VIDEO: De wortels van het islamitisch terrorisme

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Balkanske priče”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Historie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: De wortels van het islamitisch terrorisme

  1. ronjaspers zegt:

    De wortels van het islamitisch terrorisme is de ISLAM zelf.Er bestaat geen gematigde islam,of islamisme.Islam is de grootste moordmachine uit de geschiedenis van de mensheid,geschat wordt dat tussen de 270 tot 500 miljoen mensen zijn vermoord door de aanhangers van de islam.Islam is vrede,ja mijn kloten.

    Like

  2. Elisah zegt:

    Ondertussen in Griekenland,
    https://fenixx.org/2018/10/10/actiegroep-sloopt-kruis-van-grieks-eiland-omdat-het-beledigend-is-voor-moslimveroveraars/

    Actiegroep sloopt kruis van Grieks eiland omdat het beledigend is voor moslimveroveraars

    Een gigantisch betonnen kruis, gebouwd op de rotsachtige oever van Apelli, onder het kasteel van Mytilene op Lesbos, ter ere nagedachtenis van de mensen die daar zijn gestorven tijdens het zwemmen, is gesloopt door een extreem linkse “Co-Exist” actiegroep op het eiland die beweerde dat het beledigend was voor moslimmigranten die illegaal op het eiland verblijven en niet christelijk zijn.

    Like

  3. Jan van Oord zegt:

    Hieronder een langere versie van het verhaal van David Wood, Three Stages of Jihad, een absolute “must see” voor wie islam wil begrijpen.

    Like

  4. Elisah zegt:

    https://tpo.nl/2018/10/11/negen-gemeenten-volgen-160-radicale-moslims-met-persoonsgerichte-aanpak/

    Negen gemeenten volgen 160 radicale moslims met persoonsgerichte aanpak
    Slechts negen gemeenten gaven informatie, werkelijke aantal radicale moslims ligt dus hoger

    Gemeenten, politie en veiligheidsdiensten volgen zeker 160 geradicaliseerde moslims, in samenwerking met de politie en veiligheidsdiensten. Amsterdam (59), Rotterdam (38), Arnhem (20) en Den Haag (tientallen) houden de meeste mensen uit deze categorie in de gaten. Dat blijkt uit een rondgang van de Volkskrant langs gemeenten die voor de zogeheten persoonsgerichte aanpak geld krijgen van het ministerie van Justitie en Veiligheid.

    Like

  5. Tiurrie zegt:

    Dit video filmpje bij flans timmerflans in zijn geheugen kopiëren waar die onlosmakelijk mee verbonden wordt….en de overige eurofiel en misschien gaan ze het dan begrijpen
    ..

    Like

Plaats een reactie