Václav Klaus: Het bittere einde van de Duitse bondskanselier

Screenshot_213

Angela Merkel en Václav Klaus.

(Door: Václav Klaus – Vertaling: E.J. Bron)

Op maandag 10 september heeft de Duitse bondskanselier ons laten weten dat Duitsland op dit moment drie belangrijke problemen heeft:

  • Rechts-radicalisme
  • Antisemistisme
  • Geweld door individuele migranten

In de afgelopen dagen hebben we al verschillende dingen van haar gehoord, maar dit heeft ons onze adem benomen. Moeten we dit echt serieus nemen?

De mening van de gewone mensen, haar medeburgers, beschouwt de bondskanselier als rechts-radicalisme, wat gelijkstaat aan een belediging van miljoenen Duitsers.

Ze misbruikt het Duitse historische slechte geweten, het Duitse antisemitisme, dat tot de Holocaust en de verbrandingsovens in Auschwitz leidde, om de burgers van nu te intimideren.

De vernietigende gevolgen van de massa-immigratie bagatelliseert ze als excessen van individuen.

Haar woorden zijn zowel pure hoon als de karikatuur van de huidige Europese realiteit. De Europese democraten mogen zich hier niet bij neerleggen.

Bron:
www.klaus.cz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Duitsland, gezond realisme, Krankzinnigheid, Merkel, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Václav Klaus: Het bittere einde van de Duitse bondskanselier

  1. Eigen volk eerst zegt:

    Het Merkel monster kan niet snel genoeg verdwijnen samen met de linkse regering. Zien wij dit op ons nieuws? Nee! Het wordt ons verzwegen.

    Geliked door 3 people

  2. VarAway zegt:

    Frau Merkel is geheel en compleet van het pad sf.
    Mijn advies aan haar zou zijn….
    Pensioneer uzelf zsm nu het nog kàn.
    Binnenkort krijgt u uw ontslag en dat zou pijnlijk worden.

    Geliked door 2 people

  3. Ruud zegt:

    Een zieke geest die een enorm probleem gemaakt heeft wat nauwelijks nog te herstellen is.

    Geliked door 3 people

  4. ReaGluurder zegt:

    ‘k Hoop dat ‘een Hogere Macht’ ingrijpt!! (u mag zelf invullen op welke wijze)

    Geliked door 1 persoon

  5. Thom zegt:

    Gelukkig voor Merkel steken haar tegenstanders zichzelf op straat zo maar spontaan dood of krijgen na een paar messteken of waarom hebben ze niet aan wespensteken gedacht, spontaan een hartaanval. Niks aan de hand, doorlopen jongens..

    Geliked door 1 persoon

  6. Jean zegt:

    Ga naar Google en typ in “merkel & hitler” en klik dan op AFBEELDINGEN, elke twijfel is dan verdwenen, duidelijker is onmogelijk.

    Like

  7. Ronald zegt:

    Het allergrootste probleem wat Duitsland èn Europa heeft is Angela Merkel!!!!!!!!! Gelukkig ziet men dit in Duitsland en wordt dit publiekelijk kenbaar gemaakt!!!

    Geliked door 2 people

  8. Patriot 2.0 zegt:

    Newspeak!

    Like

  9. Wie had dit achter Angela Merkel de Lutherse domineesdochter gezocht, haar DDR verleden heeft zij in ieder geval niet verloochend, zei is een onderkoelde crypto-communistisch verbitterd mens, zij heeft geen kind noch kraai om te verzorgen, veel Europese leiders zoals Emmanuel Macron, Theresa May, Nicola Sturgeon, Paolo Gentiloni, Xavier Bettel, Stefan Löfven, Mark Rutte, Jean-Claude Juncker is Merkel kinderloos.

    Deze kinderloosheid van de aangehaalde Europese leiders is zeer waarschijnlijk geen toeval. Volgens onderzoek hangen carrièresucces en kinderloosheid duidelijk samen, en niet alleen voor vrouwen. De Europese kinderloze politieke monomanen hebben naar mijn mening totaal geen enkele reden zich zorgen te maken over de volgende generaties en over de toekomst van het Europese continent.

    Niemand kan de psyche van Merkel doorgronden, alleen wilde speculaties nemen steevast het roer over, zelf denk ik dat achter het politieke doen en laten van Merkel een nog grotere macht schuild, die haar drijft om Europa opnieuw in de problemen te brengen, enfin de tijd zal het ons leren.

    Europa´s kinderloze leiders slaapwandelen ons de catastrofe in Lees verder >>>

    Europa´s kinderloze leiders slaapwandelen ons de catastrofe in

    Geliked door 2 people

  10. koddebeier zegt:

    Rechts radicalen hebben niets met fascisme te maken, CDU, links en links radicalen echter wel !

    Geliked door 1 persoon

  11. Elisah zegt:

    Ondertussen,
    https://fenixx.org/2018/09/22/videos-moslims-bidden-na-aankondiging-duitse-petitie-veilige-grenzen-in-beieren/

    Video’s: Moslims “bidden” na aankondiging Duitse petitie ‘Veilige Grenzen in Beieren’

    Op dinsdag organiseerde de burgerbeweging Pax Europa (BPE) een zes uur durende bijeenkomst in München Stachus, met als hoofddoel het verzamelen van handtekeningen voor het nieuwe referendum “Sichere Grenzen in Bayern” (Veilige Grenzen in Beieren). Tegelijkertijd werd het gevaar van de islam belicht, die rechtstreeks ons land binnenstroomt via islamitische zogenaamde “vluchtelingen” uit fundamentalistische Arabische en Afrikaanse landen.

    Met 4 video’s

    Geliked door 1 persoon

  12. bigljohn zegt:

    Het probleem met dictators is dat deze nooit opstappen en meestal tot aan hun dood doorgaan. Merkel is er ook zo eentje. Ze is allang over de houdbaarheidsdatum heen, maar vind het nog lang nog niet genoeg na al die jaren. Liever alle problemen ontkennen, en zo nu en dan iemand de laan uitsturen die voor zondebok moet spelen. Rutte is ook zo’n figuur waarvan men denkt dat het zijn laatste termijn zal zijn. Het is net als met Balkenende, er kan altijd nog een termijntje extra aan vastgeplakt worden om het karwei af te maken. Wat velen niet weten is dat hij niet alleen een Rutte 3 voorspeld heeft, maar ook al een Rutte 4. Ik kan helaas op internet geen bevestiging meer voor dat feit krijgen, waarschijnlijk werd het artikel stiekem verwijderd om te voorkomen dat er paniek zou uitbreken in kiezersland. Het moest natuurlijk wel ruiken, maar niet stinken….

    Geliked door 1 persoon

  13. Er komt een dag………
    En toen was het sprookje uit.

    Geliked door 1 persoon

  14. kampersrene zegt:

    Val Dood Merkel

    Like

  15. Janszn zegt:

    Het Neurenberg tribunaal dient weer terug te komen.
    Merkel cs. zal zich hier moeten verantwoorden jegens haar wandaden tegen de Duitse staat en Europa.

    Like

Plaats een reactie