land dan ook, een bezet land maken met uw gewapende zwartneus-broeders, maar de neger in u zal er wederom slechts een puinzooi van maken, zoals u en de uwen dat sinds dag één gedaan hebben. En ik almaar denken dat u zo gek bent op spiegeltjes en kralen, maar in die spiegeltje kritisch kijken naar uzelf is kennelijk nog steeds niet gelukt.
  U bent gewoon jaloers op onze verlichte geest, terwijl u waarschijnlijk nog in tovenaars en voodoo gelooft en geestelijk lui bent. Negers staan er om bekend dat ze geen putten in hun eigen landen kunnen bouwen, laat staan huizen van steen, zonder de financiële middelen en technische kennis van de witneus-mens. Dus zingt u vooral een toontje lager, want uw zwarte broeders in Europa en Amerika bewijzen al eeuwen dat ze alleen gespecialiseerd zijn in afbraak, ipv opbouw. Uw arrogantie en ondankbaarheid zijn dan ook ongekend, maar vooral ongepast.
  Zullen we vanaf morgen alle negerhulp kortwieken en ze het lekker zelf laten uitzoeken in Afrikanië, waar ze nu eenmaal horen om daar de boel eindelijk eens zelf op te bouwen? Ja, morgen al, want ik weet al hoe het zal gaan als er nog meer dobber-negers komen ‘aanspoelen’ in Duitsland…… Arrogante faalnegers, wie haat ze niet.

  Geliked door 3 people

 6. Jean zegt:

  Wat doet dergelijke idioot wijf in het Duits Parlement?
  Kieper ze Duitsland uit en lever ze af in Afrika daar kan ze de hele dag tetteren, misschien luistert daar iemand naar dat idioot wijf.
  Vreemdelingen die de normen & waarden van het land niet respecteren horen niet thuis in dat land en dat land is elke land van Europa.
  Willen we nog enige toekomst opbouwen dan moeten we nu dat EU gedrocht slopen en de misdadigers die ons hebben opgezadeld en nog steeds met meer vreemdelingen opzadelen opsluiten.
  Wij hebben totaal geen interesse noch respect voor dat volk dat geen enkele beschavingsnorm bezit.

  Geliked door 2 people

 7. Republikein zegt:

  Hoeveel van die maffe clubjes er zijn, ontelbare, de een is nog slimmer dan de ander, allemaal meevreten van de arbeider zijn zuurverdiende loon=beloning voor bloed, zweer en tranen.
  The Gloria Wekker show must go on.

  Geliked door 5 people

 8. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Jammer dat ik dit op uw site lees anders zou ik denken: ik geloof er niets van, dit moet nep nieuws zijn”.
  Werkelijk niet voor te stellen dat iemand zoiets kan zeggen over Duitsers in Duitsland en hier gewoon mee wegkomt.

  Geliked door 3 people

 9. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Het is nu helemaal duidelijk, dat de SPD de negertjes heeft ingehuurd om het vuile werk, de zelfmoord op het Duitse volk, op te knappen. Duitsers, R.I.P. !!!

  Geliked door 2 people

 10. Ijzer67 zegt:

  Ophangen kan ook

  Like

 11. Harry zegt:

  In een café in Dordrecht zit een muurschildering met de volgende tekst :
  Als apen hooge klimmen willen siet men eerst hun naeckte billen .
  Waarom denk ik daar nu opeens aan ?

  Geliked door 4 people

 12. Pingback: Kolonisatie . . . Doe je racistische rotbek maar open in je fijne Senegal, profiteur, zullen we eens zien hoe welkom je bent in je “vaderland” – donder op uit Europa, jullie zijn de eerste 1000 jaar nog niet toe aan het Europese niveau v

 13. BigLJohn zegt:

  Dat zwartvolk word steeds brutaler en gemener. Dat men dit alles blijft pikken is onbegrijpelijk. Dit is nog erger dan een landverrader, die na de tweede wereldoorlog allemaal ge-executeerd werden. Moet alles dan nog veel erger gaan worden voordat er actie word ondernomen ? Zij veroordeelt het Duitse kolonialisme, maar wat heeft de huidige generatie van Duitsers daar nu mee van doen ! Dan kan ze net zo goed gaan zeiken over de wandaden van Napoleon. Maar zij veroordeelt niet die zwarte Pieten die met hun islam Europa aan het kolonialiseren zijn !

  Like

 14. Wij doen toch echt iets verkeerds.
  Vroeger waren zulke mensen de slaven van weet ik wie…….
  en nu zijn het allemaal politiekers en of met hoge functies.

  Like

 15. kampersrene zegt:

  Voor de gelegenheid… bij het maken van haar foto heeft zij dat been door haar neus verwijderd

  Like

 16. Jan zegt:

  Turkse trut Aydan Özoğuz (SPD) ging de Afrikaanse schone voor en zei : Es gibt keine spezifisch deutsche Kultur https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2017/oezoguz-es-gibt-keine-spezifisch-deutsche-kultur/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s